Giv manden den bedste gave! Her er 50 gode gaveideer til ham der har alt

Find en god gave til ham der har altHar du også lyst til at forkæle din kæreste med en unik gave, han sent vil glemme, men er du tom for idéer? Du er langt fra den eneste. For når man skal finde gaver til ham, vil man gerne glæde ham med den bedste gave, der findes – og det er desværre ikke nemt

Men vi har lavet en løsning på problemet og fundet på 50 ting, der kan gøre din kæreste glad! Her vil du finde idéer til alle typer af mænd, og der er med garanti også noget, der vil falde i god jord hos din bedre halvdel.

Så hvis du vil være et hit hos din mand, kan du med fordel kigge denne liste igennem og finde den gave, du tror, han vil blive allergladest for. Hvis han er vild med gadget, så klik her.

Hvem ved – måske gengælder han det en anden gang?

Men lad os komme i gang med at finde den perfekte gave til din kæreste!

 

Indhold på siden

50 gode gaver til ham (der tror) han har alt

 

Spa og Wellness ophold på Ystad Saltsjöbad i Sverige1. Lav ingenting på et fantastisk wellnessophold

Er din mand en travl herre, kan der være flere gode grunde til at forkæle med et wellnessophold. Her kan han komme helt ned i gear og få lov til at slappe af. Langt væk fra hverdagens gøremål kan han nyde et fantastisk wellnessophold med dig. Her er der rig mulighed for at få massage og opleve vandet fra sin bedste side i et lækkert wellnessområde. Dette er gaven, der er nem at give, og som vil have stor effekt på jeres forhold.

Se de mange forskellige ophold

 

2En tur i luftballon er en romantisk oplevelse. Ballonflyvning over det danske landskab

Hvis du har lyst til at give ham en gave langt ud over det sædvanlige, så forkæl ham med en ballonflyvning over det danske landskab. En ballonflyvning er en virkelig smuk oplevelse, der kan gøre selv den mest modige mand blød i knæene.

Har du i længere tid været på udkig efter gaveidéer til ham, så behøver du nærmest ikke lede videre. Her får han en oplevelse, der giver ham et andet perspektiv på det danske landskab.

Det historiske vingesus er bogstaveligt talt helt nærværende, da det ikke længere er mange, der kan sige, at de har fløjet i en luftballon.

Se den aktuelle pris

 

3. Prøv Virtual RPrøv Virtual Reality i Københavneality

Elsker din kæreste, far eller svigerfar det elektroniske, og har han altid det nyeste udstyr, så kan du overveje gaver til manden, der har alt. Netop denne gave opfylder dette krav, og den formår at give en oplevelse, der griber én ind i et helt andet univers. Oplevelsen giver mulighed for at prøve rejser eller oplevelser, der normalt ikke er mulige at prøve.

Hvis din kæreste godt kan lide at blive overrasket, forundret og imponeret, så vil en oplevelse med virtual reality være noget for ham. Lad ham træde ind i en anden dimension og glemme tid og sted.

Se mere om oplevelsen

 

Dyk med hajer i Den Blå Planet4. En grænseoverskridende oplevelse under van

Har din kæreste altid været lidt af en vandhund? Giv ham en fantastisk og grænseoverskridende oplevelse under vand. Med et undervandsdyk kan han i selskab med professionelle dykkere opleve smukke fisk, rokker og hajer. Der er garanti for at komme tæt på nogle af havets fantastiske dyr. Men bestil hellere i dag, for hajerne bliver større og større! Dette er gaven, der giver en oplevelse, der sent vi glemmes, og han har mulighed for at vise dig det hele, hvis han medbringer et undervandskamera.

Se hvad det koster at dykke

 

5. Et skønt (og billigt) kroophold for toGiv ham et romantisk kroophold

Forkæl din kæreste med et lækkert kroophold for to. Så kan han tage dig med. Her kommer I til at bo på en ægte dansk landevejskro, hvor der er fokus på hygge og traditionel dansk mad.

Der er også mulighed for at bo på noget mere moderne, hvis du tror, det passer bedre ind i din kærestes stil. Uanset hvad er et kroophold for to en fantastisk mulighed, når du skal finde gode gaver til ham, du holder af.

Spar mange hundrede kroner eller find det billigste hotel

 

Ølsmagning til manden6. Gaven til ham og dig: Ølsmagning for 2

Elsker du og din kæreste øl, så er en ølsmagning for to den perfekte gave. Blandt vores gaver til ham, finder du denne ølsmagning som har lidt x-faktor. Hvis du og din kæreste elsker kulinariske oplevelser og at prøve nye ting, så bør I prøve en ølsmagning. Gavekortet til ølsmagningen gælder forskellige steder i landet, og det vil derfor være lokale øl, I vil komme til at smage. Øllene vil være brygget med omtanke på de lokale bryggerier, og I vil få en kort beskrivelse af de forskellige øl.

Lad ham smage en masse god øl

 

7. BridgewalkingBridge Walking over Lillebæltsbroen på Lillebælt-broen

En af vores mest spektakulære gaver til ham er en gåtur på Lillebælt-broen. Denne oplevelse vil han sent glemme, og det er en gåtur, der giver høj puls og et adrenalinkick uden lige.
Denne gave er perfekt til den eventyrlystne kæreste, som elsker en god udsigt og en oplevelse, man sent glemmer. Turen byder på vuggende bevægelser, der skabes af toget, som kører over broen, men han vil også få information og blive fortalt om broens historie

Elsker din kæreste højder, adrenalin i blodet og et sug i maven, kan du være sikker på, at han vil glæde sig til at prøve bridgewalking på Lillebælt-broen.

Læs mere om oplevelsen

 

8. Klatring i NordeurDig og din kæreste kan også klatreopas største klatrehal

Det er de færreste gaver til ham, der kræver, at han forbereder sig ved at tage løst, behageligt tøj på. Denne gave gør. Hvis din kæreste elsker at klatre og i virkeligheden altid har drømt om at prøve kræfter med klatring, så er denne gave perfekt.

Gavekortet giver adgang til Nordeuropas største klatrehal, hvor du og din kæreste får en introduktion til klatring og de dertilhørende teknikker, hvorefter I kan slå jer løs i Nordeuropas største klatrehal.

Kom, som I er, og lær at klatre under sikre, instruerede forhold.

Klatring er både sjovt og udfordrende

 

Kør Lamborghini Gallardo9. Testkør en sportsvogn og opfyld en drengedrøm

Hvis din kæreste er til fart, biler og adrenalin, kan du opfylde hans drengedrøm ved at lade ham testkøre en sportsvogn. Her vil han kunne få lov til at træde speederen i bund og mærke suset, når han laver en vild opbremsning lige inden et sving. Det er den perfekte gave til dig, der har en kæreste, som elsker motorsport og biler. En unik mulighed for at sætte ham bag rattet.

Der er oftest mulighed for, at han selv kan få lov vælge mellem de biler, der er til rådighed, og derfor giver du ham lidt medbestemmelse i din gave – noget som helt sikkert vil falde i god jord!

Lad ham prøve at køre rigtig stærkt

 

Lad ham køre Ferrari på en landevej i Danmark10. Testkør en Ferrari og få et vildt adrenalinkick

Findes der et mere ultimativt køretøj end en rød Ferrari? At køre sådan en er enhver mands drengedrømme, og nu kan du opfylde den for din kæreste! Giv ham en tur i en Ferrari og lad ham mærke, hvordan det er at styre en bil, der kan køre over 300 km/t og koster 4-5 millioner danske kroner. Hvis han er til fart over feltet og er vild med ekstreme oplevelser, er dette den perfekte gave. Allerede når han starter bilen og gasser op, vil han være solgt, og du vil stå tilbage som kæresten, der har givet den perfekte gave.

Den klassiske bil er en drengedrøm

 

Faldskærmsudspring er for vildt11. Giv et faldskærmsudspring til vovehalsen

Vil du gerne sikre dig, at din kæreste ikke er en bangebuks? Overrask ham med et faldskærmsudspring. En perfekt gave til en 18-års fødselsdag eller som bryllupsgave. Dette er gaven, hvor du tester kærestens modighed med et adrenalinsus, han aldrig vil glemme. Forestil dig ham springe ud fra flere kilometers højde og mærke lettelsen, når faldskærmen folder sig ud. En gave til kæresten, der er en rigtig vovehals. Her kan du teste, hvor modig han egentlig er!

Giv ham en oplevelse han sent vil glemme

 

12. Prøv Urban High RopingUrban High Roping

Elsker din kæreste at udfolde sig fysisk, så giv ham muligheden for at prøve urban high roping, som er en forhindringsbane på højt niveau – bogstaveligt talt. Gaver til ham skal gerne indeholde lidt blod, sved og tårer, og her er der mulighed for at prøve kræfter med sine egne grænser. Konceptet går ud på, at han har mulighed for – fastspændt til en line – at bevæge sig på reb, som hænger højt oppe. Oplevelsen giver høj puls og adrenalin i blodet, og det er en gave, der brænder sig fast i hukommelsen. Din kæreste får introduktion af professionelle instruktører, og han fastspændes.

Se mere om oplevelsen

 

13Kom tæt på en tiger. Lad tigeren blive din nye ven

Hvis din mand altid har været en dyreelsker, er denne gave værd at overveje – hvis du da tror, han tør! Du giver han nemlig mulighed for at komme helt tæt på en tiger. Lad ham stå mindre end en meter fra verdens største kat, mens dyrepasseren svarer på spørgsmål om den meget sjældne og utrolig smukke sibiriske tiger. Lad ham få oplevelsen alene eller i selskab med en anden. Det kunne jo være, at du havde lyst til at tage med!

Den her oplevelse får hårene til at rejse sig

 

14. En god bøf for to: hvilken mand elsker ikke sådan en?Bøf for to personer

Ønsker du en gave i den billigere ende af skalaen, som du også kan få glæde af, er her et godt bud. Giv ham en middag for to, hvor I kan nyde en god bøf sammen et hyggeligt sted i byen. Alle mænd elsker bøffer og med denne gave, får du muligheden for selv at blive en del af oplevelsen.

Et perfekt match for dig, der ønsker en hyggelig og romantisk stund med din kæreste. Når man skal give gaver til manden, der har alt, er en bøf altid et sikkert hit. Det er nemt og har et overskueligt prisleje. En sød tanke fra dig til ham.

Køb et gavekort til ham

 

15. Oplev Premier League på tætteInviter manden til fodbold i Englandste hold

Det er mere reglen end undtagelsen, at din kæreste elsker fodbold. Især den engelske Premier League er et hit blandt mange mænd. Nu har du muligheden for at få titlen som verdens bedste kæreste ved at invitere ham på en eksklusiv tur til det engelske. Her kan I se fodbold i storbyer som London, Manchester eller Liverpool. Giv ham en tur over for at se hans favorithold og oplev den fantastiske atmosfære, som englænderne kan skabe under en fodboldkamp. Denne gave er et sikkert hit til dig, der har kæresten, som elsker fodbold.

Se hvad det koster at se fodbold i England

 

16. Oplev fodbold i SpanienFodbold i Spanien

Messi, Ronaldo og alle de andre! Lad manden opleve verdens vel nok bedste fodboldliga hvor grøntsværten næsten altid bringer på flot teknik og masser af gode mål. Der er stor niveauforskel i spansk fodbold og det giver en masse publikumsvenligt fodbold. I spansk fodbold har vi også flere danskere, hvor både Daniel Wass og Pione Sisto spiller for Celta Viga og Michael Krohn Dehli for Sevilla. Giv manden en perfekt fodboldoplevelse han sent vil glemme!

Det er billigere end man tror, at se fodbold i Spanien

 

17. Bliv barberet med stilLad ham blive barberet med stil

Findes der noget mere stilfuldt end en klassisk gammeldags barbering? Næppe. Nu har du chancen for at forkæle din kæreste i form af en klassisk barbering. Det er efter sigende den barbering, der giver det bedste resultat, men ligeledes er sværest at udføre. Derfor er det lidt af en kunstart. Giv din kæreste en fantastisk barbering hos en rigtig gammeldags barber.

Rigtige mænd barberer sig selvfølgelig med kniv.

Giv ham den ultimative mandeforkælelse

 

Flyv i helikopter over Århus og København18. Giv ham en helikoptertur og lad ham nyde udsigten

En helikoptertur er en perfekt gave til kæresten. Den kan gives i anledningen af fødselsdage, som studentergave eller bare fordi, han er sød. Der er i hvert fald garanti for, at du også vil få en stjerne hos ham. For med denne oplevelse får han lov til at nyde synet over det danske landskab, mens han får en uforglemmelig oplevelse. Han får lov at opleve, hvordan en helikopter styres og vil finde ud af, hvor ekstraordinært et transportmiddel det er. En perfekt gave til kæresten, der har alt.

Lad ham se verdenen fra oven

 

19. Buddycut - Herreklip for ham og hans venHerreklip udover det sædvanlige

Hvis du leder efter den perfekte måde at give din kæreste en opfriskende tur i frisørstolen, så kan du nu sende ham afsted til til denne eksklusive herreklip. Denne gave til ham vil på en sjov og anderledes måde give ham lov til at prøve en luksus-herre-oplevelse.
Turen indebærer nemlig både klip, vask og finish. Skulle du ønske, at din kæreste får skægget trimmet eller helt barberet af, så kan man tilkøbe en grooming og så er der lækre forfriskninger undervejs, som øl, vin, juice sodavand eller kaffe mv.

Giv ham en gave sammen med hans bedste ven

 

20.Lad ham køre i verdens hurtigste muskelbil - Dodge Challenger Hellcar Lad ham køre verdens hurtigste muskelbil

Hvis din kæreste har benzin i blodet, så er en tur i en Dodge Challenger Hellcat lige en gave til ham. Går din kæreste op i biler, og elsker han at mærke hastighedens sus, kan du give ham muligheden for at sidde bag rattet på en bil med 717 hestekræfter, der har en V8-motor.
Denne oplevelse indebærer, at der sidder en instruktør ved siden af din kæreste, og derfor får din kæreste altså den optimale tur med specifikke råd til, hvordan han kan køre Hellcat’en bedst muligt. Giv din kæreste en tur i en Dodge Hellcat, så han kan mærke en rigtig mandebil.

Det her er den vildeste oplevelse til ham

 

Forær ham en Mountainbike tur han aldrig vil glemme21. Mountainbike-weekendtur i Tyskland

Synes du også, at det kan være svært at vælge imellem de mange mulige gaver til manden, der har alt? Denne oplevelsestur er både hyggelig og romantisk for dig, og den tilbyder din mand eller kæreste lidt adrenalin og action. Er I begge aktive mennesker, og kan I lide at rejse og motionere, så er denne gave perfekt. I får to overnatninger på et dobbeltværelse, kaffe og kage når I ankommer, samt alle tænkelige måltider både på hotellet og til at tage med på mountainbike-turen. Denne gave til ham kan virkelig kombinere det romantiske med det aktive, da I kan nyde en hyggelig massage efter en lang dag på tur, når I når tilbage til hotellet.

Giv ham en weekendtur med fart over feltet

 

22. ChokoladChokoladekursus for dig og din kæresteesmagning i Aalborg

Har du lyst til at give din chokoladeglade kæreste en hyggelig oplevelse, så giv ham denne chokoladesmagning i Aalborg. Denne chokoladesmagning byder på en smagning af 8 forskellige chokolader, som præsenteres for at give en god smagfuld oplevelse. Din kæreste vil gå herfra med følelsen af, at chokolade ikke bare er chokolade.
Ønsker du at tage med din bedre halvdel, så kombinér turen ved at købe to gaver til ham, så du kan tage med på det ene gavekort.

Denne oplevelse er altså perfekt til jer, hvis I elsker chokolade og kulinariske oplevelser. Har du lyst til give ham muligheden for at lære mere om chokolade, så er denne gave perfekt.

Lad ham smage en masse god chokolade

 

Ølsmagning til ham23. Ølsmagning hos Braunstein Bryghus

På Braunstein Bryghus kan man komme til ølsmagning, hvor man kan smage 5 valgfrie øl. Hvis din kæreste interesserer sig for øl, eller blot elsker smagen af en god øl, så kan det være, at gaver, der indeholder lidt godt til ganen, kan være et god bud.

På Braunstein Bryghus får man en rundvisning af bryghus og destilleri, og bagefter er der ølsmagning. Denne gave til ham er en genial gave, fordi den både slukker tørsten, og så er der mulighed for at tilkøbe grillede pølser fra grillen eller mulighed for at købe flere øl bagefter.

Forær ham en god øloplevelse

 

Whiskey smagning til manden der har alt24. Whiskysmagning hos Braunstein Bryghus

Elsker din kæreste en god, kulinarisk oplevelse, så kan det være, at en whiskysmagning på Braunstein Bryghus er noget for ham. Denne gave er perfekt til ham, som elsker at opleve noget nyt, og det er netop det, I har mulighed for her. Gaven giver mulighed for at smage 3 forskellige whiskyer, der kan nydes med lækre, frisktstegte pølser fra grillen.

Hvis du har lyst til at komme ud af huset og opleve en hyggelig tur i det entusiastiske bryghus, så giv din kæreste en whiskysmagning.

Er han mere til Whiskey? Så forær ham det

 

25. VVinsmagning for dig og din kæresteinsmagning med vineksperter

Denne gave er perfekt til ham, der elsker vin. Er din kæreste, far eller svigerfar en ægte vinentusiast, så giv ham muligheden for at komme til vinsmagning med vineksperter, der kan fortælle grundigt om, hvad de forskellige vine kan og smager af.

Til de forskellige vine serveres brød og vand, og din kæreste vil komme til at smage op til 8 forskellige vine, der alle tilbyder forskellige oplevelser til dine smagsløg.
Uanset om han er begynder eller let-øvet, så kan han prøve kræfter med vine fra forskellige dele af verden. Har du lyst til at forkæle din kæreste ekstra på jeres årsdag eller på hans runde fødselsdag, så kan du købe forskellige gaver til ham. Denne gave passer fint til at indgå i et sæt af flere gaver.

En vinoplevelse er også en god gave

 

26. Oplev Horsens Statsfængsel indefraOplev Horsens Statsfængsel

Hvis din kæreste skal prøve at opleve, hvad det vil sige at sidde i fængsel, så er en tur i Horsens Statsfængsel en oplevelse værd. Horsens Statsfængsel er et af Danmarks mest populære fængsler, fordi man i dag holder mange koncerter der.

Med oplevelsen i statsfængslet får han både entre, rundvisning, parkering og kaffe eller the. Du kan altså give ham en tur i arresten, hvis han interesserer sig for fængselskultur, eller blot synes det er spændende at få indblik i en hverdag i fængslet.
Denne gave er blot én af mange gaveidéer til ham, og du kan få inspiration lige her blot ved at scrolle.

Bur ham inde for en enkelt dag

 

Lad ham køre Ferrari på en landevej i Danmark27. Sid bag rattet i en Ferrari: Han vil elske dig for det

En vaskeægte, rød Ferrari – sådan én kan de fleste mænd relatere til. Masser af hestekræfter, lækkert, italiensk design og en slæde, der oser af testosteron, er en maskine, de fleste gerne vil køre rundt i. Hvis din kæreste, far eller svigerfar også nyder en fed bil på landevejene, så giv ham mulighed for at styre én selv. Denne oplevelse vil give din kæreste julelys i øjnene, og han kan endelig opfylde en drengedrøm. Gaver til ham kan være svære at få til at ramme plet, men med denne ved du, at du sikrer dig en succesoplevelse.

Se mere om oplevelsen

 

28. Prøv croqcroquistegning af manden - hvis han tøruistegning: En erotisk gave til ham du elsker

Har du en frimodig, frisk kæreste, der ikke siger nej til at være nøgenmodel, så kan du give ham muligheden for at være model for nogle smagfulde tegninger i ægte croquisstil. Du kan enten sende ham afsted alene og se resultatet – tegningen – efterfølgende, men du kan også booke en dobbeltdate, hvor I får mulighed for at være modeller sammen.

At være model til croquistegning er svært og udfordrende, men de forskellige positurer, som man indtager, er altid interessante og får menneskekroppen til at fremstå unik og fascinerende.

Se mere om oplevelsen

 

2Køb en billig pladespiller til ham9. Køb en pladespiller og plader med god musik

Selvom det ikke umiddelbart lyder så kreativt, så er denne gave faktisk en perfekt gave til ham, som elsker nostalgi og old-school gentlemanism. En god pladespiller vil han sætte pris på i mange år fremover. På grund af pladespillerens stigende popularitet produceres pladespillere i moderne design, så du helt sikkert vil kunne finde en pladespiller, der passer til jeres stil. Køb en god plade med musik, han elsker, så han kan teste pladespilleren med det samme, han pakker den ud.

En pladespiller giver en helt anden god, sprød lyd end et almindeligt anlæg, og jeres stue vil dermed fyldes med god musik gennem et apparat, som de færreste kan prale af at have.

Wupti har f.eks. et godt udvalg

 

30. Et fedt ur, der aEn klassisk gave til manden er et flot armbåndsurldrig går af mode

Hvis du ønsker at give din far, din kæreste eller din svigerfar et fedt ur, så er det en gave, som langt de fleste mænd, vil blive glade for. Et godt ur er en basis i enhver gentlemans garderobe, og det er vigtigt, at man har styr på sit udstyr – selv når det gælder ure.
Der findes et væld af fede ure, man kan give til ham, så det handler selvfølgelig om at vurdere, hvor meget man budgetterer med. Går du sammen med flere, kan I flotte jer og overveje, om det skal være et ur af en vis kaliber, men ellers kommer man også langt “bare” for 1000-2000 kroner.
Når du skal finde gaveideer til ham, er det ikke sikkert, at det første, du tænker på, er at give ham et ur, men har han ikke ét i forvejen, er det en anderledes, fed mande-gave.

Du kan blandt andet købe flotte herreure hos UreTilALt.dk

 

En anden klassisk gave til manden der ikke ønsker sig noget er et slips31. Et slips til samlingen

Er din far eller kæreste fan af slips, så kan det være, han skal forkæles med et nyt slips til samlingen. Et pænt, klassisk slips går sjældent af mode, og han har derfor gaven i meget lang tid fremover. Går han i jakkesæt til hverdag, kan et slips være en god gave at give, og han vil tænke på dig eller jer, hver gang han binder slipset.
Vurdér, om han er mere til de klassiske slips, der er ensfarvede eller har de populære striber, eller om han er til et prikket slips eller et slips med farve på.
Måske kunne han endda finde på at gå med et strikket slips, og så har du muligheden for at lave en hjemmelavet gave til ham, hvis du kan strikke.

Kaufmann har et stortudvalg af slips

 

Lad ham være co-driver i en lækker Ferrari, Lamborghini, Porsche eller Audi sportsvogn32. Lad ham opleve fart på nærmeste hold

Har din kæreste altid været fascineret af dyre og hurtige biler? Nu kan du give ham chancen for selv at sidde i en og mærke adrenalinen pumpe rundt i kroppen. Som co-driver i en sportsvogn er du sikker på, at han oplever fart over feltet. Dette er virkelig gaven til ham, du elsker og ønsker at glæde med en unik og uforglemmelig oplevelse. Der er garanti for action med en hurtig chauffør.

Giv ham en oplevelse han aldrig vil glemme

 

3Luksus bruch for to3. En lækker brunch til at gøre dagen speciel

Er du på jagt efter en gave, som skal være i et overskueligt prisleje, men som stadig skal gøre dagen speciel? Giv manden, du har kær, en luksusbrunch for to. Her kan I i selskab med hinanden nyde det bedste fra morgenmaden og frokostens verden. Der er frit valg på alle hylder, hvad atmosfære og beliggenhed angår. Derfor er det en oplagt chance for at nyde hinandens selskab i byens hyggelige omgivelser. En speciel måde at starte dagen på og en god gaveidé til din mand.

Et brunch gavekort kan alle bruge

 

34. Kom helt tæt på NordeuropasBesøg Den Blå Planet i København som hans gave største akvarium

Er din mand vild med vand og fascineret af havets mange vidunderlige væsener? Giv ham en unik rundvisning på Den Blå Planet, hvor han kan få lov til komme helt tæt på tusindvis af fisk og havdyr. Her får han også en fantastisk indsigt i, hvordan havet har skabt undervandets arkitektur.
Med denne rundvisning giver du din mand lov til at komme steder hen, der kun er tilgængelige for dyrepassere. Her kan din mand få svar på alle de spørgsmål, han skulle have om havets fascinerende verden. Måske tager han dig med, og så kan I få den fantastiske oplevelse sammen.

Besøg Den Blå Planet sammen

 

Hotdog spisning er en god gave til rigtige mænd35. Lad ædegildet begynde med hotdogspisning

Hvis din kæreste altid er sulten, er dette den perfekte gave til ham. For nu kan han med denne gave fra dig få lov til at stille sulten i den lokale pølsebod. Her kan han tage en ven med, og de må spise alle de hotdogs, de kan på en time. Gaven er perfekt til manden, der altid er sulten, og nu får han lov til at udleve enhver mands drøm og spise hotdogs indtil, han revner. Du kan jo passende tage med som tilskuer og se ham ramme muren på et tidspunkt.

Lad ham spise alle de hotdogs han kan

 

36. Lad din mand lege SupermanLad din mand lege Superman - Bodyflight

Nu kan du give din mand gaven, der giver ham superkræfter. Med bodyflight i en vindtunnel får ham, du holder af, lov til at flyve. Danmark har kun en vindtunnel, og den får han altså nu lov til at prøve. Dette er en fantastisk lejlighed til at lade din mand få de superheltekræfter, som han altid har drømt om. Tunnelen er lavet af glas, og det giver dig mulighed for at kigge på (og bide negle), mens din mand svæver i luften og nyder gaven fra dig.

Denne oplevelse egner sig perfekt til vovehalsen og den udfordrende kæreste.

Se ham svæve højt over jorden

 

37. Kaffe og kaLær at lave en god kop kaffege for to

Hvis din gave skal være af en helt naturlig slags, kan du vælge en klassisk løsning med kaffe og kage for to. Her kan du gøre din mands dag god og lade ham nyde dit selskab over en god kop kaffe og en lækker kage. Denne gave er ideel til dig, der blot vil minde din kæreste om, at du holder af ham, uden at der skal ske noget helt vildt. En perfekt anledning til at få snakket sammen og mindet hinanden om, at I står hinanden nært. Hvilken stil, I vælger, er helt op til jer. Der findes caféer med alt fra fransk til italiensk stil. Valget er jeres.

Måske tager han dig med?

 

38. Kast din kæreste ud i et vildt stunt24 gode romantiske julefilm

Har du en kæreste, der elsker action og drengerøvsfilm? Lad ham selv blive en del af en scene med din gave. Du kan nemlig give ham en dag som stuntman, hvor han sammen med andre får lov til at lave en fed actionscene til en film. Scenen bliver filmet af professionelle, og der vil være instruktører på kurset, der vil rådgive, vejlede og evaluere med kursisterne. Denne gave vil være en, der ikke vil gå i glemmebogen og egner sig perfekt til manden, der ønsker et godt adrenalinkick.

Denne oplevelse går ikke glemmebogen

 

Dykning på åbent hav i Danmark39. Lad ham komme undervands med et prøvedyk i havet

Giv din mand et prøvedyk i havet og lad ham mærke suset, når han trækker vejret under vandet for første gang. Denne gave vil gøre din mand ekstatisk, hvis han elsker vand og ønsker at udforske havets vidunderlige verden nærmere. Inden dykket vil din mand selvfølgelig bliver instrueret grundigt af professionelle, og de vil sammen køre ud til stranden, hvor dykket skal finde sted. Hvis din mand har overvejet at tage et dykkerkursus, er dette den oplagte gave til ham.

Giv ham et prøvedyk

 

F1 simulator er den perfekte gave til drengerøven40. Lad ham mærke suset i en Formel 1-simulator

Mange mænd elsker Formel 1, og måske er din en af dem. Nu kan du give ham mulighed for at køre om kap med Schumacher, Rosberg og Magnussen i en Formel 1-simulator. Han får lov til at få styring i et cockpit, som i simulatoren ligger meget op ad, hvordan det ser ud i en normal Formel 1-racer. Han vil på egen krop mærke de påvirkninger, som en Formel 1-kører bliver udsat for, når han drøner ind i sving med høj fart, og han kan følge med i det hele på de store skærme, der vil være placeret foran ham. En oplagt gave til kæresten, der har alt, og som er vild med fart og biler.

Lad ham mærke suset

 

Golf som gave41. Giv ham en dag med en professionel golfinstruktør

Golf har det seneste årti vundet større og større indpas i danskernes hjerte. Måske er din mand en af dem, der holder meget af gentlemansporten. I så fald kan du nu tage ham på sengen og give ham en golfdag med PGA Pro. Her får han uanset niveau undervisning, der kan give ham inspiration og forbedre ham som golfspiller. Når undervisningen er slut, og fokuspunkterne er lagt, vil dagen blive afsluttet med ni huller på banen. Her vil der være fokus på de gennemgåede elementer. Slutteligt vil der være en evaluering. En perfekt gave til manden, der er golfinteresseret.

Lad ham lege Tiger Woods

 

Prøv en sjov F16 simulator42. Bliv luftens hersker og prøv en F-16-simulator

Giv din mand adgang til cockpittet på en F-16-simulator. Her vil han kunne få lov til at flyve en F-16 i en simulator, hvor cockpittet er en tro kopi af det, der sidder i en ægte F-16-flyver. Din mand vil få vejledning af en erfaren instruktør, og han vil få mulighed for at vælge sin egen mission, mens flyvningen foregår hen over det danske landskab. Slip din mands indre jagerpilot fri og lad ham få en fantastisk oplevelse, han sent vil glemme. En fremragende gaveidé til vovehalsen.

Giv ham en forsmag på en F1-flyvetur

 

4Surfing med fuld fart3. Rid på en bølge

Klitmøller også kendt som Cold Hawaii er et af Danmarks bedste steder at surfe. Nu kan du give din mand et par surferlektioner med en professionel instruktør, hvor han lærer at fange de store bølger og mærke suset, når han kommer op at stå på brættet. Kurset byder både på tekniske elementer og sikkerhed. Giv denne gave til manden, der er en rigtig vandhund, og som ikke er bange for at tage udfordringen op med havet.

Lad ham have det sjovt på vandet

 

Romantisk kajak tur for 244. Oplev naturen fra en kajak

At sejle kajak er en fantastisk følelse, og nu kan du give gaven, der giver din mand lov til at prøve det. Uanset om han har erfaring eller ej, kan han med stor glæde få lov til at sejle rundt i vandet og opleve skov, træer og ikke mindst vand fra tætteste hold. En kajak er yderst manøvredygtig og har en høj hastighed. Derfor vil det også være en sjov udfordring for din mand at kaste sig ud i at mestre en kajak. Giv denne gave til fødselsdag eller bare som en tak, fordi han er en god mand.

Læs mere om oplevelsen

 

Windsurfing som gaveide45. Få vind i sejlene med et kursus i windsurfing

Har din mand altid drømt om at få lidt vind i sejlene? Nu kan du give ham det i bogstaveligste forstand i form af et kursus i windsurfing. Windsurfing er en actionfyldt og undervurderet sport, hvor din mand vil opleve vindens kraft, når han flyver hen over vandet i høj fart.

Gaven består af et gennemgåede kursus, hvor kursisterne vil lære at windsurfe på mindre end tre timer. Instruktørerne er professionelle, og niveau er irrelevant. En gave fyldt med glæde og overraskelse til manden, der ikke ønsker sig noget.

Se hvad det koster

 

Biograftur for to personer46. Køb en god biograftur for to

Ingen siger, at gaver behøver at være ekstraordinære. En simpel biograftur for to kan være den perfekte gave til din mand. Så kan du tage med, og I kan forkæle jer selv med masser af snacks, samvær og en god film. Denne gave er enkel, men kan alligevel redde enhver mands dag. En sikker vinder som gave til manden, der har alt. En biograftur kan man nemlig altid bruge. Giv ham en biograftur for to, hvis du ønsker en god og sikker løsning.

Giv ham en tur i biffen

 

Dyr i Zoologisk Have47. Tag på opdagelse i zoologisk have

En tur i zoologisk have kan være den perfekte gave til din mand og dig. Her kan I sammen tilbringe en hyggelig dag, mens I kigger på verdens fantastiske dyr. Her findes både aber, tigere, slanger og pingvin. Mens I kigger på dyr, kan I nyde hinandens selskab i zoologisk haves fantastiske arkitektur og indretning. Et perfekt og oplagt sted at være sammen med hinanden på. Denne gave er overskuelig, hyggelig og glæder hver gang. Giv den til din mand, fordi han fortjener den.

Forær ham et gavekort til Zoo

 

Kør Segway i Danmark48. Oplev fremtiden og kør segway

Segwayen er den nyeste inden for teknologi og videnskab – og så er de sjove at køre på! Giv din mand en gave, hvor han kan få lov til at køre på et af fremtidens køretøjer. At køre segway er særdeles sjovt, men også yderst nemt. Hvis man kan cykle, kan man også køre på en segway, og efter to minutter er du klar til at køre selv.

Mange drømmer om at køre en segway, og nu har du muligheden for at realisere drømmen.

Giv ham en sjov oplevelse

 

Lad ham prøve Funballz49. Lær at gå på vandet med funballz

Funballz giver dig mulighed for at gå på vandet. Det er hylende morsomt, og nu kan du give din mand muligheden for at udfordre dig, en ven eller bare sig selv. Funballz er store plastik bolde, som du kommer ind i. Herfra bevæger du dig ud på vandet. Det gælder om at holde balancen, og der er garanti for, at lattermusklerne kommer i brug. Dette er gaven til manden, der skal have en sjov udfordring. Der er selvfølgelig instruktører på, som grundigt og professionelt vejleder.

Det her er både sjovt og udfordrende

 

5Louisiana0. En dag på Louisiana for to

Louisiana er et af verdens mest anerkendte udstillingssteder. Her kan du byde din mand på unikke kunstoplevelser, hvor kunst, arkitektur og natur samles ét sted og danner rammerne for en fantastisk udstilling.

Dette er et perfekt gave til den kulturelle mand, og oplevelsen afsluttes med enten frokost eller aftensmad, der kan nydes med en udsøgt udsigt ud over Øresund. Forkæl din mand med denne kulturelle gave, hvor intet behøver at være vildt eller farligt.

Få jer en god kulturel oplevelse sammen

Fandt du gaven til ham du elsker? 

50 gode gaveideer til ham er en del, men det betyder ikke nødvendigvis, at du fandt det, du søgte. Vi har dog flere ideer her og så er vores personlige gaveideer også populære. Har du bedre forslag end ovenstående (måske et par gadgets), hører jeg gerne på, hvad du kan byde ind med – og hvem ved, måske kan dit forslag komme med på listen!

Skriv til mig via kontaktformularen nederst på siden – jeg glæder mig til at høre om din gode gaveidé til ham.

Husk: Køb af gaven er ikke alt

Leder man efter gaver til sin bedre halvdel, skal man huske, at gaven ikke kun er betydningsfuld i sig selv, men den betyder noget, fordi DU giver ham den og viser, at du interesserer dig for ham.

Gør derfor lidt ekstra ud af det og vær med ham i forløbet i det omfang, gaven nu engang tillader. Du gør det, fordi du holder af ham – og det skal komme til udtryk. Vælg og vedlæg en god, sød hilsen og forklar ham, hvor meget han betyder for dig. Det er de små ting, der danner rammen for jeres forhold, og han vil uden tvivl lægge mærke til detaljerne, selvom du ikke tror, det betyder det store.

Vi håber, at du fandt en gave til manden i dit liv!

Ps. Se også vores liste med julegaver til ham