Bedste gave til kæresten? Se de mange gode romantiske gaveideer

Mand giver gave til kæresten

Det tager lang tid at finde en god gave til kæresten. Derfor har vi her samlet vores bedste gaveideer. Og der er mange kærestegaver at vælge imellem… Søde, sjove, frække og romantiske gaver. You name it. Fælles for gaverne er, at de sandsynligvis vil sprede glæde.

Hvis du overvejer at købe sokker, en pæn bluse eller sko til din kæreste, så er det ikke her du finder inspiration. Vi er nemlig vilde med gode oplevelser – og gaver der gør indtryk. Gaver din kæreste vil huske tilbage på og som måske endda, vil give jer gode minder sammen.

Tøj kan du give din kæreste året rundt, men når det skal være lidt mere specielt, er det her på siden du finder de gode gaveideer. Du kan bruge gaverne til jul, fødselsdag, som årsgave eller bare fordi din kæreste fortjener lidt ekstra (små betænksomme gaver til kæresten i tide og utide er altid et hit).

Gavelisten bliver opdateret løbende, og den er senest opdateret den 27. januar 2023.

Husk også at læse vores bonustip længere nede! Det vil gøre din gave endnu mere personlig…

Her er vores bedste gaveideer til kæresten:

 

52 Weeks of RomanceEt år med romantik

Her kommer en billig romantisk gave, der giver jer romantik året rundt. 52 Weeks of Romance er et kærlighedsspil med 52 romantiske opgaver, I skal udføre sammen i løbet af året.

Kortene er lavet som skrabelodder, så I ikke kan se, hvad hvert kort indeholder, når I trækker dem fra posen. Det er en sjov lille personlig gave, perfekt som fx årsdags gave til kæresten.

52 Weeks of Romance er et nemt og billigt romantisk twist i hverdagen, så den bliver lidt mere spændende.

Lav en fast dag om ugen, hvor I trækker en opgave, den ene part skal udføre frem mod den næste trækning. Hold udfordringen kørende hele året.

Den søde lille romantiske gave koster i skrivende stund 119 kroner.

Bestil gaven online

 

Fotobog som gave til kærestenLav en fotobog med jeres minder

I løbet af et år oplever man mange ting sammen. Måske har I været ude og rejse sammen, til koncert, på romantisk tur rundt i Danmark eller andet spændende, og I har sikkert foreviget jeres kæresteoplevelser med billeder?

En fotobog er en skøn personlig gave, da man kan slå op i den og genopleve alle de gode minder.

Saml fx de bedste billeder fra året der er gået og giv fotobogen til din kæreste som en årsdags gave.

Det tager noget tid at lave en god fotobog fra bunden, men resultatet bliver flot. Hvis du er den utålmodige type, kan du også få fotobog-programmet til at sætte det hele op for dig og så er det super-nemt!

Priser fra 80 kroner.

Se de forskellige muligheder

 

KæresteopholdRomantisk ophold med store rabatter

Et romantisk ophold går man aldrig galt i byen med. At komme væk fra hverdagens faste rammer er rigtig sundt for parforholdet. Faktisk vil vi gå så vidt som til at sige, at man bør tage på et romantisk ophold mindst én gang om året, hvis man vil have et bedre forhold. At dyrke tosomheden, prioritere hinanden og livet sammen, er den måske vigtigste ting I kan gøre for hinanden.

Så hvis dig og din kæreste ikke har været på et romantisk ophold i år, er det måske nu det skal være?

Der findes flere forskellige steder, hvor I kan finde billige ophold, men vi plejer som regel at tjekke Hotels.com og Truestory for gode tilbud. Her kan man ofte finde tilbud på lækre hoteller med store besparelser, så man kan spare mange penge.

Priser fra 700 kroner for 2 personer.

Find det perfekte ophold med en stor rabat

 

Dagstur i SPADagstur i SPA

Hvis pengene ikke er til et SPA ophold, kan I nøjes med at rive en dag ud af kalenderen og tage i SPA sammen. Rundt om i Danmark er der mange lækre SPA-muligheder, hvor I kan slappe af og nyde hinanden.

En kærestedag i SPA er en god mulighed for at snakke sammen, blive forkælet og komme ned i gear.

Når I har nydt dagen, kan I passende tage hjem og spise en god romantisk middag sammen.

Du kan få en SPA-oplevelse for 250 kroner i skrivende stund, men så kan I også nyde luksus hele dagen.

Læs mere om en dag i SPA

 

Smuk bronze skulptur

En smuk, personlig skulptur

Vil du give en særlig unik gave til kæresten? At give en gave kan være helt særligt, og noget modtageren vil huske, hvis der er lagt gode tanker bag. Personlige, unikke gaver skal gerne afspejle noget hos modtageren. Det kan være personligheden, en særlig begivenhed der har betydning eller en stemning. Med en bronzefigur kan du finde lige præcis det udtryk, der passer til modtageren.

Der findes elegante figurer der viser kærligheden og tosomheden, med titler som ”skabt for hinanden” og ”tosomhed”, og der findes mere alternative og finurlige figurer med titlerne ”se sagen fra to sider” og ”Life is good”.

Den smukke kærestegave koster fra 500 kroner.

Se de flotte skulpturer

 

Chokoladekursus i gaveEt choladekursus

Hvis din kæreste elsker chokolade (ligeså meget som os), er det oplagt at forære et lækkert chokoladekursus. Udover at I får smagsprøver med hjem, lærer I også hvordan man laver den der helt magiske chokolade, der smelter på tungen.

Et chokoladekursus varer 2-3 timer og prisen er 300 kroner per person, så det er ikke en billig gave, hvis I begge to skal på kursus. Men hvis du kender prisen på kvalitetschokolade, så kan du godt regne med at I forlader stedet med chokolade for et par hundrede kroner, og så er det jo ikke så slemt endda.

Priserne starter ved 300 kroner per person.

Lær at lave chokolade

 

Bøfkursus til mandenBøf kursus (til manden)

De fleste mænd elsker en god saftig bøf, så hvorfor ikke forære ham (eller hende) en dejlig bøf-middag som I selv skal tilberede? Middagen og kurset skal naturligvis være sammen med dig (så får du jo også lidt ud af gaven).

Udover at bøffer smager herligt, er det også hyggeligt at sidde og snakke sammen, mens I nyder jeres hjemmelavede middag. Når I selv har lavet bøffen, så smager den ekstra godt!

Når I først har lært teknikken, så bliver det legende let at lave lækre velsmagende bøffer derhjemme.

Prisen er i skrivende stund 1.100 kroner per person.

Forkæl din mand (eller dame) med en bøf

 

ChokoladebehandlingSkøn chokolademassage

Det lyder måske mærkeligt, men chokolademassage er rigtig sundt for huden – og så er der også bare noget sjovt ved at blive smurt ind i den lækre brune sovs.

Spørgsmålet er bare, om din kæreste kan ligge og nyde det, mens der dufter himmelsk af chokolade?

Chokolademassage er måske en anelse for feminint til nogle mænd, men vi er sikre på, at det er en romantisk gave, der går rent ind hos det kvindelige køn!

Prisen for chokolademassage er 575 kroner.

Læs mere om den perfekte gave til hende

 

 

Ballonflyvning for 2

Romantisk tur i luftballon

Ballonflyvning er et yndet ønske på verdens bucket lister, og vi forstår godt hvorfor.

At flyve i luftballon med sin kæreste er en fantastisk god oplevelse! Højt oppe under skyerne er der ingen larm og spektakel, kun den smukkeste udsigt over det danske landskab.

Hvert år har man mulighed for, at se luftballoner på nært hold i Fælledparken, når de laver et flot show med lys og musik. Alene den oplevelse kan tage vejret fra én.

Prisen er 2.00 kroner per person, og man kan flyve fra Sjælland, Fyn og Jylland.

Læs mere om en tur i luftballon

Læs også vores guide til ballonflyvning

 

Flotte rosenbladePynt op med rosenblade

Rosenblade er i sig selv ikke en særlig god gave, men de er til gengæld romantiske at pynte op med! Så hvis du allerede har købt en sød romantisk gave, men mangler lidt pynt, er rosenblade en god mulighed. De her blade koster 79 kroner, og det er jo ikke alverden, hvis de kan gøre din gave mere romantisk.

Du kan bruge dem til din romantiske gave og til jeres romantiske aften. Strøg dem rundt i huset eller lav en “vej” med dem ind til stuen, hvor du har gjort klar med vin og en hjemmelavet snack.

De røde blade koster 79 kroner i skrivende stund.

Køb de dekorative rosenblade

 

Ølsmagning til kærestenØlsmagning

De fleste mænd og kvinder elsker en god øl – og de fleste bliver endnu mere glade for to, tre eller fire øl. På en klassisk ølsmagning er der rig mulighed for at smage en masse forskellige slags øl. Alt lige fra de mørke stout øl til de lyse og blomsteragtige hvedeøl.

En ølsmagning skal selvfølgeligt være for to personer, og prisen er kun 300 kroner for dig og din kæreste, så det er også en ret billig gave.

Læs mere om den gode øl

 

Luksus brunch for toLuksusbrunch for to

Det koster hurtigt 500 kroner, hvis man skal ud og spise en romantisk middag med sin kæreste. Hvis du leder efter et billigere alternativ, er en luksus brunch en god mulighed, fx som månedsdags gave til din nye kæreste.

Prisen for en brunch for 2 personer starter på under 300 kroner. Hvis der er råd til det, er det oplagt at kombinere brunch med en tur i biografen. På den måde kan I få en hel kærestedag ud af det.

Priserne starter i skrivende stund på 289 kroner.

Bestil en lækker brunch

 

 

 

Faldskærmsudspring som gave Faldskærmsudspring

GISP, det er grænseoverskridende første gang man kaster sig ud i flere kilometers højde med en lille stofpose på ryggen, men hold k***, hvor er det også en fed oplevelse!

Først kommer der et vanvittigt sus i maven, når ruller ud af flyet og styrter mod jorden, men det bliver afløst af stilhed og ro, når skærmen er trukket og man svæver lydløst i luften.

Faldskærmsudspring er ikke for alle, men hvis din kæreste er lidt af en adrenalin-junkie, så er det en oplagt gave.

Priserne starter ved 2.00 kroner.

Læs mere om et faldskærmsudspring

 

Hot stone massageHot stone massage

Fra et adrenalinkick til noget helt andet – nemlig hot stone massage. Som navnet antyder, er det massage med varme sten – eller rettere – det er varme sten, der bliver lagt forskellige steder på din ryg, så de virker afslappende.

Overvej fx hot stone massage som parmassage. Det er en meget afslappende massage og man har det skønt i kroppen bagefter.

Hvis din kæreste er stresset eller øm i kroppen, er det oplagt at forære ham / hende en gang massage, så batterierne kan blive ladet op igen. Prisen er 599 kr. for en time.

Bestil hot stone massage

 

Blomstergave til kærestenSend blomster til din kæreste

Blomster er en stensikker gave! Fx til jeres månedsdag. Hvornår har du sidst hørt om en pige, der ikke blev glad for en buket blomster? Nemlig, det sker aldrig! Man kan både sende blomster i forbindelse med fødselsdag og valentinsdag, men det er også oplagt at sende en romantisk buket “bare fordi”.

Smukke blomster spreder farver, glæde og liv og hvem vil ikke have det? Og så er det en billig gave.

I Danmark findes der flere virksomheder der sender blomster ud i hele landet, blandt de mest kendte er Interflora og Euroflorist. Selvom Interflora har flere år på bagen, så køber vi som regel vores blomster hos Euroflorist, da de har bedre priser, en god service, og så er deres hjemmeside mere brugervenlig.

Priser fra 200 kroner ex levering.

Bestil flotte blomster

 

Flybilletter i gaveFlybilletter som gave

Hvis du har sparet penge op til den romantiske gave, er det måske nu, du skal invitere din kæreste udenlands. For selvom det er dejligt med et luksusophold i Danmark, giver det bare noget ekstra med en tur ud i den store verden.

I dag er det endda blevet så nemt og billigt, at du kan rejse rundt i store del af Europa på et par timer og for et par tusinde kroner.

Priserne varierer meget, så hold øje med de gode tilbud.

Find en billig flyafgang

 

Billede af en GoodieboxEn månedlig Goodiebox

Med den her gaveide bevæger vi os måske lidt ud i en gråzone, for en Goodiebox kan vel næppe betegnes som en romantisk gave? Men alligevel synes vi, at den skal med. Dels synes vi, at det er en fantastisk gave. Tænk at modtage en Goodiebox hver måned med en masse nye og spændende skønhedsprodukter. Det ville min kæreste i hvert fald synes godt om.

Priserne starter på 200 kroner om måneden.

Læs mere om konceptet

 

Bog: Kærlighedens fem sprogBog: Kærlighedens 5 sprog

Når man har fundet den eneste ene, så skal man holde fast i vedkommende med næb og klør. Derfor er det vigtigt, at man bliver ved med at udvikle og udfordre forholdet.

Det er sundt at se forholdet lidt udefra og blive klogere på, hvordan I kan udvikle jeres forhold, og det kan bogen “Kærlighedens fem sprog” hjælpe med. Den er letlæselig og nem at komme i gang med! Det er sådan en kærlighedsgave der er købt med omtanke, fordi man vil det bedste for hinanden.

Bogen koster 250 kroner hos Saxo.com og den er solgt i mere end 5 millioner eksemplarer.

Læs mere om bogen

 

CocktailkursusMad- eller cocktailkursus

Så er der dømt hygge! Disse mad- og cocktailkurser foregår forskellige steder i landet. Her bliver der lavet god mad og drinks med masser af kraft, saft og smag. Mad og cocktailkurserne er for alle der har en kærlighed til godt håndværk, hvadenten det er pizza, brød eller hotdogs.

Undervejs er der spisepauser, så I har mulighed for at nyde den gode mad.

Prisen for denne gave starter ved 300 kroner per person.

Se de forskellige madkurser

 

Vinsmagning for toVinsmagning for to

Vinsmagning er en oplevelsesgave der vil glæde både dig og din kæreste! Oplevelsen varer i to timer og undervejs kommer i bogstaveligt talt hele jorden rundt (når det kommer til vine).

Professionelle vinkendere guider jer gennem de to timer, hvor I kommer til at smage mange lækre vine. Udover gode vine, vil der som regel også blive serveret snacks.

Priserne starter på under 200 kroner per person.

Læs mere om oplevelsen

 

Læs også: Vores gaveideer til ham og de gode gaveideer til hende

 

Et ekstra lille tip til den bedste kærestegave

Flot romantisk gave

Har du fundet den perfekte kærlighedsgave til verdens bedste kæreste?

Når man giver en gave til sin kæreste, handler det ikke kun om gaven, men også om alt det udenom, fx indpakningen og den måde du giver gaven på. Lav fx en lille skattejagt der fører frem til gaven, få en julemand til at lave en videohilsen med et hint om, hvad gaven er. Lav en rebus din kæreste skal løse, før hun må få gaven. Er der tale om en julegave til kæresten, så pak den ind i det flotteste gavepapir du kan finde og lav et hjemmelavet til-og-fra kort.

Sådan nogle små ting er med til at gøre det endnu sjovere at modtage (og give) en gave til kæresten, så forsøg at flette en lille overraskelse ind i din kærestegave.

En kommentar til “Bedste gave til kæresten? Se de mange gode romantiske gaveideer”

Skriv en kommentar