De 10 bedste, lærerigeste, sjoveste og hyggeligste oplevelser i Århus for kærester

Hvad skal man give til ham eller hende, som har alt – eller som bare er svær at købe gave til? En oplevelse selvfølgelig! Det går man aldrig galt i byen med, og uanset hvad du vælger, skal det nok vække glæde hos modtageren.

Her får du vores ideer til skønne oplevelser i Århus!

Der er så meget at vælge imellem, så der er helt sikkert noget til både de kræsne og de svære og dem, som egentlig ikke ønsker sig noget. De fleste oplevelser kan lave sammen, så her bliver oplevelsen ofte dobbelt så god.

Uanset om I er ude og flyve i helikopter, smage på vin, whisky eller kaffe eller noget helt syttende, så får I helt sikkert en god historie at fortælle om bagefter.

Lad dig inspirere af de gode ideer til oplevelser i Århus eller besøg Truestory for endnu flere oplevelser i Smilets By.

Top 10 liste over oplevelser i Århus:

 

Guidet tur med en hjemloes i Aarhus1. Guidet tur med en hjemløs

For hver hjemløs eller misbruger gemmer der sig en personlig livshistorie.

Kom med ud i din by og se Aarhus gennem øjnene på én, som har oplevet livet på gaden på tætteste hold. Besøg væresteder for misbrugere og hjemløse og få et sjældent kig ind i en verden, som ellers er lukket for de fleste mennesker.

Prisen er i skrivende stund 100 kroner per person

Læs mere om turen her

 

Flyv i helikopter over Århus

2. Prøv en helikoptertur over Århus

Hvis din kæreste aldrig har prøvet at flyve i helikopter før, er det en oplagt idé med et gavekort til en rundflyvning i jeres by. Det er noget særligt at flyve på den måde i den lille kabine med plads til fire personer inklusive piloten. En helt anden følelse end de store rutefly.

Prisen er i skrivende stund 649 kroner per person

Læs mere om rundturen her

 

Searanger i Århus byder på hæsblæsende oplevelser på vandet3. Eventyr på Aarhusbugten

Er I til fart og spænding og anderledes naturoplevelser, er Eventyr på Aarhusbugten den perfekte kombination. Her kommer I ud på vandet i Aarhus SeaRangers hurtige både og suser henover vandet mod den næste oplevelse. Guiden vil fortælle om natur og dyreliv undervejs, og det er nok den sjoveste måde at ære nyt på.

Prisen er i skrivende stund 399 kroner per person

Læs mere om en hurtigtur på vandet

 

Whiskeysmagning i Århus5. Whiskysmagning hos Highlanders Bar

En whiskeysmagning er en oplevelse med både kant og karakter. Highlanders Bar har et udvalg af hele 200 whiskeys og bourbons, så der er nok at tage fat på. I løbet af aftenen bliver I guidet og kyndigt vejledt af en passioneret whiskykender og lærer både at smage og forstå den gyldne drik. Skøn oplevelse hvor I helt sikkert går klogere hjem.

Prisen er i skrivende stund 299 kroner per person

Læs mere om den populære smagning

 

Den bedste vinsmagning6. Vinsmagning er både for kendere og “nybegyndere”

Hvem vil ikke gerne drikke god vin? Og måske endda lære, hvordan man kan kende den gode vin, når man selv skal ud på indkøb. Vinsmagning er en gave, man aldrig går fejl af, og det svært ikke at have en god aften i selskab med de perlende dråber.

Prisen er i skrivende stund 399 kroner per person

Læs mere om en anden populær prøvesmagning

 

Kør Lamborghini Gallardo7. Kør selv i en lækker Lamborghini Gallardo

Drømmer du eller kæresten om at ræse afsted ned af motorvejen og mærke følelsen af ultimativ frihed, når I glider afsted i den flotteste bil. Træd på speederen og mærk hvordan motoren straks reagerer, og hvor hurtigt I accelerer. Det er en ultimativ drøm, som går i opfyldelse, og absolut noget alle bør prøve, om man har benzin i blodet eller ej.

Prisen er i skrivende stund fra 849 kroner per person

Læs hvordan det er at køre en superbil

 

Lær at lave en god kop kaffe8. Kaffekursus hos La Cabra

Du kender vinsmagning og ølsmagning, og nu er turen kommet til kaffe. Den brune drik har været danskernes favorit i årtier, men hvor meget ved du egentlig om smag, aroma, ristning og brygning? På det 2,5 timer lange kursus lærer du om smagsnuancer, og hvordan du brygger den bedste kaffe derhjemme. Det er både en lærerig og underholdende rejse ind i kaffens mørke aromatiske verden.

Prisen er i skrivende stund 495 kroner per person

Læs hvordan du kan lære at lave kaffe

 

Vandscooter i Århusbugten9. Vandscooter i Århusbugten

Flyv ud over vandet med 100 km/t enten alene eller med kæresten bagpå. Der er fart over feltet, adrenalin i blodet og masser af action. Det er en fed oplevelse at lave sammen som par og sjovt at opleve Aarhusbugten fra en lille hurtig vandscooter.

Prisen er i skrivende stund fra 699 kroner for 2 personer

Læs om en hæsblæsende tur på vandscooter

 

Gokart er for alle10. Gokart Aarhus F1 style

Hvem får ikke benzin i blodet og blod på tanden, når der skal konkurreres? Gokart er for alle – friske piger og drenge i alle aldre. Banen, I skal ud på, er Europas største indendørsbane for gokarts og helt unik i sin udformning. Hop i en sej køredragt og mærk hjertet begynde at slå lidt hurtigere, når der bliver fløjtet til start. Det er æren, der køres om!

Prisen er i skrivende stund fra 330 kroner per person

Læs mere om en fed gokart tur

Her er masser af inspiration til en god gave. Og der er meget mere end de nævnte oplevelser.

Klik her for at se mange flere skønne oplevelsesgaver.

Hvis du har andre gode ideer til oplevelser, så skriv til os!