Giv et klippekort til kæresten og spred glæde og kærlighed i mange uger

Den bedste måde at holde liv og glød i et dejligt kæresteforhold er at sige søde ting til hinanden – og give hinanden små (eller store) gaver i tide og utide. Tænk på, hvor hyggeligt det er at give en lille overraskelse på en almindelig hverdagsaften. Og en lidt større overraskelse på fødselsdagen, Valentinsdag, som julegave, månedsgave eller årsgave. Men hvad skal man finde på at give kæresten eller den forlovede eller ægtefællen gennem mange år, når man ikke lige er millionær eller har hovedet fyldt med sjove ideer? 1 – 2 – 3, her kommer løsningen din kæreste vil elske dig for…

Giv små gavekort til kæresten i tide og utide

>>> Hent dem ned på din computer <<<

Så mange du vil – så tit du vil

CSR initiativer

Vi har lavet nogle små ”klippekort til kæresten”, som du er velkommen til at bruge efter behov. Det koster dig ikke noget – du kan bare snuppe så mange, du har lyst til – og så ofte, du har lyst til.

Husk på, at det tit bare er tanken, der tæller. Det behøver ikke være et luksuscruise eller en diamantring, for at kæresten bliver glad og føler sig forkælet.

Du kan for eksempel lægge et klippekort til kæresten på natbordet, der giver ret til en friskbagt kage – eller et lækkert, varmt fodbad på en kold dag. Eller hvad med en gang massage fredag aften efter den gode middag og vinen (og nej, det behøver ikke være erotisk massage; det kan også være en skøn gennemæltning af de ømme nakkemuskler).

Men det kan også være nogle af de bittesmå, kedelige hverdagspligter, hvor du tilbyder at tage tjansen. Hvis kæresten (eller du) er et rodehoved, kan du jo tilbyde at rydde op – det skal nok blive populært. Og hvorfor ikke vise dig fra din bedste side og tilbyde at tage opvasken næste gang?

Læs også: Disse personlige gaver vil gøre indtryk på din kæreste

Typer af klippekort til kæresten

Parmassage i Danmark

Se de 18 forskellige typer af kreative klippekort vi har udarbejdet:

 1. Massage
 2. Middag
 3. Oprydning
 4. Frit valg
 5. Strygning
 6. Filmaften
 7. Noget frækt
 8. Kagebagning
 9. Sport
 10. Frokost
 11. Picnic
 12. Fodbad
 13. En tjeneste
 14. Brunch
 15. Overraskelse
 16. Biograftur
 17. Opvask
 18. Morgenmad

Du henter bare de 18 klippekort ned på din computer, printer dem ud og bruger dem som du vil.

>>> Du kan downloade dem her <<<

De er alle sammen flot designede, så de vil sprede glæde. Smart ikke?

Se også vores gode gaveideer til ham og hende.

Vi gentager gerne: Det er tanken, der tæller. Ikke størrelsen.

Skriv en kommentar