Forkæl krop og sjæl med et wellnessophold

Wellnessophold for dig og din søde kæresteAh wellness! Selve ordet får straks én til at drømme sig væk fra en travl hverdag og ned i et velduftende skumbad med et køligt glas hvidvin eller til en himmelsk massage, der arbejder kroppen godt igennem. Nydelse og forkælelse er kodeordet for wellness, en lille luksus i hverdagen og et sted til at lade batterierne op igen, så man kommer hjem fuld af ny energi.

Hvad er wellness?

Wellness handler om en sund balance mellem krop og sjæl. Mange gange i hverdagen glemmer vi at passe på os selv, og vi bliver trætte og udbrændte. Nogle gange helt uden at vi lægger mærke til det. En times kyndig massage og måske et par dages ro og afslapning gør ofte underværker, og vi får tid til at mærke os selv igen og får energien tilbage.

Hvad wellness betyder for den enkelte er ofte meget forskelligt. Det kan være at gå en lang tur ved stranden, spise noget lækker mad, eller sidde i ro og fred og meditere. Harmonien mellem krop og sjæl er det essentielle, og det kan man opnå på mange måder.

Romantik og Wellness kan findes overalt

Hvor kan jeg finde wellness?

Man kan sagtens gøre plads til wellness i hverdagen. Det behøver hverken at være dyrt eller tidskrævende. Fyld badekarret og tilsæt din yndlingsduft, synk ind i din egen verden et par timer med et glas vin eller en god bog. Brug en søndag på at lave en sund og lækker middag og nyd den sammen med din partner eller et par gode venner. Tag jer tid til at smage på maden og være sammen om måltidet. For nogle hænger wellness tæt sammen med krop og motion. For dem kan det være livgivende at sætte tid af til at dyrke regelmæssig motion, og det kan være alt lige fra at cykle en tur i skoven eller spille badminton.

Her kan du tage på wellnessophold

Mange kombinerer wellness med et par dages fri eller en forlænget weekend, hvor man kan tage lidt væk fra det hele, og der er et væld af muligheder for at kombinere både fysisk udfoldelse med forkælelse og afslapning. Den klassiske wellnessferie indeholder gerne spa og måske sauna og pool. Kom i gode hænder hos en dygtig massør og rejs dig fra briksen som et nyt menneske, eller nyd en ansigtsbehandling, manicure eller pedicure, som både mænd og kvinder kan have glæde af. Og så ser du oveni købet godt ud bagefter. Det er da velvære.

Her er vores favoritsteder at finde wellnessophold:

 

Nyd de skønne omgivelser tæt på naturenKærestepar nyder naturen og hinanden ved stranden

Her i Danmark er vi omgivet af vand, og mange wellnesshoteller ligger tæt på stranden.

Vand er ofte et gennemgående tema i wellness. Det er vidunderligt at hoppe i varme eller kolde bade eller slappe af med en kyndig massage til lyden af rislende vand. Uanset hvor du ender henne, er det dog sikkert at der vil være tid og rum til fordybelse og afslapning for dig og din kæreste.

Hvis du mangler inspiration til din næste wellnessferie, så tag et kig på forslagene her.

Et Wellnessophold handler om at være sammen og nyde hinanden

Leder du efter et romantisk ophold?
Se de bedste tilbud

Ophold par
x