Gode ideer til personlige gaver til både ham og hende

Personlige gaver til ham og hendeDet er selvfølgelig altid rart at få et par biografbilletter eller et gavekort til Magasin: Så kan man selv vælge, hvad man vil se eller have. Men helt ærligt – det er ikke ligefrem den type gaver, man går i selvsving over og husker i årevis bagefter, vel? Men hvad er så en god gave?

De bedste gaver er personlige gaver. Og hvad er så en personlig gave?

EN PERSONLIG GAVE TIL KÆRESTEN er en gave, der viser, at du har gjort dig umage med at finde den helt rigtige ting eller oplevelse – for når vi gør os ekstra umage, viser vi vores omsorg og kærlighed. Hvis du oven i købet kan finde en helt unik gave, som din kæreste ikke har skrevet på sin ønskeliste, scorer du topkarakter. For den allerbedste personlige gave er nemlig en total overraskelse.

EN PERSONLIG GAVE TIL HAM er noget, der både opfylder et behov og bekræfter ham som mand. Det kan være et ur eller et sæt manchetknapper med gravering, men det kan også være et faldskærmsudspring, en tur bag rattet i en Porsche eller en god bøf med hele svineriet. En personlig gave tager altid udgangspunkt i modtagerens personlighed!

EN PERSONLIG GAVE TIL HENDE er noget, der gør netop hende glad og bekræfter hendes feminine sider. Det kan være en ring eller et armbånd med gravering, men det kan også være et tangokursus, en tur hos en personlig stylist eller et 10-turskort, hvor du tilbyder at gøre rent, lave mad, købe ind etc. En personlig gave må hjertens gerne tage udgangspunkt i modtagerens køn.

 

Her er 16 gode (og billige) bud på personlige gaver!

 

Romantisk chokoladegave - bryllupEn personlig hilsen i chokolade

Priserne starter ved 139 kr. inklusive fragt.

Det behøver ikke være så dyrt. Din personlige gave kan sagtens være en sød, lille hilsen, hvor du skriver nogle få, men velvalgte ord i god, belgisk chokolade. Du kan nemt vælge en standardtekst som ”jeg elsker dig” eller ”til min søde mor”. Eller du kan skrive en mere personlig tekst, hvor der er plads til enten 14, 20, 21 eller 30 bogstaver. Du kan bruge modtagerens kælenavn eller et andet personligt kendetegn – kun fantasien sætter grænserne.

Lav en personlig chokoladehilsen

 

Sjove fotoprodukterEn sjov gave med personlige fotos

Prisen for et iPhone-cover med foto er 159 kr.

Et foto siger mere end 1000 ord, påstås det. Så hvorfor ikke bruge nogle af de søde, sjove, overraskende eller stemningsfulde fotos, du har, til at få lavet en helt personlig gave? Du kan for eksempel få lavet et sæt spillekort, hvor billedkortene er jeres egne fotos. Eller et mobil-cover med foto. Eller en pude. En køleskabsmagnet. En hel årskalender til at hænge på væggen. Eller en bordkalender. En plakat. Kaffekrus. Morgenmadsskåle. Musemåtter. Fotobøger. Ja, endog et sæt kufferter, hvor jeres egne fotos er trykt på – de er da til at kende på bagagebåndet.

Se de mange sjove fotoprodukter

 

En romantisk kærllighedslåsEn personlig kærligheds- og valentinsdagsgave

Prisen er 205 kr.

En smuk, sølvskinnende hængelås med en personlig indgravering (maksimalt 30 tegn) kan du selvfølgelig give hvem helst. Måske vil din far eller onkel blive glad for sådan én til at låse redskabsskuret eller toiletdøren. Men – denne særlige lås er måske allermest populær, hvis du bruger den som en kærlighedsgave. Måske til valentinsdag? Få indgraveret dit og kærestens navn eller kælenavne (”Honey & Skattemus”) – tilføj evt. ”for ever” – og tag så det første fly til Paris eller en anden romantisk storby, hvor I hægter låsen fast til en af de berømte broer og kaster nøglen i vandet. Det betyder evig kærlighed!

En gave der for evigt vil binde jer sammen

 

Smuk bronze skulpturSmukke og unikke bronze figurer

Priserne starter ved 1.100 kr.

Er du færdig med at give kontanter, gavekort og færdige gaveæsker, kan det til tider være svært at finde en passende gave. Er du på udkig efter en personlig og unik gave, som modtageren vil kunne huske fremover, er det værd at kigge nærmere på de håndlavede bronzefigurer. Figurerne fortæller en historie, og kan være en afspejling af modtagerens personlighed, stemning eller en særlig begivenhed. Med titlerne ”Tænk ud af boksen”, ”Sammen når vi længst” og ”Tosomhed” er der grundlag for en unik og anderledes gave, der kan få en central plads i hjemmet.

Se de mange flotte figurer

 

Familiegaver der glæderEn personlig familiegave indgraveret i træ eller glas

Priserne starter ved 249 kr.

Dette er en på én gang lidt gammeldags (på den gode måde) og meget moderne gave – og den egner sig lige godt til din mor, din far, dine bedsteforældre, dine børn, en god ven, en kollega eller din kæreste… Du kan få indgraveret et godt foto og/eller en helt personlig tekst i træ eller glas lige til at hænge op på væggen. Hvem sagde Mors Dag, Fars Dag eller Valentinsdag? Eller du kan få indgraveret noget personligt i en lille, sød træelefant eller på de kugler, der skal hænge på juletræet. Det er en gave, der holder altid og vil gå i arv i familien.

Se de mange muligheder

 

Fotomagneter er en god og meget personlig gaveEn personlig fotogave, der sætter liv i køkkenet

Priserne starter ved 111 kr.

Denne gave kan bruges som en meget personlig hilsen til alle, du kender. Den kan bruges til fødselsdage, til påske, til jul, til bryllupper og forlovelser, ja til alle anledninger. Navnet er en fotomagnet (i XL-størrelse). Sådan én kan for eksempel sættes op på køleskabet, på opvaskemaskinen eller på enhver anden metalflade. Du kan vælge fotos af dig selv, dig og kæresten, af hele familien, af børnene, af hunden eller katten – og dette foto bliver sat ind i et flot design: Julekort, påskehilsen, en årskalender eller noget helt fjerde. Fotogaver vækker altid jubel overalt.

Få 25% i rabat hos Vistaprint

 

Wallstickers giver personlighed i hjemmetEn personlig udsmykning til hjemmet

Priser fra 149 kr.

Alle kender udfordringen: Du har en væg, hvor du gerne vil have en personlig og flot udsmykning, men du har ikke råd til en Picasso. Du har en kedelig bagside på en dør, der godt kunne trænge til lidt liv – men hvad? Du har et badeværelse, hvor det kunne være sjovt med lidt humor. En postkasse, hvor jeres navne godt kunne stå lidt mere kreativt i bybilledet. Wallstickers er den geniale – og dybt personlige – løsning: Et stykke klæbende folie med billeder eller tekst, som sidder fast overalt (og kan tages ned igen uden at ødelægge noget). Her er utallige valgmuligheder, som vil klæde ethvert hjem.

Se de mange flotte wallstickers

 

Giv et sødt klippekort til kærestenEt personligt klippekort spreder kærlighed

Priserne starter ved 0 kr.

En helt personlig gave kan faktisk være ganske gratis, men alligevel gøre modtageren lige så lykkelig, som hvis du havde betalt spidsen af en jetjager for den. Her kommer løsningen: Du forærer et personligt gavekort smukt pakket ind. Gavekortet kan du printe gratis ud fra nedenstående link, og som du kan se på valgmulighederne, kan gaven både bruges til din kæreste, din mor eller far, dine børn (”Oprydning”!) eller en god kollega. Vælg mellem: Massage, Middag Oprydning, Frit valg, Strygning, Filmaften, Noget frækt, Kagebagning, Sport, Frokost, Picnic, Fodbad, En tjeneste, Brunch, Overraskelse, Biograftur, Opvask, Morgenmad.

Hent de gratis klippekort der er lige til at printe ud

 

Døb og køb en flot stjerneGiv kæresten eller en ven sin egen personlige stjerne

Prisen er 775 kr. inkl. levering.

Der er mange stjerner deroppe, og mange af dem kan man se med det blotte øje i godt vejr. Flere af de smukke, evige stjerner har oven i købet navne, du kender: David Bowie, Steven Spielberg, Elton John, Prinsesse Diana – officielt navngivet i det internationale Star Registry. Du kan også give din kæreste, din morbror eller en god ven sin egen stjerne, komplet med de teleskopiske koordinater, stjernekort og et certifikat med det ønskede navn indskrevet med elegant kalligrafi. Modtageren kommer i fint selskab. Nicole Kidman døbte en stjerne ”Forever Tom”, da hun stadig var gift med Tom Cruise, mens Winona Ryder kaldte en stjerne for ”Jun” som en hyldest til sin daværende kæreste Johnny Depp. En gave for livet!

Giv en af universets største gaver

 

Giv et kursus i gave, f.eks. et flødebollekursusFantastiske kurser med personligt indhold

Priser fra 249 kr.

Gaven kan sagtens være en aktivitet, som du og modtageren (din kæreste, en ven, en kollega?) gennemgår sammen. Et spændende kursus, for eksempel. Og det personlige islæt kommer ind ved, at du vælger et kursus, som du ved, at modtageren vil sætte pris på. Her er en stribe fantastiske kurser, som henvender sig til både kvinder og mænd, unge og gamle, aktive og dovne – vælger du rigtigt, kan det faktisk kun blive en succes. Vælg mellem bl.a. Baristakursus, MC kursus, Bøf & Bernaise-kursus, Malekursus, Bagekursus, Pizzakursus, Kitesurfing-kursus, Flødebollekursus, Fiskedag, Trackdag på Jyllandsringen m.fl.

Giv en gave der gør modtageren klogere

 

Køb personlige smykker som gavePersonlige smykker til kvinder & mænd

Priserne starter ved 2-300 kr. og opefter.

Næsten alle mennesker elsker et velvalgt smykke – det gælder både kvinder og mænd. Til kvinder handler det ofte om ringe til fingre eller tæer, halskæder, armbånd, smykker til ører, næse eller navle, et smukt eller specielt ur. Og intimsmykker! Moderne mænd går efter smykker, der understreger hans personlige stil: Cool, rå, business, sporty, hipster… I den klassiske afdeling fås manchetknapper og slipsenåle i mange forskellige designs – med og uden indgravering. Men mange mænd sætter også pris på fingerringe, smarte armbånd – og topscoreren: Ure! Mænd (og kvinder) er vilde med ure, og de må gerne være store og bemærkelsesværdige.

Se de mange personlige smykker

 

Flot verdenskort der skal skrabesEt personligt verdenskort til globetrotteren

Pris 219 kr.

At rejse er at leve. Men det er ikke nok at rejse – vi vil også forevige vores rejser med billeder. Og vi vil især gerne have et overblik over, hvor vi HAR rejst, og hvilke lande vi stadig mangler at se. Vil du give en populær gave til én, som elsker at rejse, så er Scratch Map Original Deluxe et genialt valg. Her skraber man de lande fri, som man har besøgt (eller som man ønsker at besøge) og får et flot billede af, hvor i verden man har været. Kortet er 82,5 cm bredt og 59,4 cm højt, med flotte farver og nyttig infografik om de forskellige lande og farvande, højde på bjerge og dybde på oceaner. Kortet leveres i et beskyttelsesrør, perfekt til transport.

Giv en gave der glæder hver gang modtageren har været ude og rejse

 

Smykke med indgraveringFå indgraveret din personlige hilsen

Pris fra 195 kr.

Her er gaver til enhver anledning, og du har muligheden for at sætte dit personlige præg på det hele. Hvad skal gaven bruges til? Kærestegave, bryllup, barnedåb, reception, jubilæum… Gaverne fås i et bredt spektrum – smykker, medaljoner, manchetknapper, fotorammer, sparegrise, børnebestik mv. Du kan nu få indgraveret en personlig tekst som navn, dato, begivenhed, et citat eller noget helt andet efter dit eget valg. Du kan også selv vælge skrifttype – eller vælge at få hjælp til både tekst og typer. En gave med en personlig indgravering er en gave, der bliver gemt og værdsat hele livet.

Find et personligt smykke med og få lavet en indgravering

 

Giv en plante i gaveEn personlig gave med grønne perspektiver

Pris 139 kr.

Vi elsker alle at se noget gro – det er utroligt livsbekræftende og giver os noget at følge med i hver eneste dag. Men hvad hvis man ikke har grønne fingre? Det er der råd for. Hvis du kender nogen, der vi, have glæde af personligt at skabe sine egne planter, træer eller grøntsager, så er dette plantesæt e gave fyldt med masser af dejlige timer. Sættet omfatter potter lavet af kokosnød, plantefrø og frugtbare kompostskiver, der fungerer som den første jord og vokser, når de vandes. Der er frit valg mellem forskellige grøntsager, bonsai, juletræer – eller måske en kødædende plante!

En sjov og billig gave som varer ved

 

Inviter til en god koncertKoncert med det personlige favoritband

Pris: Svært at sige, ikke…?

En gave, som man aldrig går galt i byen med, er et sæt koncertbilletter. Og det er jo netop meget personligt, hvilket favoritband modtageren har. Så tænk lige over, hvilken slags musik din kæreste, din bror, din mor, din veninde eller din kollega helst skråler med på, danse til, sjæler til, kysser til, tuder over, besvimer til…? Og ja, det kan da godt være, der er lang tid, til bandet holder koncert i Danmark eller Malmø, men pyt, det er værd at vente på. Forventningens glæde er jo den største.

Giv en god koncert i gave

 

Forelsket par på romantisk luksus weekendopholdInvitér på et dejligt weekendophold

Pris: Fra 4-500 kr. og opefter.

En af de mest populære gaver er weekendophold. Mulighederne er uendelige, så spørgsmålet er nok, hvad modtageren personligt vil sætte pris på – og ikke mindst hvad økonomien rækker til…? I den billigere ende kan du leje et lille sommerhus uden for sæson og invitere på vandreture ved havet og mad over bålet. Har du flere penge, kan det for eksempel være et kroophold eller et spaophold i Danmark eller Sverige. Og hvis der er rigeligt med gryn på kontoen, så er det altid dejligt at snuppe en forlænget weekend i Byernes By (Paris) eller Den Evige Stad (Rom) eller Swinging London.

Find et dejligt weekendophold med alt inkluderet

 

Design selv plakaterDesign din egen plakat

Pris: 149 kr.

Vi bruger størstedelen af tiden i vores hjem. Hjemmet er vores personlige sted. Et sted hvor vi kan slappe af og nyde tiden sammen med vores venner og familie. De fleste har kunst eller plakater hængende i deres hjem, hvilket er med til at skabe en mere personlig stemning og stil, men hvorfor ikke gå skridtet videre? Du kan nemlig designe plakater selv og skrive unikke tekster og hilsner og det er faktisk nemt (og ikke dyrere) end en ganske almindelige plakat. Design selv plakater er fantastiske som gaver, fordi de er købt med omsorg og tanke for modtageren.

Se de mange flotte motiver og skriv en personlig hilsen

 

3 ting, der kan gøre en gave mere personlig

  1. Personlige gaver med navn – måske endda både dit og modtagerens navn?
  2. Personlige gaver med gravering – måske med dato og modtagerens navn?
  3. Personlige gaver med billeder – måske med modtageren i en sød situation?

 

Apropos personlige gaver: Tænk lige på Elvis…!

Personlige gaver spreder glædeGaver er en underlig størrelse, for vi kan jo sagtens blive glad for dem, selv om de ikke er spor personlige. Hvis nogen forærer os et sæt flybilletter til en lille tropeø i Caribien med vajende palmer, hvide strande og evig blå himmel, vil de fleste os sikkert sige ja tak. Også selv giveren i princippet kunne have givet denne gave til hvem som helst.

Men der er ingen tvivl om, at de fleste mennesker bliver gladest for at modtage en gave, hvor giveren virkelig har lagt sig i selen for, at den er så personlig som muligt. Den type gaver skaber et helt særligt bånd mellem giveren og modtageren – et bånd, som af samme grund holder resten af livet.

Et berømt citat hedder netop:

”Den største gave, du kan give, er noget af dig selv.”

Et andet berømt citat hedder:

”Den, som giver for at modtage, har ikke givet.”

Den bedste og mest personlige gave er altså, når du giver noget af dig selv – uden at forvente at få noget igen. Du skal give af hjertens lyst.

Men hvordan giver du noget af dig selv? Her menes selvfølgelig, at du bruger din tid, dine talenter, din indføling på at finde på noget helt unikt. Et af de bedste eksempler på en meget personlig gave var, da en fuldkommen ukendt Elvis Presley i 1953 indspillede et par numre til sin mors fødselsdag – og blev opdaget af Sun Records. Få år efter var Elvis en af klodens mest kendte og populære personligheder!

Nogen har skrevet hele bøger til deres kæreste. Andre har malet dybt personlige malerier som gaver. Nogen har købt en bil og ladet den male om til deres udkårne. Andre har komponeret et særligt måltid for at ære en person. Tænk bare på Jarlen af Sandwich ☺

Hvis du ikke har fundet den perfekte gave, så se også vores mange gaveideer til ham og til hende.

Rigtig god gavejagt!