Parterapi i Horsens

Det er hårdt at have problemer med parforholdet. Derfor har vi gjort det nemt for jer at finde et sted, der tilbyder parterapi i Horsens. Besøg de dygtige parterapeuter i Horsens via listen på denne side og find frem til den parterapeut, der giver jer den bedste mavefornemmelse. Kontakt 2-3 parterapeuter i Horsens inden I lægger jer fast på, hvem I ønsker at konsultere.

Hvis I ikke har prøvet at gå til parterapi før, så skal I være klar over, at det kan være svært at åbne op overfor en fremmed. Derfor er det vigtigt, at I finder en dygtig parterapi som kan sætte sig i jeres sted og forstå jeres udfordringer. Derudover skal det være en parterapeut, som I har en god kemi med og derved har lettere ved at snakke med.

Find parterapi i Horsens

Parterapeut og sexolog, Jenna Christensen
Hjemmeside
Tomas Friis
Hjemmeside
Line Bassøe – Sexolog og Parterapeut
Hjemmeside
Par- og Psykoterapeut, Ann Fynbo
Hjemmeside
Psykolog Vivi Thomsen
Hjemmeside
Anna Dreyer, Autoriseret psykolog
Hjemmeside
Christel Sonne Rasmusssen
Hjemmeside
Niels Rom
Hjemmeside
Henrik Faurholt
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Horsens, så send os en mail

Som et alternativ til Horsens, kan du også finde parterapi i Vejle, Silkeborg, Århus og Fredericia.

Statistisk set, så ender 46 % af alle ægteskaber i en skilsmisse. Faktisk er skilsmisseprocenten på sit højeste siden 2004. Selvom antallet af skilsmisser er rekordhøjt i Danmark, så trækker Horsens by gennemsnittet en anelse ned.

Inden I konsulterer en parterapeut i Horsens bør I stiller jer selv et vigtigt spørgsmål; Hvor langt vil I gå for at redde jeres parforhold? Parterapi redder hver år mange ægteskaber fra at gå i vasken, men parterapi har kun en gavnlig effekt, hvis begge de involverede parter er indstillet på, at det kommer til at kræve nogle væsentlige ændringer i deres liv.