Bedste gave til kæresten? Se de mange romantiske gaveideer

Jeg kender det godt fra mig selv – det kan være hammer-svært at finde en god gave til sin kæreste. Jeg ender ofte med at bruge mange timer på at finde den perfekte gave til min kæreste, men selvom det nogen gange ser håbløst ud, så plejer resultatet altid at blive rigtig godt!

Hvis du leder efter romantiske gaver, så kan du finde mange flere gode kærestegaver her.

30 gaver der vil glæde din kæreste

På den her side har jeg samlet nogle af de bedste gaver, som vil glæde din kæreste aller mest. Jeg er selv helt vild med oplevelser, da de giver muligheder for, at man kan nyde kvalitets tid sammen og samtidig, sætter de også spor i hukommelsen. Og det er gaver, der er værd at gå efter! Derfor vil de fleste gaver på siden også være oplevelser, du kan nyde sammen med din kæreste. Så hvis du bare leder efter en pæn trøje du kan forære hende, så er det ikke her du finder den!

Husk også at læse mit bonustip nede i bunden! Det vil gøre din personlige gave til noget mere specielt.

 

52 Weeks of Romance52 Weeks of Romance

Her kommer en romantisk gave, der giver jer romantik hele året rundt. 52 Weeks of Romance er et slags kærlighedsspil, der indeholder 52 romantiske opgaver, som I skal udføre sammen i løbet af året. Kortene er lavet som skrabelodder, så I ikke kan se, hvad kortet indeholder, når I trækker det fra posen. Det er en perfekt, udfordrende og personlig gave til kæresten!

52 Weeks of Romance er et sjovt lille (og billig) romantisk twist i hverdagen, så den bliver lidt sjovere. Lav en fast dag om ugen, hvor I trækker en ny opgave, som den ene part skal udføre frem mod den næste trækning og hold udfordringen kørende hele året.

Læs mere om gaven

 

Romantisk minicruise med din kæresteRomantisk minicruise for 2

Min kæreste og jeg har selv været på et minicruise flere gange og det er en skøn mulighed for, at komme lidt væk hjemmefra. Ombord på skibet kan man nyde de mange faciliteter som blandt andet inkluderer lækre restauranter, shows, spa og meget andet. Det smarte er også, at man kan tage på et minicruise fra både København og Esbjerg, så næsten uanset hvor i landet I befinder jer, så er det relativt nemt at komme på et hyggeligt romantisk cruise.

Læs mere om gaven, der går til søs

 

Lav en fotobog til din kæresteLav en fotobog med jeres minder

Èn af de bedste gaver jeg har givet til min kæreste er uden tvivl den fotobog hun fik juleaften for efterhånden nogle år siden. Om sommeren havde vi været på vores første sommerferie sammen og vi havde taget RIGTIG mange gode billeder. Alle de bedste billeder samlede jeg i en flot fotobog som jeg forærede hende i julegave. At lave en fotobog helt fra scratch tager nogle timer, men resultatet bliver også derefter. Hvis du er den utålmodige type, så kan du også få fotobog-programmet til at sætte det hele op for dig og så er det super-nemt!

Prisen for en flot fotobog starter ved et par hundrede kroner og det er en god personlig gave.

Se de forskellige muligheder

 

Romantisk ophold på et hotelRomantisk ophold med store rabatter

Èn af de gaver jeg selv elsker at få, er et romantisk ophold. At komme væk fra verdens almindelige rammer er rigtig sundt for parforholdet. Faktisk vil jeg gå så vidt, at man bør tage på et romantisk ophold mindst én gang om året, hvis man gerne vil have et bedre forhold. Så hvis dig og din kæreste ikke har været på et romantisk ophold i år, så er det måske nu det skal være? Jeg plejer altid at tjekke om der er gode tilbud hos Hotels.com eller Truestory. Man kan ofte finde tilbud på lækre hoteller med store besparelser, så man kan spare mange penge. Skønt!

Find det perfekte ophold med en stor rabat

 

Et par timer i SPAOverrask med en dagtur i SPA

Hvis pengene ikke er til et helt SPA ophold, så kan I også nøjes med at rive en dag ud af kalenderen og tage i SPA sammen. Rundt om i landet er der lækre SPA-muligheder, hvor I kan slappe af og nyde hinanden. Prisen for denne kærestegave er 450 kroner per person, men så kan I også nyde den store luksus hele dagen. En dag i SPA er en rigtig mulighed for, at snakke sammen, blive forkælet og komme ned i gear. Min kæreste og jeg har selv nydt en SPA-dag på Comwell Borupgaard tæt på Helsingør og det er altså en skøn kæresteoplevelse!

Når I har nydt dagen, kan I passende tage hjem og spise en god romantisk middag sammen.

Læs mere om en dag i SPA

 

Solnedgang, stjerner og stearinlysSolnedgang, stjerner og stearinlys

Nu bliver det ikke mere romantisk! Midt i Møns flotte natur ligger der en smuk, gammel gård, der tilbyder romantisk overnatning til alle, der har brug for et afbræk fra hverdagens stres. På gården har dig og din kæreste mulighed for, at komme helt ned i gear, mens I tilbringer kvalitetstid sammen. Hvad I bruger tiden på, er helt op til jer, men det er oplagt at nyde en solnedgang sammen, spille et spil og måske tage ud og kigge på stjerner i nattens mørke.

Prisen er 1.399 kroner for én romantisk overnatning.

Læs mere om den fortryllende oplevelse

 

Smuk bronze skulptur

En smuk og personlig skulptur

Vil du give en særlig og unik gave, til en du holder af? At give en gave kan være helt særligt, og noget som modtageren vil kunne huske, hvis der er lagt tanke bag. Personlige og unikke gaver skal gerne afspejle noget hos modtageren. Det kan være personligheden, en særlig begivenhed der har betydning eller en stemning. Med en bronzefigur kan du finde lige præcis det udtryk, der passer til modtageren. Der findes elegante figurer som viser kærligheden og tosomheden, med titler som ”skabt for hinanden” og ”tosomhed”, og der findes mere alternative og finurlige figurer med titlerne ”se sagen fra to sider” og ”Life is good”.

Se de flotte skulpturer

 

Chokolade kursus til ham eller hende med en sød tandCholadekursus til den søde tand

Hvis din kæreste elsker chokolade (ligeså meget som jeg), så er det oplagt at forære ham eller hende et chokoladekursus. Udover at I får godt med smagsprøver med hjem, så lærer I også hvordan man laver den der helt magiske chokolade, der smelter på tungen.

Et chokoladekursus varer 2-3 timer og prisen er 450 kroner per person, så det er ikke en billig gave, hvis I begge to skal på kursus. Men hvis du kender prisen på kvalitetschokolade, så kan du godt regne med, at I forlader stedet med chokolade for et par hundrede kroner.

Lær at lave chokolade

 

 Bøf for to personerBøf kursus til manden

Enhver mand elsker en god bøf, så hvorfor ikke forære ham en dejlig bøf-middag som han selv skal tilberede? Middagen og kurset skal naturligvis være sammen med dig (så får du jo også lidt ud af gaven). Udover at bøffer smager herligt, så er det også hyggeligt at sidde og tale sammen, mens I nyder jeres middag. Og når man selv har lavet bøffen, så smager den også bare ekstra godt! Når man først har lært teknikken, så bliver det legende let at lave lækre velsmagende bøffer derhjemme fremover. Rigtig god appetit.

Forkæl din mand med en bøf

 

Årskort til TivoliÅrskort til hyggelige Tivoli

Med et årskort til Tivoli venter der mange gode oplevelser for dig og din kæreste. Den hyggelige gamle park har åbent hele året rundt og med et årskort har I fri adgang til parken, hvad enten i vil besøge den til Fredagsrock, Halloween eller det hyggelige julemarked i december måned. Årskort til Tivoli findes i flere forskellige prisklasser. Det billigste årskort koster 299 kroner og det giver adgang til parken for én person.

Et årskort til Tivoli er en kærestegave, der varer ved.

Se de forskellige årskort

 

Chokolade massageChokolademassage er ren nydelse

Det lyder mærkeligt og måske også lidt ulækkert, men ikke desto mindre, så skulle chokolade massage være dejligt og sundt for huden. Spørgsmålet er bare, om din kæreste kan ligge og nyde det, mens der dufter så himmelsk af chokolade fra hendes ryg. Chokolade massage er måske en anelse for feminint til os mænd, men jeg er sikker på, at det er en romantisk gave, der går rent ind hos det kvindelige køn! Prisen for chokolade massage er 549 kroner.

Læs mere om den perfekte gave til hende

 

Salsa er den oplagte dans for parGiv hende en salsa-svingom

Jeg indrømmer det gerne – det er vovet at forære sin kæreste en Salsa-lektion, hvis man ikke selv er den store danser. Men hvor intet vover, intet vinder og nogen gange er det sundt at komme ud på dybt vand. Salsa er den PERFEKTE dans for par. Den er sensuel og forførende og I får mulighed for, at komme helt tæt på hinanden mens i danser til den fængende musik.

En lille times personlig lektion i Salsa koster 499 kroner for jer begge to.

Læs mere om gaven

 

En tur i luftballon er den perfekte romantiske gaveForær en romantisk tur i luftballon

Jeg har desværre ikke selv prøvet det endnu, men det står på min liste! At flyve i en luftballon sammen med sin kæreste skulle være en helt fantastisk god oplevelse! Højt oppe under skyerne er der ingen larm og spektakel, kun den smukkeste udsigt udover det flotte danske landskab. Hvert år har man mulighed for, at se luftballoner på nært hold i Fælledparken, når de laver et flot show med lys og musik. Alene den oplevelse kan tage vejret helt fra én.

Prisen er 2.395 kroner for en person, så det er noget man kun oplever én gang i livet!

Læs mere om en tur i luftballon

Læs også vores guide til ballonflyvning

 

Rosenblade er flotte at pynte op medPynt op og overrask med rosenblade

Rosenblade er i sig selv ikke en særlig god gave, men de er tilgengæld meget romantiske at pynte op med! Så hvis du allerede har købt en romantisk gave, men mangler lidt pynt, så er røde rosenblade en rigtig god mulighed. De her blade koster 79 kroner, så det er jo ikke alverden, hvis de kan gøre din gave endnu mere romantisk. Og derudover kan de genbruges gang på gang. Udover at du kan bruge dem i kombination med din romantiske gave, så kan de også bruges til jeres særlige romantiske aften. Strøg dem rundt i huset eller lav en “vej” med dem ind til stuen, hvor du har gjort klar med kold hvidvin og en lille snack.

Køb de dekorative rosenblade

 

Ølsmagning til mandenDen gode ølsmagning til manden

De fleste mænd elsker en god øl – og de fleste mænd bliver endnu gladere for to, tre eller måske endda fire øl. På en klassisk ølsmagning er der rig mulighed for, at smage en masse forskellige slags øl. Alt lige fra de mørke stout øl til de lyse og blomster-agtige hvedeøl. En ølsmagning skal selvfølgeligt være for to personer og jeg vil anbefale, at du tager med ham. Dels er det super-hyggeligt at smage på øl sammen og så skal du jo også gerne være sikker på, at han kommer godt hjem. Prisen er kun 299 kroner for dig og din kæreste.

Læs mere om den gode øl

 

Luksus bruch for toLuksus brunch for to

Det koster hurtigt 500 kroner, hvis man skal ud og spise en god middag med sin kæreste, så hvis du leder efter et billigere alternativ, så er en luksus brunch en rigtig god mulighed.

Prisen for en brunch for to personer er 199 kroner, men hvis det skal være rigtig luksus, så skal du ligge 100 kroner oveni. Hvis der er råd til det, så er det oplagt at kombinere brunch med en tur i biografen. På den måde kan I få en hel hyggelig (og romantisk) dag ud af det.

Bestil en lækker brunch

 

Køb chokolade på nettetForær din kæreste chokolade

Længere oppe nævnte jeg, at man kunne forære sin kæreste et kursus, så han eller hun kunne lære at lave chokolade. Men hvis man ikke gider at bruge penge på sådan et chokoladekursus, så kan man også gå direkte til det sjove – nemlig at spise alt den lækre chokolade. Der findes hundredevis af steder, der sælger chokolade, men jeg har fundet et sted på nettet, som er særligt interessant for dig, hvis du er kvinde. Hjemmesiden hedder Chokoladesmag.dk og det smarte ved netop den hjemmeside er, at du optjener Matas point ligesom når du køber skønhedsprodukter i din lokale Matas-butik. Det er da smart!

Køb en chokoladegave

 

Faldskærmsudspring er for vildtTil den vovede kæreste: Faldskærmsudspring

GISP, det er grænseoverskridende første gang man kaster sig ud i flere kilometers højde med en lille stofpose på ryggen, men hold k***, hvor er det også en fed oplevelse! Min kæreste og jeg sprang selv ud med en faldskærm på ryggen juleaftensdag for nogle år siden i New Zealand og det er en oplevelse vi ALDRIG glemmer! Selve oplevelsen var vild, men det overraskede os meget, hvor smukt og stille der egentligt er, når først skærmen er trukket og man svæver lysløst højt oppe over jorden. Faldskærmsudspring er selvsagt ikke for alle, men hvis din kæreste er lidt af en adrenalin-junkie, så er det en oplagt gave. Prisen er 2.500 kroner.

Læs mere om et faldskærmsudspring

 

Hot stone massageHot stone massage er ren forkælelse

Fra et adrenalinkick til noget helt andet – nemlig hot stone massage. Som navnet antyder, så er det massage med varme sten – eller rettere sagt – det er varme sten, der bliver lagt forskellige steder på din ryg, så de virker på den helt rigtige måde. Min kæreste og jeg er selv ude og få parmassage engang i mellem og vi har blandt andet også prøvet hot stone massage. Det er en meget dejlig og afslappende massage og man har det skønt i kroppen bagefter! Så hvis din kæreste er stresset eller øm i kroppen, så er det oplagt at forære ham/ hende en gang massage, så batterierne kan blive ladet op igen. Prisen er 599 kr. for en time.

Bestil hot stone massage

 

Send blomster til din kæresteSend blomster til din kæreste

Blomster er en stensikker gave! Hvornår har du sidst hørt om en pige, der ikke blev glad for en buket blomster? Nemlig, det sker aldrig! Man kan både sende blomster i forbindelse med fødselsdag og valentinsdag, men det er også oplagt at sende en romantisk buket “bare fordi”.

Smukke blomster spreder farver, glæde og liv og hvem vil ikke have det.

I Danmark findes der to firmaer, der sender blomster ud i hele landet; Interflora og Euroflorist. Selvom Interflora har flere år på bagen, så køber jeg altid mine blomster hos Euroflorist, da de har bedre priser, en rigtig god service og så er deres hjemmeside meget brugervenlig.

Bestil flotte blomster

 

Flybilletter som gaveFlybilletter som gave

Hvis der er ekstra mange penge til en romantisk gave i øjeblikket, så er det måske nu, du skal invitere din kæreste udenlands. Selvom det er rigtig dejligt at holde ferie i Danmark, så giver det bare noget helt andet til forholdet, når man har været ude i den store verden. I dag er det endda blevet så nemt og billigt, at du kan rejse rundt i store del af Europa på et par timer og for et par tusinde kroner. Jeg elsker at rejse og jeg elsker den flysøgeside, Skyscanner fordi de gør det nemt at finde billige flybilletter og dermed store oplevelser uden lang ventetid.

Find en billig flyafgang

 

 

En Goodiebox er et abonnement på skønhedGoodiebox lige til døren

Med den her gaveide bevæger jeg mig lidt ud i en gråzone, for en Goodiebox kan vel næppe betegnes som en romantisk gave. Men alligevel synes jeg, at den skal med. Dels synes jeg, at det er en fantastisk gave. Tænk at modtage en Goodiebox hver måned med en masse nye og spændende skønhedsprodukter. Det ville min kæreste i hvert fald synes godt om. Derudover handler et forhold jo også om, at man skal holde sig smuk for hinanden, så på den måde kan jeg måske også snige den ind på listen ;-) Uanset hvad, så er en Goodiebox smart.

Læs mere om konceptet

 

 

Bog: Kærlighedens fem sprogKærlighedens fem sprog

Når man har fundet den eneste ene, så skal man holde fast i vedkommen med næb og klør. Derfor er det vigtigt, at man bliver ved med at udvikle og udfordre forholdet. Ved at du er landet på den her side om romantiske gaver, så ved jeg allerede, at du tænker på din kæreste mere end gennemsnittet. Du har nemlig aktivt valgt, at du gerne vil forkæle ham eller hende med en romantisk gave. Selvom det er en rigtig god start, så er det også sundt at se forholdet lidt ude fra og det kan bogen “Kærlighedens fem sprog” hjælpe med. Den er letlæselig og nem at komme i gang med! Det er sådan en romantisk gave, der er købt med ekstra meget omtanke, fordi man vil det aller bedste for sit forhold.

Bogen koster 190 kroner hos Saxo.com og den er solgt i mere end 5 millioner eksemplarer.

Læs mere om bogen

 

Den bedste burger til mandenDen bedste burger

Selvom de fleste mennesker godt kan lide en god burger, så er den her gave nok mest til manden. Oplevelsesgaver.dk har udvalg en række lækre cafeer, der servere saftige burgere, som er fremstillet med de bedste råvarer. De her burgere er cremen af cremen. Oplevelsen koster 299 kroner for to personer og udover lækre burgere, så får I også sodavand med i prisen. Hvad enten I er til burgere, brunch eller salat, så er det en god investering at komme ud og spise noget god mad, så man kan få snakket ordentligt sammen.

Bestil et gavekort

 

Undertøj til mandenFlot undertøj til manden

Hvis undertøjsskuffen kun er fyldt med kedelige hvide og sorte boxershorts, så er det måske nu du skal slå til. Nu har du nemlig mulighed for, at købe de boxershorts til ham, som du aller bedst kan lide. Selvom man går med boxershorts fordi de er praktiske, så er det jo også rart, at man ser lidt pæn ud for modparten. Hvis rød ikke lige er din farve, så kan du finde mange andre farver (og former) på Intimo.dk, som er et godt sted, at købe undertøj til manden.

Ps. til alle jer piger: I kan også finde letpåklædte billeder af Cristiano Ronaldo derinde.

Se det store udvalg af flot undertøj

 

Biograftur for to personerBiograftur for to

Det er hyggeligt at sidde derhjemme og se en god film, men filmoplevelsen er bare SÅ mange gange bedre på det store lærred – med de fantastiske lydeffekter. Derfor er det oplagt at give din kæreste en tur i biografen. En biograftur er en god lille gave der kan gives til både ham og hende – og husk at lade gavemodtageren bestemme hvad I skal se! Hvis der er penge tilbage i budgettet, så kan I passende starte jeres biograf-date med lidt god mad eller slutte turen af med en lækker dessert, hvis der ellers er mere plads i maven ;-)

Bestil et gavekort til biografen

 

Gode magasiner hver måned

Abonnement på magasinerForkæl din kæreste med et abonnement på hans/ hendes yndlings magasiner og blade. Modtageren kan helt selv vælge, hvilke magasiner der ønskes. Din kæreste kan blandt andet vælge mellem de populære blade; Euroman, Eurowoman og Fit Living.

Et magasin abonnement er en betænksom gave, hvis din kæreste f.eks. har brug for lidt tid væk fra computeren eller ikke har tålmodighed til at læse en hel bog. Prisen er 200 kroner for fire blade, så du sparer også penge i forhold ti priserne i den lokale kiosk.

Se hvilket magasiner du kan vælge i mellem

 

Madkursus - Bøf og BajereMadkursus (for ham): Pizza, hotdogs eller?

Så er der dømt mandehørm! og navnet siger vidst det hele. Disse madkurser foregår forskellige steder i landet. Her bliver der lavet god mandemad med masser af kraft, saft og smag. Madkurserne er for alle der har en kærlighed til godt håndværk hvadenten det er pizza, brød eller hotdogs.

Undervejs er der flere spisepauser, så dig og din kæreste har mulighed for, at nyde den gode mad. Prisen for denne gave starter ved 395 kroner per person (og piger må gerne deltage).

Se de forskellige madkurser

¨

Dans med Thomas Evers PoulsenDans med Thomas Evers Poulsen

Ja, det er ham fra Vild med Dans – og nu har dig og din kæreste også mulighed for at danse med ham I København! I løbet af den 50 minutter lange lektion, kan I lære at danse af én af Danmarks aller bedste dansere. Thomas Evers Poulsen har gennem sin lange karriere vundet medaljer i mange forskellige disciplinerer. Hans store alsidighed betyder, at din kæreste kan vælge lige den standard danseform hun ønsker at danse, hvad enten det er tango, cha cha cha eller noget helt tredje. Oplevelsesgaven er for to personer og den koster 1.499 kroner.

Læs mere om om denne danselektion

 

Vinsmagning for dig og din kæresteVinsmagning for to

Vinsmagning er en oplevelsesgave, der vil glæde både dig og din kæreste! Oplevelsen varer i to timer og undervejs kommer i bogstaveligt talt hele jorden rundt (når det kommer til vine). Professionelle vinkendere guider jer igennem de to timer, hvor I kommer til at smage nogle af de lækre vine som Laudrup-familien sætter pris på. Udover lækre vine, så vil der også blive serveret forskellige slags oliven og salte mandler fra et lille lokalt familieforetagende i Katalonien. Gaven koster 599 kroner for dig og din kæreste og den er en rigtig god gaveide.

Læs mere om oplevelsen

 

Læs også: Vores gaveideer til ham og de gode gaveideer til hende

 

Et ekstra lille tip til den bedste kærestegave

Puhaaa, det har godt nok taget mig mange timer, at finde alle gaveideerne til din kæreste og sætte det hele fint op, så jeg håber du kunne bruge dem!

Når man giver en gave til sin kæreste, så handler det ikke kun om selve gaven, men også om alt det udenom som f.eks. indpakningen og den situation du giver gaven i. Jeg forsøger så vidt som muligt altid at lave lidt sjov ud af gaver til min kæreste. Hun har blandt andet fået en hilsen fra julemanden med et hint om, hvad gaven var. Hun har også fået en lille rebus hun skulle løse, før hun måtte få sin gave. Sådan nogle små ting er med til at gøre det endnu sjovere at modtage (og give) en gave til kæresten, så se om du ikke også kan flette en lille overraskelse ind i din gave til kæresten.

Hvad end du beslutter dig for at købe, så håber jeg, at din kæreste blive glad for din personlige gave!

En kommentar til “Bedste gave til kæresten? Se de mange romantiske gaveideer”

Skriv en kommentar