10 oplevelser som dig og din kæreste kan nyde sammen i København

Oplevelser i København for kæresterDe vilde, de våde, de vovede eller de søde, sjove og sikre.

Der er noget for enhver smag, når det gælder oplevelser. Vi trænger alle til at komme ud af vores vante rammer engang imellem, også selvom det kun er for nogle timer. Og særligt i et forhold, er det vigtigt at have fælles oplevelser.

Hop ud i det og overrask kæresten med en oplevelsesgave. Der behøver ikke altid at være en formel anledning, spontane gaver kan nogle gange være de mest romantiske.

Hvis du vil have inspiration til den næste udflugt med kæresten, så finder du her 10 unikke oplevelser, som ligger i Københavnsområdet.

Top 10 over oplevelser i København:

 

Dig og din kæreste kan også klatrePrøv Klatring i København

Sving jer op i højderne og brug kroppen som eneste redskab til at komme højere og højere op ad klatrevæggen. Det er skønt at udfordre dig selv og din partner på den op til 15 meter høje væg. Det er ikke altid nok at være stærk, man skal også kunne løfte sin egen vægt op. I får selvfølgelig grundig instruktion i sikkerhed og klatreteknikker, før I kaster jer ud i at erobre væggen og nå til tops.

I skrivende stund er den aktuelle pris 399 kroner per person

Læs mere om klatring

 

Prøv Virtual Reality i København

Prøv Virtual Reality – En HELT ny verden!

De fleste har hørt om det, de færreste har prøvet hvad det egentlig er. Men nu har du chancen for at opleve virtual reality på egen krop. Hop ind i et univers, hvor du er i centrum på din egen forunderlige rejse og del oplevelsen med din partner bagefter.

I skrivende stund er den aktuelle pris 199 kroner per person

Læs mere om Virtual Reality

 

Flyv i helikopter over Århus og KøbenhavnHelikoptertur henover København by

Vil I se det hele lidt fra oven, så er en helikopterrundtur en oplagt gaveidé. Flyv henover København og kig ned på byen eller tag måske et smut forbi jeres hus. Det er utroligt, hvor anderledes de heletager sig ud, når man ser det hele fra en anden vinkel.

I skrivende stund er den aktuelle pris 649 kroner per person

Læs om hvordan det er flyve i en helikopter

 

Urban High RopingUrban High Roping er meget grænseoverskridende

Den ultimative udfordring for dig og din kæreste er en tur på verdens højeste Urban High Roping bane. I 50 meters højde skal I igennem en forhindringsbane oppe under loftet på bygningen. Prøv kræfter med 28 forhindringer undervejs med kyndig vejledning fra banens instruktører. Bare rolig I er i sikre hænder hele tiden.

I skrivende stund er den aktuelle pris 395 kroner per person

Læs mere om den nervepirrende oplevelse

 

Bungy Jump giver det vildeste sus i mavenBungyjump er det ultimative sus

69 meter oppe og et frit fald ud i ingenting. Vi behøver vist ikke at nævne, at det er det vildeste adrenalinkick, som godt kan holde nogle timer efter, du er sikkert nede på jorden igen, særligt hvis det er første gang. Vi kan kun sige – hop ud i det!

I skrivende stund er den aktuelle pris 549 kroner per person

Læs om det ultimative sus i maven

 

Prøv en sjov F16 simulatorF16 simulator er næsten som at flyve selv

Drømmer du eller kæresten om at sidde i cockpittet på en ægte F16 flyver og suse afsted henover himlen på vej mod fjenden? Prøv flysimulatoren som er en tro kopi af et F16 cockpit og den eneste af sin slags i Europa, som det er muligt at prøve som privatperson.

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 299 kroner per person

Læs mere om oplevelsen

 

Chokoladekursus for dig og din kæresteChokoladesmagning hos Peter Beier

Mums, chokoladesmagning hos Peter Beier er ren forkælelse. Men I får også hele historien bag det bæredygtige koncept og Peter Beier Chokolades kakaoplantage i Caribien sammen med de delikate bidder. Det er en gave, som vil vække begejstring hos alle, der elsker chokolade.

I skrivende stund er den aktuelle pris 249 kroner per person

Læs mere om denne prøvesmagning

 

Guidet tur med en hjemloes i AarhusGuidet tur med gadens stemmer

Oplev København på en måde du aldrig har set byen før og hør historier om livet på gaden. Jeres guide på turen er en tidligere hjemløs, der med udgangspunkt i sin egen historie vil tage jer med på rundtur. Det er en anderledes rå og ægte oplevelse, og de guidede ture er forskellige alt afhængigt af jeres guide.

I skrivende stund er den aktuelle pris 140 kroner per person

Læs mere om gåturen rundt i byen

 

Vinsmagning for dig og din kæresteVinsmagning for alle

Kunne du også godt tænke dig at vide lidt mere om forskellige druesorter eller forstå vinens vidunderlige verden. Vinsmagningen her tager 2-3 timer, og du kommer omkring druer fra hele verden. Lær om duft, farve og smag fra en dygtig vinekspert.

I skrivende stund er den aktuelle pris 399 kroner per person

Læs mere om denne særlige smagning

 

Kør Lamborghini GallardoKør i en ekstravagant Lamborghini Gallardo

Accelerér fra 0-100 på 3,5 sekunder ned af motorvejen i en Lamborghini Gallardo. Alle som har prøvet det siger, det er den vildeste oplevelse. Adrenalinen pumper, og du sidder i den fedeste bil i miles omkreds. Nyd de beundrende blikke og mærk hvor godt bilen ligger på vejen. Der er fin plads til din kæreste i bilen, så det bliver en oplevelse, I nemt kan være sammen om.

I skrivende stund er den aktuelle pris fra 849 kroner per person

Læs mere om den ultimative drengedrøm

Som I kan se, er der masser af oplevelser at vælge imellem til at fejre den næste fødselsdag eller mærkedag. Og det behøver slet ikke være kedeligt. Hvis du vil overraske din kæreste med én af oplevelserne, er der næsten garanti for at vedkommende bliver overrasket og glad.

Du kan finde flere oplevelser her!

Hvis I kommer langvejs fra og mangler et godt sted at overnatte, så kan vi anbefale disse lækre wellness hoteller i København. De vil danne en god ramme om en weekend med mange dejlige oplevelser.