Parterapi på Frederiksberg

København er den by i Danmark, hvor flest ægtepar bliver skilt. Faktisk bliver 20 ud af 1.000 par skilt i Københavns kommune, der blandt andet tæller bydelen Frederiksberg. På landsplan er tallet kun 15 skilte par per 1.000 nygifte, så Frederiksberg og de øvrige bydele i København ligger altså væsentligt over gennemsnittet. Hvis du er bekymret for, at blive en del af skilsmissestatistikken, så er der gode muligheder for, at finde parterapi på Frederiksberg. Her har mere end 20 parterapeuter nemlig slået sig ned, så de kan tilbyde hjælp.

Parterapi priserne på Frederiksberg og i resten af Hovedstadsområdet er en smule højere end resten af landet, men til gengæld er der mange muligheder for at få hjælp. Klik dig ind på de forskellige hjemmesider, der tilbyder parterapi på Frederiksberg og find hjælp.

Bestil tid til parterapi på Frederiksberg

Fremhævet parterapeut:

Aagaard Psykoterapi

Anders Aagaard

 

Parterapi i trygge hænder Frederiksberg, København og Sjælland tilbydes af Anders Aagaard med 25 års erfaring. Medlem af Psykoterapeutforeningen MPF.

 

Læs mere på hans hjemmeside

 

Andre steder der tilbyder parterapi:

Terapeut med 30 års erfaring
Hjemmeside
Psykoterapeut Loui Pedersen
Hjemmeside
Parterapeut Mikael Hoffmann
Hjemmeside
Psykolog Camilla Böcher
Hjemmeside
Kognitiv Terapi
Hjemmeside
Psykolog Christian Kragh-Pedersen
Hjemmeside
Liv i Praksis
Hjemmeside
Kompleks Psykologisk Praksis
Hjemmeside
Mette Illianna Turms
Hjemmeside
The Praxis v/Vicky Cirkeline Volder
Hjemmeside
Abelhus Psykologcenter
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi på Frederiksberg, så send os en mail

Som et alternativ til Frederiksberg, kan du også finde parterapi i København og Lyngby.

Der er mange grunde til, at et ægteskab ikke fungerer og via effektiv parterapi kan man finde ind til kerneproblemet, så det kan blive løst. Parterapi er ikke en garanti for, at forholdet kommer på skinner igen, men hvis begge parter går 110 % ind i at genopbygge forholdet, så kan parterapi være det rette skridt, der kan flytte jer i den rigtige retning.