Hvor køber jeg et gavekort til et weekendophold for 2 henne?

Skal gaven være et weekendophold? Her er 4 gode tips til, hvor du køber det.4 gavekort til weekendophold

At tage på weekendophold et hyggeligt sted med god mad og drikke og en blød seng føles nærmest som en hel uges ferie. Man kommer væk fra de vante rammer og bliver forkælet et par dage i nye omgivelser.

Det er naturligvis derfor, at navngivne eller uspecificerede weekendophold er blevet en af de mest populære gaveideer. Og det gælder, uanset om du køber det til dig selv og din udkårne eller til nære venner, til familie – eller til gode kolleger på jobbet. Alle kan bruge et weekendophold – og alle har godt af et.

Hvorfor er weekendophold så eftertragtede?

At et weekendophold gavekort nyder så stor udbredelse, skyldes også:

For det første, at mange danske og udenlandske kroer og hoteller sammensætter en komplet pakke med kaffe/kagebord, to gode middage, to overnatninger og to gange morgenmad – til en uhyre fordelagtig pris.

For det andet er et gavekort til et weekendophold en nem gave for dig som den glade giver. Du finder let al information her på nettet, og du kan købe gaven med få museklik. I løbet af et par dage får du gaven med posten, oven i købet i en pæn indpakning, og den fylder næsten ingenting.

Og det bedste ved det hele: Modtageren bliver altid glad for et weekendophold. Som regel er der måneder, op til flere år, før opholdet skal være afviklet, så der er god tid til at finde den helt rigtige weekend.

Her er 4 troværdige sider med weekendophold

Vi har gjort det let for dig at vælge og vrage mellem forskellige typer gavekort til weekendophold. Nogen vil jo helst på en hyggelig kro, andre vil meget hellere tilbringe miniferien på et fancy hotel med fitnessrum og pool. Heldigvis er der noget for enhver smag – udbuddet er stort og varieret, og priserne rækker fra den lille pengepung til den velspækkede bankkonto.

1.    Find dit weekendophold hos Truestory.dkTruestory logo

“Fortæl mig noget, og jeg vil glemme det. Vis mig en ting, og jeg husker det måske. Giv mig en oplevelse, og jeg glemmer det aldrig.”

Sådan står der på Truestory.dk’s hjemmeside, og en smukkere hyldest til weekendopholdet som gave er svær at komme i tanker om.

Helt sikkert er det i hvert fald, at modtageren ikke vil glemme en tur i Horsens Statsfængsel i en beskeden tomandscelle – et fængslende ophold, som de muntre jyder kalder det. I den anden ende af skalaen finder du luksuøse ophold, der kombineres med både golf og gourmet.

Selve gavekortet kan du vælge at modtage på to forskellige måder. Enten i form af et smukt kort i retrolook trykt på svanemærket 280 grams papir. Eller at det samme kort – for 59 kr. ekstra – pakket ned i en flot gaveæske med økologiske chokolader fra chokokongen Peter Beier.

Se alle de mange muligheder

2.    Find dit weekendhold hos www.oplevelsesgaver.dkGo Dream Oplevelsesgavekort

Allerede på forsiden finder du vidt forskellige fristelser – til vidt forskellige priser. Skal det være den traditionelle, stråtækte landevejskro – eller kunne det lige så godt være et minicruise til Oslo, hvor man så samtidig får en på opleveren på Carl Johan, Oslos legendariske hovedgade… Og skal man lige smide en massage eller en ansigtsbehandling oveni?

Med et åbent Oplevelsesgavekort har du den mulighed, at du ikke vælger en bestemt destination, men blot fastsætter et beløb, og så er det op til modtageren at bestemme resten.

På oplevelsesgaver.dk kan du vælge mellem tre forskellige indpakninger. Du kan få gaven tilsendt i en ”Dream frame”, en eksklusiv akrylramme, som gavekortet ligger i. Er du mere til det enkle look, kan du i stedet få gavekortet tilsendt i nydelig kuvert, der pynter på ethvert gavebord. Og endelig – hvis det haster – kan du få et gavekort i din indpakke, og så kan du printe og folde, som du lyster.

Se deres aktuelle tilbud

3.    Find dit weekendophold hos Bellevue Box

Bellevue Box GavekortHjemmesiden for bellevuebox.dk har mange fikse features. For eksempel kan du filtrere dine valg efter pris – fra 499 kr. til 2999 kr. – ved at trække i en ’lineal’. Du kan også vælge anledninger til at give gaven: Jul, advent, kalendergave, fødselsdag, sølvbryllup mv.

Der er mange valgmuligheder på siden. Den heldige modtager kan komme til at bo i udvalgte hoteller i både Danmark, Tyskland og Sverige.

Og som bellevuebox.dk selv skriver (en idé til gavekortet): ”Ind imellem skal man bare trække stikket og stikke af til en weekend med fuld forkælelse. Lade arbejde være arbejde og pligter være pligter… Det er tid til at få ladet batterierne helt op!”

Som hos konkurrenterne fås alle oplevelser enten i flotte oplevelsesbokse og eller som praktiske e-gavekort. Hertil kommer, at du får gratis fragt og dag-til-dag-levering, hvis du bestiller inden kl. 12.

Se deres aktuelle tilbud

4.    Find dit weekendophold hos www.smartbox.dk

Smartbox - Gavekort til oplevelser

Som navnet svagt antyder, er Smartbox virkelig et smart koncept. Her er et weekendophold ikke bare et forglemmeligt ophold på en uspecificeret kro i en ikendt by på bøhlandet, men tværtimod en perlerække af muligheder, der kan tilfredsstille selv den mest forlystelsessyge modtager.

Vi nævner i flæng: ”Idyllisk kroferie”, ”Romantisk weekend”, ”Vidunderlig weekend & middag”, ”Hotel & wellness”, ”City weekend”, ”God weekend!”, ”Storbydrømme”, ”Charmerende weekend”, ”Weekend getaway for 2”, ”1001 nat, ”Hotel & middag” og ”3 feriedage i Europa”.

Priser fra 699 kr. til 2199 kr.

Selve Smartbox’en består af en flot gaveæske, hvori ligger en bog. I bogen præsenteres oplevelserne for modtageren. Desuden selve gavekortet, som giver modtageren ret til frit at vælge en af de oplevelser, der ligger under det pågældende tema. I ”Weekend getaway for 2” er der for eksempel 85 forskellige hoteller at vælge imellem.

Du kan også få Smartbox i en elektronisk udgave – en såkaldt e-Smartbox – som giver præcis de samme muligheder som den fysiske Smartbox, men i stedet sendes direkte til din eller modtagerens mail. Smart, hvis du ikke lige skal se modtageren på dagen.

Se de aktuelle tilbud

Hvem er den heldige gavekort-modtager?Nøgle til weekendophold

Du går aldrig galt i byen ved at forære et weekendophold gavekort væk. Prøv at kigge på de fire hjemmesider … inden længe har du drømt dig helt væk fra, hvor du befinder dig nu.

Men hvem siger også, at du behøver at forære weekendopholdet til andre?

Måske skal du bare se at få pakket tandbørsten og komme afsted selv.