Spa og wellness ophold på Fyn: Her er 2 skønne hoteller som du bør besøge

Der er så hyggeligt på Fyn! Bløde bakker og søde mennesker… Hvis du og kæresten er på udkig efter det perfekte sted at tage jeres næste wellness ophold, så er Fyn et godt bud. Vi har fundet to rigtigt gode hoteller i hver sin ende af øen, hvor I kan booke et romantisk spaophold: Hotel Hesselet, der ligger med udsigt over Storebæltsbroen – og Comwell Hotel Kongebrogaarden, som er placeret lige ned til Lillebælt. Desuden har vi gjort os umage og fundet frem til, hvad I kan fordrive tiden med, når I ikke lige opholder jer i jeres spa på Fyn.

Mange gode grunde til et spaophold på Fyn

Lige midt i Danmark ligger den hyggelige, naturskønne ø Fyn. Hverken fra Jylland eller Sjælland tager det sjældent mere end et par timer at nå frem. Enten via Lillebæltsbroen eller via Storebæltsbroen – sidstnævnte er dog ikke helt gratis.

Som du vil se om lidt, har vi fundet frem til to gode spahoteller på Fyn. Hotel Hesselet og Comwell Hotel Kongebrogaarden. Det er selvfølgelig ikke så stort et udvalg; der er for eksempel mange flere muligheder for dyrke wellness og spa på den anden side af Lillebæltsbroen – men Fyn er nu noget særligt.

Som turist på Fyn er der meget at se. Her kommer en lille liste over vigtige seværdigheder på øen i midten:

 1. Egeskov Slot
 2. Den Fynske Landsby
 3. H.C. Andersens Hus
 4. Odense Zoo
 5. Odense Domkirke
 6. Brandts Klædefabrik
 7. Svanninge Bjerge
 8. Valdermars Slot
 9. Troense & Tåsinge
 10. Nyborg Slot

Der er masser af muligheder for at fordrive tiden, når I ikke lige nyder livet i jeres dejlige spa med lunt vand og bløde lounge møbler omkring jer. Fyn har masser af vandre- og cykelruter, golfbaner, gode strande og grønne skove. For ikke at tale om de dejlige spisesteder, der er spredt ud over hele øen. Hvis I har råd, skulle I unde jer selv en frokost eller middag på Falsled Kro.

Apropos spise og drikke, så skal I helt sikkert også prøve de 3 mest kendte fynske specialiteter:

 • Brunsviger – en dejligt snasket kage
 • Rygeost – en skøn røget friskost
 • Lokaløl – der findes ligefrem en fynsk ølrute

Drømmene starter på de 2 gode spahoteller på Fyn

Før vi præsenterer vores 2 foretrukne hoteller for wellness og spa på Fyn, vil vi lige bede dig lukke øjnene og dagdrømme et par minutter…

Det er midt på eftermiddagen. Du og kæresten tjekker ind på et dejligt hotel, hvor en sød receptionist udleverer jeres nøgle og fortæller lidt om hotellets faciliteter. Så tøffer I op på jeres komfortable værelse med bløde senge og en skøn udsigt, nyder roen et øjeblik, kigger hinanden dybt i ørerne og smiler: ”Yes, vi har FRI, og vi skal bare NYDE det!”

Nu er det måske tid til en god kaffe med kage og bagefter en tur i spa’en iført vamsede badekåber og badetøj. I skal da lige svømme lidt i den opvarmede pool, svede i saunaen og bagefter slappe af med lukkede øjne i afslapningsområdet med de behagelige loungemøbler.

Forude venter en god middag med 3 lækre retter og tilhørende vine, og bagefter skal I op på værelset og nyde hinandens fortryllende selskab. Efter en god nats søvn er der serveret det helt store morgenbord…

KNIPS! Så må du gerne slå øjnene op igen. For før drømmene kan blive til virkelighed, må du lige vælge, hvilket af vores to spahoteller på Fyn du helst vil invitere kæresten med på. Begge hoteller har masser af charme og lækre faciliteter – spørgsmålet er måske, hvilken ende af Fyn der ligger nærmest:

Hotel Hesselet Hotel Hesselet – nærmest Sjælland

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hotel Hesselet kaldes ikke for ingenting Danmarks mest centralt beliggende hotel. Det er strategisk placeret ved Nyborg-enden af Storebæltsbroen og er hurtigt at nå frem til, hvis du kommer kørende fra Sjælland. Tæt ved en bøgeskov og med udsigt direkte ud over Storebælt er Hotel Hesselets beliggenhed helt vidunderlig. Hotellet blev anlagt som et prestigefyldt designhotel for et halvt hundrede år siden (1967). I hotellets wellness-område forsvinder tiden med luksus og forkælelse, og hvis I vil prøve følelsen af at være nyforelskede igen, kan I bestille 1,5 times ”wellness for parholdet. Hesselets restaurant hedder Tranquebar, og her gør man en dyd ud af at tilberede maden af lokale råvarer med stor fagkundskab. Vælg Hotel Hesselet, hvis jeres spaophold skal foregå nærmest Sjælland.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.100 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Wellness og spa ophold i Jylland, Comwell KongebrogaardenComwell Hotel Kongebrogaarden – nærmest Jylland

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Med en naturskøn beliggenhed lige ned til Lillebælt fremgår det allerede ved ankomsten tydeligt, at Comwell Hotel Kongebrogaarden er et ægte luksushotel. Og når I træder indenfor, vil I straks føle jer hjemme i hotellets tidløse arkitektur og smagfulde indretning med smuk kunst på væggene og de berømte, danske møbelklassikere stående rundt omkring. Comwell Hotel Kongebrogaarden byder på en lang række skønne faciliteter så som indendørs pool, fitness, spa, sauna, pejsestue, bar, en gourmetrestaurant med a la carte-menu, tennisbane, gode muligheder for at løbe og cykle på mountainbike i skoven bag hotellet – og ikke at forglemme en lækker terrasse med udsigt over Lillebælt. Comwell Hotel Kongebrogaarden har hele 16 golfbaner i nærheden og ligger mindre end 30 minutters kørsel fra Egeskov Slot, H.C. Andersens Hus og Trapholt. Vælg Comwell Hotel Kongebrogaarden, hvis jeres spaophold skal foregå nærmest Jylland.

Den laveste pris er i skrivende stund 900 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

Ælle-bælle-mig-fortælle…

Hesselet eller Kongebrogaarden?
Som sagt findes der andre steder på Fyn, hvor I kan booke et spa og wellness ophold. Men hånden på hjertet, så synes vi, at Hotel Hesselet og Comwell Hotel Kongebrogaarden er de to bedste alternativer på øen i midten af Danmark.

Og ja, der findes endnu flere muligheder for at fint spaophold, hvis I vælger Jylland eller Sjælland. Eller Sverige eller Tyskland. Men Fyn er altså noget helt særligt. Så hvis I gerne vil blive på Danmarks midtpunkt (og ikke behøver spa), så kan I også overveje at overnatte på ét af de smukke fynske slotte.

Et lille tip på falderebet: Der er som regel penge at spare på spaophold, hvis I booker et værelse uden for højsæsonen og gerne på almindelige hverdage i stedet for weekender. Brug besparelsen til at købe en flasker bobler med på værelset.

Vi ønsker jer et hyggeligt, afslappende spaophold på Fyn!