Find et dejligt ophold for 2

“Ude godt, men hjemme bedst”, sådan siger det gamle ordsprog. Og det er vi da også enige i. Men engang imellem er det sundt med lidt afveksling, så man kan komme væk fra vasketøjet og de andre sure pligter. Sådan en overnatning (eller 2), hvor man bare kan være sig selv, og være der for hinanden. Hvor man egentligt ikke skal så meget, eller noget overhovedet, og hvor det bare gælder om at hygge sig.

Der findes masser af dejlige steder i Danmark, der tilbyder sådan et ophold for 2. Har man mod på et smut til udlandet, så kan man også nemt starte bilen op eller købe en flybillet, og opleve noget nyt og spændende.

Der findes mange forskellige typer af ophold for 2. Nogen foretrækker en god gammeldags kro med traditionel mad og god forplejning. Andre vil på storbyferie eller besøge et af landets storslåede slotte eller hyggelige badehoteller langs den smukke danske kyst. Og så er der dem, der nok er flest af. Dem der gerne vil dyppe tæerne i en lun pool, forkæle sig i en sauna og få lidt luksus wellness for krop og sjæl.

Her finder du vores populære guides til ophold i Danmark:

Heldigvis er der noget for alle! Selv i vores lille bitte land…

Og ellers kommer der her nogle populære destinationer i udlandet:

Var der noget der fristede?

Klik dig igennem de mange muligheder og dyk videre ned i vores mange guides med ophold for 2.

Vores guides bliver løbende opdateret, efterhånden som der dukker nye, spændende hoteller op.

Gourmetophold med kæresten