Find et romantisk weekendophold du kan nyde med din kæreste

Romantisk weekend med kæresten

Hvis dig og din kæreste trænger til et par romantiske og afslappede dage sammen, så er det oplagt at bestille et romantisk weekendophold, så I kan komme væk hjemmefra. Når I kommer væk fra hjemmet og de mange daglige rutiner og gøremål, så sker der nemlig noget næsten magisk. Kærligheden begynder at blomstre igen! Nu har I nemlig mulighed for at slappe af, nyde hinanden, snakke og ikke mindst drømme sammen.

Når I kommer hjem fra jeres romantiske weekendophold, vil I også opleve, at I har fået tilføjet en masse ny energi og kærlighed til jeres parforhold, som I kan bruge positivt. Du kender sikkert allerede den følelse fra, når I holder ferie som par.

Såvidt jeg ved, er der ikke lavet undersøgelser om det, men jeg vil vove den påstand, at det vil forlænge jeres kærlighedsliv, hvis I giver jer tid til at tage på et romantisk weekendophold mindst én gang om året.

I fortjener en romantisk weekend der KUN handler om jer to!

Badehotel, SPA-, kro- eller slotsophold?

Spa og wellness ophold: 9 skønne hoteller i København

Der findes mange muligheder for et kæreste ophold, her finder du de bedste steder i Danmark:

Vores favoritter til en god weekend

Min kæreste og jeg sætter altid minimum tid af til to weekendture af om året, hvor vi tager på et romantisk weekendophold og meget gerne flere, hvis der ellers er tid og råd til det. Sidste år var vi i Odense, Helsingør og London og i starten af året var vi på et romantisk weekendophold i Tyskland.

Her plejer vi at bestille vores romantiske weekendophold:

Der findes mange andre steder, hvor I kan bestille et romantisk weekendophold eller en miniferie, men de tre hjemmesider er garant for en god oplevelse!

Læs også vores guide til de tre populære weekendophold-byer i Danmark; København, Århus og Skagen – og den sikre tyske vinder, Flensborg.

Hvad koster er romantisk weekendophold for 2

Hvad koster et romantisk weekendophold for 2?

Et romantisk weekendophold for 2 kommer hurtigt til at koste et par tusinde kroner for to overnatninger og morgenmad for jer begge. Hvis I bestiller jeres romantiske weekendophold hos Truestory.dk, så er der ofte en lækker middag inkluderet.

Vi plejer selv at medbringe en let frokost eller også, så spiser vi os godt mætte i morgenmadsbuffeten, så vi ikke bliver sultne før aftensmaden nærmer sig. Et andet lille fif er, at medbringe vin og snacks til efter aftensmaden, så I slipper for at købe det på hotellet.

Ved at spare lidt penge på overnatning og mad, kan man også overraske sin kæreste med en lille medbragt romantisk gave. Sådan noget vækker glæde!

Det er næsten altid dyrere at tage på et romantisk ophold i weekenden, men da det ofte koster et par tusinde kroner, at tage fri fra arbejdet et par dage, så kan det ikke betale sig, medmindre I er så heldige, at have nogle feriedage tilbage, så det ikke kommer til at koste jer penge at tage fri.

Personligt, så vil jeg langt hellere tage på et billigt romantisk weekendophold flere gange om året end at tage på ét enkelt dyrt luksusophold. Vi har efterhånden været på et del ophold og det er bestemt muligt, at finde et romantisk weekendophold, der er både godt og billigt!

I sidste ende handler det jo kun om, at I nyder jeres romantiske ophold – og ikke mindst hinanden!

10 gode tips til et romantisk og billigt ophold

10 tips til jeres romantiske weekendophold

  1. Giv jer tid til at være et par – slap af og nyd hinanden
  2. Lad jeres mobiltelefoner blive i tasken
  3. Tag ud om aftenen og hav en sjov aften i byen
  4. Brug jeres kvalitetstid på at snakke om mål og drømme
  5. Bryd jeres vaner og gør noget, I ikke plejer at gøre
  6. Tag billeder i løbet af jeres romantiske weekend, som I kan mindes senere
  7. Giv jer selv lov til at bruge de penge, som et romantisk weekendophold koster
  8. Køb en lille overraskelsesgave til din kæreste
  9. Husk at kramme, kysse og holde om hinanden
  10. Og det aller vigtigste: vær også romantiske når I kommer hjem


Med de 10 romantiske tips, får I forhåbentligt et endnu bedre romantisk weekendophold.
Et weekendophold hvor der er fokus på jer to og intet andet!

Rigtig godt weekendophold!

Ps. Hvis I har mulighed for det, så riv en dag eller to mere ud af kalenderen og gør det til en romantisk miniferie.

2 kommentarer til “Find et romantisk weekendophold du kan nyde med din kæreste”

Skriv en kommentar