Eventyrlige gourmetophold på 7 af Danmarks hyggeligste kroer og hoteller

Engang imellem fortjener vi at forkæle os selv lidt ekstra. Glemme alt om job, vækkeur og vasketøj – og bare NYDE LIVET i fulde drag! Vi har fundet frem til 7 af Danmarks hyggeligste kroer og hoteller, som tilbyder skønne gourmetophold til priser, der er til at betale. I pakken er inkluderet en superlækker menu, overnatning i et rart værelse og morgenmad for 2 personer. OBS. Der er også en enkelt vildmarks gourmetoplevelse iblandt. Du kan godt begynde at glæde dig.

Eventyret starter om et øjeblik

Ophold på Hotel Marienlyst i Helsingør

Billede fra Hotel Marienlyst i Helsingør

At tage på gourmetophold på en af Danmarks bedste kroer eller hoteller er som at være med i et eventyr, som man bare ville ønske aldrig stopper. Det starter allerede, når du smækker hoveddøren derhjemme, hanker op i kufferten og begiver dig afsted – du trækker vejret friere og mærker forventningen boble indeni.

Og bare vent, til du ankommer til dit skønne hjem for det næste par dage. En bred seng med duftende sengetøj, lækkert badeværelse med masser af håndklæder. Somme tider er der kaffe og hjemmebagt kage med i prisen, og et par timer senere venter en gourmetmenu med mindst tre veltilberedte retter. Efter middagen – tilbage på værelset og nyde livet, sove som en sten og vågne op til et veldækket morgenbord med alt, hvad hjertet begærer. Bagefter er du helt nyt menneske.

Her kommer nu 7 gode gourmetophold tilbud eller deals, hvor du får meget luksus for pengene – og en enkelt vildmarksoplevelse uden overnatning i Mols Bjerge. God tur!

Gourmetophold på Hotel Thinggaard (Nordjylland)

Gourmetophold på Hotel Thinggaard (Nordjylland)

Hotel Thinggaard er pragtfuldt beliggende i Nordjylland med Nationalpark Thy i baghaven. Her basis for dejlige vandreture og masser af frisk luft. Eller måske en tur i det lokale kurbad? Med i prisen for dette gourmetophold er overnatning i dobbeltværelse, en saft eller specialøl fra Staarup Håndbryg, en æske Thy Chokolader på værelset, 5-retter gourmetmenu og stor morgenbuffet. Hvis du ønsker det, kan du tilkøbe entré til Sydthy Kurbad, hvor du har fri adgang til isvand, frugt, badesko, badekåbe og håndklæde. Prisen for gourmetophold er i skrivende stund fra 1.996 kr. for 2 personer.

Læs mere her

Gourmetophold på Kragerup Gods (Sydvestsjælland)

Gourmetophold på Kragerup Gods (Sydvestsjælland)

Kragerup Gods ejes og drives af Karen Blixens familie, og Danmarks mest berømte forfatterinde har selv drukket te i godsets stuer. Men måske har du mere lyst til en omgang Go High-klatring, en 5 km klatrepark med 3,5 km svævebane (tilkøb)? Med i prisen for dette gourmetophold er overnatning i dejligt dobbeltværelse, eftermiddagskaffe & kage, en aperitif, 3-retters menu efter køkkenchefens valg, aftenkaffe/the med sødt, morgenbuffet og fri adgang til poolområdet med opvarmet pool og sauna. Prisen for gourmetophold er i skrivende stund fra 2.300 kr. for 2 personer.

Læs mere her

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro (Nordjylland)

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro (Nordjylland)

Hvalpsund Færgekro er med sine hyggelige gule bygninger en af Danmarks ældste kroer med en historie helt tilbage fra 1532 og kan prale af en pragtfuld beliggenhed blot få minutters gang fra Limfjorden. Det vil uden tvivl være fristende at gå en lille tur ned og kigge på fjordens brusende vande. Med i prisen for dette gourmetophold er en 5-retters gastronomimenu, der tager udgangspunkt i lokale råvarer, overnatning i dobbeltværelse og morgenbuffet. Prisen for gourmetophold er i skrivende stund fra 1.798 kr. for 2 personer.

Læs mere her

Slotsophold på Broholm (Fyn)

Slotsophold på Broholm (Fyn)

Broholm Slot med sine 700 års historie er omgivet af parker, voldgrave og en herregårdssø og er et ægte dansk slot, hvor konger, dronninger og adelsfolk har færdedes i de smukke gemakker. Det er intet krav, men det vil være god stil at skifte til pænt tøj under middagen… Med i prisen for dette gourmetophold er overnatning i smukt slotsværelse/suite, eftermiddagskaffe/the med hjemmebagt kage i Broholms hyggelige stuer, 3-retters gourmetmenu inspireret af årstiden og morgenbuffet med lokale specialiteter. Prisen for gourmetophold er i skrivende stund fra 2.299 kr. for 2 personer.

Læs mere her

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge (Østjylland)

Vildmarksgourmet i Mols Bjerge (Østjylland)

Denne oplevelse handler om vild mad, friske urter, natur og hyggeligt samvær omkring bålet – der er ikke overnatning med i tilbuddet!  Med i prisen er en guidet sanketur i Nationalpark Mols Bjerge, hvor der indsamles urter og ukrudt til dagens måltid, chokoladekage og cowboykaffe med bønner fra Mols Kafferisteri, kyndig introduktion til primitive tilberedningsmetoder som jordovn, røg og saltdejsindpakning, god hjælp til selv at tilberede mindst 4 retter med lokale råvarer fra Molbordet, køkkenvin, en øl eller sodavand under tilberedningen. Prisen for vildmarksgourmet er i skrivende stund 995 kr. per person.

Læs mere her

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel (Nordsjælland)

Spa & Gourmetophold på Marienlyst Strandhotel (Nordsjælland)

Marienlyst Strandhotel har 155 års bevæget historie i bagagen, men fremstår i dag toprenoveret med lækre værelser, en overdådig spa og den skønneste beliggenhed ud til vandet. Med i prisen for dette Spa og Gourmetophold er overnatning i superior-værelse med havudsigt, 1 glas velkomstchampagne i Brasserie 1861, 3-retters menu efter eget valg i Brasserie 1861, entré til spa med indendørs og udendørs faciliteter, lån af badekåbe, slippers og 1 ekstra håndklæde, fri entré til Casino Marienlyst og stor morgenbuffet. Prisen for Spa og gourmetophold er i skrivende stund fra 3.545 kr. for 2 personer.

Læs mere her

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel (Østjylland)

Gourmetophold på Lyng Dal Hotel (Østjylland)

Lyng Dal Hotel er en idyllisk gammel bindingsidyl, der emmer af historie og god mad tilberedt af urter fra egen køkkenhave og kød fra den nærliggende gård. Restauranten har topanmeldelser på Tripadvisor og er specialiseret i klassiske, danske retter med et moderne twist. Med i prisen for et Sæsonophold er overnatning i hyggeligt dobbeltværelse med fransk altan eller terrasse, champagne & snacks, 6-retters sæsonmenu, kaffe og petit fours og morgenmad med hjemmelavede specialiteter. Prisen for et Sæsonophold er i skrivende stund fra 2.190 kr. for 2 personer.

Læs mere her

Kærlighedsophold på Skrøbelev Gods (Langeland)

Kærlighedsophold på Skrøbelev Gods (Langeland)

Skrøbelev Gods er en aristokratisk gammel herregård smukt beliggende på Langeland nær Rudkøbing med dens hyggelige bindingsværkshuse, stråtage og brostensbelagte gader. Her er virkelig basis for at lade romantikken blomstre, mens andre klarer alt det praktisk. Med i prisen for dette Kærlighedsophold er rundvisning på godset, eftermiddagskaffe med hjemmebag, aperitif eller champagne, Skrøbelev Gods’ 4-retters gourmetmenu, kaffe med sødt og en cognac eller likør, overnatning i et charmerende dobbeltværelse og morgenbuffet med masser af lækkerier og frisk frugt. Prisen for et Kærlighedsophold er i skrivende stund fra 2.996 kr. for 2 personer.

Læs mere her

Hvem vil du invitere med på gourmetophold?

Par går tur hånd i hånd

Har du en sød kæreste eller ægtefælle, en nær ven eller en god kollega, du har lyst til at invitere med på et dejligt gourmetophold? Det skal i hvert fald være en person, der sætter pris på god mad og afslapning i hyggelige rammer (men hvem gør ikke det?).

Næste spørgsmål er naturligvis, hvor du helst vil tilbringe dit gourmetophold? Skal det være et sted i nærheden af, hvor du bor – eller tværtimod så langt væk som muligt?

De 7 skønne kroer og hoteller er spredt over hele landet, og vildmarksoplevelsen finder sted i Mols Bjerge ikke så forfærdelig langt fra Aarhus. Skulle du vælge at udleve kærligheden på Skrøbelev Gods Langeland, er der i pakketilbuddet inkluderet rabat på færgebilletten, så det ikke bliver transporten, der ruinere jer.

Tilbage står blot at ønske dig og din heldige medrejsende en vidunderlig og romantisk gourmetoplevelse.