Tag på et dejligt weekendophold

Stor guide til weekendophold

Ude er godt, men hjemme er bedst sådan hører man det ofte. Og selvom der er noget om snakken, så kan det også byde på mange gode oplevelser hvis man flytter weekenden væk fra de vanlige rammer og i stedet tager på et dejligt og afslappende weekendophold. Her kan man i fred og ro – uden at bekymre sig om arbejde, pligter og gøremål – slappe af og forkæle sig selv. Det mest købte weekendophold, er det romantiske, hvor to kærestepar får tid og ro til at nyde hinanden og det de har sammen.

Udover et romantisk weekendenophold, så findes der flere forskellige andre muligheder. Her på hjemmesiden fortæller vi om dem alle sammen, så du har mulighed for at finde det weekendophold du synes bedst om. Hvem ved- måske får I en fantastisk weekend som I aldrig glemmer. Når rammerne er i orden, er det op til jer selv at udfylde dem.

Et lille tip der kan spare dig mange penge: Inden du bestiller dit ophold så tjek altid de gode tilbud hos Trivago der er verdens største sammenligningsside for hoteller og anden overnatning.

Find et hyggeligt weekendophold

Lad os guide dig videre i jagten på der perfekte weekendophold.

Hvad skal man overveje?

Par på hotelophold

Inden man tager afsted på et weekendophold skal man gøre sig en række overvejelser. Første skridt er, at finde ud af, hvad hele opholdet må koste. Når man har fundet det fulde beløb, så er det langt lettere at finde et ophold, der passer til en. Dernæst skal I finde ud af, hvor I vil drage hen. Det er nærliggende at vælge et sted der ligger tæt på, da det rent logisk er nemmest. Omvendt så giver det helt nye og spændende oplevelser hvis man rejser lidt længere væk hjemmefra. Derfor anbefaler vi den løsning.

Når man kommer til et nyt sted, så er der mange nye indtryk og alt dette er med til at gøre opholdet til noget specielt. Minusset er, at det kan være svære at finde ud af, hvordan man kommer rundt i byen eller hvor de gode attraktioner og spisesteder er. Efterhånden findes der dog så mange gode hjemmesider, at det ikke burde være et problem.

Når man har fundet ens budgetramme og hvor man gerne vil hen, så kan man tage stilling til, hvilket type weekendophold det skal være. Skal det være et wellnessophold, hvor I kan få massage og ansigtsbehandling eller skal det være romantisk på et gammelt slot?

Sidste step mod det perfekte weekendophold er, at undersøge mulighederne. I har nu gjort jer klar, hvad I ønsker, hvorfor I ønsker det og hvor I ønsker at tilbringe jeres weekend.

Her på hjemmesiden har vi anbefalet en lang række overnatningsmuligheder, som vi mener kan give jer et dejligt weekendophold. Der findes dog mange flere i Danmark, så hvis du ikke finder noget på hjemmesiden, så fortvivl ikke!

Kender du et godt sted?

Hvis du allerede har været på et dejligt weekendophold, så del din oplevelse med alle os andre. Skriv i kommentarfeltet hvor I var henne og hvorfor det var sådan et godt weekendophold. Det tager to minutter og kan hjælpe andre så meget.

Spar penge på jeres weekendophold

Når jeres weekendophold er bestilt, så er der en række måder I kan spare penge på. Når vi selv er på weekendophold, så medbringer vi altid selv champagne og andre drikkevarer. For det meste er der køleskab på værelset og alle der ved, hvor dyre sådan nogle lækkerier kan være, når man overnatter ude, ved også hvor mange penge man kan spare. Det samme kan man gøre med slik, snacks og andre søde sager. Når man er på weekendophold, så spiser man ofte ude tre gange om dagen. Og ofte er det kun morgenmaden og eventuelt middagen om aftenen der er inkluderet i prisen. Derfor er et andet godt spareråd at tage en let frokost med hjemmefra, som I kan nyde på værelset.

Hvis du selv har flere gode spareråd, så skriv en kommentar til os!

Weekendophold for alle i København

Weekendophold for alle i København

I København findes der mange muligheder for, at komme på et lækkert weekendophold, hvad enten du er til spa, luksus eller bare et rigtig godt værelse. De mange overnatningsmuligheder presser også priserne i bund i København og omegn. Derfor kan du ofte være heldig at finde et weekendophold, der både er lækkert og billigt!

Fordelen ved København er også, at du selv kan vælge om du ønsker at bo i centrum af byen og derved opleve Københavns mange attraktioner, butikker og restauranter eller du kan vælge at slå dig ned i en af de omkringliggende byer, hvor der er mere fred og ro.

Hvis man har er lille budget eller bare ønsker at bruge pengene på shopping, mad mv. så kan man typisk finde et weekendophold til cirka 800 kroner for to personer. Omvendt er der også rig mulighed for, at nyde et mere luksuriøst weekendophold, der inkluderer både massage, spa og luksus i alle andre tænkelige størrelser.

Læs vores guide til ophold i København

Find et weekendophold i Odense

Find et weekendophold i Odense

I H.C Andersens gamle byer findes der gode muligheder for, at tage på et dejligt weekendophold med venner, familie eller kæreste. Inde i centrum af Odense findes der tilmed mange hyggelige butikker, restauranter og seværdigheder der er med til at gøre weekendopholdet til en rigtig god oplevelse! Læs mere om et weekendophold i Odense!

Danmark har fire interessante byer for alle danskere, der ønsker er par afslappende dage, hvor der er rig mulighed for shopping, byture og gode restauranter. Udover København, så er det Århus, Aalborg og naturligvis Odense. Derfor findes der i dag mange muligheder for, at tage på et weekendophold i Odense til en rigtig god pris.

Hvad enten du er til luksus eller et billigt weekendophold, så kan du finde det i Odense! Priserne starter ved cirka 700, så der er ingen undskyldning for ikke at tage af sted.

Festligt weekendophold i Aalborg

Festligt weekendophold i Aalborg

Som Danmarks ukronede festby nummer 1, så er det oplagt til at tage et weekendophold i Aalborg, hvis man ønsker at opleve byens festlige natteliv. Aalborg har dog meget andet at byde på og derfor valfarter folk fra hele landet hver weekend til Aalborg, for at opleve byen.

Da der samtidigt er mange gode hoteller, spisesteder oh oplevelsesmuligheder, så gør det Aalborg til et meget attraktivt sted, hvis man ønsker et weekendophold, hvor der både er gode muligheder for natteliv, shopping, seværdigheder og rendyrket luksus.

Weekendophold i Århus – Smilets by!

Weekendophold i Århus - Smilets by!

Der findes mange hyggelige byer i Danmark, men har man først været i Århus, så vil de fleste nok tilslutte sig, at Århus er en af de hyggeligste! Den lange gågade, den hyggelige å og de mange gode attraktioner skaber de perfekte betingelser for et weekendophold i Århus. Udover København, så er det svært at finde et sted i Danmark, der har så mange gode muligheder for at opleve et par hyggelige dage på et weekendophold.

Uanset om I er til natteliv, shopping, lækre cafeer og restauranter, romantik, luksus eller spa, så kan I finde det i Århus. Så kig de mange lækre og billige hoteller igennem på denne side og find det weekendophold i Århus, der passer jer bedst!

Læs vores guide til ophold i Århus

Romantisk getaway i udlandet

Seværdigheder på jeres weekendophold i London

Hvis der er plads i budgettet, så kan I også tage et romantisk getaway i udlandet.

Her er 7 oplagte destinationer med kort rejsetid:

  1. London
  2. Paris
  3. Rom
  4. Sverige
  5. Berlin
  6. Hamburg
  7. Flensburg

Lækre weekendophold på tilbud!

Spar penge

Hvorfor betale for meget for et weekendophold, når man kan få et ligeså godt weekendophold til langt færre penge? Her på siden har vi samlet et stort udvalg af weekendophold, der er på tilbud til stærkt nedsatte priser! Ofte er der tale om tidsbegrænsede tilbud, så pas på med at vente for længe, hvis du vil på et billigt weekendophold med mange tusinder af kroner i besparelse!

Vi sørger løbende for at opdatere denne side med weekendophold tilbud, men vi kan ikke garantere at alle tilbud er gældende, da det ikke er os, der formidler dem. Hvis du støder på et weekendophold på tilbud, der er udløbet, så hører vi meget gerne fra dig, så vi kan opdatere siden til gavn for alle andre.

3 gode råd til at finde et billigt weekendophold

  1. Det er langt billigere at tage på et ophold en hverdag, så hvis I har mulighed for det, så lav jeres ophold om til en hverdag og spar mange penge. Derudover er der ofte langt færre mennesker.
  2. Ved at booke i sidste øjeblik kan man ofte finde nogle særlige attraktive priser, da hotellerne ikke har fået fyldt alle deres værelser ud. Ofte er der mange penge at spare på disse tilbud på weekendophold, men man skal være villig til, at gå på kompromis med både sted, værelse og beliggenhed.
  3. Hvis du er villig til at gå på kompromis med beliggenheden, så kan du ofte finde et rigtig lækkert og billigt weekendophold, hvis du bevæger dig lidt ud i udkants Danmark. Ulempen er, at der er langt til mange ting, men hvis I har en bil eller blot ønsker at slappe af på stedet, så kan det være en god løsning.

Læs også hele vores guide til, hvordan du kan spare penge på jeres ophold.

Tag på et wellness weekendophold og få balsam for både krop og sjæl

I en stresset hverdag kan det være tiltrængt at forlade dagligdagens rammer derhjemme og I stedet bevæge sig på et wellness weekendophold sammen med sin kæreste, veninder eller venner. På et wellness ophold kan man slappe af, spise god mad og lade sig forkæle med alt det bedste indenfor wellness og velvære. Når weekenden er omme kan man tage tilbage til hverdagen med fornyet energi, en mæt mave samt et par skuldre der ikke længere sidder oppe under ørerne.

Læs vores guide til et wellness ophold

Leder du efter et romantisk ophold?
Se de bedste tilbud

Ophold par
x