Sådan finder du den bedste deal og tilbud på et luksuriøst slotsophold

De bedste deals og tilbud på Slotsophold og gavekort

At nyde en romantisk miniferie eller et weekendophold på et af de danske slotte, herregårde eller godser er intet mindre end verdensklasse. De imponerende bygningsværker er altid placeret midt i Danmarks dejligste natur, ofte omgivet af flotte parkanlæg, hyggelige søer, skove og marker – og måske med en golfbane i bekvem afstand.

Indenfor bor du som fortidens prinser og prinsesser, grever og baronesser. Smukke, højloftede stuer og sale, komfortable soveværelser med bløde møbler og en lækkert udstyret badeafdeling, en restaurant, der ved, hvordan man forkæler sine gæster, og naturligvis en medarbejderstab som både er utroligt søde og hjælpsomme.

Ja, der er virkelig stil over et luksuriøst slotsophold. Men det er heller ikke helt billigt, må vi indrømme. Derfor har vi lagt os i selen for at give dig de bedste muligheder for at finde et godt tilbud – eller en god deal, som det hedder på nutidsdansk – på et slotsophold.

Her kommer 3 sikre veje til de store besparelser:

Truestory logo1. Køb et oplevelsesgavekort på Truestory.dk

Truestory.dk er siden, hvor du finder inspiration til de vildeste, sjoveste, lækreste gaver – og hvor du sparer en masse tid, fordi du utroligt let kan bestille et gavekort, som kommer i elegant indpakning lige til din hoveddør.

”Ofte består tilbuddene af en sampak…”

Men der er også penge at spare på Truestory.dk. Ofte består tilbuddene af en sampak, hvor du både får overnatning, middag og morgenmad med i købet. Hvis du skulle købe tingene hver for sig, kunne det blive hundredvis af kroner dyrere.

Prøv at indtaste ’slot’ i Truestory.dk’s søgefelt.

Straks kommer der forslag til forskellige slotte, hvor du kan invitere kæresten og dig selv på et romantisk ophold.

Men der kommer forslag til meget mere:

For eksempel kan I nyde det store, sønderjyske kaffebord med 21 forskellige slags kager og alt det te eller kaffe, I kan drikke, for kun 149 kroner. Og det foregår op det fornemme, gamle Gram Slot.

Eller hvad med en ølsmagning på Ulriksholm Slot ved Kerteminde, hvor I får lov at smage 8 forskellige slags af Danmarks bedste øl til kun 249 kr.

Hvis pengene ikke strækker så langt, kan I jo indlogere jer på et B&B i Kerteminde for 499 kr., og så snuppe ølsmagningen på Ulriksholm Slot.

Det er jo også en slags slotsophold – og en rigtig god deal!

En god deal på et slotsophold kan fås hos Travel Bird2. Find en god deal på Travelbird.dk

Travelbird.dk er en populær hjemmeside, der konstant opdateres med nye, gode tilbud på spændende og billige rejser og hotelophold. Over 4 millioner mennesker har allerede benyttet sig af Travelbirds deals, som omfatter de skønneste steder både i Danmark og i resten af verden.

https://travelbird.dk/

”Du kan spare hundredvis eller måske tusindvis af kroner…”

Det smarte ved at besøge Travelbird.dk, før du begynder at lede efter det helt rigtige sted at invitere kæresten hen, er, at du kan spare mange timers søgninger på det uendelige internet – og bagefter spare hundredvis eller måske tusindvis af kroner.

Travelbird.dk kombinerer inspirationen til at besøge steder, du ikke lige selv ville finde, med supergode tilbud. Og så gør det vel heller ikke noget, at siden oven i købet er nem at finde rundt på og let at bestille fra…? Bare rolig: Det hele står på dansk.

Trivago har gode tilbud3. Sammenlign priser på Trivago.dk

De danske slotte, herregårde og godser ligger spredt rundt omkring i hele det ganske, danske land. Nogle ligger på Sjælland, andre på Fyn, atter andre i Jylland osv.

Hjemmesiden Trivago.dk er et helt genialt sted at sammenligne priser på hoteller. Ganske ofte er her også en god deal at hente, men ideen med siden at primært at finde og sammenligne priser.

https://www.trivago.dk/

Her er det derfor vigtigt, at du på forhånd har gjort dig klart, hvilken landsdel dit slotsophold skal finde sted.

Hvis du for eksempel ønsker, at du og kæresten skal fyre op under romantikken på Møn, foreslår Trivago.dk en lang række hoteller i området.

En overnatning på Liselund Ny Slot koster pt. 1.200 kr., og hvis det er for mange penge, kan I i stedet tjekke ind på Jungshoved Præstegård. Her går værelserne for 695 kr., og stedet har af brugerne fået karakteren ”fremragende”.

”Det gør det muligt at finde små perler til rimelige penge…”

En smart feature ved Trivago.dk er, at du kan sætte siden til at søge både efter pris, beliggenhed og brugernes vurderinger.

Det gør det muligt at finde små perler til rimelige penge.

8 andre ideer til at spare penge på jeres slotsophold

Hvad der er sparet, er tjent,” som man sagde i gamle dage, hvor folk havde færre penge end i dag. Men selv om du tjener godt og har råd til at flyve med kæresten i helikopter til Dragsholm Slot med sin Michelin-restaurant, så er der jo stadig ingen grund til at betale for meget for tingene.

For hvis du sparer nogle hundredlapper ét sted, kan du jo bruge dem et andet sted – for eksempel ved at forlænge opholdet med en dag eller booke et lidt mere luksuriøst værelse…

Føl dig som en Royal for en weekendHer kommer 8 lette måder at spare penge på jeres slotsophold:

  • Hvorfor ikke tage en hjemmesmurt sandwich og jeres egne drikkevarer med hjemmefra? Som regel kan I opbevare tingene i minibaren, indtil de skal bruges
  • Hvorfor ikke være ude i god tid og bestille jeres slotsophold nogle måneder i forvejen? Her kan der være seriøst mange penge at spare, fordi mange sætter priserne op hen ad vejen.
  • Hvorfor ikke kigge grundigt i kalenderen og vælge at lægge jeres slotsophold i ydersæsonen? Priserne er næsten altid meget højere på helligdage, om sommeren og i efterårsferien.
  • Hvorfor ikke pakke minikufferten og tage af sted midt på ugen i stedet for i en weekend? Der er ofte markant forskel på værelsespriserne på hverdage i forhold til fredag-lørdage.
  • Hvorfor ikke gå bevidst efter at finde et sted, der ligger tæt på den nærmeste by? Her kan I gå frem og tilbage og shoppe lidt fornødenheder – chips, frugt, vin – billigere end på slottet.
  • Hvorfor ikke lige tjekke, om parkering er gratis på stedet? Det er så ærgerligt at betale ekstra for noget, man måske kan finde til ingen penge et andet sted.
  • Hvorfor ikke lige tjekke, om der ligger en god café eller restaurant i nærheden? Brug eventuelt Tripadvisor. I kan være heldige at finde et sted, hvor maden både er bedre og meget billigere.
  • Hvorfor ikke springe ud i det og prøve at leje jeres lejlighed eller hus ud via Airbnb, mens I er væk? Tænk lige på alt det, I kan bruge fortjenesten på: Større værelse, ægte Champagne, kaviar til forret.

Nyd jeres (lidt billigere) slotsophold

Som vi indledte med at fortælle: Et ophold på et af de danske slotte, herregårde eller godser er ren verdensklasse. Du kommer til at bo på en måde, som kun kongelige og mangemillionærer har råd til i dag.

Derfor må du heller ikke forvente, at jeres slotsophold nogen sinde kan blive vildt billigt. Det koster mange penge at drive og vedligeholde de smukke, gamle bygninger. Men ved at følge rådene i denne artikel kan du næsten ikke undgå at spare nogle hundrede kroner. Og det er vel ikke så dårligt?

Se også de gode tilbud på spaophold, hvis I gerne vil forkæles med behandlinger mv.

Vi ønsker jer et pragtfuldt (og en smule billigere) slotsophold!