De 24 bedste julegaver til hende

De 24 bedste julegaver til hendeJulen varer længe, koster mange penge…” Danskernes forhold til julen er blandet: På den ene side elsker vi ideen om at hygge indenfor med familie og venner – med god mad, gløgg i glasset og Søren Banjomus i radioen – mens sneen sagte daler ned udenfor. På den anden side er der jo dét med gaverne. Vi er nødt til at finde på gode, personlige gaver til hinanden, som vi hver især bliver glade for.

Men fortvivl ikke: Her kommer 24 ideer til julegaver, som pigen i dit liv bliver lykkelig for – hvad enten det er din kæreste, kone, veninden, mor, svigermor eller datter.

Et par gode råd, før du vælger gave

Nøgleordet, når du skal vælge den helt rigtige gave til hende, er: PERSONLIG. Gaven skal helst afspejle, at du kender hende godt og har brugt tid på at tænke på hende personligt. Husk på, at det også er tanken, der tæller. Vi bliver alle sammen glade for, at der er nogen, der har ofret lidt af sig selv på at gøre os glade.

Hvordan er hende, du skal give den perfekte julegave? Her er nogle ideer:

 • Er hun blid og romantisk? Så skal du måske tænke i retning af smykker, undertøj eller en middag med to lys på et bord.
 • Er hun den sporty, energiske type? Så er vi måske ude i et faldskærmsudspring eller et yogaophold.
 • Er hun en rigtig livsnyder? Hvad med et flødebollekursus, en middag på en Michelin-restaurant eller et spa-ophold.
 • Er hun tænksom og intellektuel? Et forfatterforedrag, en teaterforestilling, eller nr. 1 på bøgernes bestsellerliste kunne være sagen.

Tænk godt efter, inden du vælger gaven. Hun vil elske dig for at tænke på HENDE!

Her kommer 24 gode ideer til julegaver til hende anno 2017…

Masser af gode julegaver

Julegaveideernes pakkekalender

 

1) Et mere personligt smykke

De fleste kvinder bliver glad for et smukt, velvalgt smykke, der passer til hendes stil og smag. Nogle er mere til mat sølv, andre er til skinnende guld. Nogle foretrækker det enkle og stilrene, andre er til det romantiske med hjerter og forsiringer. Du kan gøre gaven endnu mere personlig ved at få lavet en indgravering. Hvad der skal stå på smykket, ved du bedst selv: ”Jeg elsker dig”, ”Til min søde mor”, ”Louise 27 år”, ”Julen 2017” – eller bare et hjerte… Spørgsmålet er nu: Skal smykket være en halskæde, et armbånd, en ring eller –

Priserne starter ved 250 kr.

Se udvalget af flotte smykker

 

En Vipp-spand er dansk design, når det er allerbedst2) Elegant og nyttigt boligudstyr

Vipp-spanden er dansk design, når det er allerbedst: Både æstetisk smukt og utroligt anvendeligt. Her ses den i glansfuld hvid, udført i pulverlakeret kvalitetsstål og gummi. Spanden er desuden forsynet med en specialdesignet dæmpermekanisme, som giver en blid lukning af låget. Vipp 13 pedalspanden vil pynte overalt i hjemmet – på badeværelset, i køkkenet, på kontoret eller under puslebordet. Højde: 30 cm, omkreds: 25 xm

Pris 1.599 kr.

Se den populære Vipp-spand

 

Pikaplant Jar Coffea3) Kaffen er smukt grøn

Her er gaven til kaffeelskere uden grønne fingre: En cool plantekrukke med en flot, grøn kaffeplante i. Den særlige krukke er designet, så planten lever og gror, uden at du behøver at vande dem.

De omhyggeligt udvalgte kaffeplanter placeres i fugtige krukker, som forsegles, hvorefter planterne selv danner den nødvendige fugt og ilt for at kunne overleve. Biosfæren i krukken kan faktisk sammenlignes med et tropisk klima, hvor luftfugtigheden er høj – til glæde for alskens grønne gevækster.

Se flere billeder af den flotte plantekrukke (sælges desværre ikke i Danmark længere)

 

Humørskåle fra Tassen4) Skål for dit gode humør

Humørskålene fra Tassen kan gøre hvem som helst glad i låget – uanset om de griner, kysser, er forelskede, lykkelige, kede af det eller tossede. Søde og sjove ser de ud! Og skålene kan bruges til alt muligt og umuligt: Havregrynene til morgen, suppen til aften, peanuts om fredagen, slik om lørdagen – og som pyntekrukke, hvor man lader farverige blomsterhoveder flyde rundt i vand.

Du kan se krukkerne i ’levende live’ på Youtube.

Pris pr. stk.: 129 kr.

Se de forskellige skåle her

 

Wellness for krop og sjæl5) Wellness for krop og sjæl

Hvem vil ikke blive glad for en afslappende wellness-oplevelse? Og mulighederne er mange, uanset om det skal foregå i Danmark, Sverige eller Tyskland. Du kan kombinere spa med vandterapi eller med en lækker chokolademassage. Du kan booke en ansigtsmassage eller en helkropsmassage. Du kan tilvælge spa med brunch, bistro eller anden gastronomi. Og ja, foruden klassisk massage findes der skam også en særlig romantisk massage. ”Glædelig jul, skat!”

Priser fra 275 kr.

Se de forskellige muligheder her

 

Et lidt genialt hyggetæppe6) Et lidt genialt hyggetæppe

Kender du det: Du sidder en kold dag under tæppet og prøver at sms’e eller læse – og så glider tæppet ned, og armene er bare. Uff! Det originale Snug Rug Deluxe er en smågenial opfindelse, hvor der er ærmer i selve tæppet! Tænkt at sidde med et dejlig varmt, silkeblødt fleece tæppe, som aldrig glider ned. Du kan hoppe og danse, sms’e og læse, men tæppet bliver på. Snug Rug Deluxe fås i flere forskellige farver, det kan let maskinvaskes, og det er dejlig stort (152cm x 214cm).

What’s not to like? Pris: 259 kr.

Se hvor glade andre er for tæppet

 

Giv et hjerte, der varmer7) Giv et hjerte, der varmer

Kender du en kuldskær pige, der trænger til kærlighed og varme? Cozy Heart varmepuden er en både sød, hyggelig og betænksom gave, der kan bruges overalt i en snæver vending. Den er genial til led-, muskel- og mavesmerter og til almindelig varme og afslapning.

Læg den i sengen eller ved fødderne og mærk varmen brede sig. Den hjerteformede pude er fyldt med naturlige druekerner, der holder på varmen i to timer, og samtidig afgiver en dejlig duft af lavendel. Puden kan let opvarmes i mikroovn i 90 sekunder eller
i ovn i 10 minutter.

Prisen er 159 kr.

Giv din kæreste endnu et hjerte

 

Forelsket par på romantisk luksus weekendophold

8) Romantisk weekend i en storby

En af de bedste og mest populære julegaver er gavekort til en romantisk weekend i en af Europas skønne storbyer: Swinging London, Byernes By Paris, Den Evige Stad Rom … eller hvad med at snuppe den legendariske nytårskoncert i Wien? Hvis du booker flybilletter i god tid, kan du være heldig og få dem til et par hundrede kr. pr. billet. Og hvis det ok at rejse uden for sæson, kan du leje en billig airbnb-hybel og en scooter til at transportere jer rundt. Hvis I er forelskede, kan I jo næsten leve af kærlighed og kildevand. Samlet pris: Tja, hvad synes du selv?

Læs vores guide til Rom, London, Berlin, Paris, og Hamburg

 

Skønhedsprodukter i gave9) Skønhed kommer (også) udefra

En lækker ansigts-, body- eller håndcreme, en velduftende shampoo, noget fræk mascara, en nøje udvalgt parfume – og ja, hvis hun er over 35, måske et anti-age-behandlende produkt.

Skønhedsindustrien er enhver piges bedste ven, og du vil næsten altid kunne finde et eller andet lækkert og duftende, som gør hende glad – uanset om det er din kæreste, elskerinde, kone, mor, søster eller arvetante.

Priserne starter under 100 kr.

Se de forskellige lækre produkter

 

Et brætspil giver timers herlig underholdning10) Så skal der hyggespilles

En hyggelig julegave (eller mandelgave!) er et brætspil, som giver timers herlig underholdning for os alle sammen uanset alder. Du kan vælge et af de gode gamle spil – Ludo, Matador, Risk eller Uno – eller du kan hoppe ud i nogle af de nyere spil, der bestemt ikke er kedeligere.

Her er flere forskellige med Pokemon, her er noget Game of Thrones, og så er der et med Harry Potter – ren magi!

Priserne starter ved 49 kr. inklusive fragt!

Se de mange sjove brætspil

 

En afslappende spa oplevelse11) Fod på romantikken

Et romantisk ophold på Hotel Amerika i det nordjyske omfatter bl.a. en fælles spa-oplevelse med levende lys, vamsede badekåber og masser af dejlig mad og drikke. Det skal nok fyre op under jer begge to! Men – hvis hun allerede er blevet gravid, kan du i stedet forære hende en dejlig graviditetsmassage. Og hvis hun hellere vil foretrække behandlinger for ansigt eller fødder, er der også mulighed for dét. Personlig forkælelse er altid et hit.

Priserne starter ved 275 kr. for en spa-dag hos Lübker.

Se de forskellige spa-muligheder

 

En af årets bedste bøger12) En af årets bedste bøger

Julen ligger midt i årets mørkeste tid, og så er det jo altid hyggeligt at putte sig med en god bog, en kop te og et par flakkende stearinlys. Men hvilken bog vil hun blive gladest for at pakke ud? Her er en stribe af årets bedste – og mest solgte – bøger. Lige fra Dan Browns nye thriller over Ken Folletts skønne ’mursten’ ”Den evige ild” til interessante biografier om Helle Thorning og Ritt Bjerregaard. Eller hvad med en drønspændende krimi som lydbog? Den koster sølle 19 kr.

Se de mest solgte bøger i øjeblikket

 

Glattejern af højeste kvalitet13) Kvinde, kend dit hår

”For at være en succes må man ligne en succes,” siger de kloge. Et smukt hår er derfor noget, mange kvinder – og mænd – går op i. Her er geniale keramiske børster, der glatter håret lynhurtigt og ved høj temperatur. Og flad– og glattejern i enhver afskygning.

Du kan også få et luksussæt med både en lækker føntørrer og et glattejern af højeste kvalitet. Tænk engang, et frækt leopardfarvet glattejern fås for bare 99 kr.

Man går aldrig galt i byen med et nyt glattejern

 

Et gavekort til Matas er et sikkert gavehit14) Et gavekort til Matas er et sikkert hit

Matas er ikke til at komme uden om, hvad enten det drejer sig om personlige plejeprodukter, parfumer, kosttilskud og alle mulige andre nyttige effekter. Matas’ stribede serie er jo ligefrem en moderne klassiker. Derfor vil et gavekort til Matas altid falde på et tørt sted.

Du bestemmer selv beløbet, og du kan jo pakke kortet sammen med et enkelt af kædens gode produkter. Hvor svært kan det være?

Hvis du ikke ved hvad du skal give hende, så køb et gavekort til Matas

 

Skøn ansigtsbehandling til hende15) Skøn ansigtsbehandling

Hvad med at forære hende et gavekort, der bare emmer af velvære? For eksempel til en 90 minutters ansigtsbehandling, hvor den sarte ansigtshud først renses, siden peeles. Behandlingen omfatter hele to ansigtsmasker, retning af øjenbryn og en skøn ansigtsmassage. Også hænderne får en tur med både håndmassage og håndmaske. Siden følger afvaskning og creme, og undervejs serveres der lidt lækkert til ganen.

Den nævnte behandling koster 1.099 kr., men her er både billigere og dyrere tilbud.

Find det nærmeste behandlingssted her

 

Den klassiske, sorte Kubus-stage

16) Lysende designklassiker

Den klassiske, sorte Kubus-stage anses for at være et af Danmarks vigtige design-ikoner, og flere museer rundt omkring i verden har den i dag stående på udstilling.

Den enkle, funktionalistiske stage blev designet helt tilbage i 1962 af arkitekt Mogens Lassen, der ville gøre op med tidens hang til overflødig pynt. I dag er det kubistiske design noget, vi forbinder med typisk danskhed – det er i den stil de fleste af os indretter vores hjem. Husk at købe 4 lys med, så gaven bliver fuldendt.

Pris: 979 kr.

Se flere billeder af designklassikeren

 

Et blødt og lækkert lammeskind17) Et blødt og lækkert lammeskind

Et ægte lammeskind er en rigtig hyggespreder – og så luner det i den kolde tid. Lammeskindet er for eksempel super behageligt at sidde på i husets lænestol eller i de hårde spisebordsstole. Det er også lækkert at stå på med bare tæer, hvis der er kolde gulve rundt omkring i boligen.

Lammeskindet fås i farverne sort, hvid, brun, grå, grøn, rød, blå og gul, så man kan altid finde ét, der matcher hjemmets farvetoner.

Pris pr. skind: 479 kr.

Se de mange lækre skind

 

Hun kan altid bruge en taske mere18) Hun kan altid bruge en taske mere

Mange kvinder har noget med sko og tasker – dem kan man bare ikke få for mange af. Så hvorfor ikke kaste dig ud i at forære hende en smart, ny taske? Det er ikke så svært, som det lyder, for designerne ved jo godt, hvad nutidens kvinder gider slæbe rundt på: Day Birger et Mikkelsen, Michael Kors, DKNY, Lauren Ralph Lauren, Marimekko, ECCO, Tommy Hilfiger, United Colors of Benetton og mange flere. Lyder det dyrt?

Tja, priserne starter ved 349 kr.

Se de mange lækre tasker til hende

 

En smuk plaid både luner og pynter19) En smuk plaid både luner og pynter

Ethvert hjem med respekt for sig selv skal have mindst én smuk plaid. På kolde dage er en plaid dejlig at sidde indpakket i, og resten af året pynter plaiden i lænestolen, i sofaen, over armlænet, som sengetæppe og til at sidde på i haven eller på stranden. Spørgsmålet er ikke, om hun skal have en plaid – men snarere, hvilken én hun vil synes bedst om.

Her er alskens designs, farver, stoffer, og priserne begynder ved 149 kr.

Glæd hende med en smuk plaid

20) På eventyr i vinens verden

En vinsmagning er ren forkælelse af smagsløgeneEn vinsmagning er ren forkælelse af smagsløgene, men det er også en oplevelse, man har glæde af resten af livet: For hvilke vine passer til hvilken slags mad? Her vil den glade modtager skulle nyde 6-8 vine, hvortil serveres godt brød og vand, og hele seancen tager godt 2-3 timer.

Man lærer at smage, dufte og vurdere vine – og dermed finde frem til ens egen personlige smag. Let eller kraftig, enkel eller krydret, hvid, rød eller rosé…?

Vinsmagningerne afholdes både i København og Aarhus og koster 399 kr. pr. person.

Find det nærmeste sted der tilbyder vinsmagning

 

Kagekursus21) Lær at lave de lækreste kager

Cup cakes blev for alvor populære, da Carrie og Miranda i et afsnit af ”Sex and the City” sad foran Magnolia Bakery og guffede cup cakes med masser af topping, mens de sludrede om fyre.

Med dette kursus lærer man at dekorere og smage sine egne cupcakes uden at behøve at flyve helt til New York. Kurset tager 2,5 time og omfatter lån af materialer og redskaber. Hver deltager får 6 cup cakes og en æske til at bære dem hjem i. Vidste du for resten, at den store forskel på cup cakes og muffins er – størrelsen.

Kursets pris er 249 kr.

Lær hende at lave de lækreste kager

 

5 romantiske rejsemål for dig og din kæreste22) En ferie i utide – med det hele

Travelbird er specialister i at sammenstykke gode deals på rejser. Her kan du købe skønne ferier, hvor der er sørget for både transport og hotel. Hvad med juleshopping i London? En lækker 5-stjernet hoteltur til Hamburg? Eller et par dage i hyggelige, ærkedanske Maribo?

Kig ind på portalen og find dagens bedste tilbud. Bagefter kan du printe et gavekort og folde det til en fin kuvert, lige til at lægge under træet.

Gavekortet kan for eksempel være på 300, 500 eller 750.

Læs mere hos Travelbird.dk

Filmaften med kæresten23) Giv hende yndlings-tv-serien på dvd

Hvad er hendes yndlings-tv-serie: Matador? Game of Thrones? Krummernes jul? The Julekalender med de Nattergale? Downton Abbey? Natportieren? The Vampire Diaries? The Walking Dead? Eller måske go’e, gamle Huset på Christianshavn?

At give en flot boks fyldt med timers herlig underholdning i knivskarp dvd-kvalitet er en gave, du umuligt kan gå galt i byen med. Og hvis du samtidig lægger en stor pose Matadormix og/eller en pose popcorn ved, så bliver du dagens mand i skysovs.

Priser fra 49,95 kr.

Giv hende serierne som DVD’er 

 

Nyt sportstøj til hende24) Kan hun klare bikini-testen?

Julen med al sin gode mad, sukkerknas og ekstra meget af det hele er livsfarligt for figuren. Modellerne her på siden ser faktisk ud, som om de aldrig har fejret en ordentlig dansk jul… Men efter jul skal hun jo i gang med træningen igen, så hvorfor ikke hjælpe hende lidt på vej med en flot sports-bh, et par tights, en lækker t-shirt, en hættetrøje, en badedragt, en bikini eller en icebreaker.

Her er masser af fede mærker at vælge mellem: Nike, Adidas, Tommy Hilfiger, Billabong, Under Armour.

Priserne starter ved 144 kr.

Giv hende noget smart træningstøj

Se flere gode gaveideer til hende her

Indpakningen er det halve af gaven

Indpakningen af julegaven er det halve af gaven

Vi gør sikkert nogen uret her – og undskyld for dét – men langt de fleste mænd går ikke det fjerneste ind i indpakningen, selv om de har købt den mest geniale / sjove / romantiske / personlige gave til hende. Når bølgerne går højt, beder de bare ekspedienten om at pakke gaven lidt pænt ind.

Men sådan er du ikke, vel?

For du ved jo, kære ven, at indpakningen næsten er det halve af gaven! En smukt, smagfuldt og festligt indpakket gave bestemmer kvindens forventninger, allerede inden hun begynder at pakke op: Hun begynder allerede at glæde sig på forhånd – og forventningens glæde er som bekendt den største.

Gør dig selv den tjeneste at besøge en hobbybutik (gerne her på nettet) og indkøb et lager af kreative indpakningsløsninger – så går pakkeriet som en leg i mange år fremover:

 • Flotte æsker
 • Lækkert papir
 • Kraftige brune papirposer
 • Forskellige farver bånd
 • Smukke til- og fra-kort
 • Hyggelige julede klistermærker
 • Tuscher i guld, sølv og rød

Du kan snildt supplere med grene af gran, kristtjørn, eukalyptus – og et generøst drys glimmer ud over det hele som prikken over i’et.

Tro os, du vil virkelig tage kegler hos hende, hvis du har haft omtanke nok til at pakke den perfekte gave perfekt ind.

Glædelig jul til jer begge to! Og held & lykke med gave, indpakning og den gode stemning…

Julehygge

Ps. Se også vores gode ideer til personlige gaver