Spa og wellness ophold: Her er de 6 aller bedste luksushoteller i Jylland

Mange retter blikket mod det store udland, når de overvejer at invitere kæresten (eller ægtefællen?) på et afslappende og velfortjent wellness ophold. Men det er slet ikke nødvendigt et rejse så langt, for i Jylland ligger der hele 6 skønne spahoteller, hver især med den mest fantastiske beliggenhed. Så hvorfor ikke tage på et romantisk spaophold for 2 kun få timers kørsel fra, hvor I bor? Alt andet lige er wellness billig i Jylland i forhold til at bruge tid og penge på en længere rejse! Se også vores guide med de bedste spaophold i DK.

Find et SPA-ophold i Jylland:

Wellness ophold Jylland Placeholder
Wellness ophold Jylland

 

 

Alsik Hotel & SpaAlsik Hotel & Spa

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Vil I opleve Danmarks største spa? Så smut til Sønderborg Havnefront og oplev Asik Nordisk Spa & Wellness. Den 70 meter høje bygning på 4500 m2 fordelt på 4 etager emmer af elegant nordisk stil, med naturlige materialer. Fra de stilfulde værelser er der udsigt over de smukke fjordlandskaber og Sønderborg by. Spaét tager afsæt i de gamle nordiske badetraditioner og kurritualer, og der findes mere end 60 forskellige spa- og wellness oplevelser.

Oplev en eller flere af de tre restauranter, der byder på en gastronomisk spiseoplevelse i top kvalitet.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris

 

Wellness ophold på Hotel Thinggaard (Nordvestjylland)Hotel Thinggaard (Nordvestjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hotel Thinggaard har en enestående beliggenhed i smørhullet mellem Vesterhavet og Limfjorden, klos op af Nationalpark Thys imponerende natur. Hotellets gæster indlogeres på lækre komfortværelser og nyder godt af den hyggelige restaurant, der har specialiseret sig i en middag hvor de udnytter de lokale råvarer fra Thy i de forskellige lækre menuer. Med udgangspunkt i det 800 m2 store Sydthy Kurbad kan Hotel Thinggaard tilbyde forskellige typer spa- & wellness-oplevelser. Sydthy Kurbad råder over et stort, 26 grader varmt massagebassin med stjernehimmel samt tre saunaer, oplevelsesbruser, dampbad, koldtvandsrum og infrarøde kabiner. Udenfor i kurbadshaven er der sauna med glasbund, en 6-personers spa og et ægte vildmarksbad.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.100 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Comwell Kellers Park spa opholdComwell Kellers Park, Børkop (Sydøstjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Comwell Kellers Park har en vidunderlig beliggenhed i den lille by Børkop med vue ud over Vejle Fjord. Hotellets gamle bygninger er smagfuldt restaureret, og gæsterne oplever i dag et smukt og moderne hotel, der kan tilbyde alle tidens faciliteter og skøn gastronomi. Hotellets flotte spafaciliteter har naturligvis også udsigt over Vejle Fjord, så du og din ledsager har masser at kigge på, mens I nyder livet i spaen. Comwell Kellers Parks spatilbud omfatter Aqua Spa med Relax Sauna, pool, dampbad, udendørs varmtvandsbassiner og et opfriskende koldtvandskar. Tilknyttet hotellet er et team af specialuddannede terapeuter, så gæsterne kan booke massage eller stenmassage hos virkelige specialister.

Den laveste pris er i skrivende stund 900 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Ruths Hotel i Skagen er en institutionRuths Hotel (Nordjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Det legendariske Ruths Hotel i Gammel Skagen er et 5-stjernet etablissement med en idyllisk beliggenhed midt i områdets ikoniske gule huse. Ruths Hotel er kåret til et af Danmarks dejligste badehoteller, og gæsterne kommer tilbage år efter år for at nyde livet i det maleriske klitlandskab med marehalm og rosenbuske og den friske havluft fra Vesterhavet lige bag hotellet. Naturen og de historiske omgivelser lokker til lange spadsereture mellem de daglige ophold i Ruths Wellness, hvor der er åbent fra 7 morgen til 10 aften. Ruths Wellness omfatter opvarmet terapibassin med en vandtemperatur på mellem 30 og 32 grader, sauna, dampbad og massagebruser. I bassinet er der cykler og svømmetræner, og her er også motionsmaskiner som løbebånd, spinning og romaskiner – hvis I får lyst til lidt motion ved siden af al velværet.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.800 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

 

Wellness på Hvidbjerg Strand FerieparkHvidbjerg Strand Feriepark (Vestjylland)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hvidbjerg Strand Feriepark er et af Danmarks bedst beliggende strandhoteller i 1. klitrække fra Vesterhavet. Her bor man i splinternye 50 m2 store ferielejligheder eller strandvillaer og har foruden badning fra Vesterhavets eneste badebro mulighed for at dyrke forskellige former for vandsport: Windsurfing, stand up paddle surfing, havsvømning mv. Hotellets gæster har naturligvis gratis adgang til Blåvand Kurbad & Wellness, der byder på velvære og afslapning i flere etager og direkte udsigt til Vesterhavet. Det eksklusive wellness-center råder over 2 dampbade, 5 saunaer og 5 bassiner og tilbyder en lang række forskellige behandlinger.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.300 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Wellness og spa ophold i Jylland, Comwell KongebrogaardenComwell Kongebrogaarden (Middelfart/Fyn)

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Luksushotellet Comwell Hotel Kongebrogaarden er naturskønt beliggende direkte ned til Lillebælt på Fyn-siden. Hotellets arkitektur er tidløs og indretningen smagfuld med de kendte møbelklassikere og dejlig kunst på væggene. Hotellet har ikke mindre end 16 golfbaner inden for rækkevidde og ligger desuden under en halv times kørsel fra bl.a. H.C. Andersens Hus, Egeskov Slot og Trapholt. Hotellets faciliteter omfatter indendørs swimmingpool, fitnessrum, spabad og sauna, pejsestue, stemningsfuld bar, a la carte gourmetrestaurant, tennisbane, fine muligheder for løb og mountainbike-kørsel i dyrehaven bag ved hotellet – samt en skøn terrasse med udsigt over vandet.

Den laveste pris er i skrivende stund 900 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

Spaophold med forrygende beliggenhed

Fælles for de 6 luksushoteller med spa og wellness, som vi har fundet rundt omkring i Jylland (med en enkelt afstikker over Lillebæltsbroen), er deres beliggenhed og gode anmeldelser. Vi synes også, øjnene og sjælen skal have ferie, mens kroppen slapper i opvarmede pools og herlige boblebade. Hvis du og din udkårne holder af smuk natur, så bliver I med sikkerhed glade for et af de fem spahoteller i Jylland hvor I kan nyde jeres weekendophold.

Foruden spa og wellness byder de fem hoteller hver især på forskellige attraktive faciliteter. Et af hotellerne ligger tæt på hele 16 golfbaner. Et andet hotel har Vesterhavets eneste badebro inden for rækkevidde. Et tredje hotel gør meget ud af at bruge de gode lokale råvarer i deres lækre menuer. Spørgsmålet er, hvad du og kæresten lægger mest vægt på?

Under alle omstændigheder kan I godt begynde at drømme allerede nu. Luk øjnene og forestil dig et afslappende spa ophold fra ende til anden. Forestil dig jeres lækre værelse med bløde senge og en fantastisk udsigt. Forestil dig at gå hen i hotellets restaurant morgen og aften og få serveret små, frisklavede delikatesser.

Og forestil dig selve spa-oplevelsen. Iført bløde badekåber futter du og dit livs lys rundt blandt bassiner med varmt vand og bobler, saunaer og dampbade, konstant omgivet af skønne dufte og lyden af rislende vand. Måske snupper I en omgang motion eller en healende massage, inden I igen smider jer og slapper af i de magelige liggestole. Livet er bare vidunderligt på et wellness ophold.

De 6 udvalgte luksus spa og wellness hoteller

Spa og wellness i Jylland er et oplagt alternativ til at tage et spaophold i udlandet. Og her præsenterer vi frem af Jyllands skønneste spahoteller, så det er bare at vælge og vrage.

Men valget er faktisk ikke helt let: Skal jeres wellness ophold foregå i Nordjylland eller Sønderjylland, ved Vesterhavet eller længere østpå (ikke så langt fra Århus)…?

Find et godt tilbud i vores guide her på siden.

Har du fundet dit favorit spahotel?

Har du kigget grundigt på alle fem hoteller – og har du mon fundet dit favorit spahotel i Jylland? Skal det være øst, vest, nord eller syd? Hvis I kan undvære vandpjaskeriet indendørs, så findes der også mange lækre slotshoteller og badehoteller i det Jyske.

Uanset hvad I vælger, kan I godt begynde at glæde jer. Vi ønsker jer et superlækkert spaophold i Jylland med masser af romantik og forkælelse inkluderet.