Weekendophold i Skagen – Guide til overnatning, restauranter og seværdigheder

Få et dejligt weekendophold i SkagenPå toppen af Danmark. Helt oppe i Nord finder du Skagen, Danmarks ukronede ferieparadis! Stedet der tiltrækker tusindvis af danskere hvert år, særligt i sommermånederne. Skagen er byen med flest solskinstimer i Danmark og det er det perfekte sted til et romantisk weekendophold for dig og din kæreste.

På et weekendophold i Skagen kan I nyde den smukke natur, stranden, den livlige stemning ved havnen og den helt specielle charme i denne hyggelige by. Skagen byder også på mange små steder med kunsthåndværk, gallerier og gamle flotte bygningsværker, der sender jer tilbage i tiden.

Et weekendophold i Skagen er romantikerens valg!

Få det bedste weekendophold i Skagen

Skagen har ikke ligeså mange seværdigheder, hoteller og restauranter som København og Århus som også er to oplagte weekendophold-destinationer, men Skagen har så meget andet! Jeg har fundet frem til de aller bedste steder, så dig og din kæreste kan få en dejlig weekend på toppen af Danmark. Så sæt dig til rette i sofaen med computeren i skødet og læs denne miniguide til et weekendophold i Skagen. Hvem ved – måske bliver det starten til en masse weekendture til Skagen for jer.

5 gode hoteller i Skagen:

Hotel Strandvejen Skagen er et godt og billigt hotelHotel Strandvejen Skagen: Det BILLIGE hotel

Hvis det er vigtigt for jer, at bo godt og billigt og alligevel centralt i Skagen by, så er det en lejlighed på Hotel Strandvejen Skagen I skal have. Hotellet er det billigste i Skagen by og det koster lige over 1.000 kroner for et weekendophold. Hotellet er ikke prangende, men det har alt det I skal bruge; gratis parkering, trådløst internet, tv mv. Og så er der også et køkken med køleskab, tallerkener og hvad der ellers hører sig til. Hotellet ligger som sagt i hjertet af Skagen, så I kan nemt summe rundt i byen i både dagtimerne og om natten.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

Ruths hotel er perfekt til et romantiske weekendophold i SkagenRuths Hotel: Det ROMANTISKE hotel

Hvis du gerne vil forkæle din kæreste, så skal du vælge det mest romantiske hotel i Skagen, Ruths Hotel. Hotellet ligger lige ved stranden, 4 kilometer fra byen. Det er lidt af et tilløbsstykke i Skagen, så du skal ikke vente for lang tid med at bestille. På hotellet finder du blandt andet et spabad og dampbad, fitnessrum, flere restauranter og andre luksusfaciliteter, der gør stedet til en unik oplevelse. Desværre er det heller ikke billigt at bo på Ruths Hotel, men tilgengæld er det romantisk og rigtig, rigtig godt. Regn med en pris på cirka 3.500 kr.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

Mirabel hotel er bedst til prisen i SkagenMirabel: BEDST til PRISEN

Hvis du leder efter et godt hotel, hvor du får “value for money”, så er det Mirabel du skal vælge. Hotellet har en perfekt beliggenhed i Skagen centrum, tæt på hele livet i byen. Hotellet har gode faciliteter som møblerede terrasser og balkoner, køkken med alt udstyr, tv og alt hvad dig og din kæreste ellers har brug for. Hotellet kan minde om Hotel Strandvejen Skagen, men Mirabel er bare en tand eller to bedre. Prisen er små 1.500 kroner for et weekendophold midt i Skagen, så for bare et par hundrede kroner ekstra, får I en noget bedre oplevelse. Mirabel har dog kun 7 værelser, så du skal ikke vente for længe med at bestille.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

Hos Strandvejens Anneks Apartment er der plads til hele familienStrandvejens Anneks Apartment: Til jer med FAMILIE

Hvis du har planer om at invitere familien en tur til Skagen, så er det Strandvejens Anneks Apartment du skal booke. Her får I nemlig rigtig meget for pengene! Lejlighederne er store og rummelige og har plads til op til 6 personer. De 110 kvadratmeter indholder 120 tommers tv, gratis wifi, køkken med alt udstyr og en møbleret gårdhave, hvorfra I kan nyde udsigten mod byen. Gæsterne er vilde med Strandvejens Anneks Apartmens og man forstå godt hvorfor, når man hører prisen. Det koster nemlig kun omkring 2.500 kroner for et weekendophold.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

Hotel Plesner er hyggeligt og maritimtHotel Plesner: Det moderniserede BADEHOTEL

Ruths Hotel er hyggeligt, men det er også rigtig dyrt. Heldigvis er der et super alternativ og det hedder badehotellet, Plesner. Hotellet er blevet restaureret fra top til tå, så det fremstår topmoderne og i en hyggelig og charmerende maritim stil. Plesner ligger da også kun et par hundrede meter fra stranden, så det var oplagt for ejerne at byde havet inden for. Hotellet har 16 smukke værelser, der er unikke indrettede. På Hotel Plesner er der tænkt over hver en lille detalje, så det er et sted, der vil slå benene væk under din kæreste! Samtidigt koster det kun cirka 2.500 kroner for et weekendophold, så det er også til at betale.

Læs mere om hotellet og se de aktuelle priser

Se alle hoteller i Skagen

Eller se de skønne badehoteller i Nordjylland som kan være et godt alternativ

De 5 hoteller overholder nøje mine krav

  • Tæt på de mange attraktioner i og omkring Skagen
  • Mulighed for parkering
  • God værdi for penge i forhold til tilsvarende hoteller
  • Overnatning jeg selv ville bo på, hvis min kæreste og jeg skulle på weekendophold i Skagen.

5 gode spisesteder i Skagen

Folk kommer til Skagen for at opleve den unikke feriestemning, den flotte natur, strandene og de flotte gamle bygninger, men maden er også et kapitel for sig selv! Når man siger Skagen, så siger man også gourmet og gode smagsoplevelser. Jeg har fundet fem vidt forskellige spisesteder som hver i sær – på hver deres måde – vil give dig og din kæreste en god smagsoplevelse. Velbekomme!

5 gode seværdigheder i og tæt på Skagen

Der er mange ting at se og opleve på et weekendophold i Skagen. Herunder har jeg udvalgt fem forskellige steder, som er oplagte at besøge. Da I jo kun har en enkelt weekend at gøre godt med, så skal I være lidt kræsne i jeres valg. Der skal jo også være tid til at slappe af og spise god mad.

  • Grenen Skagen: Man har ikke været i Skagen, hvis man ikke har besøgt Grenen (med Sandormen). Så enkelt kan det siges!
  • Skagens Museum: Flotte udstillinger fra Skagens malerne, kunsthåndværker og meget andet
  • Skagen Fyr: Den flotteste udsigt i Skagen fås fra toppen, men det er ikke for sarte sjæle at komme helt derop
  • Skagen Lystbådehavn: Masser af gode fiskerestauranter. Masser af liv. Masser af hygge og ting at se på
  • Spirbakke Mile Og Sandmilen: Et oplagt sted at nyde en romantisk solnedgang sammen med den man elsker

Det var mine bud på gode hoteller, restauranter og seværdigheder i Skagen!
Skagen er virkeligt et unikt sted i sommerhalvåret og det er helt sikkert der, at byen og stedet får sin energi fra. Men Skagen kan også sagens besøges udenfor højsæsonen og da det er et meget attraktivt feriested, så er priserne på overnatning også langt billigere her.

Jeg ønsker jer et rigtig hyggeligt weekendophold i Skagen!

Skriv en kommentar