31 gode ideer til gaver til par (som begge bliver glade for)

Gode gaver til parDet kan være svært nok at finde på en god og original gave til én person, uanset om denne person er en mand eller en kvinde, barn eller voksen.

Men at finde på en gave til par, som begge bliver glade for, er mindst dobbelt så svært. Gaver til par er en af de sværeste udfordringer, og vi støder hele tiden ind i den: Til middagsselskaber, til housewarming, til forlovelser, bryllupper

Vi har lagt hovedet i blød og fundet frem til hele 31 gode ideer til dig. Her er både de lidt billige gaver til par, som passer til hverdagsbegivenheder – og den dyre gave til par, som skal giftes, og hvor I er mange, der slår jer sammen om at give gaven.

Idékatalog: 31 gaver til par

 

Barcelona er én af de mulige rejsedestinationer

Overraskelsesrejse for det eventyrlystne par

Giv det søde par en minirejse til en europæisk storby. Hvor rejsen går hen, får I først at vide 7 dage efter booking. Det eneste, I ved, er, at gaven omfatter direkte fly tur/retur til enpopulær europæisk storby, inklusive 1 stk. håndbagage á 10 kg pr. person, 2 overnatninger på et 3-stjernet hotel med eget bad. Hotellet ligger under 30 minutter fra centrum af den ukendte by med offentlig transport. En rigtig eventyrgave.

I skrivende stund er den aktuelle pris 2.395 kroner for 2 personer
Læs mere om en overraskelsesrejse for par

 

Romantisk gryde til parret, der elsker køkkenets glæderRomantisk gryde til parret, der elsker køkkenets glæder

Le Creuset hjertegryde (1,9 liter) er ikke bare sød og romantisk at se på. Det er en af de bedste gryder, der findes på markedet. Le Creuset er lavet af støbejern, som egner sig perfekt til slow cooking, braisering og stegning. Indeni er den sandfarvede glasur garant for, at maden ikke brænder på – uanset om gryden bruges på komfur, i grill eller ovn. Le Creuset hjertegryde er for par, der elsker at lave mad sammen.

I skrivende stund er den aktuelle pris 1.349 kroner
Læs mere om den romantiske hjertegryde

 

Fantastisk flotte og moderne geografiske bykortStemningfuld plakat, der viser, hvor parret mødte hinanden

Hvis I som gavegivere ved, hvor det kære par mødte hinanden, kan I få lavet en helt personlig plakat, der viser præcis, hvor det skelsættende møde fandt sted. Med Mapiful vælger man helt selv, hvilket udsnit af verden kortet skal vise – man vælger selv teksten, der skal stå på plakaten – og man kan frit vælge mellem flere forskellige smukke designs, så plakaten får et grafisk udtryk, der passer til parrets personlige smag.

I skrivende stund er den aktuelle fra pris 410 kroner
Læs mere om de personlige kort fra Mapiful

 

Flødebollekursus i Odense ChokoladehusEt sjovt, dybt, lærerigt eller lækkert kursus for 2

Det er sjovt og minderigt, når man som par oplever ting sammen – så hvorfor ikke forære jeres kære par et kursus, hvor de både kan lære noget nyt og hygge sig sammen? Der findes alle mulige forskellige spændende kurser, som henvender sig til vidt forskellige personlighedstyper: Fra seje motorcykelkurser, kitesurfing og dykning over finere madlavning hos Meyer eller Timm Vladimir til malerkurser og kurser i kunsten at skabe flotte fotos.

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 149 kroner per person
Læs mere om de forskellige spændende kurser

 

måneskinstur for 2 til MønGiv parret en romantisk natoplevelse på Møn

Møn har skabt Nordens første Dark Sky Park uden den sædvanlige lysforurening, der forhindrer os i at opleve den fantastiske mælkevej og alle himlens stjerner: Dét er et syn for guder! Det heldige par skal opleve den kulsorte nattehimmel over Møn, de skal se stjernerne bryde frem på himlen, og de skal finde stjernebillederne ud fra materialer, de låner. Oplevelsen omfatter 1 overnatning på dobbeltværelse med morgenmad og lån af helårsliggestole, soveposer, stearinlys og stjernebog.

I skrivende stund er den aktuelle pris 1.299 kroner for 2 personer
Læs mere om at opleve den smukke nattehimmel på Møn

 

Her er de bedste slotsophold og hoteller i DanmarkRomantisk slotsophold for et forelsket par

Lille Danmark byder på en lang række eventyrlige slotte og herregårde, hvor vi almindelige mennesker kan få lov at overnatte og opleve atmosfæren i kongelige omgivelser med overdådige værelser, fine stadsstuer, velplejede parker og et køkken i særklasse. Et slotsophold vil ofte omfatte eftermiddagskaffe/te, når parret ankommer, en 3-retters gourmetmenu, overnatning på romantisk dobbeltværelse og den helt store morgencomplet næste formiddag. Der ligger slotte over hele landet, så spørgsmålet er, hvor I vil sende parret hen?

Se vores store guide til slotshoteller i Danmark

 

Den personlige kærlighedsplakat til det nuttede par

Den personlige kærlighedsplakaHvad er kærlighed? Det er da en plakat, man hænger på væggen, hvor alle kan se, hvor meget man elsker hinanden! Der er skabt en række smukke, grafiske kærlighedsplakater med henholdsvis søde billeder, rammende citater og underfundige små tekster. Skal plakaten være helt personlig, kan I vælge at lade den forestille parrets fornavne (”Mette & Søren”) med det berømte hjerte gennemboret af en pil. Så bliver det da ikke mere romantisk?

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 29 kroner
Læs om de personlige kærlighedsplakater

 

Romantisk chokoladegave - bryllupSig det med chokolade!

Vil I sige noget sødt til det kære par, så er dette den HELT RIGTIGE gave! I kan simpelt hen bestille en chokoladeæske, hvor chokoladerne er bogstaver, som I selv vælger at sammensætte. I kan for eksempel skrive: ”Vi elsker jer” eller ”Kære Mette & Søren, lev lykkeligt sammen i 100 år endnu!” eller…?

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 139 kroner
Læs om de personlige chokoladeæsker

 

Intim Dinner in the darkRomantisk middag i fuldkommen mørke

”Dinner in the Dark” er gaven til parret, der sætter pris på gode overraskelser – og god mad. Det er en helt unik invitation til at nyde en 3-retters madoplevelse i fuldkommen mørke! Når de to turtelduer ikke kan se noget som helst, skærpes deres resterende sanser kolossalt. Blandt andet smagssansen… Spørgsmålet er bare, om de overhovedet får noget på gaflen? ”Dinner in the Dark” består af en 3-retters menu inklusive øl, vin eller juice efter eget valg.

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 1.195 kroner per person
Læs mere om en romantisk Dinner in the Dark

 

52 Weeks of RomanceEt langvarigt kærlighedsspil for 2 elskende

”52 Weeks of Romance” er et kærlighedsspil, der varer et helt år! Spillet består af 26 romantiske kærlighedsopgaver. I alt rækker det naturligvis til én opgave hver uge i et år. Halvdelen af opgaverne er til ham, den anden halvdel til hende. Spillet omfatter kærlighedsbreve, søde checks, kuponer, overraskelser, romantiske forslag og meget, meget andet dejligt. Og nej, opgaverne indebærer ikke sex!

I skrivende stund er den aktuelle pris 119 kroner
Læs mere om det romantiske kærlighedsspil

 

Giv en gave med en sød indgraveringGiv en gave med en sød indgravering for livet

Vil du ikke gerne skrive noget til det kære par, som de husker resten af livet? Du kan få indgraveret dine vise / søde / kærlige ord – eller for eksempel parrets fornavne – i en eller flere genstande, som parret helt sikkert vil sætte pris på. Hvem vil ikke blive glad for et sæt champagneglas, et sæt rødvinsglas, en kvalitets lighter, et grillsæt, et spækkebræt eller et smukt stenhjerte med en sød tekst eller ens navn flot indgraveret?

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 85 kroner
Læs mere om gaver med personlig indgravering

 

En tur i luftballon er en romantisk oplevelseEn eventyrlig ballonfærd højt over Danmark

Kender I et par, der holder af ægte eventyr og vil have mod på at svæve rundt i en stor, flot varmluftsballon højt over det ganske, danske land og vores vidunderlige landskaber og natur? Så starter eventyret her. Jeres par kan glæde sig til 2-3 timers oplevelse med start fra enten Østjylland, Sjælland eller Fyn. Efter ballonfærden bliver der serveret lidt godt til ganen, og der vil være en lille ceremoni med overrækkelse af ballonflyvningsdiplom.

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 2.395 kroner per person
Læs mere om en eventyrlig ballonfærd over Danmark

 

Bogen, der holder parrets kærlighed levende

Er jeres par bare den mindste smule psykologisk interesserede og vil kæmpe for at dyrke og bevare deres kærlighed resten af livet, så er “Pas på parforholdet” en velvalgt gave. Psykolog Mattias Stølen Due giver en velgennemprøvet opskrift på at passe bedre på vores forhold, mens vi stadig elsker hinanden. Bogen rummer også øvelser og eksempler på, hvordan vi undgår at vikle os ind i fastlåste mønstre. Det er ganske enkelt rettidig omhu i parforholdet.

I skrivende stund er den aktuelle pris 149,95 kroner
Læs mere om den kærlighedsbevarende bog

 

Kay Bojesen Love BirdsDen mest nuttede gave til de to turtelduer

Kay Bojesens skønne træfigurer er legendariske i alle hjem, der elsker ægte dansk design og god kvalitet, som varer hele livet, til døden os skiller… Den elskede og velkendte familie af træfigurer har fået et par nye, nuttede medlemmer, som ganske enkelt hedder: ”Turtelduer”. De søde, små Love Birds er slet ikke til at stå for – deres udtryk og kropssprog udstråler den sødeste kærlighed mellem et par, der (stadig) er dybt forelskede.

I skrivende stund er den aktuelle pris 799,95 kroner for 2
Læs mere om Kay Bojesens to turtelduer

 

Vinsmagning for dig og din kæreste

Smag på alle mulige lækkerier sammen

At tage til en smagning er en sjov og spændende oplevelse for par, der holder af at udfordre deres smagsløg. Der afholdes smagninger af alle mulige dejlige ting: Smagning af øl, smagning af vin, smagning af rom, smagning af gin og af whisky – men også mere specielle emner som østers, kaffe og chokolade. Disse smagninger er en form for kurser, hvor deltagerne får en masse nyttig viden med hjem foruden nogle særdeles velfornøjede smagsløg.

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 45 kroner per person
Læs mere om de spændende smagninger

 

Salsa for parInciterende salsaaften for par

Vil I udfordre parret med en rytmisk oplevelse, så er en introduktion til salsa den perfekte gave til par. En dygtig salsainstruktør viser, hvordan man bevæger sig rigtigt og livfuldt til de inciterende latinamerikanske. Det handler om at have både sjæl og krop med, så oplevelsen bliver både sensuel og fysisk udfordrende. Der er garanti for varme kinder og endnu højere latter. Og hvem ved, måske bliver parret grebet af salsa…

I skrivende stund er den aktuelle pris 499 kroner for 2
Læs mere om en inciterende salsaaften for par

 

Verdenskort puslespilGaven til par, der elsker at udforske verden

Der er adskillige måder at opleve verden på. Efterhånden rejser mange mennesker ud for at besøge så mange lande som muligt – men hvor er det nu, de enkelte lande ligger i forhold til hinanden? Med denne gave får det rejselystne par pludselig meget bedre styr på geografien. Det er et smukt og stilfuldt puslespil, der – når det er samlet – kan hænges op som en flot vægdekoration. Puslespillet er holdt i sort, så det passer overalt.

I skrivende stund er den aktuelle pris 699 kroner
Læs mere om det smukke verdenskort af træ

 

Humørskåle fra TassenSkål på den livslange forelskelse

Her er en sjov gave til parret, der har et glimt i øjet. Humørskålene fra Tassen spreder god stemning, så snart man får øje på dem, og skålene fås bl.a. i udgaver, hvor der kysses sødt eller ses forelsket på hinanden. Foruden at være sjove er skålene særdeles nyttige: Brug dem til havregrøden om morgenen, til suppe om aftenen, til chips og slik i weekenden – og som en slags vaser, hvor farvestrålende blomsterhoveder flyder rundt i vand.

I skrivende stund er den aktuelle pris 119 kroner
Læs mere om de forelskede skåle

 

SamtalespilletFå gang i de vigtige snakke med Samtalespillet

Som par er det vigtigt at kunne tale om alting, men får man det altid gjort? Svaret er ja – hvis parret spiller dette udfordrende Samtalespil. Spillet omfatter hele 1.230 spørgsmål, som er fordelt på 205 plastikkort. Fremgangsmåden er let nok: Man trækker et kort, slår en terning, og terningen afgør, hvilket spørgsmål man skal svare på. Emnerne er: Venner, Kærester, Kollegaer, Børn, Forældre, Samfund, Sorg, Vrede, Glæde, Drømme, Seksualitet, Følelser, Parforhold, Oplevelser, Fortid, Nutid, Fremtid.

I skrivende stund er den aktuelle pris 359,95 kroner
Læs mere om det udfordrende samtalespil

 

GoBoat i AalborgEn bæredygtig sejltur i København

Overrask parret med en skøn sejltur rundt ad Københavns vandveje – på egen hånd! De unikke GoBoats kræver hverken søfartsbevis eller tidligere erfaringer med at sejle. Bådene er fuldkommen lydløse og drevet af solceller – mere bæredygtigt bliver det ikke. Der kan tilkøbes en økologisk picnickurv fra GoDeli, mem kam kan også selv medbringe mad og drikke. Der plads til op til 8 personer i båden, hvis I er flere, der vil med, og turen kan vare fra 1-3 timer.

I skrivende stund er den aktuelle pris 449 kroner for op til 8 personer
Læs mere om en bæredygtig sejltur i København

 

Kähler Love Song vaseEn sang for kærligheden

”Love Song” er en serie unikke vaser fra Kähler. Vaserne er fremstillet i råt og ubehandlet stentøj og fås i forskellige størrelser med kalkhvid og gråblå glaseret inderside. ”Love Song”-vaserne er smagfuldt udsmykket med teksterne fra de tre af verdenshistoriens mest uopslidelige kærlighedssange: “Love Me Tender”, “All You Need is Love” og “It Had to be You”. Her går form og funktion op i en højere enhed – ”Love Song” er en hyldest til kærligheden.

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 79,98 kroner
Se den her i forskellige farver

 

Du Glemmer Det Aldrig oplevelserGavekort til en oplevelse til parret

Der er så meget, man kan opleve som par – ofte er det bare fantasien, der sætter grænserne. Man kan fx tage en masterclass i fyldt chokolade! Eller et mini cruise til Oslo. Eller gå ud og spise en grøn brunch. Eller snuppe en 3-retters menu på et slot i nærheden. Eller få en burger på Flyvergrillen og se på jetfly, der letter og lander. Giv parret et gavekort til en oplevelse, som de kan nyde sammen.

Se de mange muligheder

 

Photoshoot af parEt professionelt foto af det lykkelige par

”Et billede siger mere end tusind ord,” påstås det. Og det er rigtigt. Når en professionel fotograf tager et fantastisk billede, har man et minde for livet, som ikke 100 tætskrevne sider i dagbogen kan matche. Så spørgsmålet er, om gaven til det lykkelige par ikke skal være et ”photoshoot”, hvor de bliver foreviget i deres yndlingstøj – enten i et fotostudie med en flot (eller neutral) baggrund eller på en lokation efter eget valg…?

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 2.999 kroner
Læs mere om at få taget et professionelt foto

 

Krydderi på parforholdet

kværnsæt fra Rosendahls legendariske Grand Cru-serieHvis parret sætter pris på god mad og smukt design, er et såkaldt kværnsæt fra Rosendahls legendariske Grand Cru-serie en uhyre velvalgt. Rene linjer går op i en højere enhed med god funktion. De hvide salt- og peberkværne af porcelæn med en rustik egetræstop passer på ethvert bord i ethvert hjem og er også praktiske til madlavning. En sort og en hvid prik gør det nemt at adskille, hvilken kværn der skal bruge til peber henholdsvis salt.

I skrivende stund er den aktuelle pris 499,95 kroner
Læs mere om Grand Cru-sættet fra Rosendahl

 

Hjerteformet pandeÆg(te) kærlighed

At servere et velstegt spejlæg kræver en god stegepande, der kan skabe varme nok til at give ægget en sprød bund. Men at servere et velstegt OG ROMANTISK spejlæg kræver enten usandsynlige evner bag komfuret – eller en lille, god pande, der rent faktisk steger æggene i hjerteform. Tænk på alle de salige stunder, jeres par skal nyde i årene fremover, når de serverer et velstegt og hjerteligt spejlæg for hinanden. Æg(te) kærlighed.

I skrivende stund er den aktuelle pris 79 kroner
Læs mere om den hjerteformede stegepande

 

Lysende romantik indenfor eller udenfor

Lysende romantik indenfor eller udenfor

Der er noget romantisk og kolossalt hyggeligt over lyskæder – og det gælder både, når de hænger indenfor og udenfor. En lyskæde kan bestå af forskellige kulørte eller ensfarvede små lamper, og hvis du overvejer at give en lyskæde til et sødt par, så kan du faktisk få én, der er lavet som et formfuldendt hjerte. Et meget romantisk par vil helt sikkert sætte pris på at vise deres lysende kærlighed for alverden.

Se de mange hyggelige lyskæder

 

Muuto – Cosy in WhiteHyggebelysning for designglade par

”Muuto – Cosy in White” er finsk design i verdensklasse. Udformningen er på én gang neutral, så lampen kan passe ind overalt, men samtidig elegant på en underspillet måde. Lyset, der strømmer ud fra lampen, er afdæmpet, men alligevel klart på den helt rigtige måde. ”Muuto – Cosy in White” er skabt i naturmaterialet glas og leveres med en smuk tekstilledning. Lampen oser af høj kvalitet og skaber en både eksklusiv og hyggelig atmosfære i rummet.

I skrivende stund er den aktuelle pris 1.395 kroner
Læs mere om den elegante hyggelampe i hvid

 

En flaske bobler vækker altid lykkeEn flaske bobler vækker altid lykke

”Jeg drikker stjerner!” udbrød benediktinermunken Dom Pérignon efter sigende tilbage i 1600-tallet, da han ved et tilfælde have ”opfundet” champagne – en elegant hvid vin med et væld af små bobler. I dag forbindes ægte champagne stadig med de største stunder i livet, bl.a. bryllupper og runde fødselsdage (og sportstjerner, der har vundet). En flaske bobler fra Champagne vækker altid lykke, og skal det være den ægte vare starter priserne ved 332 kr. og fortsætter op for 10.000 kr.!

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 332 kroner
Læs mere om ægte champagne

 

Fotomagneter er en god og meget personlig gaveEt billede af lykke

Har du et supergodt billede af parret, der skal have en gave? Så er en fotomagnet i XL-størrelse en helt forrygende idé. Fotoet printes 292 x 222 mm på en magnetisk flade, der kan sættes op på enhver metalflade – køleskab, opvaskemaskine, opslagstavle… Nå ja, fotoet kan jo også forestille de glade givere, parrets børn eller et helt tredje motiv. Du kan være sikker på, at en fotogave vækker jubel!

I skrivende stund er den aktuelle pris 111 kroner
Læs mere om de ekstra store fotomagneter

 

Hvad er anledningen, og hvad er budgettet?

Som du ser, er der gaver til par, som fejrer næsten hvad som helst – også en helt almindelig fredag aften til bøf og rødvin. Spørgsmålet er nu, hvad gavebudgettet er? Blandt de 31 gaver til par er der ting, der ikke koster mere end lille buket blomster…

Hjertelig til lykke til parret!