Romantisk middag – her er opskriften!

Uanset om det er jeres første date eller I har tilbragt mange skønne middage sammen, så er der nogle bestemte elementer, der gør en romantisk middag til en rigtig god oplevelse!

Vær galant og romantisk
Først og fremmest skal du skabe den helt rigtige stemning. Her mener jeg ikke kun, at der skal være levende lys på bordet og farverige blomster i en vase. DU skal nemlig også have overskud til at forkæle din middagsgæst og så skal du selvfølgeligt udvise kærlighed og omsorg.

Hvordan du bedst bringer dig selv i den “stemning” ved du bedst selv, men en ting som ofte kan få filmen til at knække er, at man ikke føler man har styr på aftenen.

Start i god tid
Begynd derfor at forberede jeres middag et par dage forinden, så du føler at du har helt styr på aftenen. Det er ofte de små ting der gør en romantisk middag til noget specielt og det er netop de små ting, som man ofte glemmer, når man et par timer før sin kæreste/ date kommer, styrter rundt i køkkenet og har glemt alt om at rydde op i lejligheden og lufte hunden.


Maden er naturligvis også vigtig
De fleste mennesker sætter pris på et godt og sundt måltid. Spar derfor på fedtet, så I ikke ender helt oppustede i sofaen. Find en god opskrift som du ved at du kan lave. Pas på med at eksperimentere med maden til jeres romantiske middag, da du kan være uheldig at den ikke bliver som den burde.

Til maden skal I selvfølgeligt have noget godt at drikke!

Borddækning og hygge
En hyggelig borddækning er også vigtig, hvis det skal være hyggeligt og romantisk! F.eks. kan det være en god ide, at plukke/ købe nogle flotte blomster. En anden ting som også skaber en hyggelig og personlig stemning er, hvis du finder et par flade sten på stranden, hvorpå du skriver begge jeres navne, så stenene kan bruges som rustikke bordkort.

Servietter er heller ikke bare servietter, så find nogle søde servietter i farver, der matcher resten af bordet. Fold dem eventuelt på en fin måde, så det ser dekorativt ud.

Til slut: husk levende lys og stille musik på anlægget.

Levende lys skaber en hyggelig stemning
Skab en helhed
Jeres romantiske middag slutter ikke når I har spist, for du har selvfølgeligt også arrangeret noget hyggeligt! Personligt synes jeg at det er rigtig hyggeligt at spille spil sammen. I kan også finde lommelygten frem og gå en tur i mørket eller hvad med at tegne en tegning til hinanden, der forestiller jeres aften sammen? Mulighederne er mange, så slip fantasien løs!

Jeg ønsker jer en rigtig romantisk middag OG aften!

En kommentar til “Romantisk middag – her er opskriften!”

  1. Hvor lyder det dejligt og romantisk. Det håber jeg snart min kæreste gør for mig! Og ellers må jeg jo overraske ham ;-)

Skriv en kommentar