Stort tema: Guide til dit næste weekendophold i Tyskland

Har du og din kæreste planer om at tage på weekendophold i nær fremtid? Så er Tyskland med sin nærhed til Danmark, sine mange muligheder og sit favorable prisniveau et oplagt valg. Et romantisk weekendophold i Nordtyskland kan fx foregå i Flensborg med wellness og forkælelse. I kan også tage på weekendophold i de charmerende storbyer Hamburg eller Berlin. Vi har fundet 9 skønne hoteller, som byder på dejlige weekendophold. Hvem ved, måske har et af dem et last minute tilbud? Men start med at læse om 9 dejlige byer i Tyskland, som I skal besøge undervejs.

Hvor skal jeres weekendophold gå hen?

Weekendophold Tyskland Placeholder
Weekendophold Tyskland

Weekendophold i Tyskland: 9 skønne hoteller

Der er utroligt mange hoteller at vælge imellem, når man har besluttet sig for et weekendophold i Tyskland. Vi har gjort din opgave lidt mindre ved at udvælge 9 af de skønneste hoteller lige syd for grænsen. Her kommer en kort beskrivelse af hver, og når du har læst færdig, kan du jo passende tjekke, om et af hotellerne måske har tilbud på weekendophold i de dage, du skal afsted…

 

Vitalhotel Alter Meierhof

1. Vitalhotel Alter Meierhof

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Vitalhotel Alter Meierhof er fantastisk beliggende lige ned til Flensburg Fjord. På det 5-stjernede hotel har gæsterne fri adgang til en stor og luksuriøs wellness-afdeling (Hof-Thermen), hvor man kan svømme rundt i den store pool – både inden døre og uden døre – samt benytte sig af det lækre stendampbad, sauna, hø-aromabad og meget mere. Hotellets restaurant ”Meierei Dirk Luther” er kåret som Tysklands bedste hotelrestaurant, mens den anden restaurant er mere i brasserie-stilen.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.500 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten, Hamburg2. Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Fairmont Hotel Vier Jahreszeiten er et 5-stjernet hotel med udsøgt beliggenhed ved Alster-søen i hjertet af Hamburg. Hotellet ligger blot inden for 10 minutters gang af adskillige seværdigheder i Hamburg, bl.a. det elegante butiksstrøg Jungfernstieg og operahuset Hamburgische Staatsoper. Hotellet har et luksuriøst spa- og fitnesscenter, og hotellets Haerlin Restaurant er tildelt hele 2 Michelin-stjerner. I den hyggelige Café Condi serveres morgenbuffet og eftermiddagskager.

Den laveste pris er i skrivende stund 2.200 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Gorki Apartments, Berlin3. Gorki Apartments

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Gorki Apartments består af en række elegant møblerede lejligheder, centralt beliggende i Berlins trendy bydel Mitte, der har et imponerende udbud af barer, cafeer, butikker og gallerier. Med sin rolige beliggenhed er Gorki Apartments et perfekt udgangspunkt for at udforske Berlins mange historiske og arkitektoniske seværdigheder. Gæsterne kan købe sodavand, vin og champagne på stedet samt kuponer til morgenmad, der kan indløses i de. nærliggende cafeer.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.300 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Schlosshotel Fleesensee4. SCHLOSS Fleesensee

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

SCHLOSS Fleesensee, der er bygget i barok stil i 1842, har en pragtfuld beliggenhed i Göhren-Lebbin midt i skøn natur og blandt mange søer. Hotellets gæster kan nyde livet i SCHLOSS Fleesensees spa-afdeling, der omfatter indendørs pool, finsk sauna og dampbad, motionscenter, 2 private spasuiter og udendørs terrasse. Hotellet lokker med hele 3 restauranter, bar og vinterhave, og umiddelbart ved siden af hotellet ligger både 18-hullers og 9-hullers golfbaner.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.100 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Schlosshotel Münchhausen5. Schlosshotel Münchhausen

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Schlosshotel Münchhausen, der kan datere sig tilbage til det 16. århundredetal, har en pragtfuld beliggenhed i naturparken Weserbergland Schaumburg-Hameln. Schlosshotel Münchhausen byder på en række spa-faciliteter omfattende hammam, dampbad og sauna. Restauranten ligger i slottets kælder og serverer det solide tyske køkken og en helt overdådig morgenbuffet om morgenen. Det skovklædte område er perfekt til vandre- og cykelture samt en runde på den 18-hullers golfbane.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.300 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Schloss Elmau Luxury Spa Retreat & Cultural Hideaway6. Schloss Elmau Luxury Spa Retreat & Cultural Hideaway

Det her hotel får i gennemsnit 5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Schloss Elmau er et luksus spahotel beliggende med en vidunderlig udsigt over Alperne. Hotellets veludstyrede wellness-afdeling byder gæsterne på blandt andet opvarmet udendørs pool, spa med indendørs pool, orientalsk hammam, fire saunaer og to saltvands dampbade. I sommerperioden er alle hotellets 6 restauranter åbne med bl.a. middelhavsretter, asiatisk mad samt en 1-stjernet Michelin-restaurant. München ligger blot halvanden time væk i bil, Østrig sølle 30 minutter.

Den laveste pris er i skrivende stund 3.950 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

7. Relais&Châteaux SPA-Hotel Jagdhof

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Relais & Châteaux SPA-Hotel Jagdhof er et 5-stjernet wellness-hotel, der ligger i Neustift med en forrygende udsigt til de tyrolske bjerge og Stubai-gletsjeren. Hotellet byder på et særdeles omfattende 3.000 m² stort spa-område med blandt andet spabade, saunaer, privat spasuite og dejlige rolige afslapningsområder. Hver eftermiddag er gæsterne velkomne ved den gratis kagebuffet, og hotellet tilbyder fri kørsel til og fra lufthavnen og banegården i Innsbruck.

Den laveste pris er i skrivende stund 2.400 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

A-ROSA SYLT8. A-ROSA SYLT

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

A-ROSA SYLT er et kostbart 5-stjernet luksushotel beliggende direkte ned til stranden på den tyske ferieø Sylt (der hedder Sild på dansk). Hotellets gæster kan slappe af i hotellets 3.500 m² store wellness-område med både indendørs og udendørs swimmingpool og flere saunaer. Hotellet har naturligvis også et veludstyret fitnesscenter og et pragtfuldt afslapningsrum med udsigt over Vadehavet. Øen Sylt har en direkte forbindelse til Rømø, men er også landfast med Tyskland.

Den laveste pris er i skrivende stund 2.300 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

 

Romantik Hotel Kieler Kaufmann9. Romantik Hotel Kieler Kaufmann

Det her hotel får i gennemsnit 4,5 stjerner på tværs af alle sammenligningssider

Romantik Hotel Kieler Kaufmann er smukt beliggende som nabo til en park og få hundrede meter fra Kielerfjorden. Det 4-stjernede hotel råder over en spa-afdeling, hvor gæsterne er velkomne til at benytte sig den indendørs pool samt dampbad og sauna. Hotellets restaurant Kaufmannsladen serverer en stor morgenbuffet i, og om aftenen omdannes den til en rar steak- og grillrestaurant. Fritiden kan fordrives på hotellets store parkterrasse, der har flot udsigt over Kielerfjorden.

Den laveste pris er i skrivende stund 1.100 kroner.

Læs mere og se den aktuelt laveste pris.

Besøg værd: 9 dejlige byer i Tyskland

Tyskland ligger så tæt på Danmark, at det er et oplagt valg som mål for dit og kærestens kommende weekendophold. Her er mange muligheder for skønne hoteller og dejlige oplevelser, og dertil kommer jo det tyske prisniveau, der ligger noget under det danske. For eksempel er der kun 7% moms på fødevarer, så det er billigere at spise og drikke godt i Tyskland. Vi har fundet 9 dejlige tyske byer, som er et besøg værd, når I alligevel er på de kanter.

 1. Bremen

  Romantisk gade i byen Bremen

  Bremen er kendt for det skønne eventyr De Bremer Stadsmusikanter, og den gamle hansestad er vitterlig en eventyrlig by med flotte, gamle kvarterer, gode restauranter og en hyggelig atmosfære. I Bremen skal du se Schnoorviertel med de snævre gyder, kunstnergaden Böttcherstrasse, det gamle rådhus og katedralen.

 2. Flensburg – Grænseindkøb og charme

  Flensburg set fra vandet

  Flensburg var i 400 år en dansk by og er i dag næsten lige så dansk som tysk. Her vil du straks føæe dig hjemme. Foruden den berømte grænsehandel skal byens opleves for sine hyggelige, gamle bygninger og den atmosfærerige havn. I Flensburg skal du se Mariekirken, Nordermarkt og byens lækre fødevaremarked.

  Læs vores guide til Flensburg

 3. Hamburg

  Hamburg fischmarkt

  Hamburg er en fantastisk by, der har så meget at byde på, at man mindst skal bruge et par dage dér. Byens luftige charme, de mange grønne områder og den kolossale havn skal simpelt hen opleves. I Hamburg skal du på havnerundfart, se Speicherstadt, Miniatureland, rådhuset og måske den frække Reeperbahn.

  Læs vores guide til Hamburg

 4. Lübeck

  Lübeck i Tyskland

  Lübeck er en af de mange nordtyske byer, hvor den danske fortid mærkes tydeligt. Lübecks smukke, gamle bydel med de flotte middelalderhuse bærer præg af byens rige handel i hansetiden. I Lübeck skal du se Mariekirken, Burgklostret, St. Anne-museet og naturligvis hele den gamle bydel, som i december huser et stort julemarked.

 5. Lüneburg

  Den gamle havn i Luneburg

  Lüneburg og den berømte nationalpark Lüneburger Heide er i dén grad et besøg værd, især når lyngen står i blomst. Den smukke middelalderby med den fine, gamle havn blev i sin tid velhavende på handel med salt. I Lüneburg skal du se saltmuseet, de gotiske kirker, de gode udskænkningssteder og den gamle havn.

 6. Osnabrück – historisk by omgivet af flot natur

  Osnabrück er en historisk gammel by, smukt beliggende mellem to bjergkæder. Osnabrück har et væld af flotte bygninger, men er også et besøg værd for sine mange wellness-steder og spabade. I Osnabrück skal du se Bocksturmtårnet, katedralen, det gamle rådhus og hele den historiske bydel.

 7. Rostock – alt fra middelalderkultur til hvide sandstrande

  Rostock er en smukt restaureret middelalderby med masser af hyggelige, gamle bygninger. Om sommeren er Rostock attraktiv med en beliggenhed nær Warnemünde hvide sandstrande, og om vinteren lokker byen med sine fine juleboder. I Rostock skal du se de smukke kirker, rådhuset, universitetet og det gamle kloster.

 8. Schwerin

  Schwerin i Tyskland er særligt kendt for deres slot

  Schwerin er hovedstad i Mecklenburg-Vorpommern og er smukt beliggende i et område med mange søer. Schwerin har det hele: Flotte, gamle bygninger, en rig kulturarv og skøn natur. I Schwerin skal du se slottet, katedralen, museet og teatret.

 9. Wismar

  Wismar i Tyskland

  Wismar var en vigtig og velhavende by i Hanseforbundets storhedstid, og byens smukke, gamle bygninger emmer den dag i dag af den glorværdige fortid som magtfuldt handelscentrum. I Wismar skal du se byens flotte kirker, paladset Fürstenhof, vandkunsten og naturligvis markedspladsen.

Hvad er drømmen om et weekendophold i Tyskland?

Hvis du har læst om de 9 byer i Tyskland, som I kan besøge – og om de 9 skønne hoteller – så må du vist indrømme, at jeres romantiske weekendophold næsten ikke kan undgå at blive en uforglemmelig oplevelse.

Men spørgsmålet er, hvad DIN drøm om et weekendophold i Tyskland omhandler? Vi mennesker er jo forskellige: Nogen elsker ro og afslapning, andre er vilde med action og aktiviteter.

 • Vil du og din kæreste helst nyde livet i hinandens gode selskab uden for mange forstyrrelser, så skal I nok vælge et hotel, der ligger fredsommeligt i naturskønne omgivelser.
 • Elsker I storbyens mange tilbud om oplevelser, restauranter, kultur og seværdigheder, så kan I også finde mindst ét hotel, der ligger lige midt i det hele.
 • Holder I af spa og wellness, vand og varme, afslapning ved poolen mv., så er der flere gode hoteller at vælge imellem.
 • Er I vilde med mad og skønne vine serveret i indbydende omgivelser, så er der mindst to hoteller med restauranter i Michelin-klassen at vælge imellem.
 • Skal en weekend helst omfatte lange traveture på stranden og vind i håret, så skal I naturligvis kigge efter et hotel med beliggenhed tæt ved havet.

Flere af hotellerne kan endda opfylde næsten alle drømmene på én gang.

Gutes Wochenende, lieber Freund!