Bedste luksus weekendophold for 2 – De er wellness for dit parforhold

Der er almindelige kroferier – og så er der luksus weekendophold! Forskellen er mærkbar. Og ja, det er prisen naturligvis også. Du kan nærmest få en uge på en larmende strand i Bulgarien for de samme penge, som det koster at forkæle dig selv og din kæreste et par dage på et pragtfuldt, historisk hotel i Danmark.

Luksus weekendopholdet i Danmark er noget, I aldrig glemmer. Det er en fuldkommen unik oplevelse og hver en krone værd.

Find et luksus weekendophold:

Luksus weekendophold Placeholder
Luksus weekendophold

 

 

12 af Danmarks skønneste lukushoteller

Vi har undersøgt sagen for dig, så du nu blot skal bruge et par minutter på at overveje, hvor din og kærestens forkælelsesweekend skal finde sted.

Øst eller vest for Storebælt? Måske Lolland eller Fyn?

 

Falsled Kro Relais & Châteaux – gourmetoplevelser på internationalt topniveauFalsled Kro Relais & Châteaux – gourmetoplevelser på internationalt topniveau

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Falsled Kro – med sin vidunderlige beliggenhed ud til det sydfynske øhav – er medlem af den eksklusive internationale sammenslutning Relais & Chateaux, som kun omfatter de ypperste gourmetrestauranter og boutiquehoteller. Den smukke, hvidkalkede kro emmer af atmosfære og tilbyder sin gæster værelser og faciliteter, som på en gang besidder alt i luksus og samtidig udstråler afslappet hygge. Kroen har uden sammenligning et af Danmarks bedste køkkener, hvor nogle af landets og verdens bedste kokke har regeret siden 1971. Her er tale om gourmetmad på absolut topniveau. Råvarer findes gerne lokalt, blandt andet høstes næsten alt grønt i kroens egen 1.000 m² store køkkenhave. Det er næppe nogen tilfældighed, at der i kroens ejerkreds sidder folk som Michael Laudrup og A.P. Møller Mærsks tidligere bestyrelsesformand.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Bandholm Hotel på Lolland er et godt valgBandholm Hotel – ”Danmarks bedste hotel 2018”

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Det smukke og idylliske Bandholm Hotel med den fantastiske beliggenhed og udsigt er i al stilhed kåret som Danmarks bedste hotel såvel i 2017 som i 2018. Det er også Europas bedste luksushotel! Samtidig driver Bandholm Hotel en af sydhavsøernes mest eftertragtede restauranter, der fokuserer på lokale råvarer og har et særdeles eksklusivt vinkort. Restauranten er kåret som Østdanmarks mest populære restaurant – foran alle de københavnske topspisesteder. Flere af Bandholm Hotels 40 værelser har den mest forrygende havudsigt. Hotellet tilbyder sine gæster både romantiske ophold, gourmet, wellness, golf og har tillige særlige arrangementer jul og nytår.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

STELLA MARIS Hotel de Luxe – elegant boutiquehotel med havudsigtSTELLA MARIS Hotel de Luxe – elegant boutiquehotel med havudsigt

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

STELLA MARIS er et elegant boutiquehotel i luksusklassen med en unik beliggenhed direkte ned til det charmerende Svendborg Sund. Hotellets blot 36 værelser er smagfuldt indrettet i den klassiske New England-stil tilsat smukke blå farver, der trækker himmelen og Sundet indenfor. Hver enkelt detalje i hvert eneste værelse er gennemtænkt, så interiøret matcher den originale arkitektur og samtidig rummer de rette nutidige elementer. Alle værelser er individuelt indrettet efter rummets proportioner og lysindfald. Hotellets gourmetrestaurant bruger kun de ypperste lokale råvarer, primært økologiske, og henter især grøntsager og kød fra hotellets egen private ø, ”Vejrø”.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Hotel Koldingfjord – med udsigt over den dejlige fjord

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Et weekendophold på Hotel Koldingfjord er alle pengene værd

Hotel Koldingfjord ligger midt i den smukkeste natur omkranset af 25 ha fredet skov og direkte ned til Kolding Fjord. De imponerende bygninger er nænsomt restaureret, og den klassiske arkitektur mødes indenfor med tidløs indretning i dansk design. Alle 132 værelser har deres helt egen charme og en særlig atmosfære, der skabes af lyset, luften og den storslåede arkitektur.

Hotellet har et luksus weekendophold bestående af:

 • Eftermiddagskaffe med hjemmebag
 • Vinsmagning i vinkælderen
 • Velkomstdrink i restauranten
 • 4-retters sæsoninspireret menu
 • Kaffe eller te med lidt sødt
 • Overnatning i dejlige værelser
 • Stor indbydende morgenbuffet

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Comwell Kellers Park – med udsøgt udsigt over Vejle Fjord

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Comwell Kellers Park har SPA og Wellness afdeling

Kellers Park smukke 1900-tals palæbygninger beliggende i en grøn park er totalrenoverede, så hotellet fremstår med respekt for historien og den skønne natur, der omgiver stedet. Udsigten over Vejle Fjord er udsøgt og det samme er hotellets eksklusive spaafdeling.

Kellers Park byder på et såkaldt ”Livsstils- og velværeophold”, der omfatter:

 • Foredrag med den populære kok Claus Holm om livet, kærlighed, kaos og smag
 • Oplæg af Anders Steffansen fra Fit & Sund om at få fornyet energi i hverdagen
 • Rådgivning og sparring med Spa & Fitness ansvarlig Mette Waltorp
 • Små forfriskninger
 • Adgang til Aquaspa
 • Forskellige spa-aktiviteter
 • Lækker frokost
 • 2-retters middag
 • Overnatning i delt dobbeltværelse
 • Overdådig morgenbuffet
 • Søndag formiddag: Aktiviteten “Sundt åndedræt og glade fødder”

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Kurhotel Skodsborg er Nordsjællands perleKurhotel Skodsborg – internationalt kurhotel med nordisk spa

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

På Kurhotel Skodsborg handler det om sundhed, afslapning, genopladning og forkælelse i luksuøse omgivelser. Kurhotel Skodsborg har over 100 års traditioner for det sunde liv, oven i købet med royalt tilsnit, og har opbygget en unik viden og nogle fantastiske faciliteter, der kommer hotellets gæster til gode. Det veludstyrede spa- og fitnessområde er tegnet af selveste Henning Larsen Architects og udsmykket af den anerkendte kunstner Malene Bach. Overalt mødes international luksus med nordisk enkelhed, således også i de 83 lyse værelser og suiter, der er udstyret med det ypperste inden for skandinavisk design. Også hotellets restauranter fokuserer på det nordiske, på velsmag og på sundhed.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Ruths hotel i SkagenRuths Hotel – 5-stjernet luksus i Skagens klitter

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Ruths Hotel har over årene udviklet sig fra et lille pensionat i Skagens øde klitlandskab over et historisk badehotel og til nu at være et eksklusivt 5-stjernet hotel med gourmetrestaurant og veludstyret wellness-afdeling. Det er her, landets velhavere tager hen, når de har brug for at stresse af.

Hotellet tilbyder luksus- og wellness oplevelser lidt udover det sædvanlige. Der er blandt andet mulighed for:

 • Overnatning i et skønt værelse for 2 personer
 • Morgenbuffet blandt andet med frisklavede æggeretter
 • Wellness-behandlinger med forskellige slags massage og behandlinger til ham og hende (under hele opholdet har I også mulighed for at slappe af i wellness-afdelingen med fri afbenyttelse af træningsfaciliteter, sauna, dampbad samt terapibassin)
 • 3 retters menu i det klassiske franske Ruths Brasserie.
 • Og sidst, men ikke mindst befinder I jer i hyggelige Skagen

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Luksus weekendophold midt i København på NimbNimb Hotel – eventyrslottet midt i Tivoli

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Nimb Hotel er som taget ud af 1001 nats eventyr med sit romantiske udseende og de ekstravagante suiter, beliggende midt i Danmarks nationalklenodie: Tivoli! H.C. Andersen ville have elsket at bo her.

Hotellet har 17 individuelt indrettede værelser, hvoraf den største suite er hele 240 m2. De er alle indrettet med antikviteter, det fineste Geismar’s-linned, B&O tv mv. Flere har åben pejs og kolossale badeværelser, håndplukkede billeder på væggene – og naturligvis udsigt til Tivolis charmerende, gamle have.

Nimb Hotel har ikke deciderede weekendophold, men mon ikke I kan finde ud af at få dagene til at gå midt i Dronningens København med de mange eksklusive restauranter, spændende sights, teatre, biografer mv.?

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Hotel d’Angleterre i København - det fås ikke bedre

Hotel d’Angleterre – Danmarks mest berømte hotel

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Hotel d’Angleterre er det ikoniske hotel, hvor alverdens statsoverhoveder, rock- og filmstjerner tjekker ind, når de er i Danmark. Beliggende vis-a-vis Det Kongelige Teater, Nyhavn og Strøget. d’Angleterre behøver ingen præsentation – det er ganske enkelt et af Nordeuropas mest berømte hoteller indrettet med den vildeste luksus.

En minipakke til d’Angleterre indeholder en 3-retters menu på hotellets Michelin-restaurant Marchal inklusive en dejlig vinmenu. Desuden kan nydes et glas Champagne og lækre snacks i Champagnebaren Balthazar. Natten tilbringes i en af de berømte suiter, og næste dag starter med hotellets udsøgte morgenmadsbuffet.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Villa Provence – en oase i Smilets By

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider


Villa Provence er en lille oase fyldt med ægte sydfransk atmosfære midt i hjertet af Smilets By, Aarhus. Alle 35 værelser og 4 suiter er indrettet individuelt i provencalsk stil, og hotellet er så vanvittigt hyggeligt, at det på kort tid er blevet et af landets mest efterspurgte steder at overnatte. At drikke en pastis i den dejlige lounge er som at besøge i et lille torv i en provencalsk flække.

Hotellet har ikke en decideret weekendpakke, men foreslår i stedet et ophold, som omfatter juleshopping eller januarudsalg i de små butikker i Latinerkvarteret, besøg i Den Gamle By og en oplevelse af strøget med de mange skønne shoppingmuligheder og restauranter.

Læs mere og se de aktuelle priser

Hilton Copenhagen Airport er også ren luksus og forkælelse

 

 

Clarion Hotel Copenhagen Airport – überluksus i moderne stil

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Verdens måske mest berømte hotelkæde (Hilton) har skabt et forkælelsespalads i umiddelbar nærhed af lufthavnen. Hotellet har sidenhen skiftet navn, men det er stadig topmoderne luksus for det krævende par, Deluxe Rooms med alle bekvemmeligheder, en rigtig god restaurant – og Ni’mat Spa!

Her kan du få overnatning I et af de rummelige, elegante Deluxe Rooms, 3-retters menu i restauranten og 1½ times behandlinger i Ni’mat Spa inklusive klassisk sportsmassage kombineret med asiatisk inspireret bambusmassage og enten hoved- eller håndmassage efterfulgt af en tur i et Cleopatra-bad med kokosmælk og diverse olier.

Morgenen efter er der stor morgenmadsbuffet og mulighed for sen check-ud.

Læs mere og se de aktuelle priser

 

lige ned til den gamle lystbådehavnComwell Kongebrogaarden – lige ned til den gamle lystbådehavn

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Comwell Kongebrogaarden har den skønneste beliggenhed ved en hyggelig lystbådehavn, udsigt over Lillebælt og med skoven “i baghaven”. Så der er rig mulighed for at komme ud.

Fra hotellet er der en kort gå-tur til Middelfarts centrum, og indenfor en radius af 1/2 times kørsel finder du seværdigheder som H.C. Andersens Hus, Legoland, Egeskov Slot, Grimmerhus og Trapholt. For de golf-interesserede er der hele 16 golfbaner indenfor kort afstand.

Hotellet tilbyder deres særlige ”Kongeophold” med:

 • Vinsmagning
 • Velkomstdrink og snacks i baren
 • 4-retters menu
 • Stor morgenbuffet

Læs mere og se de aktuelle priser

 

Menukort på en romantisk restaurantTilbage på værelset, hvile en halv times tid på sengen, iføre jer det pæne tøj og de nypudsede sko og så ned i hotellets vinkælder til en lækker, lille vinsmagning. Og nu er I i den helt rigtige stemning til at gå i hotellets restaurant, hvor den fantastiske kok og hendes dygtige hjælpere har tilberedt en 3-retters gourmetmenu, som får jer til at smile saligt til hinanden. I er som nyforelskede igen.

Natten er jeres egen, den vil vi høfligst forbigå i tavshed. Blot lige tilføje, at I sover som en drøm i den enorme seng med lyden af havet, der blidt luller jer i søvn.

Næste morgen venter den store morgencomplet med alskens lækkerier. Måske har I inden da snuppet en time i fitnessrummet og spa’en. Eller måske har I booket tid bagefter til nogle udfordrende timer på en af de nærliggende golfbaner. Eller I har fået lyst til at opleve den hyggelige by, der ligger i bekvem afstand af hotellet, gå en tur, shoppe lidt, finde en restaurant, der serverer en god frokost.

Og nu kommer det store spørgsmål: Har I booket 1 eller 2 nætter på hotellet? Vi anbefaler klart 2.

PS: Det er dumt at betale for meget: Så tjek altid Hotels.com inden du bestiller ophold!

 

Udlev dine dejligste drømme

Du kan jo bare prøve at lukke øjnene et øjeblik og drømme dig hen på et smukt, gammeldags hotel beliggende lige ud til en af landets yndige fjorde. I receptionen bliver I modtaget af en smilende receptionist, der får jer til at føle jer som gamle venner af huset.

Hotellets hyggelige, historiske facade snyder – for jeres store, komfortable værelse er topmoderne med alt den nyeste luksus, wifi, B&O tv, minibar, bløde håndklæder, badekåber, sæber, shampooer og cremer. Og sengen, ikke at forglemme – kolossal, velpolstret og lige tilpas affjedret. Luksus man ellers aldrig kommer i nærheden af.

Måske starter I med en tur i fitnessrummet. Eller mere afslappende i spa’en med dampbad og en let omgang massage med blide hænder og velduftende olier. Og så er I klar til en god kop eftermiddagskaffe eller -te med hjemmebagte delikatesser.

Allerede her har I glemt alt om, hvor I bor eller laver til hverdag. I er i himlen. Tro os, sådan føles det!

Luksus weekendophold for krop & sjæl

Hånden på hjertet: Føler du dig ikke en smule fristet af indtil flere af disse skønne hoteller og forkælende weekendtilbud..?

Og fortjener din kæreste ikke det bedste, denne verden kan tilbyde ham eller hende?

Vi kan kun opfordre dig til at booke en weekend med det samme. Det er luksus for krop & sjæl – og uvurderlig terapi for selv det bedste parforhold.