Parterapi i Køge

Køge er ét af de steder i Danmark, hvor flest kærestepar bliver skilt. Der er dog ikke statistikker uden, der er undtagelser og hvis dig og din kæreste er indstillede på, at kæmpe for jeres parforhold, så kan parterapi i Køge være med til at hjælpe jer på rette vej. Når det hele ser aller mest svært ud, kan det være særdeles givtigt at få hjælp udefra. Men parterapi er bestemt ingen lykkekur! Jeres succes hænger nemlig direkte sammen med den indsats I begge lægger i det. Hvis den ene part er mere indstillet på, at gå til parterapi end den anden par, så er det svært at få det til at fungerer. Derfor må I først accepterer, at I er kommet i problemer, fordi I har opbygget nogle usunde vaner, der langsomt har tappet jer for kærlighed. Ved at finde ind til disse problemer, kan I muligvis redde jeres parforhold. Men det kræver en helhjertet indsats fra jer begge – og ikke bare hjælp fra en parterapeut i Køge.

Parterapi i Køge – Find en parterapeut her:

Fremhævet parterapeut:

Aagaard Psykoterapi
 

Anders Aagaard

 

Parterapi i trygge hænder Frederiksberg, København og Sjælland tilbydes af Anders Aagaard med 25 års erfaring. Medlem af Psykoterapeutforeningen MPF.

 

Læs mere på hans hjemmeside

 

Andre steder der tilbyder parterapi:

Terapeut med 30 års erfaring
Hjemmeside
Larsen & Ravn (Ringsted)
Hjemmeside
Mona Christensen (Roskilde)
Hjemmeside
Psykoterapeutisk Praksis v. Rikke Rahm
Hjemmeside
Reflex Consult (Roskilde)
Hjemmeside
Parterapeut Carsten Madsen (Roskilde)
Hjemmeside
Randas Klinik (Greve)
Hjemmeside
Psykoterapeut Lone Bach Melander
Hjemmeside
DitJeg.dk
Hjemmeside
Psykolog Anette Jensen
Hjemmeside
ID Psykoterapeuten
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Køge, så send os en mail

Som et alternativ til Køge, kan du også finde parterapi i København, Frederiksberg og Roskilde.

Hver dag hjælper vi mange besøgende med at finde parterapi i Køge og andre byer i Danmark. Alle sammen besøger de vores hjemmeside, fordi de ønsker at få mere kærlighed i deres parforhold. Nogle af vores besøgende har oplevet utroskab, andre savner intimitet. Fælles for alle de besøgende er, at de overvejer parterapi som et (sidste) forsøg på at redde deres ægteskab eller forhold. De føler ikke længere, at de selv kan løse deres problemer.

At nå til den konklusion, er en svær beslutning, men når beslutningen først er taget, så er det vigtigt at handle på den. Hvis du er én af de personer, der er kommet til den selverkendelse, så find et sted, der tilbyder parterapi i Køge allerede i dag. Lav den første aftale med det samme, så du er forpligtet til at give jeres parforhold et forsøg til. Ikke alle problemer kan blive løst, men man skylder sig selv, at give forholdet et sidste helhjertet forsøg.