Parterapi i Horsens

Det er hårdt at have problemer med parforholdet. Derfor har vi gjort det nemt for jer at finde et sted, der tilbyder parterapi i Horsens. Besøg de dygtige parterapeuter i Horsens via listen på denne side og find frem til den parterapeut, der giver jer den bedste mavefornemmelse. Kontakt 2-3 parterapeuter i Horsens inden I lægger jer fast på, hvem I ønsker at konsultere.

Hvis I ikke har prøvet at gå til parterapi før, så skal I være klar over, at det kan være svært at åbne op overfor en fremmed. Derfor er det vigtigt, at I finder en dygtig parterapi som kan sætte sig i jeres sted og forstå jeres udfordringer. Derudover skal det være en parterapeut, som I har en god kemi med og derved har lettere ved at snakke med.

Find parterapi i Horsens

Fremhævet parterapeut:

Henrik Faurholt, Specialist i parterapi

Henrik Faurholt er parterapeut i Horsens 

Jeg vil hjælpe Jer til igen at kunne mødes kærligt og omsorgsfuldt, finde gnisten til at engagere Jer i hinanden igen, og føle Jer lykkelige sammen.

Læs mere på hans hjemmeside

 

Andre steder der tilbyder parterapi:

Parterapeut og sexolog, Jenna Christensen
Hjemmeside
Tomas Friis
Hjemmeside
Line Bassøe – Sexolog og Parterapeut
Hjemmeside
Par- og Psykoterapeut, Ann Fynbo
Hjemmeside
Psykolog Vivi Thomsen
Hjemmeside
Anna Dreyer, Autoriseret psykolog
Hjemmeside
Christel Sonne Rasmusssen
Hjemmeside
Niels Rom
Hjemmeside
Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Horsens, så send os en mail

Statistisk set, så ender 46 % af alle ægteskaber i en skilsmisse. Faktisk er skilsmisseprocenten på sit højeste siden 2004. Selvom antallet af skilsmisser er rekordhøjt i Danmark, så trækker Horsens by gennemsnittet en anelse ned.

Inden I konsulterer en parterapeut i Horsens bør I stiller jer selv et vigtigt spørgsmål; Hvor langt vil I gå for at redde jeres parforhold? Parterapi redder hver år mange ægteskaber fra at gå i vasken, men parterapi har kun en gavnlig effekt, hvis begge de involverede parter er indstillet på, at det kommer til at kræve nogle væsentlige ændringer i deres liv.

VN:F [1.9.22_1171]
Var artiklen nyttig?
Rating: 0.0/6 (0 votes cast)

Kan du lide hvad du læser?