Forær din partner en fræk sex julekalender og få en december måned I ALDRIG glemmer

Med en sex julekalender får den ellers traditionsbundne og let forudsigelige december et ekstra element. Julen er jo som bekendt både hjerternes fest og en tid fyldt med overraskelser – og sidstnævnte behøver ikke begrænse sig til gaverne under juletræet.

December kan nemlig også byde på en masse seksuelle overraskelser. Især med en fræk julekalender til ham og hende eller en fræk pakkekalender til par.

Her er vores 5 favoritter:

  1. Sinful julekalender: Danmarks mest populære kalender – kan købes her til 795 kr.
  2. Amorelie julekalender: Fungerer både til par og singler af begge køn – kan købes her til 1.199 kr.
  3. Wild Christmas Fræk Julekalender: God og billig pakkekalender – kan købes her til 849 kr.
  4. Fetish Julekalender Silent Night XX-Large: Til de vovede – kan købes her til 889 kr.
  5. 50 Shades of Grey julekalender: Kvalitetslegetøj i den blide ende – kan købes her til 1289 kr.

Derudover er en omgang fræk jule sex også meget mere oplagt og indenfor rækkevidde, når man som par har masser af nyt legetøj at afprøve i den søde juletid.

Her får I inspiration til, hvilken fræk adventskalender eller erotisk pakkekalender, I skal vælge. Enten til hinanden, så I kan åbne den i fællesskab – eller måske som fræk julekalender til hende eller ham som en slags ekstra overraskelse i juletiden.

1. Den populære Sinful julekalender

Pris: 795 kroner – kan købes her

Erotisk Sinful julekalender

Den frække julekalender fra Sinful er en af de mest kendte og populære på markedet. Det skyldes først og fremmest, at både universet og produktudvalget hos Sinful er stilfuldt og frækt på én gang. Det gør det nemt at identificere sig med Sinfuls koncept og legetøjet i sig selv. Uanset om man er nybegynder inden for sex legetøj til par eller allerede har en del erfaring med legetøj til voksne.

En Sinful pakkekalender indeholder både sexlegetøj, tilbehør og ekstraudstyr til jeres julekalender sex og blide bondageprodukter, som måske kan vække jeres interesse for dette område på en forsigtig måde. Med en Sinful kalender får I således lidt af det hele og er dermed garanteret fræk jule sex hele december.
Der er med andre ord tale om en erotisk kalender med stor variation i indholdet og derfor også en god sex julekalender at starte med, hvis I endnu ikke har prøvet konceptet før.

Den populære Sinnful julekalender ændrer i øvrigt indhold fra år til år. Derfor kan I sagtens investere i en fræk sexjulekalender fra Sinful flere år i streg.

Læs mere om kalenderen

2. Fræk julekalender til par

Pris: 1.199 kroner – kan købes her

Amorelie erotisk julekalenderEn anden sexlegetøj kalender er udgaven fra Amorelie. Udover at kalenderen har et flot og eksklusivt udtryk, er indholdet også nøje gennemtænkt og særligt udvalgt.

Med denne sex julekalender får I samtidig nogle af de bedste produkter markedet for erotisk legetøj kan byde på.

Der er frække overraskelser til hver dag og I finder både sexlegetøj, tilbehør som cremer og olier samt andet spændende tilbehør, som sikrer jer masser af frække oplevelser sammen – og en hel anden slags julekalender sex end I er vant til.

Denne adventskalender er desuden ikke kun en julekalender til par. Indholdet passer nemlig også til singler. Kalenderen kan således fint købes som fræk julekalender til ham eller en erotisk julekalender til hende. Enten til dig selv eller som en fræk juleoverraskelse til din partner.

Læs mere om kalenderen

3. Erotisk julekalender med masser af luksus

Pris: 849 kroner – kan købes her

Wild christmas fræk julekalender til parLeder I efter en erotisk pakkekalender med masser af variation i indholdet samt et strejf af luksus er denne Wild Christmas julekalender måske noget for jer.

Her er nemlig tale om en sexlegetøj julekalender, som indeholder lidt af det hele: Frækt lingeri, erotisk tilbehør til et frækt sexliv og forskelligt spændende legetøj.

Hver overraskelse er pakket i sin egen fine æske og her er således nærmere tale om en erotisk pakkekalender fremfor en traditionel lågekalender.
Hver æske indeholder, udover selve gaven, også en lille flyer, der giver jer forslag til, hvordan I kan bruge den pågældende gave på hinanden eller jer selv.

Denne variant kan nemlig også bruges som fræk julekalender til hende, som således kan gøre sin egen juletid endnu mere sød og magisk.

Læs mere om kalenderen

4. Kinky sex julekalender

Pris: 889 kroner – kan købes her

Fetish julekalender silent night xx-large

Er I en smule kinky og ikke bange for at prøve jeres grænser af? Så er denne sex julekalender måske den oplagte til jer. Her er nemlig tale om en fræk julekalender som har hentet inspiration til indholdet indenfor BDSM-universet.

Måske er I allerede en smule erfarne indenfor den lidt mørkere side af sexlegene eller også er I interesserede i at prøve en ny verden af på en nem måde. Sidstnævnte noget der er nemt at gøre med netop en julekalender af denne slags.

Her får I nemlig masser af forskelligt sexlegetøj og sexudstyr, som er nøje udvalgt, så I kommer lidt omkring det hele. Dermed kan I blandt andet prøve forskellige ting som fiksering og gagging af og se, om det er noget for jer – og senere udvide repertoiret med andet sexlegetøj til par.

Den store Silent Night julekalender indeholder 24 overraskelser, som både kan bruges som par eller på egen hånd, når I gerne vil give jeres jule sex et pift af noget mørkt, pirrende og sensuelt.

Læs mere om kalenderen

5. 50 Shades of Grey julekalender

Pris: 1.289 kroner – kan købes her

Fifty Shades of Grey Erotisk julekalender til parVar I vilde med de populære 50 Shades of Grey film? Og har I lyst til at prøve lidt fræk julekalender sex med elementer fra den mildere ende af BDSM-skalaen af? Så er denne Fifty Shades of Grey julekalender oplagt.

Bag det sorte, diskrete ydre gemmer sig 24 forskellige overraskelser, som med garanti kan gøre december fræk, udfordrende og en smule grænsesøgende.

Indholdet er sammensat, så I kommer til at opleve de forskellige hjørner af den blidere ende af det ellers lidt småkinky sexunivers, som 50 Shades of Grey byder på. Det hele er holdt i stilfulde sorte og grå nuancer, som gør indholdet pænt at kigge på og have liggende fremme.

Leder I efter et godt sted at begynde jeres kommende BDSM-eventyr er denne sexlegetøj julekalender et godt valg – og fordi indholdet er af meget høj kvalitet, får I meget for pengene.

Læs mere om kalenderen

Hjemmelavet sex julekalender

 

Sexlegetøj hos Sinful

Hvis I gerne vil have fuld kontrol over indholdet i jeres sex julekalender, kan I lave den selv. For eksempel ved at gå på opdagelse i det store sortiment af sexlegetøj i de forskellige webshops. Her kan vi blandt andet anbefale Sinful, der har alt hvad hjertet (og lysten) begærer. På den måde er I sikre på, I kun får indhold i jeres frække julekalender, som I selv har interesse for eller ved, vil tænde hinanden.

Her kommer nogle ideer til sexlegetøj

Du kan finde flere gode ideer her

Som nævnt herover, så er én af måderne I kan skabe en sex julekalender på, fx ved at købe et spil.

Erotiske spil til par

Mange sexspil er nemlig opbygget omkring et sæt kort, som indeholder spørgsmål eller frække opgaver. Fx I.O.U. spillene som består af en æske med 42 forseglede kort, der kan åbnes enkeltvis.

Dette spil er således velegnet som et alternativ til en traditionel fræk julekalender til par. I åbner blot et kort sammen hver dag og udfører opgaven. Så er I garanteret en fræk december.

Find mere inspiration i vores artikel med de bedste sex spil

24 gaver eller 4 gaver?

Det kan også være, I synes en gave om dagen er for meget. December er for mange en travl måned og 24 nye slags tilbehør til sexlivet kan måske være en del at forholde sig til i nogle forhold. Er det tilfældet hos jer, kan I lave en adventskalender, hvor I nøjes med en gave hver søndag.

Således kan I samtidig få plads til lidt dyrere gaver i jeres sexlegetøj julekalender, fordi budgettet rækker længere, når man kun skal købe 4 gaver fremfor 24.

Et lille tip

Laver I jeres erotiske julekalender sammen, kan I hver især købe 2 gaver – så bliver I begge overrasket i løbet af måneden – og det er jo en dejlig ting.

Gå på opdagelse blandt en masse forskelligt legetøj og udstyr her

Erotisk par i sengen

Skriv en kommentar