Invitér kæresten på et lækkert spa og wellness ophold: Her er 4 fede sider, hvor du kan finde en billig deal og gode tilbud

Der er ikke meget i verden, der er lækrere end at tage på spa og wellness ophold med kæresten. Man bliver som nyforelsket igen af at futte omkring i bløde badekåber, bade i en dejlig opvarmet pool og ellers bare nyde livet i magelige lounge stole: Mmmm. Gid det dog ikke var så dyrt … Bare rolig, heldigvis er det ikke spor svært at finde wellness ophold og spaophold til helt de rigtige priser. Det kræver bare, at du klikker ind på ét af de 4 steder, som har specialiseret sig i tilbud og en god deal på billige spaophold.

Hvor vil I tage hen på spaophold?

Spa og wellness ophold: 5 skønne hoteller i Jylland

Der er mange steder i og omkring Danmark, hvor du og kæresten kan tage hen på et dejligt wellness og spaophold. Overalt kan I glæde jer til et dejligt dobbeltværelse med morgenmad med i prisen og adgang til hotellets lækre spaområde. Her er der som regel opvarmet pool, mindst én sauna og/eller dampbad, mulighed for at booke skønne behandlinger og massage, samt både fitnessafdeling og afslapningsområde.

Hvis du booker jeres spaophold direkte på hotellernes egne hjemmesider, kan det blive en dyr fornøjelse. Men hvis du bestiller via en af de 4 sites, vi har fundet til dig, kan der være hundredvis af kroner at spare.

Spørgsmålet er, hvor du og dit livs udkårne har lyst til at nyde livet i bikini og badekåbe? Her er et par muligheder, som I kan overveje, når I besøger et af de 4 sites for at finde en billig deal og et godt tilbud:

Langt de fleste af wellness og spa hotellerne ligger i relativt kort køreafstand fra din bopæl. Uanset om du vælger et sted i Danmark, Nordtyskland eller Sydsverige. Nogle enkelte spahoteller ligger i Stockholm, så dér er det nok lettere at flyve til.

De 4 sider, hvor du kan finde en billig deal og et godt tilbud

Som sagt kan det sjældent betale sig at booke jeres wellness og spaophold via hotellernes egne hjemmesider. I stedet findes der sider, som har specialiseret sig i at finde frem til fordelagtige pakke tilbud på et billigt spaophold for dig og din yndlingskæreste.

Prøv at klikke ind på disse 4 gode tilbudssider efter tur og se, om du kan finde en deal eller et tilbud, der matcher din smag og pengepung.

TruestoryTruestory logo – få en spadag i Danmark fra 275 kr. *)

På denne side er det let at finde wellness ophold præcis dér, hvor du gerne vil hen. Du kan vælge, hvor du vil hen (fx Jylland, Skåne, Sjælland, Fyn…) – du kan vælge, hvor meget det må koste – og så kan du vælge at søge specifikt på wellness. På under 1 minut fandt vi masser af gode tilbud, blandt andet på en hel spadag fra bare 275 kr. – og et spaophold for 2 personer på Danmarks bedste hotel (Bandholm Hotel på Lolland) for 3.390 kr. inklusive massage, 3-retters menu, lækkert værelse og stor morgenbuffet. Det er altså et godt tilbud, når du tager kvaliteten i betragtning.

Klik ind og find flere tilbud

 

Hotels.com logoHotels.com – ophold på spahotel Clarion i Gøteborg fra 1.094 kr. *)

På forsiden af hotels.com kan du klikke på en fane, der hedder Sidste øjeblikstilbud, og så vil du finde nogle byer med hoteller, der har gode tilbud. Vi fandt for eksempel hen til en side om Gøteborgs hoteller, og i venstre spalte valgte vi, at hotellet skal have swimmingpool og spa. Det gav 3 muligheder, hvoraf den billigste var et dobbeltværelse på det lækre spahotel Clarion Hotel Post fra 1.094 kr. Hotellet har spa med fuld service, fitnessområde og andre gode faciliteter.

Klik ind og find flere tilbud

 

TrivaTrivago har gode tilbudgo – dobbeltværelse på 4-stjernet spahotel i Berlin fra 714 kr. *)

På Trivago.dk vælger du først den by, du vil til. Lidt nede på forsiden forslår Trivago meget hjælpsomt, at vi kan tage til Berlin. Den klikker vi på, og så kommer der en lang liste over hoteller, som du kan inddele efter pris, beliggenhed, andre gæsters anmeldelser mv. Vi søgte lidt ned ad listen og fandt hurtigt foto af et 4-stjernet luksushotel med spa, pool og andre lækre faciliteter. En overnatning på Titanic Chaussee Berlin står til kun 714 kr., og det er et fund til prisen på så godt et hotel.

Klik ind og find flere tilbud

 

Travelbird – 2 overnatninger med wellness i Tyskland fra 639 kr. *)

En god deal på et slotsophold kan fås hos Travel Bird

I toppen af siden finder en Menu, første punkt hedder Rejsetyper, og så vælger du bare Wellness. Hvor svært kan det være? Her er mange fine tilbud, ikke mindst hvis du har lyst til at henlægge jeres spaophold til udlandet. Tyskland har for eksempel et par billige tilbud: Entré og overnatning i verdens største spa, Therme Erding, fra 479 kr. Eller 2-5 hotelophold på Tysklands næststørste ø, Usedom, inklusive adgang til wellness område, cykelleje og meget mere fra kun 639 kr.

Klik ind og find flere tilbud

 

 

*) OBS: Tilbuddene kan være udgået eller ændret, siden vi skrev disse linjer.

Brug nogle minutter på hver side

Spa og wellness ophold på Sjælland

Der er stor forskel på de 4 fede sider, hvor du kan finde en billig deal og gode tilbud på wellness og spaophold i og omkring Danmark.

Truestory.dk og Travelbird.dk er siderne organiseret med pakkede tilbud og deals. Her er det lynhurtigt at shoppe rundt mellem de mange forskellige gode tilbud.

Hotels.com og Trivago.dk handler det mere om at booke hotelværelser på de bedste hoteller til en god pris. Men selv om det måske tager lidt længere tid, er det umagen værd. Her er mange flere hoteller at vælge mellem, og som du kan se, kan du finde billige værelser med spa adgang på selv de lækreste hoteller.

Vi vil anbefale dig at bruge nogle minutter på hver side og se, om du selv kan finde en billig deal eller et godt tilbud på et spaophold i en by, du og kæresten gerne vil besøge. Foruden Danmark, Sydsverige og Nordtyskland er det for eksempel også muligt at finde gode tilbud i fantastiske byer som Barcelona og Berlin og i lande som Italien, Frankrig, Polen og Ungarn.

Hvis du endnu ikke har prøvet wellness i Ungarns hovedstad Budapest, kan du glæde dig til en oplevelse for livet.