Slå benene væk under kvinden i det liv. Find en gave til hende der fortjener det bedste

Vi ELSKER at finde gode gaver til hende – pigen i vores liv – men vi ved også, hvor besværligt (og tidskrævende) det kan være at finde den rette… Man vil jo gerne finde den perfekte gave. Èn der gør hende varm og blød om hjertet. Sådan en gave hun vil huske.

Og så skal den jo gerne være personlig og heller ikke koste alt for mange penge.

Det kan virke som en uoverkommelig opgave at finde sådan en gave, men i bund og grund, handler det bare om, at du skal finde en gave der tager afsæt i hendes interesser og ønsker. Kort sagt, en personlig gave, du tror, der vil gøre hende glad.

Indhold på siden

Lad os hjælpe dig

Den perfekte morgengave

Hvis du har brug for inspiration til din gavejagt, så har vi udvalgt 50 særlige gaver, vi ved, vil gøre mange kvinder glade. Vi har brugt MANGE timer på research – og naturligvis taget pigerne i vores liv med på råd. Lad det være sagt med det samme, der er ikke noget entydigt svar på, hvad hun ønsker sig. Nogle kvinder ønsker sig spændende oplevelsesgaver som ophold, lækre middage og andre overraskelser, mens andre gerne vil have mere materielle ting. Derfor finder du begge dele i vores populære guide.

50 gode gaveideer der vil glæde hende

Personligt, så har vi en præference for oplevelsesgaver, da det er gaver der varer ved (og som begge parter får glæde af). Oplevelsesgaver udvikler vores forhold og giver os minder for fremtiden. Oplevelser er i den grad noget der binder os sammen med vores partner.

Men du vil også finde mange andre gode gaveideer i vores guide, hvad enten du leder efter en hyggelig lille gave til din kone, den perfekte julegave, gave til jeres årsdag eller måske en gave hendes runde fødselsdag. Ikke mere snak – nu er det tid til at finde den perfekte gave:

 

Smukke armbånd fra MaanestenSmukke Maanesten armbånd

Det danske smykkemærke Maanesten laver nogle utroligt flotte armbånd, som kvinden i dit liv med garanti vil falde for. Maanesten kan med deres enkle design anvendes af mange forskellige typer af kvinder, hvorfor et armbånd fra netop dette mærke egner sig super godt som en god gave til hende. Smykker bliver kvinder aldrig trætte af, så hvis du vælger at give et smukt armbånd i gave, så kan du med garanti forvente dig, at hun bliver super glad. Det betyder meget for de fleste kvinder, at bære smykker som de har fået af en de har kær, hvorfor et personligt smykke valgt af dig med sikkerhed vil tage kegler.

Se det store udvalg af Maanesten smykker

 

En tur i luftballon er den perfekte romantiske gave

Ballonflyvning er en oplevelse for livet

Hvis dit budget til gaver er lidt højere, så er ballonflyvning en super sej og anderledes gave at give til kæresten! En ballontur kan være det mest romantiske øjeblik, hun nogensinde kommer til at opleve. Forestil dig dette: Du og hende i en luftballon hævet over jorden med solen, der langsomt går ned udover horisonten. Så bliver det ikke meget bedre eller mere romantisk. Kombinér gaven med en flot buket blomster eller et skønt glas champagne, som I kan nyde, når I kommer op i de højere luftlag, hvor I sammen vil kunne nyde den smukke udsigt.

Se de aktuelle priser

Læs mere om ballonflyvning

 

Intim Dinner in the dark

Dinner in the dark: En intim middag for 2

En lidt surrealistisk oplevelse, som man kan snakke sammen om længe. At spise i total mørke giver en helt anden oplevelse af, hvordan maden I spiser smager. Samtidig er mørket med til at skabe en helt anden form for intimitet, end hvis man bare sidder overfor hinanden i et fuldt oplyst lokale. Det at skulle finde ud af, hvad det er for noget mad man egentlig sidder og spiser kan være en super sjov udfordring at dele med ens kæreste, og har man mod på det, kan man også forsøge sig ud i selv at hælde vinen op – men pas på at du ikke spilder ned af kærestens flotte kjole! Nyd at holde hende i hånden i mørket imens I begge sidder og nyder et fantastisk måltid mad.

Prøv en middag der forkæler alle smagssanser

Læs mere om Dinner in the Dark

 

52 Weeks of Romance

52 weeks of romance: Gaven der varer ved

Den fine boks 52 weeks of romance er den perfekte gave til at få romancen tilbage i forholdet, eller i det mindste vække den til live igen. I boksen finder man 52 skrabelodder, som fordeles ligeligt imellem de to parter i forholdet. På den måde har man hver 26 skrabelodder, som man så kan indløse et af hver anden uge, og på den måde kan man ved hjælp af den romantiske ting, der står på skrabeloddet, live lidt op i parforholdet, sådan at der ikke går pasta kødsovs og kedelig rengøring af lejligheden i det hele derhjemme til daglig. Køb den her gave, hvis I vil have mere romantik og kærlighed i jeres liv.

Læs mere om den romantiske gave

 

En wellness oplevelse er ren forkælelseWellness oplevelse i gave

Med et wellness-ophold går man aldrig galt i byen. Hvem nyder ikke at blive taget hånd om af professionelle i et afslappet miljø med tid og rum til at være sig selv? Det er en romantisk gaveidé, der udtrykker dit ønske om, at hun skal føle sig godt tilpas, og ikke mindst at I skal føle jer godt tilpas sammen, hvis du gør det til en oplevelse for jer begge. Udnyt tiden, gør det, der passer jer, og lad jer forføre af de sensuelle omgivelser, der fordyber sig i jeres velvære.

Find wellness oplevelser i hele landet

 

Chokolade kursus til ham eller hende med en sød tandAlle kvinder elsker chokolade…

Hvis din kæreste er vild med søde lækkerier, så er en chokoladesmagning den ultimative gave! Ved at invitere kæresten til en skøn chokoladesmagning, er det muligt for hende at prøve en masse forskellige varianter af chokolade, samtidig med at hun får en masse god viden omkring de forskellige varianter af chokolade, der er at finde til chokoladesmagningen. Lad hendes smagsløg blive udfordret, og lad hende prøve noget andet og mere luksuriøst chokolade, end det hun er vant til at spise derhjemme på sofaen, og du kan være garanteret en glad kæreste.

Se oplevelsesgaver der involverer chokolade

 

Romantisk weekendophold i Danmark (med store rabatter)

Romantisk weekendophold for dig og hendeI Danmark finder du mange hyggelige hoteller og wellness steder, hvor det er muligt at booke et romantisk weekendophold. Et romantisk weekendophold i Danmark er en super romantisk gave til hende du holder af, da en weekendtur sammen kan tage Jer væk fra hverdagens stress og jag, samtidig med at I får ekstra god tid til at nyde hinandens samvær. Et weekendophold kan også krydres med nogle lækre spabehandlinger, hvis du har lyst til at forkæle kvinden i dit liv ekstra meget. En weekendophold er den perfekte gave til hende, der nyder at blive forkælet og komme ud og nyde steder i Danmark og se, hvad der er at byde på rundt omkring i landet.

Spar penge på et ophold hvor alt er inkluderet eller læs vores guide med de bedste ophold

 

Smukke øreringe er et sikkert hitSmukke øreringe til piger

Et sæt smukke øreringe er den perfekte årsdags gave til kæresten eller en smuk personlig gave til hende, du holder af. Øreringe kan du finde i mange forskellige typer og prisklasser, hvorfor det er en god idé at tage et kig på de smykker, som din kæreste allerede ejer, inden du går ud og køber et nyt sæt øreringe til hende. På den måde kan du få en fornemmelse for, hvilken stil hun går efter, når det kommer til smykker, og på den måde kan du nemt finde et sæt øreringe, der passer helt perfekt ind i hendes stil.

Smykkemester har mange flotte øreringe

 

Et par timer i SPASpa oplevelse er den bedste forkælelse

En spa oplevelse er den ultimative form for forkælelse, du kan give din kæreste i gave. Med en skøn spa oplevelse, kan hun helt selv vælge, om hun vil have massage, ture i boblebad eller noget helt tredje. Hvis du virkelig vil være sikker på, at gaven går rent ind, så skal du købe en spa oplevelse, der gælder for Jer begge to. På den måde kan I sammen nyde godt af en lækker gang massage eller en lækker muddermaske kombineret med frisk frugt og champagne. Nyd at komme helt ned i gear og blive helt afslappet sammen.

Inviter hende på spa

 

Undetøj til hende

Forær hende sexet undertøj

Et flot sæt undertøj er altid en sikker vinder, når det kommer til gaver til kvinder. Det absolut vigtigste man skal huske på er dog, at undertøjet helst skal være i den rigtige størrelse! Så længe størrelsen er den rigtige, så er det næsten lige meget, hvordan undertøjet ser ud. Din kæreste vil sætte pris på, at du har taget dig tiden til at vælge et sæt undertøj, som du mener, at hun vil se super godt ud i. Et sæt undertøj er en god gave til hende der har alt, da man altid mangler et nyt sæt undertøj. Undertøj er samtidig en meget personlig gave til hende, da det er noget som du og hende kun vil komme til at nyde godt af.

Forkæl hende med lækkert undertøj (der er både frækt og sobert undertøj derinde)

 

Solnedgang, stjerner og stearinlysMed et romantisk slotsophold bliver det ikke bedre

Den absolut mest romantiske gave til hende du kan finde er et slotsophold! Enhver pige har en lille skjult drøm om at være en prinsesse for en dag. Det kan du give hende muligheden for at være ved at invitere hende på et skønt slotsophold. Der findes mange skønne slotte rundt omkring i Danmark, hvor hun kan få lov til at udleve sin prinsessedrøm med lange gåture i de smukke slotsparker, og om natten kan hun blive pakket ind i edderdunsdyner i værelsets himmelseng. Med et slotsophold giver du hende muligheden for at udleve sin indre prinsesse – og du kan få lov til at være hendes prins.

Et slotsophold er ikke så dyrt som man skulle tro Se også vores liste med de bedste slotsophold

 

Romantisk minicruise til Oslo for jer toRomantisk minicruise til Oslo

Rækker pengepungen til lidt mere, så kan et romantisk minicruise være den perfekte gave til hende du holder af. Ved at tage en tur med oslofærgen op til skønne Oslo, vil du kunne nyde tosomheden sammen med hende, du holder aller mest af. Et romantisk minicruise giver Jer muligheden for at komme lidt væk fra hverdagens strabadser og nyde godt af den smukke norske storby, som man igennem krydstogtet får nogle timer til at udforske helt på egen hånd. Den oplagte gave til det kærestepar, som elsker at rejse og opleve nye dele af verden med hinanden.

Tag en tur til søs

 

Luksus ansigtsbehandling til hendeForær hende en ansigtsbehandling

En ansigtsbehandling er den perfekte gave til hende! Den viser, at du vil have, at hun skal have det bedste, og at hun fortjener at blive forkælet. En ansigtsbehandling er en super god gave til hende der har alt, da en ansigtsbehandling altid kan bruges. Ved at give en fin lille gave til hende som en ansigtsbehandling, så viser du, at du har tænkt ude af boksen, da du skulle finde på en gave til hende. Ofte kommer kvinder til at underprioritere sig selv, når det kommer til skønhedsbehandlinger, da mange synes det er en anelse dyrt. Derfor er det virkelig et perfekt bevis på, at du ønsker at forkæle din kæreste, hvis du vælger en ansigtsbehandling som din gave.

Læs mere om en luksusbehandling

 

Forlænget weekend eller miniferie i udlandetEn storbyferie kan fås til et par tusinde kroner

Kvinder elsker for det meste shopping, fine restauranter og udsøgte hoteller, og hvor i verden kan det bedre lade sig gøre end på en storbyferie? Storbyferien er den ultimative gave til hende, der skal forkæles, til hun dejser om. Lad hende slå sig løs i de suveræne gågademiljøer, tag hende med på de bedste restauranter og bosæt jer på de fineste hoteller. Du har selv fundet vejen til hendes hjerte, men vejen skal nu udbygges og moderniseres, og det gør du bedst ved at bruge dine hårdt tjente penge på, at hun får en suveræn oplevelse i hendes es.

Book hotel billigt hos Hotels.com

 

Skriv søde beskeder til hendeGør hendes morgener lidt sødere

Gør din kærestes morgener lidt sødere ved at give hende et fint krus, som du kan skrive små beskeder på. Med sin hjerteformede udformning, er kruset en af de helt perfekte romantiske gaver til hende. Når du vækker hende om morgenen med en dejlig varm kop kaffe på sengen, så er det oplagt at skrive en lille sød besked på siden af kruset. Skriv hvor meget du elsker hende eller lav et sødt lille digt. Så er du sikker på, at hendes dag er blevet startet helt perfekt. Hvis det er, så kan gaven også gå den anden vej, så hun kan skrive en sød besked til dig, når hun ikke selv bruger kruset.

Koster under 100 kroner

 

Send blomster til din kæresteSend hende en buket blomster på arbejdet

At give blomster er en ikonisk kærestegaveidé. Vi er blevet oplært fra barnsben, at den bedste måde at udtrykke kærlighed og affektion på er igennem den simple handling at give hende en buket blomster. Det kan være som en undskyldning, men det kan også bare være for at indikere, at alt egentlig er meget godt, og at du gerne vil have, at I skal fortsætte sammen. Undervurder ikke blomsternes betydning og lad dig inspirere af de utallige succeshistorier, hvor manden er kommet hjem med blomster til den heldige kvinde i sit liv. Blomster er mere end bare blomster.

Forkæl hende med smukke blomster

 

Lav en fotobog med jeres bedste minderLav en fotobog til din kæreste

En oplagt personlig gave til hende du holder af er at få lavet en fotobog med Jeres bedste minder. I en bog som denne vil du kunne samle alle de gode minder I har sammen, sådan at I sammen kan kigge i denne bog og mindes alle de gode stunder, I har haft sammen igennem tiden. Bogen kan fyldes med billeder fra ferier og arrangementer, og måske der også skal være plads til et enkelt fjollebillede eller to, som I selv har taget. Fyld bogen op med minder, der gør hende glad at tænke på, og nyd at se hendes ansigt lyse op, når hun bladrer igennem fotobogen med Jeres absolut bedste minder.

Lav en flot personlig gave

 

Chokolade body paint er sjovt for begge parterChokolade body paint

Her er vi ude i den lidt mere sexede kategori, når det kommer til gode gaver til hende. Med chokolade body paint har I muligheden for at male fine motiver på hinanden med den spiselige chokolademaling, og så er det jo op til en selv, hvordan man ønsker at fjerne det igen… Med denne gave kan I få lov til at være intime sammen og virkelig nyde hinanden. Samtidig kan det være en rigtig sjov gave, da den også kan bruges til en lidt mere spændende version af det klassiske spil Tegn og Gæt, som de fleste har prøvet at spille da de var yngre.

Gør klar til at smøre hende ind

 

Gavekurv med lækkerierKurv fyldt med yndlings slik/chokolade/frugt

Hvis du vil vise din kæreste, at du virkelig ved, hvem hun er som person, så kan en personlig gavekurv være den helt rigtige personlige gave til hende. En kurv fyldt med alle hendes yndlingsting viser virkelig, hvor meget du lytter til de ting, hun siger, og hvor meget du vil gøre for at gøre hende virkelig glad. Er hendes favoritslik måske svært at skaffe, så gør hvad du kan for at skaffe det hjem. Så skal gaven nok blive taget imod med kyshånd.

Køb en færdiglavet gavekurv

 

Mal et personligt billede med din kæresteEt male- eller tegnekursus er sjovt og udfordrende

Et male- eller tegnekursus er den perfekte gave til hende, hvis man ønsker at komme hinanden nærmere. Et tegnekursus er en god måde at udfordre hinanden på en kunstnerisk og billedlig måde. Ofte, når man tegner, udfolder man sin personlighed på en helt anden måde, end man normalt ville gøre – og derfor kan man få lov til at se sider af hinanden, som man aldrig har set før. Er din kæreste den mere stille type, så er et tegnekursus en sjov gave, som faktisk kan være med til at hjælpe dig med at sætte pris på hendes stilhed på en helt anden måde.

Find et tegne- eller malekursus

 

 Kompromis spilEt brætspil er lig med kvalitetstid

Meget underholdning foregår i dag på computer eller iPad, og det har en tendens til at fjerne det fysiske nærvær i både familie- og kæresteforholdet. Ved at spille brætspil bryder og erstatter du de efterhånden traditionelle barrierer, hvor man sidder i hver sin ende af stuen med sin elektroniske enhed, med glæde, spænding og grin. Gør det anderledes, og du vil skabe et stærkt indtryk hos din kæreste, der viser, at du tør tænke ud af boksen. Brætspil er for nogle et oldtidslevn, men charmen og det sjov, man har med det, skal ikke nedværdiges.

Gucca har blandt andet et stort udvalg

 

Ansigtsprodukter som serum, creme og pudderAnsigtsprodukter som serum, creme og pudder

Skal kæresten forkæles, går man aldrig galt i byen med plejning af hud og ansigt. Serum er perfekt til at opnå en fastere og sundere hud, mens ansigtscreme ofte er utroligt generisk og kan bruges til mange forskellige situationer – skulle du dog være i tvivl om noget, er det ofte nemt at finde informationer i enten butikken eller under produktbeskrivelsen online. Det tredje stensikre valg som en lille gave til hende er mineralpudder, der sikrer hende en blød og skinnende hud. Ansigts- og hudprodukter er altid en sikker vinder, hvis du vil ind i varmen.

Glæd hende med lækre ansigtsprodukter

 

 

 

Massage til hende er et sikkert hit“Hjemmegjort” massage

Hvis din kæreste trænger til at blive forkælet, så er en omgang massage et rigtig godt bud på en årsdags gave til hende. Hvad end du vælger at gå den klassiske vej med at bestille tid hos en professionel massør, eller du vælger at sætte et massagestudie op derhjemme i stuen, fuldendt med duftlys og roligt musik, så kan du være sikker på, at en omgang massage vil gå rent ind. Lad din kæreste nyde en omgang afspænding som et afbræk til den almindelige hverdag og oplev, hvordan hun kan blive som et helt nyt menneske, blot ved at trykke på bestemte punkter på hendes ryg. Brug massagen som en måde hvorpå I kan komme tættere på hinanden, og du kan gøre noget godt for din kæreste.

Køber du min e-bog får du blandt andet gode råd til massage

 

Forstør et godt billede af jer toForstør et flot billede af Jer

Hvis du ikke er bange for virkelig at vise, hvor meget du holder af hende, så kan du vælge at få forstørret et billede af Jer to og give til hende i gave. Dette er en af de mere personlige varianter af gaver til hende, men den vil med sikkerhed tage kegler. Med et fint personligt billede, har hun et minde om Jer to sammen, og det vil med sikkerhed bringe glæde. Vælg et billede fra en hyggelig ferie eller måske bare et billede fra en tur på stranden, for at give hende et dejligt minde at kigge tilbage på.

Lav en plakat med et godt billede af jer

 

Neglelak er pigernes favoritFlot neglelak til piger

At give hende neglelak i gave er altid en sikker vinder. De fleste piger elsker neglelak, så hvorfor ikke udvide hendes samling med nogle nye af slagsen? Neglelakker kan fås i mange forskellige farver, med og uden glimmer, hurtigt tørrende eller med metallisk effekt. Find den neglelak, som du synes bedst om, og lad hende tænke på dig, hver gang hun bærer den fine farve. Et godt tip er at kigge hendes nuværende samling af neglelak igennem, sådan at du kan finde lige netop den farve, som hun går og mangler for at samlingen kan være komplet.

Nicehair har meget billig neglelak

 

Middag på en cafeCafebesøg er som en billig god middag

Gaver bliver mere og mere utraditionelle, fordi det efterhånden er så ubegrænset, hvordan man vil dele sin kærlighed. Med et cafébesøg er du 100% sikker på, at hun får noget, der kan bruges samtidig med, at du måske selv er heldig nok til at ledsage hende derhen. Mad er grundlæggende for vores eksistens, men med god mad kan du rent faktisk leve livet. Slip for mange besværlige timer i køkkenet og tag hende med til hendes yndlingssted og vis, at du kender hendes mad- og stilønsker godt nok til at tage sådan en beslutning.

Inviter din kæreste på cafe

 

Forkæl hende med hjemmelavet brunch på sengen Lækker brunch på sengen

Synes du, at din kæreste skal forkæles lidt ekstra, er hjemmelavet brunch på sengen den perfekte romantiske gaveidé. Det viser engagement fra din side, og affektion af denne karat kan ikke værdisættes. Det smarte ved brunch på sengen er, at du både kan bruge det som en måde at sige undskyld på, men samtidig er det er også en veludtænkt idé, hvis du bare vil opretholde og forstærke det nuværende forhold – uanset grunden vil hun helt sikkert elske det.  Vær romantisk, for det er de små ting i hverdagen, der betyder noget.

Få ideer til morgenmad på sengen

 

Romantisk sengetæppe til hendeEt romantisk sengetæppe er en god fysisk gave

Et sengetæppe er først og fremmest en god idé, fordi det er noget, I begge drager fordel af. Alene det at du køber det til hjemmet er nok til at få hende til at tænke, at du går op i jeres forhold og den huslige tilstand, hvilket ultimativt sætter dig i et bedre lys over for hende. Et sengetæppe har desuden en bred vifte af funktioner, fordi et sådant tæppe jo stadig bare er et tæppe, og derved kan det sagtens også bruges til eventuelle romantiske picnicture i parken.

TrendyLiving har mange lækre sengetæpper

 

Læbestift. Hvem kan leve uden?Flot læbestift til kvinder

Kosmetik er generelt altid ofte modtaget vel, men læbestiften er kronen på værket, der sætter lidt ekstra blus på romancen. Du glæder først og fremmest hende, men du er også selv med til at bestemme, hvordan hun bør se ud. En gave fra kæresten er nemlig ofte noget man bærer uanset, om man kan lide det eller ej, men vil du være på den sikre side, kan det være en god idé at høre hendes veninder ad – og måske denne interesse for hendes liv kan komme dig til gode på et tidspunkt.

Se det store udvalg af billig læbestift

 

Tegnebøger fra den hemmelige have (mindfulness)Den hemmelige have tegnebog

Tegnebøger er måske noget, man forbinder med barndommens glæder, men disse såkaldte mindfulness tegninger er et nyt koncept, der skal bringe sindet i ro ved at lukke sig selv ind i sin egen lille boble og blot male løs. En sådan gave er naturligvis en lidt anderledes gave, men det er en perfekt gave, der viser, at du tænker på hendes ve og vel. Det er et kreativt indslag, der viser, at hun betyder noget. Læg tankerne på hylden og lad hverdagens stress udeblive med en tegnebog fra den hemmelige have.

Bogen er billigst hos Bog & Ide

 

Giv hende en tur til frisørenEt frisørbesøg er dyrt og derfor en god gave at få

På et eller andet tidspunkt bliver håret for langt, og at få det klippet kan, især for kvinder, være en dyr oplevelse. Et frisørbesøg er en god gave til hende, fordi den helt sikkert vil blive brugt på et eller andet tidspunkt, hvad end det er fordi, hendes hår er blevet for langt eller blot vil omlægge sin stil til det bedre. Uanset vil hun dog værdsætte, at du gider betale for hende, men pas på med at presse for meget på – hun skulle nødigt tro, at du ikke kan lide hendes nuværende stil.

 

Lyserødt Royal Copenhagen Contrast krusRoyal Copenhagen Contrast krus er bare flotte

Royal Copenhagen Contrast krus er et stykke stilrent dansk design, der vil pynte ethvert hjem. De kontrastfarvede krus fås i mange forskellige varianter, og det gør det en nem proces for dig, fordi du derved nemt kan finde hendes yndlingsfarve og vise, at du interesserer dig for hende. Royal Copenhagen har leveret porcelænsprodukter siden 1775, og både dig og hende er sikret langtidsholdbare produkter, der passer perfekt ind i køkkenskabet. Husk, at du ved køb af huslige genstande som krus lige så vel nyder godt af det, som din bedre halvdel gør.

Se de mange skønne farver

 

En god bog giver tid til fordybelseBøger er en god gave

Det er utroligt nemt at blive opslugt af en god bog, selvom man umiddelbart ikke ser sig selv som typen, der egentlig går op i den slags ting. Nye interesser og hobbyer skal jo starte et sted, og det litterære univers er et godt sted at begynde, hvis du vil finde den perfekte gave til hende, der i forvejen har det meste. Det er en lille kreativ gave, der forhåbentlig kan åbenbare hende om, at man sagtens kan falde hen i en fantastisk historie, selvom det ikke foregår på hverken TV eller PC-skærm.

Find en god bog til hende

 

Vejen til en kvindes hjerte går gennem chokoladeKøb chokolade på nettet

Chokolade er en stensikker vinder til hvilken som helst situation, fordi ingen nogensinde i deres gode sind siger nej til et stykke cremet nydelse. Hvad end det er chokolade i mousse, kage, mælk, kiks, som pålæg eller blot rene chokoladestykker vil både du og din udkårne finde nydelse i det, og den lækre smagfulde fornøjelse skal ikke undervurderes. Chokolade kan både komme i romantisk form med hjerter og blomster, men en plade nede fra den lokale på en fredag aften vil blive værdsat i samme grad. Forkælelse af smagsløg er altid en suveræn idé, når du vil finde den perfekte gave.

Oplevelser med chokolade er et sikkert hit

 

Vinsmagning for dig og din kæresteVinsmagning er en god oplevelse for jer begge

Vinsmagning er den ultimative form for forkælelse, hvis din kæreste er bare den mindste smule interesseret i mad og drikke. Ved at give en vinsmagning i gave til din kæreste, viser du, at du interesserer dig for hendes interesse, og at du ønsker at give hende endnu mere viden inden for feltet. En vinsmagning kan I også tage til sammen, hvorfor det kan være en super hyggelig og intim oplevelse for Jer begge. Det vil være en oplevelse, I kan se tilbage på og mindes sammen.

Lad hende smage en masse kvalitets vine

 

Forær hende yoga i gaveYoga er godt for krop og sind

Yoga stammer fra Indien, hvor formålet er af mere spirituel karat end mange andre gaveforslag. Du har her muligheden for at bevise dig selv som den søde, romantiske fyr, der går op i, at din kæreste har krop og sind i balance. Yoga handler om at skabe harmoni mellem krop og sjæl, men vælger du at give yogalektioner til din kæreste, kan du også skabe harmoni mellem jer. Lad hende slappe af og være sig selv, og i sidste ende vil det også komme dig til gode som den fantastiske kreative kæreste, du er.

Giv hende en Yoga time

 

Lækre hårprodukter alle piger vil ELSKELækre hårprodukter til kvinder

En god gave til hende er hårprodukter. Generelt er produkter til pleje og velvære en god gaveidé til kvinder, men lige præcis hårprodukter er den ultimative form for forkælelse. Der findes et hav af forskellige hårprodukter at vælge imellem, så inden du giver dig i kast med at købe den hårmaske, som dufter absolut bedst, så bliver du nødt til at sætte dig lidt ind i, hvad det er for en type hår, hun har. Hårprodukter laves nemlig til forskellige typer af hår, og det kan nemt gå galt, hvis man bruger et produkt, der ikke egner sig specielt godt til hendes bestemte hårtype.

Køb hårprodukter billigt hos f.eks. Matas

 

Lektion i Pole DanceEn lektion i poledance er sjov og udfordrende

Poledance er både for de smidige, dem, der ønsker at være smidige, og dem, som bare vil have lidt sjov. Vælger man at give et gavekort til lektioner i poledance, ved kæresten som regel godt, hvad man er ude på, men for nybegyndere er poledancing ofte bare skæg og ballade med et par veninder. Intet er sjovere end at se folk falde på halen, fordi de hverken har motorikken eller smidigheden til at kunne håndtere en metalpæl – du kan dog også være heldig, at hun måske lærer en ting eller to …

 

Et smykkekursus er oplagt til den kreative pigeFlotte smykker til din kæreste

Ønsker du, at give din kæreste et romantisk og sødt smykke, vil den perfekte måde at gøre det på være ved at give din kæreste et smykkekursus. Med et smykkekursus lærer din kæreste at lave flotte smykker i et elegant design, som passer perfekt til hende. Et smykkekursus kan sætte din kæreste på prøve – og når hun kommer hjem efter en aften på smykkekursus, vil det sandsynligvis have givet hende en helt anden form for mental udfordring, end man er vant til. Elsker din kæreste at være kreativ med hænderne, vil et smykkekursus være en genial måde på at give hende en uforglemmelig gave.

Lad kreativiteten udfolde sig

 

Chokolade massageMassage er en gave alle burde få

En massage kan være noget, du vælger at udføre selv, men skal det gøres ordentligt, skal man bruge en professionel, der fjerner alle spændinger. Har du proklameret, at du vil give hende en massage, forventer hun et ordentligt stykke håndværk, og du vil jo nødigt skuffe hende, fordi du faktisk ingenting ved om at give massage, men blot ønsker at være romantisk. Gør det ordentligt og vis, at du faktisk går op i, at hun har det godt – ikke den tynde selvfikserede beslutning at udføre massagen med egne hænder. En romantisk gave skal ikke handle om dig.

Se de forskellige typer af massage

 

En tur i teatret er hyggeligtInviter til din kæreste i teateret

Med en tur i teatret kan dig og din kæreste opleve en fantastisk, kulturel forestilling, der sætter forståelsen for kunst på prøve. Mange unge har forestillinger om, hvordan det er at være i teatret – men de færreste går derfra med den samme holdning. En tur i teatret er noget langt mere romantisk og charmerende end en tur i biografen. At gå i teatret bringer Jer som par nærmere, og tempoet er sat i det laveste gear. Alle har en chance for at følge med, og ønsker man at se et mere klassisk stykke, kan man sammen foretage lidt research om stykket hjemmefra. En tur i teatret vil ikke bare være selve turen, men minderne man har sammen efterfølgende vil bestå.

Find billetterne hos Teaterbilletter.dk 

 

Dessert på en cafe eller restaurantLækker dessert på en cafe

Hvad er bedre end dessert? Mange glæder sig til desserten efter et stort måltid – men hvad med at springe hovedretten over og springe direkte til desserten? Måske er det ikke helt ideelt, men efter en biograftur, en tur i teatret, eller blot en bytur sammen med din kæreste, vil den perfekte måde at afslutte turen på være med en herlig omgang dessert. At bestille en dessert på en café er en god måde at bearbejde en oplevelse man lige har haft sammen ved at fordøje det hele over en skøn omgang bananasplit eller en brownie med is. At diskutere filmen over en rygende kop kaffe må være det ultimativt, søde punktum at sætte.

 

Manicure eller pedicureManicure eller pedicure

Spørger man kvinder, vil mange foretrække gaver til dem selv – egoistisk tænker du måske – men i virkeligheden kan man betragte det som en manddomsprøve. At kende sin kæreste godt nok til at give hende en gave, der vil passe perfekt til HENDE og kun HENDE vil vise, at du kender hende rigtig godt. En manicure eller pedicure vil være en gave, der falder i langt de fleste kvinders smag og samtidig er det selvforkælelse til hende – på højt plan. En manicure eller pedicure som gave vil være en gave, der emmer af kærlighed til hende og til dig, fordi hun bliver gjort endnu mere lækker end hun er i forvejen, og hun føler sig godt tilpas efterfølgende.

Bestil en manicure eller pedicure

 

Mindfullness kursusEt Mindfulness kursus lærer hende at slappe af

Er din kæreste en travl dame? Måske ville det være en idé at give hende et mindfulness kursus som hendes kommende gave. At give hende et mindfulnesskursus vil være en gave, der fortæller at du elsker hende, og at du ønsker det bedste for hende. At læse sin kæreste kan være en rørende og intim oplevelse, fordi kæresten vil føle sig truffet – men også virkelig elsket. Med et kursus, der har et fokus på at slappe af og stresse af, vil man opleve en lettet kæreste, der måske i sidste ende vil få mere overskud end hun nogensinde har haft.

Se hvor der er kurser henne

 

Brunch ude i byen er også et hitLuksus bruch for to

Brunch er et efterhånden anerkendt begreb, når der skal foretages besøg med henblik på at få en gastronomisk oplevelse tidligt på dagen. Brunch ude i byen er en perfekt idé for både dig og hende, der ikke gider at stå alt for tidligt op til morgenmad, men alligevel godt vil have noget at spise før frokost. Det er en perfekt gave, fordi god mad altid kan bruges, men samtidig får du også lov at bruge tid med hende, hvilket kosmetik, køkkenredskaber eller andet ikke kan sikre dig. Opnå kvalitetstid uden at skulle stille sulten bagefter.

Find et lækkert sted at spise brunch

 

Billig Valentine gave - blad eller avis med sløjfeForær hende et magasinabonnement

Med et magasinabonnement i gave har man i virkeligheden flere gaver i én – det er måske en kliché, men mange kvinder elsker at fordybe sig et godt og lækkert magasin. Hvis du vil glæde din kæreste med en sjov gave, kan du sagtens give hende et abonnement på et magasin, som har hendes interesser i fokus. At glæde sig til, at magasinet skal dukke op med posten er en barnlig glæde, som man ikke nødvendigvis mister, bare fordi man er blevet kvinde. Kvinder elsker at blive inspireret af hinanden – så derfor vil et magasinabonnement være den perfekte gave at glæde hende med.

Se hvilke blade hun kan vælge i mellem

 

En romantisk middag for toRomantisk-middag

Klassikeren over alle klassikere: En middag for to. Uanset hvor gammel og brugt denne gave er, vil det altid være en gave, der glæder. En middag for to er en utrolig romantisk gave, der egner sig perfekt til Jer, der elsker at udforske nye madtrends, eller til Jer, der blot ønsker at nyde et godt glas rødvin over et bord fyldt med stearinlys. At spise sammen er noget vi har gjort i hundredvis af år – og hvorfor stoppe nu? At nyde et lækkert måltid, vil være en kulinarisk oplevelse, der vil stå fast i hukommelsen i lang tid. Hvem ved, hvad aftenen ellers vil byde på?

Find en god restaurant

 

Giv hende en koncert i gaveKoncertbillet til hendes yndlings band

Hvad ville være bedre end at tage til en fed koncert sammen med din yndlingsperson? At give en koncertbillet i gave er den bedste måde at få en god oplevelse sammen. En koncertbillet til hendes eller Jeres yndlingsband vil ruste Jer sammen som par og give jer en fantastisk oplevelse. At nyde god musik med en øl i den ene hånd og din kæreste i den anden må jo være den perfekte måde at tilbringe en fredag aften sammen på. Hvad enten kunstneren hedder Lars Lilholt eller Rihanna, så vil selve oplevelsen være en fantastisk mulighed for at tilbringe kvalitetstid sammen.

Find billetter hos Billetlugen eller hos Ticketmaster

 

Et love mug koster ikke megetRomantisk Love Mug

Med et sødt love mug kan du virkelig vise din kærlighed til din kæreste. En romantisk gave til hende kan gøre hendes dag meget bedre, og med et fint krus som dette, så behøves der ikke være en bestemt anledning til, at gaven skal gives. Det kan være en fin gave, som du kan give hende, bare fordi du synes, hun er den sødeste i hele verden. Det fine krus ændrer motiv, når man tilføjer en varm drik dertil, så hvis du vil forsøde hendes morgenkaffe, så server den i dette fine krus for en ekstra sød gestus.

En sød lille romantisk gave til under 100 kroner

 

Arganolie som gaveForkæl hende med arganolie

Det er nemt at gå ned i Matas og købe noget forkælelse til kæresten, men hvis hun fortjener det bedste, så burde du måske overveje en økologisk arganolie i stedet. Arganolie kan bruges mod alverdens hudlidelser, men er også fantastisk til almindelig hud og hårpleje og hvilken pige sætter ikke pris på sådan det? Arganolie er en 100% naturlig olie og den indeholder derfor ikke parabener og andre skadelige stoffer.

Læs mere om arganolie

 

Fandt du en god, sød eller sjov gave til hende?

Nu har vores skrivefingre brug for en pause fra tastaturet, for det var godt nok en lang omgang! Hvis du har været hele listen igennem og er kommet helt herned, så er der en god chance for, at du har fundet en dejlig gave til hende.

Listen med gaveideer bliver i øvrigt udvidet løbende, så hvis du ikke fandt det du søgte, så kig forbi på et senere tidspunkt. Og har du en god gaveide til hende, så tip os her.

Gaven er vigtig, meeeeen….

Indpakningen af julegaven er det halve af gaven

Det er skønt at give hende en god gave, men det er ikke nok bare at forære den til hende.

Når gaven er købt, så skal der kræses for indpakningen, så den skiller sig ud!

Hvis du fx har købt en oplevelsesgave til hende, så lav et flot kort på computeren som du vedlægger. Skriv nogle søde personlige ord (eller et digt) og forklar hvorfor du har udvalgt den særlige gave til hende. Vedlæg også en lille ekstra gave som en flaske Asti, chokolade eller noget andet opfindsomt, så hun ikke kun får et gavebevis.

Oplevelsesgaver er fantastiske, men sådan et standard gavebevis du får med, er altså ikke særligt romantisk

Lig det hele i en hyggelig kurv eller pak gaven ind i flot gavepapir der skiller sig ud. Pynt også gaven med et farverigt bånd eller måske et lille hjerte.

Flying Tiger og Søstrene Grene har altid en masse sjove og billige ting til indpakningen, så gaven skiller sig mere ud. Man kan blandt andet købe sådan nogle fine lysende hjerter på en snor som man sagtens kan bruge, hvis man er lidt kreativ. De to butikker har en masse af den slags til næsten ingen penge. Så vær kreativ og giv hende en drømmegave!

Når man bruger tid på at finde en gave til hende, hun vil sætte pris, så er glæden ved at give, lige så stor, som glæden ved at få

Tak fordi du læste med så langt. Rigtig god gavejagt :-)

Ps. Se også vores ideer til julegaver til hende

Skriv en kommentar