Dinner in the Dark i København – også kaldet Dark Waiter

Sådan et spørgsmål er bestemt ikke utænkeligt, når man spiser hos Dark Waiter i København.

Dinner in the Dark er en middag som dig og din kæreste ALDRIG har smagt før – og som I ALDRIG vil glemme. Det er sjovt, intimt og grænseoverskridende på én og samme tid. I uvante, men hyggelige rammer får I en oplevelse for livet – til samme pris som et almindeligt godt restaurantbesøg. Dinner In the Dark er en unik oplevelse i København! En oplevelse hvor alle jeres sanser får frit spil.

Find en dato der passer jer

Hvad kan I forvente:

Når I ankommer til restauranten på Frederiksberg, vil I blive budt varmt velkommen af jeres vært der vil guide jer igennem aftenen, mens I nyder den lækre treretters middag. Under middagen vil der være interaktive indslag i form af lydquizzer og andre sanseoplevelser som er med til at skabe en intens, anderledes og mindeværdig aften. Der vil være bælgmørkt i restauranten, men de synshæmmede tjenere tager sig godt af jer og sikrer, at I får en særlig aften sammen.

Hvad koster Dinner in the Dark i København?

Prisen er 1.195 kroner per person. Ofte vil man kombinere en romantisk aften i byen med en god middag og en biograftur eller et smut i teatret. Her får I en samlet oplevelse under et og samme tag.

Hvad er inkluderet?

  • 3-retters menu i total mørke
  • Øl-, vin-, eller alkoholfri menu
  • The og kaffe
  • Lydquizzer og sanseoplevelser

Som en del af oplevelsen, så er menuen hemmelig, men er en af jer allergiker eller vegetar, så kan man selvfølgeligt få tilpasset sin menu ved at nævne det, når man booket oplevelsen.

Læs mere om oplevelsen

Hvad er Dinner In the Dark?

Dinner in the Dark er et verdensomspændende koncept der udover København blandt andet også findes i Berlin, London om Amsterdam. Restauranten i København åbnende i 2008 og har høstet mange roser gennem årene fra både gæster og madkritikere.

Dinner in the Dark er en unik kombination af lækker mad, stærke sanseindtryk, en uforglemmelig oplevelse og masser af tid og rum til fordybelse og intime samtaler med din kæreste. I vil skiftevis grine, undre jer og gætte på, hvad I får at spise.

Maden er god, men når man ikke kan se, hvad man propper i munden, så er det grænseoverskridende (på den gode måde) for de fleste.

Hvorfor prøve Dinner in the Dark?

Dinner in the Dark i København er en af de der oplevelse I skal prøve!

Det er hyggeligt og dejligt at være ude og spise en god middag sammen, men livet og forholdet har også brug for noget krydderi og her kommer Dinner in the Dark ind i billedet. Prisen er som nævnt 1.195 kroner per person og for den pris får I en særlig oplevelse I aldrig vil glemme.

Hvor i KBH kan Dinner in the Dark opleves henne?

Dinner in the Dark adresse i København

I finder Dark Waiter restauranten på Frederiksberg i København. Så vidt vi ved, så finder der ikke lignende restauranter andre steder i Danmark.

Der kan bestilles bord her

Find flere gode spisesteder i København

Skriv en kommentar