Forær din partner en fræk sex julekalender og få en december måned I ALDRIG glemmer – opdateret i 2023

Indeholder reklame

Med en sex julekalender får den ellers traditionsbundne og let forudsigelige december et ekstra element. Julen er jo som bekendt både hjerternes fest og en tid fyldt med overraskelser – og sidstnævnte behøver ikke begrænse sig til gaverne under juletræet.

December kan nemlig også byde på en masse seksuelle overraskelser. Især med en fræk julekalender til ham og hende eller en fræk pakkekalender til par. Her får du vores bedste bud her i 2023.

Her er vores 5 favoritter:

  1. Sinful julekalender: Danmarks mest populære kalender kan købes for 895 kr. (Den findes også i en lækker Premium Edition til 1.395 kr., samt som noget nyt i 2022, en række andre spændende varianter)
  2. Naughty & Nice kalender Samlet værdi for over 3.600 kroner – kan købes for 899 kr
  3. Satisfyer Premium: Bestseller fra sidste år er kommet i ny og endnu bedre variant – kan købes for 1.099 kr.
  4. Orion Erotisk Julekalender: Flot og eksklusiv erotisk julekalender – kan købes for 999 kr.
  5. Mshop Adventskalender: Den miljøbevidste kalender til en billig pris – kan købes for 695 kr.

Derudover er en omgang fræk jule sex også meget mere oplagt og indenfor rækkevidde, når man som par har masser af nyt legetøj at afprøve i den søde juletid.

Her får I inspiration til, hvilken fræk adventskalender eller erotisk pakkekalender, I skal vælge. Enten til hinanden, så I kan åbne den i fællesskab – eller måske som fræk julekalender til hende eller ham som en slags ekstra overraskelse i juletiden.

1. Den populære Sinful julekalender

Pris: 895 kroner – kan købes her

Sinful julekalender 2022

Den frække julekalender fra Sinful er en af de mest kendte og populære på markedet. Det skyldes først og fremmest, at både universet og produktudvalget hos Sinful er stilfuldt og frækt på én gang. Det gør det nemt at identificere sig med Sinfuls koncept og legetøjet i sig selv. Uanset om man er nybegynder inden for sex legetøj til par eller allerede har en del erfaring med legetøj til voksne.

En Sinful pakkekalender indeholder både sexlegetøj, tilbehør og ekstraudstyr til jeres julekalender sex og blide bondageprodukter, som måske kan vække jeres interesse for dette område på en forsigtig måde. Med en Sinful sex kalender får I således lidt af det hele og er dermed garanteret fræk jule sex hele december.
Der er med andre ord tale om en erotisk kalender med stor variation i indholdet og derfor også en god sex julekalender at starte med, hvis I endnu ikke har prøvet konceptet før.

Den populære Sinnful julekalender ændrer i øvrigt indhold fra år til år. Derfor kan I sagtens investere i en fræk sexjulekalender fra Sinful flere år i streg.

Læs mere om kalenderen (fås også i en Premium udgave og Advent-variant)

 

Naughty & Nice kalender 20222. Naughty & Nice kalender

Pris: 899 kroner – kan købes her

Her er der tale om endnu en flot sexjulekalender, hvor der ikke er sparet på noget. Den samlede værdi af produkterne er over 3.600 kroner, hvis du skulle købe dem enkeltvist. Og hver gave er pakket smukt ind, hvilket giver en stor tilfredsstillelse, når man åbner dagens pakke.

Den frække sex kalender indeholder lidt af hvert; blandt andet klassisk sexlegetøj, tilbehør, lettere bondage produkter og forførende sexspil der vil pirre jer hele december måned. Den store julekalender er et godt valg til jer der sætter pris på kvalitet, men heller ikke vil købe den dyreste kalender på markedet.

Kalenderen kan bruges af hende, ham eller af par.

Læs mere om kalenderen

 

Satisfyer Premium 20223. Endnu en bestseller: Satisfyer Premium

Pris: 1.099 kroner – kan købes her

En anden sexlegetøj kalender er udgaven fra Amorelie. Udover at kalenderen har et flot og eksklusivt udtryk, er indholdet også nøje gennemtænkt og særligt udvalgt.

Med denne sex julekalender får I samtidig nogle af de bedste produkter markedet for erotisk legetøj kan byde på.

Der er frække overraskelser til hver dag og I finder både sexlegetøj, tilbehør som cremer og olier samt andet spændende tilbehør, som sikrer jer masser af frække oplevelser sammen – og en hel anden slags julekalender sex end I er vant til.

Denne adventskalender er desuden ikke kun en julekalender til par. Indholdet passer nemlig også til singler. Kalenderen kan således fint købes som fræk julekalender til ham eller en erotisk julekalender til hende. Enten til dig selv eller som en fræk juleoverraskelse til din partner.

Læs mere om kalenderen

 

Orion kalender 20224. Eksklusiv erotisk julekalender

Pris: 999 kroner – kan købes her

Leder I efter en erotisk pakkekalender med masser af variation i indholdet samt et strejf af luksus er denne eksklusive Orion kalender måske noget for jer.

Her er tale om en sexlegetøj julekalender der indeholder lidt af det hele: erotisk tilbehør til et frækt sexliv og forskelligt spændende legetøj fra fx Womanizer, You2toys og Sweet Smile.

Hver overraskelse er pakket i sin egen fine æske og her er således nærmere tale om en erotisk pakkekalender fremfor en traditionel lågekalender.

Denne variant med 24 sensuelle overraskelser kan bruges som fræk julekalender til hende, ham (eller selvfølgeligt som par), så I kan gøre jeres juletid endnu mere sød og magisk.

Læs mere om kalenderen

 

Mshop adventskalender 20225. Mshop: Den miljøbevidste

Pris: 695 kroner – kan købes her

Mshop har i 2022 lavet en miljøvenlig adventskalender der er lavet af genanvendte og FSC®-godkendte materialer, og som derfor skiller sig væsentligt ud på listen.

Sammenlignet med andre sex julekalendere på markedet, er der 80% mindre spild ved produktionen af kalenderen, så den er det miljøbevidste valg.

I alt indeholder adventskalenderen 8 lækre produkter til dig og din kæreste, herunder 3 styks sexlegetøj, 2 care-produkter, 2 BDSM-legetøj og et inspirationshæfte med tips og sjove udfordringer der kan pifte sexlivet op.

Adventskalenderen har en samlet værdi på 1.849 kroner.

Læs mere om kalenderen

 

Hjemmelavet sex julekalender

Sexlegetøj hos Sinful

Hvis I gerne vil have fuld kontrol over indholdet i jeres sex julekalender, kan I lave den selv. For eksempel ved at gå på opdagelse i det store sortiment af sexlegetøj i de forskellige webshops. Her kan vi blandt andet anbefale Sinful, der har alt hvad hjertet (og lysten) begærer. På den måde er I sikre på, I kun får indhold i jeres frække julekalender, som I selv har interesse for eller ved, vil tænde hinanden.

Her kommer nogle ideer til sexlegetøj

Du kan finde flere gode ideer her

Som nævnt herover, så er én af måderne I kan skabe en sex julekalender på, fx ved at købe et spil.

Erotiske spil til par

Mange sexspil er nemlig opbygget omkring et sæt kort, som indeholder spørgsmål eller frække opgaver. Fx I.O.U. spillene som består af en æske med 42 forseglede kort, der kan åbnes enkeltvis.

Dette spil er således velegnet som et alternativ til en traditionel fræk julekalender til par. I åbner blot et kort sammen hver dag og udfører opgaven. Så er I garanteret en fræk december.

Find mere inspiration i vores artikel med de bedste sexspil

24 gaver eller 4 gaver?

Det kan også være, I synes en gave om dagen er for meget. December er for mange en travl måned og 24 nye slags tilbehør til sexlivet kan måske være en del at forholde sig til i nogle forhold. Er det tilfældet hos jer, kan I lave en adventskalender, hvor I nøjes med en gave hver søndag.

Således kan I samtidig få plads til lidt dyrere gaver i jeres sexlegetøj julekalender, fordi budgettet rækker længere, når man kun skal købe 4 gaver fremfor 24.

Et lille tip

Laver I jeres erotiske julekalender sammen, kan I hver især købe 2 gaver – så bliver I begge overrasket i løbet af måneden – og det er jo en dejlig ting.

Gå på opdagelse blandt en masse forskelligt legetøj og udstyr her

Artiklen er opdateret i januar 2023.

Erotisk par i sengen

Skriv en kommentar