Gadgets til mænd: 15 fede dimser han ikke kan undvære

Groft sagt er kvinder til tøj, sko, smykker og håndtasker.
Endnu grovere sagt er mænd til øl, bøffer … og gadgets!

Fede gadgets til mændGadgets!?? spørger du. Ja, for mænd er tit lidt dovne og har en ret tvivlsom humor. Og definitionen på gadgets er, at det er små, smarte opfindelser, der gør livet lidt lettere eller sjovere. Eller begge dele.

Gadgets er mest for nørder, mener nogen. Tja, sådan kan det se ud, lige når den fikse, lille dims kommer på markedet. I starten kan den virke overflødig – men pudsigt nok har gadgets en tendens til at glide ind i vores hverdag og blive allemandseje. Selv kvinder ender med at overgive sig.

 • Tænk bare på stegetermometret
 • Tænk på uret, der måler din puls
 • Tænk på det trådløse headset

Disse 3 ting blev mødt med skeptiske smil, da de kom frem.

1) Enhver normaltbegavet husmor/far ved da, hvornår stegen er færdig ved at trykke på den med tommelfingeren – hvad skal vi med et stegetermometer?

2) Hvis du har brug for hele tiden at kende din puls, så lær dog at tage den på dit håndled. Eller gå til lægen. Hvad skal vi med et pulsur?

3) Og hvad er der nu galt med at sidde med telefonen for øret, som vi altid har gjort? Bevares, man får måske lidt ondt i skuldrene efter en time. Men helt ærligt: Et trådløst headset!?

Der findes gadgets til alle mulige formål

Små, smarte opfindelser, der gør livet lidt lettere eller sjovere…” Undskyld, men man(d) må da være tosset for ikke at ønske sig sådan en.

Der findes – og opfindes konstant nye – dimser, der gør vores liv både lettere og sjovere.

I dag findes der gadgets til alle mulige formål. Du kan bare prøve at google:

Der findes mange typer af gadgets

 

 

 

 

 

 • bil gadgets
 • cykel gadgets
 • køkken gadgets
 • kontor gadgets
 • rejse gadgets
 • iphone gadgets
 • usb gadgets
 • mobil gadgets
 • fest gadgets

Og som du vil opdage i vores liste over fede gadgets, du simpelt hen ikke kan undvære, findes der både billige gadgets til almindelige mennesker – og seje gadgets til folk, der ikke behøver tænke på penge.

Kun 2 af disse 15 gadgets handler om øl…

 

Bryg din egen øl1) Bryg dit eget gode øl på en uge

Hvem siger, det skal være enormt kompliceret og kræve tonsvis af udstyr at brygge dit eget (gode!) øl? Brewbarrel gør det let for enhver at brillere over for venner. Basalt set behøver du bare to ting: 1) Brewbarrels ølsæt; 2) Vand … Og efter bare 1 uge har du 5 liter af det dejligste friske, nybryggede øl i en alkoholstyrke på 5-6,5%. Du kan vælge mellem 3 øltyper: Lager, Hvede og IPA. Skynd dig at invitere gutterne, find de store ølpokaler frem og så er det ellers bare at tappe løs fra den indbyggede tappehane. Du bliver Kongen af Øl. Apropos: Hvad vil du kalde dit eget hjemmebryg?

Hele sættet koster 279 kr

Læs mere om denne mandegave

 

GPS Tracker til nøgler og lignende2) Track nøgler og andet med smart Bluetooth-enhed

Kender du det: Nøglerne er pist forsvundet. Igen! Eller fjernbetjeningen. Eller tegnebogen. Eller…? Nogle ting har det bare med at blive væk. Og så kan man bruge timer og dage på at (prøve at) finde det igen. Den fikse lille Bluetooth-enhed Tile er den geniale løsning på problemet. Du fæstner den til nøglebundet eller fjernbetjeningen eller lægger den i tegnebogen – og via en app kan du altid se, når du nærmer dig den forsvundne ting. Og få den til at bippe! Tile fås i forskellige tykkelser og farver – også guld, hvis du vil forære én til din kæreste.

Pris 229 kr.

En fed gaveide som alle mænd kan bruge

 

Bog kamufleret som lampe3) Måske verdens smukkeste læselampe?

”Lad der blive lys!” siger du og trækker en smuk bog frem fra reolen – eller fra natbordet, vindueskarmen, eller hvor du nu har din Mood Book Lamp liggende. Når du slår bogen med det kønne træomslag op, tændes lyset, og siderne forvandles til en hyggelig vifte af dejligt lys. Bliver hvidt lys for kedeligt? Jamen, så luk bogen og slå den op igen – så kan du få blåt, grønt eller rødt lys, hvis det passer bedre til stemningen i det rum, hvor du befinder dig. Når lampen ikke er i brug, holder magneter siderne sammen. Måske også en gaveidé til læseheste i din omgangskreds?

Mood Book Lamp koster 319 kr. per styk.

Se flere billeder af den seje lampe

 

Smart bluetooth stegetermometer til telefonen4) Lav den perfekte steg – inde fra sofaen

Et stegetermometer har den store fordel, at du kan få stegen præcis så rosa eller gennemstegt, som du ønsker. Ulempen er, at du er nødt til at holde øje med termometret. Men ikke længere: For med det trådløse stegetermometer kan du følge din steg på en app inde fra stuen eller soveværelset, eller hvor du nu befinder dig. Du kan følge den aktuelle temperatur, indstille en alarm, se omtrent hvor lang tid, der er tilbage, gemme din madlavningshistorik med grafer samt tjekke de temperaturer, der anbefales til forskellige typer madvarer. Sofakok – så bliver madlavning ikke lettere!

Pris 319 kr.

Gå sommeren godt i møde med denne gadget

 

Cover og pung i ét5) Flot iPhone-cover og tegnebog i ét

Én ting er at få plads til iPhone’n i lommerne. Men hvor gør du så af penge, kreditkort, kørekort og alt det andet? En taske er lidt besværligt, ikke sandt? Med et cover med pung har du plads til det hele – med telefon cover og tegnebog i ét hylster. Oven i købet ret flot. Coveret beskytter din telefon mod skrammer og har desuden indbyggede rum med plads til kort, kontanter og billeder. De er fremstillet i elegant og diskret sort kunstlæder og passer perfekt i en bukse- eller jakkelomme. Kender du andre, der har en iPhone, er et kombineret cover og punkt den perfekte gave.

Priser fra 189 pr. stk.

Til ham med de små lommer

 

Smart kølebrønd der leverer iskolde øl6) Altid kolde øller – uden el og køleskab

Et køleskab er fint, hvis du er lige i nærheden, og hvis der er plads nok i det til dine øller. Men hvad hvis køleskabet er langt væk? Du sidder måske i haven, kolonihavehuset, sommerhuset, ude i skoven? Her er Cool-Well Kølebrønden en praktisk – og energibesparende – løsning. Du bruger simpelt hen jordens egen kulde til at køle med (som mennesket har gjort siden stenalderen). Smart, praktisk, miljøvenligt. Cool-Well Kølebrønd har plads til 24 dåser eller flasker plus en flaske vin. Kølebrønden er vandtæt, og sættet består af en spand til at grave ned, en indsats med håndtag i tre etager og et isolerende låg. Skål!

Prisen er 399 kr.

Læs mere om den her (nærmest) magiske drengedrøm

 

Grillsæt med indgravering7) Grillkongens personlige værktøj

Lad os bare indrømme det: Mænd holder klart mere af at grille end at skrælle kartofler eller skifte bleer. Vi griller gerne både sommer og vinter, vi er villige til at hoppe ud i eksperimenter med forskellige kultyper og briketter for at ramme præcis de varmegrader, der gør bøfferne saftige og sprøde på én gang, og ja, selv avancerede barbecue-marinader kan vi overtales til at google frem. Men vi kræver respekt! Grillen er vores domæne. Så naturligvis må vi have vores eget helt personligt grillsæt med indgravering i. Kokke har jo også deres egne knive, for pokker.

Oplagt gaveidé til grillentusiaster og så er prisen kun 235 kroner.

Hvad skal der stå i indgraveringen?

 

Guld spillekort8) Endelig et kortspil, hvor du altid har forgyldte kort

Det kan godt være, du ikke er blevet millionær i poker endnu. Det kan også være, at det ikke altid er dig, der tager puljen hjem, når du spiller sammen med vennerne. Men her er chancen for altid at sidde med de forgyldte kort. Vi taler nemlig om at helt spil kort belagt med 99,9% ren 24 karats guldfolie på begge sider af spillekortet. Vi taler om seriøst fede kort! Et sæt med 52 guldfarvede spillekort + 2 jokere i en flot guldfarvet kortæske. Invitér gutterne til kortaften – eller tøsen til strippoker – og så skal du bare se løjer.

Et sæt guldkort: 99 kr.

Det mest maskuline kortspil der findes

 

9) Intelligent belysning til intelligente mennesker

Philips Hue LED-pærer er en vigtig bestanddel i den intelligente belysningsløsning til moderne hjem anno 2017 (og fremover!). Med Philips Hue kan du nu kode dit lys, så det tænder og slukker på forudbestemte tidspunkter – det kan være om aftenen, så der er lys i hytten, når du kommer hjem, eller om morgenen som behageligt vækkeur. I gamle dag var den slags stjernedyrt og forbeholdt de velhavende. I dag kan du ’nøjes’ med en Philips Hue-app, en Philips Hue LED-pærer. Genial trådløs teknologi til folket!

Priserne starter ved kun 488 kr.

Giv ham julelys i øjnene – se de mange muligheder

 

Æggekoger til mikroovn10) Perfekt blødkogt æg direkte fra mikro’en

Mums, et blødkogt æg søndag morgen. Et smilende æg til sildene. Et hårdkogt æg i madpakken… Kogte æg smager simpelt hen tæskelækkert – de er fyldt med proteiner – og de er til at betale. Desværre kræver det normalt, at du finder gryde og vand frem, stiller minuturet og er utroligt emsig hele tiden for at få ægget til at blive perfekt. Boiley Æggekoger er den smarte opfindelse, lige til at sætte i mikroovnen. Du prikker et hul i ægget, fyld æggekogeren med vand, lægger ægget i og koger det i mikroovnen i 3-5 min. Værsgo, perfekt blødkogt æg til dig! Oven i købet er Boiley Æggekoger supersød at se på, så den vil også være en nuttet gave til evt. kvindelige bekendte.

Og så koster den kun 99 kr.

Til ham der ikke kan koge et æg

JBL GO - Mobil Bluetooth højttaler12) Tag festen med overalt

JBL Go er en smart, lille bærbar Bluetooth højttaler i cool design, som du nemt kan have med overalt. På stranden, i skoven, i sommerhuset, på hyttetur og på ferier. Du finder musikken på din mobiltelefon eller tablet, og så er der eller bare dømt fed lyd fra JBL Go via bluetooth. Har du ikke bluetooth i din mobilenhed, kan du i stedet bruge lydkabel-udgangen. Batteriet er genopladeligt og rækker til 5 timer, og så kan det genoplades på kun 1,5 time. JBL Go kan også bruges som højttalertelefon, som lader dig besvare opkald, uden at du behøver at slukke for højttaleren.

Fed lyd for bare 234 kr.

Vi har testet højttalere og den er godkendt

 

Batman Powerbank13) Verdens sejeste oplader

Batman Powerbank gør dig uafhængig af, om der lige er et stik i nærheden, når du skal genoplade din mobiltelefon, tablet eller kamera. Batman Powerbank har 5000 mAh kapacitet og yder beskyttelse mod kortslutning og høj temperatur. LED-lys viser strømstatus undervejs. Batman Powerbank har et supersejt design og kommer 50% opladet ved levering. Der medfølger USB til micro-USB.

”Batmobil” for 235 kr.

Hvad skal der stå i indgraveringen

 

Smartwatch til ham14) Træning, musik og kontakt på håndleddet

Samsung Gear Sport er et smart watch i tidløst design, der holder mere, end det lover. Uret er ekstremt nyttigt overalt – både i træningslokalet, i mødelokalet og på farten. Med Samsung Gear Sport kan du altid holde dit tempo, måle din puls, have kontrol med distancer og kalorieforbrænding i 17 forskellige trænings- og sportsgrene. Du får desuden GPS med høj præcision, så du altid kan finde vej – samt Spotify Offline, så du altid har din yndlingsmusik ved hånden med et enkelt fingertryk. Endelig kan du løbende tjekke meddelelser, notifikationer og alt andet, der sker lige nu. Med i prisen får du det lette Samsung Level Active headset –

Priserne starter ved 499 kr.

Se de mange smarte gadget ure

 

15) Tyverisikret vejviser og cykellygte i ét

Montér den smarte cykelnavigator SmartHalo på styret, tast din destination ind i appen og kør direkte til målet uden at skulle tyde tal og tekst undervejs. SmartHalo viser vej med intuitive lyssignaler i forskellige farver. SmartHalo kan naturligvis meget mere end bare at vise vej: Lyscirklen lyser op, når du får et telefonopkald eller en sms, forlygten tændes automatisk, når det bliver mørkt, og cykelnavigatoren viser din hastighed og turens distance. SmartHalo er tyverisikret: Den afgiver en høj lyd, hvis nogen forsøger at flytte din cykel, og den kan kun afmonteres med det unikke HaloKey-værktøj. SmartHalo er vandtæt og kan bruges i temperaturer fra -10° C til 40°.

SmartHalo er en cool cykelnyhed for 1.529 kr.

Den her gadget MÅ du læse mere om!

 

Helt ærligt:

Er der ikke mindst én af tingene, du gerne ville eje?

Ok, måske kan du leve uden et sæt forgyldte spillekort med ekstra dametække. Måske virker en kølebrønd til dine øller som overkill, når du allerede har et udmærket køleskab i huset. Måske lyder begge dele lidt nørdede og overflødige … men hov, tænk lige over det igen:

Hvorfor SKAL spillekort se ud, som de har gjort siden 13-1400-tallet, da de blev opfundet i Asien eller Italien? Hvorfor ikke gøre en aften med kortspil en smule festligere? Tænk, hvis en tilsyneladende overflødig opfindelse ender med at gøre din familie og dine venner lidt gladere?

Og kølebrønden: Javel, du har allerede et køleskab. Men det bruger strøm. Det tager plads op. Det er altid fyldt med mælk, spegepølse og andre kedelige ting. Og det står helt ude i køkkenet. Hvorfor ikke få fat i en ting, der holder øllerne kolde uden at bruge energi – og uden at du bruger energi på at hente dem?

Alle mænd elsker gadgets

Vores påstand er…

Hvis du kigger tilbage på listen over de 15 gadgets, så vil der være MINDST én – sikkert flere – ting, der ville gøre dit liv lidt lettere. Eller lidt sjovere. Eller begge dele. Og tænk så bare på dine venner. Mon ikke du allerede har fundet et par geniale gaveideer til næste gang, du bliver inviteret til fødselsdag. Jul. Eller DRENGEAFTEN!

Indrømmet: Gadgets er mest til mænd … Og mænd er mest til gadgets.