Sinful julekalender 2022

Traditionerne hører sig julen til, og en af disse er julekalendere, der tæller ned til juleaften. Tidligere var julekalendere primært til børn og barnlige sjæle, men med årene er der dukket flere julekalendere til voksne op (se de bedre erotiske kalendere her). Blandt andet den erotiske Sinful julekalender, som leverer frække og erotiske oplevelser til både singler og par hver dag i december.

Med den bliver julemåneden ikke blot hyggelig og stemningsfyldt, men også fræk og pirrende!

Her kan I læse om årets Sinful julekalender og finde inspiration til mere tosomhed, romantik og fræk jule sex.

En erotisk julekalender for alle

En Sinful julekalender er for alle par

En sex julekalender er både for jer, der allerede bruger sexlegetøj og erotisk tilbehør i sengen men trænger til fornyelse – og jer, der gerne vil have et mere spændende sexliv, men ikke ved, hvordan I kommer i gang.

Med en Sinful julekalender bliver I nemlig introduceret til nyt legetøj og nye måder at have sex på, men stadig på en udforskende og blid måde, så alle kan være med uanset seksuel erfaring.

Se også vores liste med det bedste sexlegetøj til par

Er I helt nye indenfor sexlegetøj kan det måske føles en smule grænseoverskridende at kaste jer ud i. Med Sinfuls pakkekalender kan I dog nemt føle jer trygge i processen. Produkterne i julekalenderen er alle i den blide ende af skalaen og derfor et godt sted at begynde jeres nye erotiske eventyr.

Der medfølger samtidig gode instruktioner, der fortæller jer, hvordan I bruger produkterne – og så sendes julekalenderen diskret indpakket i en neutral papæske, så ingen kan se, hvad der gemmer sig indeni, når pakken skal afhentes i pakkeshoppen.

Sinfuls julekalendere er meget populære, og der må oftest meldes udsolgt allerede i november. Vil I sikre jer en fræk julekalender fra Danmarks største erotiske webshop anbefaler vi derfor, at I bestiller i god tid.

 95 % af de tidligere købere, anbefaler Sinfuls julekalender til andre

Se alle Sinful julekalendere her og bestil med fri fragt.

Sinful julekalender i tre udgaver

I kan købe en Sinful pakkekalender i tre forskellige udgaver:

 

Sinful Classic Julekalender 2022Sinful Classic Julekalender 2020

Her får I en klassisk erotisk julekalender med 24 låger med hver sin frække overraskelse.

Kalenderen koster 795 kroner og indeholder produkter til en værdi af 2300 kroner.

Læs mere eller bestil

 

 

Sinful Advent Julekalender 2022Sinful Advent Julekalender 2020

En adventskalender med 4 låger, som hver indeholder 6 overraskelser, der kan gøre jeres adventssøndag endnu mere hyggelig.

Adventskalenderen koster 995 kroner og indholdet har en samlet værdi på 2100 kroner.

Læs mere eller bestil

 

 

Sinful Deluxe Julekalender 2022Sinful Deluxe Julekalender 2020

Luksusudgaven af årets Sinful julekalender, hvor der er skruet endnu mere op for både den samlede værdi af alle gaverne samt kvaliteten af indholdet.

Julekalenderen koster 1295 kroner og består af produkter til en værdi af 3700 kroner.

Læs mere eller bestil

 

 

Uanset hvilken Sinful kalender I vælger, får I sexlegetøj og tilbehør der kan bruges som par og i mange tilfælde også alene. Fælles for dem alle er, at de giver inspiration til at prøve nye ting i sengen og gør det nemt for jer at komme i gang.  Mange af produkterne kan også bruges i kombination med hinanden hvormed der opstår endnu flere muligheder for nye sexoplevelser.

Samtidig er den samlede værdi af indholdet også langt højere end julekalenderens pris, end hvis I skulle have købt jeres nye sexlegesager enkeltvist. Udover at byde på en fræk overraskelse hver dag i december får I således også på en billig måde skuffen med sexlegetøj fyldt op med nye, lækre sager.

Indhold i årets Sinful pakkekalender

Generelt er der god variation i indholdet af de enkelte erotiske julekalendere. Faktisk anbefaler 95 % af de tidligere købere Sinfuls julekalender til andre – på grund af det varierende indhold og den høje kvalitet.

En egentlig Sinful julekalender unboxing ville tage en del af glæden ved at have en fræk julekalender. Derfor vil vi ikke afsløre, hvad der nøjagtigt gemmer sig bag alle 24 låger i Sinful julekalender 2022. Vi kan dog sagtens løfte sløret for, at der er tale om en erotisk julekalender, som de fleste kan finde glæde i.

  • Sinful Classic Julekalender indeholder i alt 13 stykker sexlegetøj, 4 produkter til blid bondage og 7 slags erotiske accessories, som kan være alt fra massageolie til frækt lingeri.
  • Sinful Advent Julekalender består af i alt 6 stykker sexlegetøj, 4 produkter til blid bondage og 2 slags accessories, fordelt på 4 låger i alt.
  • Sinful Deluxe Julekalender gemmer på 14 stykker Sinful sexlegetøj, 6 produkter til blid bondage og 4 typer erotiske accessories.

Sexlegetøjet og de øvrige produkter i julekalenderne er fremstillet af anerkendte mærker som Obaie, Mr. Membr, Nortie og Amaysin. I finder også bestsellere fra webshoppens eget udvalg af Sinful sexlegetøj.

Udover selve indholdet medfølger der en folder til hver Sinful pakkekalender, som fortæller om det sexlegetøj og det tilbehør, der gemmer sig bag lågerne. Dermed kan I læse, hvordan produktet anvendes og få tips og tricks til årets jule sex.

Hvilken Sinful julekalender skal I vælge?

Par ligger i sengen og slapper af

Har I tidligere prøvet en pakkekalender fra Sinful anbefaler shoppens selv, at I vælger en anden udgave i 2022 end sidste år. Så er I nemlig sikre på, at I får flest mulige frække overraskelser i december. Selv om indholdet ændrer sig fra år til år, kan der nemlig være enkelte gengangere.

Har I en travl hverdag hvor I ved, at I kan have svært ved at prioritere voksensamværet på daglig basis, kan Sinfuls adventskalender måske være oplagt for jer. Her kan I nemlig fordybe jer i flere ting på én gang – og selvom der er lagt op til at julekalenderen åbnes hver søndag, bestemmer i naturligvis helt selv, om I hellere vil åbne den en anden dag med bedre tid til hinanden.

Vil I gerne blive bedre til at huske på erotikken i hverdagen, er en julekalender med 24 låger derimod oplagt, fordi I her – på en helt naturlig måde – får trukket tankerne hen på jeres sexliv og ikke mindst hinanden.

Uanset hvilken Sinful julekalender I vælger er I sikre på en mere varm og kærlighedsfyldt december.

Et alternativ til Sinful kalenderen, er Naughty & Nice, som I kan læse om her.

Ligger i sengen efter sex

Skriv en kommentar