Spa og wellness ophold i København: 10 skønne hoteller i Hovedstaden til dig og din kæreste

Har du overvejet at tage på et romantisk spaophold i København? Den danske hovedstad har en række lækre hoteller, der er specialiseret i spa og wellness, og som har opvarmede pools, saunaer og tilbud om skøn spa behandling for både enlige og forelskede par. Vi har prøvet at finde den bedste spa i København og giver dig her 10 spahoteller at vælge imellem. Hvorfor ikke kombinere et wellness og spaophold med et par dages sightseeing blandt alle de københavnske seværdigheder…?

København har så meget at byde på

Når det gælder spa og wellness, tænker de fleste nok på at tage udenlands. Måske til Sydsverige, Tyskland eller længere sydpå. Også en række hoteller og kroer på Fyn og i Jylland er kendte for deres luksuriøse spaophold. Mindre kendt er det nok, at folk kommer langvejs fra for at tage på spa i København.

I de senere år har flere københavnske hoteller skabt pragtfulde spaområder med opvarmede pools, saunaer, jacuzzier, dampbade, aromaterapi og tilbud om alskens behandlinger udført af dygtige terapeuter. I de velindrettede afslapningsarealer med komfortable loungemøbler nydes livet med sunde snacks og kulørte drinks, god musik og en lejlighedsvis tur i poolen.

Men ét er spaophold, noget andet er alle hovedstadens andre tilbud til sine mange besøgende. Her er et væld af spændende restauranter i alle prisklasser, listige barer og swingende musiksteder, landets bedste shopping, underholdning for både børn og voksne, slotte, forlystelsesparker, museer, teatre – ja, alt hvad hjertet kan begære af oplevelser i mindst 2 dage med fuld fart fra morgen til aften.

Så hvorfor ikke kombinere den afslappende selvforkælelse på et lækkert spahotel med en udflugt ud blandt de mange københavnske seværdigheder?

De 10 skønne hoteller med spa

Vi har gjort det hårde arbejde for dig: Fundet frem til 10 hoteller i København, der tilbyder wellness og spa til deres gæster. Flere af stederne tilbyder desuden sunde og/eller økologiske alternativer til måltiderne, og hvis du og din kæreste oven i købet benytter hotellernes fitnesscentre, er der en god chance for, at I kommer både sundere og mere afslappede hjem igen.

Men hvilket af de 10 hoteller vil I helst bo på?

Hotel Kong ArthurHotel Kong Arthur

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hotel Kong Arthur har en rolig beliggenhed midt i København. Søerne flankerer den ene side af hotellet, mens den anden ligger tæt ud mod byens pulserende liv. Der er kun nogle minutter til fods til Strøget, byens berømte gå- og shoppinggade, og til Nørreport Station, hvor der går metro til lufthavnen fra. Hotel Kong Arthur har et 850 m2 stort spaområde, som drives af Københavns mest erfarne folk, Ni’mat Spa. Her har hotellets gæster adgang til Vandtemplet med aromatisk dampbad, boblebad, sauna, koldtvandskar og rekreative områder, hvor man slapper af i behagelige liggestole. Hotellet råder over en hel etage med private spa-rum, som er udstyret med (dobbelt-)senge og andre bekvemmeligheder. Hvis I har lyst, kan I booke forskellige typer behandlinger.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.100 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Lækker spa i København, AC Hotel Bella SkyAC Hotel Bella Sky

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Det 4-stjernede AC Hotel by Marriott Bella Sky Copenhagen ligger få minutter fra Københavns centrum og kan prale af både en international atmosfære og sin særlige miljøvenlige profil. Det giver sig bl.a. udtryk i, at hotellet har en ladestander til gæster, der kommer i elbil. Ankommer I derimod i den nærliggende lufthavn, Kastrup, kan I nyde godt af hotellets shuttle-service. 3 restauranter, en café og en snackbar er blandt de mange tilbud på AC Hotel by Marriott Bella Sky. Desuden har hotellets gæster adgang til to spabade, et træningscenter og en sauna. Bella Sky kan anbefales, hvis I elsker den særlige atmosfære, der hersker på internationale tophoteller med et velgennemtænkt serviceniveau.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.100 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

Manon Les Suites Guldsmeden er en sand favoritManon Les Suites Guldsmeden

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Med inspiration fra deres resort på Bali har ejerne af Manon les Suites Guldsmeden skabt et helt særligt hotel i den tidligere HK-bygning. Manon Les Suites råder over 87 værelser og hotellejligheder beliggende ud til svalegange. Især pool-område er helt eventyrligt og vibrerer af tropisk jungleatmosfære. Den store pool er anlagt nederst i hotellets atrium omgivet af hængende, grønne gevækster og palmer, som stræber op mod glasloftet. I dette tropeparadis kan hotellets gæster bade og svømme i den opvarmede pool, slappe af i de magelige loungesenge og får serveret drinks med og uden alkohol fra pool-baren. Hvis I tjekker ind den første måneden, kan I glæde jer til en funky fredagsbar med god musik og loungehygge.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.500 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Kurhotel SkodsborgKurhotel Skodsborg

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Kurhotel Skodsborg er et smukt og eksklusivt wellness-hotel med traditioner helt tilbage fra 1898. Hotellet råder over 83 moderne og lyse værelser og suiter i skandinavisk stil, en både lækker og sundhedsbevidst restaurant med udgangspunkt i det nye, nordiske køkken. Hotellets spa og fitnessfaciliteter er tegnet af Henning Larsen Architects og udsmykket af den kendte kunstner Malene Bach og er på højeste internationale niveau. Den omfattende spaafdeling byder på seksten varierende varmende og kølende oplevelser – heriblandt en 21 mters swimmingpool, en hdripspa på 100 m2 med grotte og massagedyser, et udendørs boblebad, soft sauna, hot sauna, hot & cold showers, infrarød varme, dampbad, saltgrotte og den såkaldte Spa Rain. Bare rolig, du og kæresten kan også bare læne jer tilbage og nyde roen i hotellets skønne Relax lounge.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.400 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Wellness på Hotel d'Angleterre i KøbenhavnHotel d’Angleterre

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Danmarks fineste og mest berømte hotel, d’Angleterre, er stedet, hvor de kendte og de kongelige fra hele verden tjekker ind, når de er i København. Hotel d’Angleterre blev opført helt tilbage i 1755, men hotellets 92 elegante værelser og suiter er løbende blevet opdateret med al den nyeste luksus. d’Angleterre har naturligvis champagnebaren Balthazar, og hotellets restaurant Marchal er blevet tildelt en Michelin-stjerne. Amazing Space er navnet på d’Angleterres luksuriøse spa, som råder over en stor swimmingpool (10 x 12 meter), en traditionel nordisk sauna og dampbad med aromaterapi. Spaens gæster nyder godt af sunde drikke, skønne terapeutiske dufte, eksotiske blomster samt alt inden for personlige plejeprodukter.

Den laveste pris er i skrivende stund 4.000 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Tivoli Hotel har et stort wellness områdeTivoli Hotel

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Tivoli Hotel er et 12-etagers hotel med 271 lækre værelser, en fantastisk udsigt over vandet og en udsøgt beliggenhed i hjertet af København nær Vor Frelsers Kirke, Det Kongelige Teater og Rundetårn. Fra hotellet er der kort afstand til alt – restauranter, zoologisk have, den indre by og det livlige havneområde. Hotellets gæster kan frit bruge det veludstyrede fitnesscenter, og i samme område ligger hotellets spa. Her er en 16 meters swimmingpool, som både er velegnet til svømmetræning og til afslapning grundet massagedyser og et vandfald. Spaområdet har endvidere en dejlig varm sauna og store, komfortable liggestole, hvor livet kan nydes uforstyrret.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.300 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Axel Hotel Guldsmeden et hyggeligt og intimtAxel Hotel Guldsmeden

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Bæredygtighed og økologi er to af grundpillerne i driften af Axel Hotel Guldsmeden og dets 4 søsterhoteller. Hotellets værelser er alle smagfuldt møbleret og individuelt indrettet i smuk balinesisk stil inspireret af ejernes resort på Bali. Alle tekstiler på hotellets senge, alle hudplejeprodukter til wellness-behandlinger og al mad på hotellet er fremstillet med tanke på bæredygtighed og økologi. Axel Hotel Guldsmedens spa-afdeling, Axel Spa, er ligeledes indrettet i balinesisk stil og giver gæsterne mulighed for at nyde livet i sauna, koldtvandskar, jacuzzi, dampbad og i det skønne afslapningsområde. I spaområdet serveres iste, økologisk frugt og friske og tørrede sunde snacks.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.000 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Hilton Copenhagen Airport er også ren luksus og forkælelse

Clarion Hotel Copenhagen Airport

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Clarion Hotel i Københavns lufthavn er en international oase af kunst, musik, mad – og spa! Hotellet har 378 nyrenoverede værelser i moderne skandinavisk stil. De mindste værelser er på hele 33 kvadratmeter med panoramaudsigt fra gulv til loft. Maden udgør et særligt kapitel i hotellets restaurantkoncept Kitchen & Table. Det kaldes Fun Dining og er gastronomi i verdensklasse med præsident Obamas favoritkok i en central rolle. Hotellets træningslokale er åbent 24/7, men hvis du hellere vil træne udendørs, er der nogle gode løberuter lige uden for hotellets døre. Hvad med en tur på stranden langs Øresund? Sidst, men ikke mindst kan Clarion Hotel tilbyde sine gæster adgang til Ni’mat Spa med en opvarmet saltvandspool, aromadampbad og 6 behandlingsrum.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.400 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Villa CopenhagenVilla Copenhagen

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Skal I på romantisk weekend, og vil I opleve luksus på højt plan? Så skal I finde den 100 år gamle Centralpostbygning midt i København. Bygningen danner ramme om det ekstravagante luksushotel Villa Copenhagen, der forener fortid og nutid på smukkeste vis. Hotellets brasserie, Kontrast, forener det rå, finurlige Vesterbro med det eksklusive Københavns indre by. Inspirationen stammer fra det sydlige Europa og Nordafrika, og afspejler forskellige kulturer og det mangfoldige København. Brasseriet er ikke åbent om sommeren, men her kan I besøge RUG Garden, der serverer den perfekte sommermad. Hop i badetøjet og find vej til poolen, der ligger højt over Københavns tage og med udsigt til Tivoli.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.400 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

 

Der er også mulighed for at nyde lidt vand på Scandic Sluseholmen HotelScandic Sluseholmen Hotel

Det her hotel får i gennemsnit 4 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Det stilfulde Scandic Sluseholmen Hotel har en perfekt placering kun 5 km fra centrum i København og nær metroen, hvorfra der kun er få minutters kørsel til alle byens seværdigheder som Tivoli, Nyhavn, Amalienborg og Det Kongelige Teater. Scandic Sluseholmen Hotel råder over 215 røgfri værelser og har en række sunde tilbud til sine gæster: Du er velkommen til at træne i hotellets fitnesscenter med moderne, varieret træningsudstyr, du kan låne eller leje cykler og gangstave, du kan frit benytte den indendørs pool, afslapningsområdet og hotellets solterrasse. Og både til morgenmad, frokost og aftensmad er der altid sunde alternativer at vælge imellem.

Den laveste pris er i skrivende stund 800 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Frit valg på alle hylder

Som du kan se, er det 10 meget forskellige hoteller, vi har fundet frem til dig. Fra den vildeste luksus på Hotel d’Angleterre – over eksotisk, balinesisk stil på Axel Hotel Guldsmeden og Manon Les Suites Guldsmeden – til den mere cool, internationale stil på AC Hotel Bella Sky og Scandic Sluseholmen Hotel.

Her er noget for enhver smag. Spørgsmålet er, hvordan du og din kæreste (eller ægtefælle?) helst vil bo? I skal også se på hotellernes beliggenhed. Nogle ligger nærmest midt inde i centrum, andre ligger nogle kilometer væk. Læs også vores guide til København med ideer til seværdigheder og gode restauranter.

Vi ønsker jer et skønt spaophold!