48 gode adventsgaver til kæresten

Det er ganske kort tid til juletiden begynder. I juletiden forkæler vi dem, vi har kær, hvilket især gør sig især gældende for kærestepar imellem. Hvis du mangler at købe adventsgaver til din kæreste, finder du her et forslag til gaver til formålet. Helt præcist 48 forskellige gaveideer.

Hvad er adventsgaver?

Adventsgaver gives de fire søndage op til juleaften og består oftest af lidt større og dyrere gaver, end pakkekalendergaver gør. Første søndag i advent kan ligge helt tilbage i november, hvorfor man skal være ude i god tid for at nå at have gaverne klar. Dette betyder, at du allerede nu bør gå i gang med at anskaffe dig de fire adventsgaver.

Køb adventsgaver på nettet

Den nemmeste og hurtigste løsning er at købe adventsgaver til din kæreste på nettet, fordi det sparer dig for megen tid i byen, hvor du skal rundt i forskellige butikker og lede efter de perfekte gaver. Når du bestiller dem på nettet leveres de til din adresse eller til dit lokale posthus, hvilket betyder, at den eneste gang du skal gå ud for at anskaffe dig gaverne, er når du skal på posthuset.

Oplevelsesgaver – anderledes adventsgaver

Spa og Wellness ophold på Fyn

Hvis du vil give en anderledes gave, kan du købe en oplevelsesgave, som din kæreste kan bruge selv, eller som I kan få glæde af sammen. Sådanne gaver er gode at have, fordi de forsøder hverdagen, og fordi de kan bruges lang tid efter, de er givet. Det kan nemlig være svært at finde tid til at bruge dem i juletiden, da der er mange julefrokoster og andre julerelaterede sammenkomster.

Hvis du har besluttet at give adventsgaver frem for en pakkekalender til din kæreste, er budgettet lidt større, da det kun er fire gaver du skal købe. Derfor har vi samlet en liste over gaver, der koster under 500 kroner. Nedenfor har vi samlet en liste over adventsgaver til henholdsvis mænd og kvinder, som både består af gaver, der kan købes på nettet og i fysiske butikker og af oplevelsesgaver. Vi har samlet oplevelsesgaver fra Truestory.dk og Oplevelsesgaver.dk:

Adventsgaver til mænd

10 gode fødselsdagsgaver til ham

Oplevelser

 1. Klatring
 2. Årskort til sportsoplevelser
 3. Vinsmagning 
 4. Dinner in the dark
 5. En personlig gave
 6. Svæveflyvning
 7. Bodyflight i vindtunnel
 8. Undervandsjagt
 9. Ølsmagning
 10. Muligheden for at få amok i en pølsevogn
 11. Biograftur
 12. Mad på flyvergrillen


Fysiske gaver

 1. En skrabejulekalender
 2. En luksusjulekalender med øl, chokolade eller lakrids
 3. En parfume eller en deodorant
 4. En krimi
 5. Sexlegetøj til ham
 6. En unik skulptur
 7. Seje gadgets
 8. Et abonnement på hans yndlingsblad eller avis
 9. Nyt sportstøj
 10. Et brætspil I kan spille sammen
 11. En god luksusrødvin I kan drikke sammen
 12. En ny skjorte til alle julens fester
 13. Nye løbesko

Find den bedste fødselsdagsgave til hendeAdventsgaver til kvinder

Oplevelser

 1. Chokoladesmagning
 2. Flødebollekursus
 3. Vinsmagning 
 4. Sælsafari
 5. Karamelsmagning 
 6. Massage
 7. Brunch for to 
 8. En tur i Tivoli 
 9. Kaffekursus

Fysiske gaver

 1. En luksuschokoladekalender
 2. En parfume
 3. Sexlegetøj til hende
 4. Massageolie
 5. Flotte smykker
 6. En personlig gave
 7. Chokolade med hilsen
 8. En komplet hudplejeserie
 9. Nyt make-up
 10. En bog
 11. Et abonnement på hendes yndlingsblad
 12. Et gavekort til hendes yndlingscafé
 13. En ny taske
 14. En hårkur til vintertørt hår

 

Læs også: Stor guide til at sammensætte den bedste pakkekalender

Julekagemænd

Find adventsgaver i fysiske butikker

Hvis du ikke har noget imod at bruge tid i de fysiske butikker, kan du også sagtens finde adventsgaver i disse. Dette gør det muligt at se, mærke og eventuelt dufte til de gaver, du køber. Hvis du har svært ved at vælge de rigtige adventsgaver, kan du alliere dig med din kærestes ven eller veninde eller spørge medarbejderne i butikken til råds, hvilket er en mulighed, du ikke har på samme måde, når du køber gaver på internettet. Hvis du vil være sikker på at finde gaver, der falder i god jord, kan du med fordel kigge på din kærestes ønskeliste for at se, om der er noget på denne, som egner sig godt til adventsgaver og dermed overraske ham eller hende med en tidlig julegave. En godt tip er også at skrive ned, hvad din kæreste fortæller, han eller hun ønsker sig i løbet af året. På denne måde har du altid en lille lister over potentielle gaver, som du ved, din kæreste vil blive glad for.

Vi håber, du fandt en god adventsgave til din søde kæreste!

Ps. Du kan finde mange flere gode gaveideer i vores guide til julegaver til ham og hende

Skriv en kommentar