Bedste sexlegetøj til par

Sexlegetøj er ikke kun forbeholdt singler. Det vidner det voksende marked af sexlegetøj til par om, og udvalget er større end nogensinde før. Hvor der tidligere ikke fandtes meget andet end klassisk erotisk legetøj til mænd eller kvinder, findes der i dag langt mere legetøj til voksne, der er udviklet til at kunne bringe glæde og fornøjelse til begge parter samtidig.

Hvor naturtro dildoer måske ikke rent æstetisk er faldet i alles smag, er det moderne sexlegetøj til par med dets smukke linjer og blide udtryk langt mere romantisk og tryghedsskabende. Begge dele noget, der er vigtigt for mange par, når der skal introduceres sexlegetøj i parforholdet.

Her på siden vil I blive præsenteret for det bedste sexlegetøj til mænd, kvinder og par. I vil også finde billig sex legetøj, som kan benyttes alene af enten ham eller hende – samt forslag til sexudstyr som kan gøre jeres i forvejen frække sexliv endnu mere erotisk og intimt. I kan gå direkte til de emner de interesserer jer:

Sexlegetøj til par for begyndere

Intimt par i sengen

 

Hvis I er nye indenfor frækt legetøj, er det oplagt at købe en pakke, som indeholder alt det, I har brug for.

På den måde får I desuden billig sexlegetøj, fordi stykpriserne er relativt lave, når I køber en samlet boks fremfor flere stykker erotik legetøj enkeltvis. Der findes flere forskellige såkaldte begynderbokse, der både giver jer et godt sexlegetøj tilbud og et mere levende sexliv.

Læs også: Stor guide til de bedste erotiske spil

Begynderpakke til par

Begynderpakke til par

Udover en letlæselig guide til sex med legetøj indeholder boksen frækt legetøj i den blidere ende af skalaen.

Kassen består af en klitorisvibrator, en dildovibrator, en bækkenbundskugle og en analplug. Pakken indeholder også den vigtige glidecreme, som sørger for, at legen er behagelig også selvom den varer ved længe. Ved hjælp af guiden kan I læse jer til, hvordan I får mest mulig nydelse ud af sexlegetøjet – men I kan også prøve jer frem.

Farverne er holdt i en neutral sort, så legetøjet ikke springer i øjnene, men naturligt falder ind i jeres sexlege.

Æsken koster 299 kroner og kan købes online her

Anal sexlegetøj pakke

Anal sexlegetøj pakke

Måske er I allerede en smule erfarne indenfor sexlegetøj, men har endnu ikke udforsket analsex sammen? Her er sexlegetøj en god hjælper. Både når I skal lære følelsen af anal penetration at kende, inden I kaster jer ud i et reelt samleje – og som ekstra krydderi i den analsex, I måske i forvejen nyder sammen.

Startersættet med anal sexlegetøj indeholder en guide med gode råd til analsex og instruktioner i, hvordan I anvender det vedlagte erotiske legetøj til par.

Derudover får I en begynder buttplug, en anal glidecreme som er vigtig for analsex generelt – samt en anal relax spray som får musklerne omkring anus til at slappe af og gøre oplevelsen endnu mere behagelig. I får også en anal douche vaskegel, som I kan bruge både inden og efter legen.

Find æsken til 249 kroner her

Æske til BDSM-begyndere

Æske til BDSM-begyndere

Billigt legetøj til voksne finder I også med denne pakke.

BDSM er en forkortelse for Bondage, Disciplin, Dominant og Submissive. I daglig tale den type sex, de fleste af os forbinder med S/M og det at blive bundet.

Hvis I gerne vil udforske sexlege med blindfolding og fiksering – samt nyde oplevelsen af pirrende fornemmelser fra en lille pisk – er denne sexlegetøj pakke et godt sted at begynde.

Æsken indeholder halsbånd, pisk, gagball, manchetter, blindfold, et reb samt to brystklemmer. Det får jer godt omkring de forskellige typer af sexlegetøj indenfor BDSM, så I kan finde ud af, om det er noget for jer.

I kan købe æsken til 279 kroner her

Sexspillet Monogamy

Monogamy – et testvindende sexspil

For nogen kan det være svært at komme i gang med at lege med det fælles sexlegetøj. For hvordan skal man starte uden det bliver alt for akavet og famlende?

Her er et parspil en god hjælpende hånd og brætspillet Monogamy er et af de bedste sex spil på markedet.

Spillet indeholder forskellige kort i 3 kategorier: Intim, Erotik og Lidenskab. Monogamy fokuserer både på jeres kærlighed til hinanden og det erotiske. I får derfor enten spørgsmål og opgaver som styrker intimiteten til hinanden eller konkrete frække opgaver, som sætter jer i gang med jeres sex med legetøj.

Spillet koster 249 kroner og kan købes i blandt andet denne sexlegetøj butik

Se flere spændende erotiske parspil her

Fjernstyret sexlegetøj til par

En sjov måde at pirre hinanden på – især mens der er andre til stede – er med fjernstyret sexlegetøj til par. Ved at lade den ene part bære den vibrerende del, og den anden bestemme ved at styre fjernbetjeningen, er der både lagt op til pirrende lege og sjove episoder.

Særligt to typer fjernstyret legetøj er meget populære.

Fjernbetjent vibratoræg

Fjernbetjent vibratoræg

Et vibratoræg er en anordning, som kan indføres i kvinden og sidde der i enten kortere eller længere tid. Med til ægget hører en fjernbetjening, som kan styre varigheden og intensiteten af vibrationerne. Således har den person, som styrer fjernbetjeningen, kontrollen over den der bærer vibratorægget i sig.

Vibratorægget kan dog også sagtens bruges alene som almindeligt sexlegetøj til hende – eller som fælles vibrator i forbindelse med samleje.

Denne model er derudover vandtæt og kan således også benyttes i badet, spaen eller på stranden.

Find den til 399 kroner her

Fjernbetjent trussevibrator

Fjernbetjent trussevibrator

En trussevibrator bygger på samme koncept som vibrationsægget. Hvor ægget skal indføres i kvinden, kan trussevibratoren dog blot placeres i trussen og holdes fast mod kroppen på denne måde.

Trussevibratoren leveres med et par medfølgende trusser, som er perfekt skabt til at placere vibrationsenheden korrekt. Dermed får kvinden maksimal nydelse ud af denne type sexlegetøj for par.

Der medfølger naturligvis også en fjernbetjening, som kan styre vibrationsmønsteret og intensiteten. Så kan den part, der styrer trussevibratoren, både pirre og drille modparten alt efter humør og temperament.

Køb trussevibratoren til 399 kroner her

Vindere af den store test af sexlegetøj

Noget sexlegetøj til par er så godt og exceptionelt, at det har vundet priser. Særligt de to nævnte produkter herunder har vakt opmærksomhed indenfor erotisk legetøj for voksne. Og vi forstår godt hvorfor.

Håndfri sexlegetøj for par

The Cone - håndfri sexlegetøj for par

Når man virkelig giver sig hen til sex med hinanden, kan man nogle gange ærgre sig over, man kun er udstyret med 2 hænder. Det råder The Cone bod på, som et af de første typer af håndfri sexlegetøj på markedet.

The Cone er enkel i sin udformning og ligner en kegle. Den er bred i bunden og spidser til i toppen – og kan placeres på både gulvet, bordet eller i selve sengen. Formen gør, at begge parter kan få glæde af The Cone samtidig og med flere forskellige vibrationsmønstre er der masser af variation.

The Cone er samtidig meget diskret i sit udtryk – og skulle i glemme at sætte den væk, er det nok de færreste der vil gætte, hvad der gemmer sig under det minimalistiske ydre.

I finder The Cone til 795 kroner her

Lelo Liv G-punkts vibrator

Lelo Liv G-punkts vibrator

En anden vinder i en stor test af sexlegetøj til kvinder er denne G-punkts vibrator.

Designet er stilrent og feminint og derfor et æstetisk flot valg, når I skal finde fælles sexlegetøj til par. Udformningen sikrer at kvindens G-punkt stimuleres, men vibrationsfunktionen kan også anvendes på klitoris, så kvinden således kan stimuleres på to forskellige måder.

Lelo Liv blev kåret som den bedste G-punktsvibrator på Ekstrabladet.dk for nogle år tilbage, men er fortsat et af de mest populære produkter indenfor legetøj til voksne.

Den fås i flere forskellige farver og er både lydsvag og vandtæt.

Køb sex legetøj i form af Lelo Liv til 949 kroner her

Fælles sexlegetøj til par

Der findes flere forskellige slags sexlegetøj online, som kan bruges af både ham og hende samtidig. På den måde kan jeres sex med legetøj blive en endnu mere fælles oplevelse, end det er i forvejen.

We Vibe Sync

We Vibe Sync

We Vibe har været på markedet indenfor sexlegetøj til par i mange år – men siden den første version kom på gaden, er der tilføjet en lang række forbedringer.

Den nyeste model er We Vibe Sync, som først og fremmest har en endnu bedre pasform og fleksibilitet end tidligere. Dermed passer den til enhver kvindekrop og er således garant for en fantastisk oplevelse, uanset hvem man er.

We Vibe Sync giver en unik mulighed for sex med legetøj, fordi den bruges under samleje, så både manden og kvinden får glæde af den samtidig.

We Vibe føres ind i kvinden, inden manden trænger ind, så den ene ende stimulerer hende indefra – og den anden udefra i klitorisområdet. Vibrationerne fra det fælles sexlegetøj stimulerer dermed både penis og kvindens G-punkt, hvormed begge får en meget intens oplevelse.

Legetøjet kan desuden fjernbetjenes med enten den tilhørende app eller en medfølgende fjernbetjening.

Køb We Vibe Sync til 1.399 kroner her

Sexlegetøj til mænd fra Tenga

Sexlegetøj til mænd fra Tenga

Penisringe fås i mange former og er et af mest populære sex hjælpemidler der findes. Fælles for dem alle er, at de er udviklet, så de både hjælper med at få en hårdere erektion og holde denne længere. Samtidig stimulerer penisringen kvindens klitoris under samlejet.

Den vibrerende penisring fra Tenga er en af de bedste på markedet og et godt stykke legetøj for voksne, som er nybegyndere indenfor sexlegetøj. Den er nemlig let at bruge og både manden og kvinden kan få stor glæde af produktet. En penisring kan også være godt sexlegetøj for mænd alene og kan derfor også bruges uden en partner.

Tenga SVR koster omkring 599 kroner og få blandt andet her

Vibrerende buttplug som sexlegetøj for par

Vibrerende buttplug som sexlegetøj for par

En buttplug er et stykke relativt billigt sexlegetøj og kan bruges af både mænd og kvinder. Vælger I en vibrerende af slagsen, får I desuden flere funktioner i ét. Udover at kunne bruge buttplug’en analt, kan I nemlig også nyde vibrationerne på andre dele af kroppen.

Når I skal vælge en vibrerende buttplug er det vigtigt, overfladematerialet gør det nemt at indføre sexlegetøjet i kombination med glidecreme. Samtidig skal jeres buttplug også have en bred fod, der kan fungere som stopklods, så jeres buttplug altid sidder korrekt.

Denne buttplug til 159 kroner opfylder alle kravene

Tilbehør til sexlegetøj

Selvom jeres nye sexlegetøj i sig selv kan skabe masser af glæde og utallige frække stunder, findes der produkter, det kan gøre oplevelsen endnu bedre.

Glidecreme

Glidecreme

Selvom lysten er i top, kan glidecreme sagtens være en god følgesvend, når I finder jeres par sexlegetøj frem. Primært fordi sexlege, heldigvis, ofte kan trække ud og tørhed og irritation derfor kan opstå efter længere tids brug. Dette forebygger I ved altid at sørge for, der er masser af fugtighed tilstede, når I leger sammen. Som en ekstra bonus øger brugen af glidecreme også ofte følsomheden – og får især sex lejetøj af silikone til at føles som rigtig hud.

Find en god glidecreme her

Massageolie

Massageolie

Fornemmelsen af berøring på en glat, olieret hud er yderst behagelig og derfor bruges massage også af mange som en del af forspillet. Olien lader jer udforske hinandens kroppe uden friktion – og hvis I ender med at have samleje, er det også en helt særlig oplevelse at mærke hinandens glatte kroppe forenes på denne måde. OBS: Bruger I kondomer af latex, skal I være opmærksomme på, at olie kan svække strukturen og gøre kondomet skrøbeligt.

Find en massageolie her

Gels

Gel

Der findes flere forskellige produkter på markedet af tilbehør til sexlejetøj, som kan enten forstærke, ændre eller formindske følelsen hos både ham og hende. I kan for eksempel købe en orgasme-gel, som forstærker følelsen ved klitoris – eller kølende cremer som skaber en særligt prikkende fornemmelse hos både mænd og kvinder. Der findes også gels, som nedsætter følelsen i penis en anelse, så manden får mulighed for at holde længere. Til stor glæde for begge parter.

Find en gel her

Samtidig findes der også på markedet for sex legetøj en række vigtigt tilbehør, når sexlegene skal være både sikre og hygiejniske.

  • Rengøringsmidler. Sexlegetøj af silikone kan være særlig følsomt over for almindelige rengøringsmidler. Dermed kan silikonen kan ændre både farve og overfladestruktur med tiden. Derfor er det en god idé at benytte særligt rengøringsmiddel til sexlegetøj som både beskytter jeres sex hjælpemidler og sørger for, de altid er hygiejnisk rene. Det anbefales i øvrigt at rengøre legetøjet både før og efter brug for at undgå infektioner.
  • Intimsæbe. Det naturlige miljø i både mænd og kvinders underliv kan være letpåvirkeligt og brugen af sæbe med parfume eller for lav pH-værdi kan medføre kløe og irritation. Derfor er det en god idé at kombinere jeres brug af sexlegetøj til par med en særlig sæbe, I kan vaske jer selv med efter jeres frække stunder. Især efter analsex er det særligt for mænd vigtigt at få gjort penis ordentlig ren for at undgå infektioner.

Bedste steder at købe erotisk legetøj

Ifølge Trustpilot er disse steder de bedste:

Par der har haft sex

PS. Husk at du kan finde de bedste sex julekalendere her

Skriv en kommentar