10 sjove oplevelser i Aalborg og omegn til en hyggedag med kæresten

Selvfølgelig er du lykkelig for din skønne kæreste. Du elsker at kysse og holde i hånd, skrive skøre sms’er og sige søde ting (eller omvendt).

Men kender du det…? Somme tider må der gerne ske liiidt mere, når I er sammen end bare at kigge hinanden dybt i øjnene – eller sidde og stene foran en film med en pizzaslice i den ene hånd og en cola i den anden. Helt ærligt, er det ikke snart på tide, at du og kæresten laver noget SJOVT sammen?

Vi har fundet frem til 10 sjove oplevelser i Nordjylland – eller mere præcist aktiviteter, der kan opleves i Aalborg og omegn. Alle 10 oplevelser egner sig perfekt til to mennesker, der holder af hinandens selskab. De fleste af tingene koster lidt håndører, men heldigvis er der jo også masser af gratis oplevelser i Aalborg og Nordjylland. Bare hop ud i det.

10 gode oplevelser for kærestepar i Aalborg

 

Lær at tage det perfekte foto

Lær at tage det perfekte foto

Vi kender det alle sammen: Lige for næsen af os er den smukkeste solnedgang (det sjoveste egern / den skøreste situation med vennerne / den flotteste bygning etc.) – og så bliver billedet alligevel totalt kikset. Øv! På dette fotokursus skal du og din kæreste lære at tage perfekte billeder, både gennem teori og praktiske øvelser. I lærer at komponere billeder, og hvilke muligheder og funktioner kameraet indeholder. Kurset er både for begyndere og let øvede.

I skrivende stund er den aktuelle pris 499 kr. per person.

Læs mere om fotokurset

Snup en lækker Food Tour i Aalborg

Snup en lækker Food Tour i Aalborg

Den bedste måde at lære Aalborg at kende er at spise den! På denne 4-timers Food Tour gennem Aalborg kommer du og din kæreste til at opleve alle byens vigtigste bygninger og seværdigheder, mens I hører alt, hvad der er værd at vide om byen. Undervejs besøger I Aalborgs bedste spisesteder og finder ud af, hvor man serverer det bedste smørrebrød med lune frikadeller og hjemmelavet rullepølse –den bedste kaffe – og det bedste chokolade. I skal nok blive mætte!

I skrivende stund er den aktuelle pris 650 kr. per person.

Læs mere om Food Tour i Aalborg

Oplev Aalborgs verdensberømte museum

Kunsten – Museum of Modern Art Aalborg
Billede fra https://kunsten.dk/da

Kunsten – Museum of Modern Art Aalborg – er et arkitektonisk mesterværk i hvid marmor skabt af den verdensberømte finske arkitekt Alvar Aalto. Når du og din kæreste besøger Kunsten, skal I huske at nyde den fantastiske bygning i lige så høj grad som museets enestående samling af moderne kunst fra danske og udenlandske kunstnere. Her er en dejlig café, en velforsynet kunstbutik med masser af gode gaveideer og en flot skulpturpark med en stor terrasse.

I skrivende stund er den aktuelle entré 110 kr. per person.

Læs mere om kunstmuseet Kunsten

Nyd roen i Urtehaven i Nørresundby

Urtehaven i Nørresundby
Billede fra http://www.sundbysamlingerne.dk

I Aalborgs naboby Nørresundby ligger Urtehaven, der er et helt enestående sted med mere end 300 forskellige læge- og krydderurter. Her kan du og din kæreste i naturskønne oplevelser opleve alle de spændende urter med samtlige sanser – og I er velkomne til at spise jeres medbragte mad og måske en lille tår kaffe ved havens borde og bænke, der er til fri afbenyttelse. Ved Urtehaven finder I også de gamle museumshuse Raschgaarden, Pibemagerhuset og Brohuset.

I skrivende stund er det gratis at besøge Urtehaven.

Læs mere om Urtehaven i Nørresundby

Invitér på en unik sejloplevelse på Limfjorden

GoBoat i Aalborg

Invitér kæresten (og vennerne?) med på en sjov og miljøvenlig sejltur i Limfjorden. I får jeres egen eldrevne båd (med plads til 8 personer!), som sejler på strøm fra solceller, og så kan I ellers bare futte derudaf – med start fra Vestre Havnepromenade i Aalborg. Bådene er så sikre, at I ikke behøver forudgående erfaring eller sejlbevis. I kan vælge ture på 1, 2 og 3 timer, og I kan købe en picnickurv eller selv medbringe mad og drikke.

I skrivende stund er den aktuelle pris 399 kr. per båd (op til 8 personer).

Læs mere om sejloplevelsen på Limfjorden

Sjove klatreoplevelser i trætoppene

Er du og kæresten til fysiske udfordringer, så er Klatreparken i Aalborg lige sagen. Her er seks vidt forskellige klatrebaner – både i højde og sværhedsgrad – og 23 lange, sjove svævebaner. På banerne, der består af ståwirer spændt ud mellem trætoppene, er der balancebomme, trapezer, rutchebaner, armgang, stiger, stubbe, reb, net og meget mere. Det er gratis at se andre klatre, men koster naturligvis selv at deltage. Prisen omfatter klatreudstyr og instruktion af parkens uddannede medarbejdere.

I skrivende stund er den aktuelle pris 285 kr. per person.

Læs mere om Klatreparken i Aalborg

Smagfuld øltur i Aalborgs pubber

Aalborg Beerwalk
Billede fra https://www.visitaalborg.dk

Aalborgs hyggelige midtby huser en perlerække af skønne pubber, hvor der både er stemning, hygge, god musik – og dejlige, velskænkede piskende kolde fadbamser. Det skal opleves! Når du bestiller ”Aalborg Beerwalk” til dig og kæresten, får du en boks med eksklusive Aalborg Beerwalk-smagsglas, 2 x 6 vouchers til 15 cl. øl (0,9 liter øl) og en guide til de gode pubber i Aalborg. Det er den perfekte start (eller afslutning) på en glad aften i byen.

I skrivende stund er den aktuelle pris 125 kr. per person.

Læs mere om Beerwalk i Aalborg

Oplev Aalborg fra oven – i helikopter

Oplev Aalborg fra oven – i helikopter

At opleve sin hjemby fra oven er i bogstaveligste forstand en opløftende oplevelse. Og især, hvis oplevelsen foregår i en helikopter, der er utroligt sjov at flyve i. Glæd dig til at se Aalborgs højeste bygninger i en helt ny vinkel – og Limfjorden – og alle de velkendte huse, veje og marker. Det er som at være med i en film, når du efter en hurtig gåtur hen over landingsbanen pludselig befinder dig højt oppe over byens tage.

I skrivende stund er den aktuelle pris 669 kr. per person.

Læs mere om helikopterture over Aalborg

Besøg natur- og vandsportsparadiset Vestre Fjordpark

Vestre Fjordpark
Billede fra https://www.visitaalborg.dk

Vestre Fjordpark er et 165.000 m2 stort natur-, bade- og aktivitetsområde beliggende nær Aalborgs midtby. Og der er gratis adgang for alle! Invitér kæresten med på en dejlig dag i den naturskønne fjordpark, der kan prale af topmoderne, helt nyrenoverede faciliteter. Her kan I bade, svømme, padle i kajak og kano, windsurfe eller bare nyde den pragtfulde natur ved fjorden. Vestre Fjordpark er et perfekt sted at starte, hvis I vil prøve at vinterbade!

I skrivende stund er det gratis at besøge Vestre Fjordpark.

Læs mere om vand- og naturparadiset Vestre Fjordpark

Prøv en tyst tur i svævefly over Aalborg

Svæveflyvning hos Aalborg Svæveflyveklub

At flyve i svævefly er som at opleve menneskets gamle drøm om at kunne flyve som en fugl. Helt tyst og stille nyder man landskabet under sig, mens det slanke fly kontrolleret svæver gennem luften, indtil det lander sikkert på flyvepladsen. Piloterne i Aalborg Svæveflyveklub er mestre i at give folk en oplevelse for livet, så hvorfor ikke invitere kæresten på en fantastisk lufttur? Med i prisen er briefing inden turen og en erfaren pilot ombord.

I skrivende stund er den aktuelle pris 295 kr. per person.

Læs mere om svæveflyvning over Aalborg

Hvilken af de 10 oplevelser i Aalborg skal du og kæresten prøve?

Tænk, at du kan få en tur i svævefly over Aalborg for bare 295 kroner! En tur, du med garanti aldrig glemmer. Og hvis du ikke selv skal nyde noget, så er det da den perfekte gaveidé til nogen, der er lidt modigere end dig…

Men indrømmet, vi mennesker er jo forskellige. Nogen vil ELSKE at klatre rundt højt oppe i træerne eller drøne rundt i helikopter højt over Aalborgs smukke tårne. Andre vil meget hellere nyde lidt god mad, en velskænket fadøl eller en stilfærdig tur på kunstmuseum. Eller hvad med en smuk og 100% miljørigtig sejlads på Limfjorden med en dejlig madkurv ombord?

Læs om alle 10 oplevelser i Aalborg og omegn og tænk lidt over det. Hvad tænker du, at du og din dejlige kæreste helst vil opleve i nær fremtid?