Weekendophold i København. 6 oplagte steder at tilbringe en romantisk weekend

Romantisk weekendophold i KøbenhavnKøbenhavn er mulighedernes by. Danmarks svar på byen der aldrig sover. Om dagen kan dig og din kæreste slentre rundt i de mange hyggelige gader, shoppe på Strøget eller besøge nogle af de spændende seværdigheder København har at byde på. Om aftenen kommer der atter liv i byen. De mange cafeer og restauranter åbner dørene op og byder jer indenfor til en god middag. Når middagen (og desserten) er nydt kan I tage et smut i biografen eller på en cocktailbar og nyde det sidste af dagen sammen.

Et weekendophold i København er det oplagte valg for kærestepar!

Guide til jeres weekendophold i København

Inden I vender snuden mod København er det en god ide at lave lidt research, så I kommer rundt og ser de ting byen kan byde på. Jeg bor selv i København, så jeg kender allerede en masse gode steder, som vil være oplagte for jer at besøge! Derudover skal I jo have noget at spise og et godt sted at sove om natten, så jeg har også fundet 6 forskellige hyggelige hoteller til jer. Alle fem hoteller er kendetegnet ved, at de ligger centralt i København – tæt på alle de ting I skal ud og opleve, mens I opholder jeres i Danmarks hovedstad.

6 gode hoteller i København:

Copenhagen Admiral HotelCopenhagen Admiral Hotel: Det ROMANTISKE hotel

Hvis romantikken skal være i højsædet, så skal I vælge Copenhagen Admiral hotel! Dette smukke, gamle hotel byder på en romantisk stemning i hyggelige og intime omgivelser! Det er kort sagt det perfekte hotel til jeres romantiske weekendophold i København. Indretningen på de mange værelser og i lobbyen er hyggelig og eksklusiv. Og kombinerer man det med den smukke udsigt udover vandet, så er Admiral Hotel en sikker romantisk vinder!

Copenhagen Admiral Hotel ligger for enden af Nyhavn, så der er kort gåafstand til Nyhavn, Amalienborg Slot, Strøget og metro stationen ved Kongens Nytorv. I nærheden ligger der også mange delikate restauranter, hvis I gerne vil forkæle jeres smagsløg lidt ekstra på jeres romantiske weekend. I skal regne med en pris på små 1.000 kroner for en overnatning.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

 

Villa CopenhagenVilla Copenhagen: Det NYE hotel i København

Vil I opleve luksus på højt plan, hvor kombinationen af fortid, nutid og fremtid udgør en historisk, smuk og stilfulde stemning? Villa Copenhagen er et luksushotel med 390 værelser, placeret i den 100 år gamle Centralpostbygning midt i København. Test hotellets vision om, at være verdens bedste hotel, og oplev hvordan skønhed, luksus og miljøbevidsthed forenes på bedste vis. Vil I være aktive, kan I benytte deres fitnesscenter, der ligger i en af de gamle smukke lokaler. Og snyd ikke jer selv for den udendørs pool, der ligger med udsigt ud over København og Himmeltårnet i Tivoli.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

 

Generator CopenhagenGenerator Copenhagen: Det BILLIGE hotel

Hvis I hellere vil bruge pengene på god mad og og gode oplevelser, så kan I spare penge ved at bo på Generator Copenhagen, når I skal på weekendophold i København. Med priser der starter ved cirka 800 kroner for en hel weekend, så er der rig mulighed for, at komme ud og opleve København. Generator er et rigtig godt budget-hotel, der også byder på en stemning udover det sædvanlige. Sådan et rigtig backbacker-hotel kan man sige. Hotellet er placeret tæt på Strøget, Kongens Have, Nyhavn og Kongens Nytorv. En perfekt placering, da I hurtigt og nemt kan komme rundt i København med både Metro, tog og bus + mulighed for parkering.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

 

Lækker spa i København, AC Hotel Bella SkyBella Sky: Det MODERNE designerhotel

Bella Sky er nyt luksushotel, der er opført i København. Så her får I adgang til et splinternyt hotel med lækre faciliteter, flot design og en service udover det sædvanlige. Hotellet er fordelt på 23. etager, så I får også en fantastisk udsigt udover København og det omkringliggende landskab. Bella Sky ligger en smule udenfor København, men Metroen ligger lige ved døren, så det tager ikke mere end 10-15 minutter at komme ind til centrum. På hotellet er der blandt andet en lækker SPA-afdeling, stort fitnessområde og den berømte Sky Bar med den fantastiske panorama udsigt. Priserne svinger mellem 2 – 3.000 kroner for en weekend.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

 

Marriott CopenhagenMarriott Copenhagen: Det 5-STJERNEDE luksushotel

Københavns eneste fem-stjernede hotel hedder Marriott Copenhagen. Så hvis jeres weekendophold i København skal være rigtig fint, så er det Mariott Copenhagen hotel I skal bo på! Normalt koster fem-stjernet luksus en halv bondegård, men der er ofte tilbud på hotellet, så I kan nyde jeres weekendophold for lidt over 2.000 kroner. Et fund, hvis du spørger mig! Fra hotellet er der direkte udsigt til den hyggelige Københavns Havn, hvor der er masser af aktivitet i sommerhalvåret. I kan se lige over til Islands Brygge, hvor I kan dyppe tæerne i havnebassinet. Hotellet ligger også i gåafstand til Tivoli og Hovedbanegården.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

 

Wakeup Copenhagen BorgergadeWakeup Copenhagen Borgergade: Det SIKRE valg

Wakeup Copenhagen er det sikre valg på listen! Hoteller ligger centralt i København med hurtig adgang til Strøget, Nørreport Station, Kongens Nytorv, Nyhavn mv. Selvom det bliver betegnet som et budget hotel, så er kvaliteten i top. Indretningen er moderne og tidssvarende og på hotellet finder du alle de ting du har brug for! Samtidigt koster hotellet omkring 1.500 kroner for en weekend, så det er også en god pris for et weekendophold i København.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

 

Se alle hoteller i København.

Alle 6 hoteller overholder disse kvalitetskrav

  • Tæt på København centrum med de mange attraktioner
  • Nemt at komme til med offentlig transport
  • Value for money (Det er dumt at betale for meget for, for lidt)
  • Et sted jeg selv ville bo på, hvis min kæreste og jeg skulle på weekendophold i København

Vil I gerne dyppe fødderne, så overvej et spa og wellnessophold i København i stedet.

Alternativt kan I købe et dagskort til et af disse lækres spa’s

5 (6) gode restauranter og cafeer i København

Når man er på et weekendophold, så skal man jo også have noget godt at spise! Derfor har jeg fundet fem vidt forskellige restauranter og cafeer, der byder på lidt for enhver smag. Personligt, så går jeg og min kæreste mest ud på cafeer og billigere restauranter og spiser, men det er jo meget individuelt. Derfor har jeg valgt restauranter i forskellige prisklasser, så der er noget for alle!

Se også listen med de mest romantiske restauranter i København

5 spændende seværdigheder I bør besøge

Når I skal på weekendophold i København, så handler det selvfølgeligt også om, at I skal ud og opleve en masse sammen. Derfor har jeg fundet fem gode og hyggelige oplevelser, som er et besøg værd. Jeg har valgt nogle klassiske seværdigheder, men også et par der er lidt mere utraditionelle.

  • Vor Frelsers Kirke: På toppen er der en fantastisk udsigt udover København, men det er ikke for dem med højdeskræk!
  • Tivoli: Et besøg i “Den gamle have” er også et must! Om fredagen i sommerhalvåret er der Fredags Rock med god musik for voksne
  • Botanisk Have: Er gratis at besøge og det er oplagt at ligge turen forbi, når solen står højt på himlen
  • Strøget: Københavns lange gågade og sideliggende gader byder på Danmarks bedste shopping
  • Christianshavn: Tag en spadseretur i den hyggelige bydel og besøg de mange kanaler og Christiania på vejen

Se flere gode ideer til oplevelser i København

Det var vores bud på gode hoteller, restauranter og seværdigheder i København! Det koster hurtigt nogle tusinde kroner, at tage på et weekendophold eller en miniferie i København, men byen byder på så mange gode oplevelser, at de er det hele værd! Jeg bor som sagt selv i København og selvom jeg har boet her i flere år, så er der stadig mange spændende ting, jeg ikke har oplevet endnu! Så book du trygt et værelse!

Jeg ønsker dig og din kæreste det bedste weekendophold og gode dage i København!

Skriv en kommentar