Danmarks største hjemmeside for par, der vil have mere ud af livet

Der findes ikke noget bedre end at dele livet med en man elsker, men for mange er det svært at finde kærligheden og når den så er fundet, så kan det være en udfordring at udvikle den, så den varer ved – år efter år. Vi har alle sammen haft gode og dårlige parforhold, men hvad er det der kendetegner dem og hvordan lærer vi af vores fejltagelser, så vi ikke begår dem igen?

På Romantikeren.dk forsøger vi at inspirere til det gode parforhold. Et parforhold hvor der er plads til at vi kan være os selv og hvor der er plads til vores gode (og mindre gode) sider. Et forhold hvor vi støtter hinanden i de svære tider, og hvor vi nyder hinandens selskab i de gode.

Selv et sundt parforhold har brug for at blive udviklet, hvis kærligheden skal vokse og gøres stærkere over tid. Og selvom der findes uanede muligheder for at nyde tiden sammen og udvikle forholdet, så har vi selv erfaret, at det kan være svært at finde ud af, hvordan man gør det. Og det bliver ikke ligefrem nemmere med årerne, når der kommer børn ind i billedet eller når hverdagens faste rutiner truer med at sætte parforholdet og romantikken lidt på standby.

Vi har eksisteret siden 2010 og vi har efterhånden skrevet flere hundrede ideer til, hvordan I kan udvikle jeres forhold, komme bedre igennem de hårde perioder og slet og ret, nyde livet sammen, med gode oplevelser, gaver der glæder og vigtigst af alt – en masse kærlighed til hinanden.

Vi håber, at du har lyst til at læse med!

De bedste hilsner

På Romantikeren kan du finde inspiration til gaver og ophold

Hvis du ønsker at komme i kontakt med os, så kan du skrive til os her

 

Nyttige links:

Skriv en kommentar