Spa og wellness ophold. Vi kårer: De 9 bedste danske hoteller med spa på værelset

”Et romantisk ophold for 2 med spa på værelset”

… Hvordan synes du, dét lyder? Lækkert, ikke? Vi har fundet frem til 9 hoteller med spa på værelset, og de ligger flot spredt over hele Danmarkskortet. Fra sydligere end det sydligste Sjælland til det nordligste Jylland. Nogle steder er der jacuzzi på værelset, andre steder ligefrem en sauna! Har du lyst til at forføre kæresten af sted på et romantisk weekendophold, hvor I næsten ikke behøver forlade værelset, så læs videre her.

Find et ophold med spa på værelset:

Wellness ophold med spa på værelset Placeholder
Wellness ophold med spa på værelset

 

De 9 udvalgte hoteller med spa på værelset

De er ikke nemme at finde frem til, men bare rolig – vi har gjort det slidsomme arbejde for dig og opstøvet 9 af Danmarks ret få hoteller med spa på værelset. Spørgsmålet er nu, hvor du og kæresten helst vil bo?

 

Hotel Kong Arthur i KøbenhavnHotel Kong Arthur (København)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hotel Kong Arthur ligger tæt på Søerne i København – et både malerisk og fredeligt område tæt på den indre by, hvor der er liv og glade dage. Hotellet har en 850 m2 stor spa-afdeling, som drives af det erfarne Ni’mat Spa-team. Her kan hotellets gæster nyde livet i det såkaldte Vandtempel med stor jacuzzi, sauna, dampbad, koldtvandskar og afslapningsområde med liggestole. Hvis du booker et Spa Executive værelse med egen jacuzzi, bliver I indlogeret på hotellet spa-etage, hvor der overalt er dejlige dufte, lækre produkter og vamsede badekåber.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.800 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Kurhotel Skodsborg er Nordsjællands perleKurhotel Skodsborg (Nordsjælland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hvis du booker en junior suite eller en Nord Spa Suite Trods på Kurhotel Skodsborg, får du et meget stort, luksuøst badeværelse med blandt andet et selvstående badekar og en minibar med spaprodukter. Kurhotel Skodsborg er et af Danmarks fine, gamle wellness og spa-hoteller med en historie, der rækker helt tilbage til 1898. Foruden jeres egen private spa kan I benytte jer af hotellets berømte spa- og fitnessområde, der er i international topklasse. Her kan I boltre jer i en swimmingpool på 21 meter, en kæmpe hydrospa, udendørs jacuzzi, soft sauna, hot sauna, dampbad, saltgrotte, fodbad og den særlige Spa Rain. Og bagefter kan I læne jer tilbage i Kurhotel Skodsborg lækre Relax lounge.

Den laveste pris er i skrivende stund 4.400 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Best Western Golf Hotel ViborgBest Western Golf Hotel Viborg (Midtjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Best Western Golf Hotel Viborg er et firestjernet hotel smukt beliggende lige ned til Viborg søerne. Hvis I booker et superior værelse eller en suite her, får I egen spa på værelset, egen sauna og en lækker bruseniche. I er desuden velkomne til at nyde livet i hotellets opvarmede pool, i spabadet og i den dejlige fælles sauna. Hotellet har to restauranter, Restaurant Golf Salonen og Restaurant Brænderigaarden, som byder på skønne madoplevelse med friske råvarer af høj kvalitet. Fra hotellet er der kort afstand til Viborgs historiske centrum med gågade og domkirke, men I kan også leje kano, robåd eller vandcykel på hotellet.

Den laveste pris er i skrivende stund 3.000 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Bandholm Hotel på LollandBandholm Hotel (Lolland)

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Bandholm Hotel er kåret som Europas bedste luksushotel! I 2017 og 2018 er Bandholm Hotel også kåret som Danmarks bedste hotel. Så det bliver svært at finde et bedre hotel at invitere kæresten på spaophold. Hotellet har kun 40 værelser, flere med havudsigt, og i hotellets hovedbygning ligger de 4 meget rummelige luksussuiter, som har eget badekar, dampbad eller spa. Foruden wellness ophold tilbyder hotellet romantiske ophold, gourmet, wellness og golf. Hvis I vælger Bandholm Hotel, kan I glæde jer til at spise på en af sydhavsøernes mest attraktive restauranter, hvor kokkene tryller med de lokale råvarer.

Den laveste pris er i skrivende stund 2.800 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Tyrstrup Kro har spa på værelsetTyrstrup Kro (Sønderjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Tyrstrup Kro er idyllisk beliggende ved mark og skov i nær afstand til den berømte honningkageby Christiansfeld. Kroen råder over 27 hyggelige værelser, heraf 15 luksussuiter med eget spabad, hvor du og din kæreste kan nyde livet helt privat. Tyrstrup Kro har et køkken af høj international standard, hvor I både kan få serveret 8-retters gourmetmenuer og små lækre anretninger tilberedt af sæsonens råvarer og anrettet i Jægerstuen med sin gamle Meissner-kakkelovn. Tyrstrup Kro er et utrolig hyggeligt og gæstfrit sted, der har eksisteret i mindst 350 år.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.400 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Benniksgaard Hotel i SønderjyllandBenniksgaard Hotel (Sønderjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Benniksgaard Hotel er en historisk kro smukt beliggende ved Flensborg Fjord og præget af en ægte afslappet atmosfære. Kroen råder over 45 lækre hotelværelser og 10 luksus ferielejligheder, der er placeret i henholdsvis en tidligere stald og i det charmerende stuehus. Hvis I booker en af luksus ferielejlighederne, kan I hygge jer med egen spa og sauna under hele opholdet. Hotellet har desuden de to restauranter, “Pejsestuen” og “Panorama”. Benniksgaard Hotel ligger 5 km fra Gråsten og 10 minutters kørsel fra grænsen, så når I ikke befinder jer i spa’en, kan I snuppe en skøn vandretur på Gendarmstien ved Flensborg Fjord, en tur i hestevogn i Gråsten skov eller en runde golf lige i nærheden.

Den laveste pris er i skrivende stund 2.800 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Dragsholm Slot har romantiske værelser for 2Dragsholm Slot (Nordvestsjælland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Dragsholm Slot er med sine 800 års historie et af Danmarks mere usædvanlige steder at indlogere sig. Omgivelserne er utroligt smukke og romantiske, og slottets berømte restaurant ’Slotskøkkenet’ har fået 1 Michelin-stjerne, så der er mange gode grunde til, at mange vælger at holde deres livs vigtigste mærkedage her: Bryllupper, konfirmationer mv. Dragsholm Slot har værelser med komfortable Hästens-senge og spa, og heldigvis sover alle så godt, at de ikke bemærker, at stedet har sit eget husspøgelse.

Den laveste pris er i skrivende stund 2.900 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Axel Hotel Guldsmeden spa værelseAxel Hotel Guldsmeden (København)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Axel Hotel Guldsmeden og dets 4 søsterhoteller er blandt landets førende inden for bæredygtighed og økologi. Hotellet har 202 værelser – heraf 4 penthouse suiter med egen tagterrasse og hut tub – og alle er smagfuldt indrettet i balinesisk stil med inspiration fra ejernes resort på Bali. Alle hudplejeprodukter, tekstiler og al mad på hotellet er indkøbt med tanke på økologi og bæredygtighed. Axel Spa, hotellets spa afdeling, er naturligvis også indrettet i balinesisk stil. Her kan du og kæresten forkæle jer selv i sauna, koldtvandskar, jacuzzi, dampbad og i relax området. Her kan I få serveret iste, økologiske frugter og sunde snacks.

Den laveste pris er i skrivende stund 6.000 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Ruths Hotel i Skagen er en sand klassikerRuths Hotel (Nordjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Ruths Hotel er et femstjernet hotel med den mest idylliske beliggenhed – midt imellem de ikoniske gule huse i Gammel Skagen og med et malerisk klitlandskab, rosenbuske og marehalm som nærmeste omgivelser. Det kan ikke undre, at Ruths Hotel officielt er kåret som et af landets dejligste badehoteller. Hotellet har syv værelser med spa. Seks af værelserne er i stueplan med egen terrasse, mens det syvende ligger på første sal med egen balkon og havudsigt. Hvis dét ikke er nok, kan du og kæresten også benytte Ruths Wellness, hvor der er opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på mellem 30 og 32 grader, sauna, dampbad og massagebruser. Hotellets har naturligvis også egen fitnessafdeling.

Den laveste pris er i skrivende stund 2.500 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Hvem vil ikke gerne bo på et værelse med spa?

Par i spa sammen

Der findes mange hoteller, som kan prale af en stor wellness og spa-afdeling med pools, saunaer, dampbade, loungestole og andre bekvemmeligheder. Det er superlækkert at indlogere sig sådan et sted, men der er naturligvis en lille ulempe: Du er nødt til at dele spa-oplevelsen med hotellets andre gæster.

Men hvad hvis nu, at du og kæresten har lyst til at være mere private, når I futter omkring i bikini og badekåbe? Så er dét heldigvis også muligt. Vi har nemlig fundet frem til 9 danske hoteller med spa på værelset. Hvis I booker en weekend (eller et andet – billigere – tidspunkt) her, behøver I kun at forlade værelset for at gå i restauranten. Resten af tiden kan I hygge jer helt privat uden for meget tøj på.

Du må gerne begynde at sende tankerne på langfart. Forestil dig, at du og dit hjertes udkårne befinder jer i et stort, komfortabelt hotelværelse med den skønneste udsigt. Forestil dig, at I hiver proppen af en flaske bobler og finder 2 langstilkede glas frem. Forestil dig, at I tager boblerne med hen til jeres egen private jacuzzi, hvor der også er bobler i vandet. Forestil dig at lukke øjnene og tage kæresten i hånden under vandet og bare lade kroppen og tankerne flyde frit…

Lyder det dyrt med bobler? Visse vasse. Hvis I booker jeres romantiske ophold med spa på værelset i nogle dage midt på ugen i stedet for i en weekend – og gerne uden for højsæsonen – kan I spare mange penge. Og nogle af de penge, I sparer, kan I passende investere i en flaske bobler.

Hvor ligger dit hotelværelse med spa?

Lyder det ikke bare fristende at bestille et kortere eller længere ophold på et lækkert hotel med spa på værelset? Det er der garanteret ikke mange af dine venner og bekendte, der har prøvet. Hvis du og kæresten er nyforelskede – eller vil gøre noget ekstra for parforholdet – er dette en genial idé.

Har du fået kigget grundigt på alle de 9 udvalgte hoteller med spa på værelset? Så vil du nu vide, at de ligger strategisk spredt over hele Danmarkskortet. Fra hyggelige Lolland syd for Sjælland til det nordligste Jylland tæt på Grenen, hvor tvende have mødes.

Nu er spørgsmålet bare, hvilket af de 9 hoteller der frister mest? Skal det ligge tæt på eller langt fra jeres hjem? Vi er lidt spændte på, hvilket hotel I vælger – men uanset hvad, ønsker vi jer et skønt ophold i jeres eget private miniparadis. I behøver ikke huske badetøj (c: