Parterapi i Fredericia

Er dit forhold til din ægtefælle/kæreste gået i stå, og savner du at være tætte og intime igen, lave ting sammen, som I gjorde i starten af forholdet, og at kunne sidde og snakke om dagens oplevelser ved spisebordet? I Fredericia kan I melde jer til parterapi, som giver jer hjælp til at komme videre i livet. Mange terapeuter mener, at nøgleordene i et velfungerede parforhold er: Accept, respekt og anerkendelse – tilsammen danner det en god cocktail.

Steder der tilbyder parterapi i Fredericia:

Praksis for Familie- og Parterapi
Hjemmeside
Psykoterapi og Selvudvikling i Middelfart
Hjemmeside
Nils Lind Psykoterapi
Hjemmeside
Familie og Psykoterapeut
Hjemmeside
Aktiv Terapi
Hjemmeside
A.D Familie og Psykoterapi
Hjemmeside
Certificeret Sexolog/Dynamisk terapeut
Hjemmeside
Charlotte Meister
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Fredericia, så send os en mail.

Som et alternativ til Fredericia, kan du også finde parterapi i Kolding og Vejle.

I mange parforhold opstår der problemer, fordi man simpelthen er for dårlige til at kommunikere med hinanden. Derfor kan terapi også være en rigtig god mulighed, da der er en neutral tredjepart, som danner trygge og faste rammer for samtalen.

Hvis man ønsker at tale de store problemer ud derhjemme, så kan det nemt ende i nye skænderier og gråd, og man er ofte tilbøjelig til at synes, at det er den anden, som der er noget galt med, men der er ingen skurke, og det er det første, som en parterapeut vil hjælpe jer til at indse. Derefter vil hun/han hive nogle redskaber frem fra sin værktøjskasse, som I kan gå hjem og gøre til en del af hverdagen. For mange er det en grænseoverskridende ting at melde sig til parterapi, men når du har taget det første skridt, så er du allerede langt i processen, for så har du virkelig vist, at du ønsker at kæmpe for forholdet!

Er I klar til parterapi? – Så find en dygtig parterapeut i Fredericia med det samme.