Parterapi i Silkeborg

Vi har gjort det nemmere for dig og din kæreste, at finde et sted der tilbyder parterapi i Silkeborg. Her på siden har vi samlet en bred liste med dygtige parterapeuter i Silkeborg, der kan hjælper jer med at få forholdet på ret køl. Hvis I ikke har været til parterapi før, så vil I formentligt opleve, at det er grænseoverskridende, at skulle fortælle en fremmed parterapeut om sine inderste tanker. Når det er sagt, så kan parterapi meget vel være det, der bringer liv og glæde ind i jeres forhold igen. Det der gør, at I bliver sammen resten af livet.

At tage til parterapi sammen er en tillidsøvelse hvor begge parter må give sig selv 110 %, hvis øvelsen skal lykkedes. De par der får noget ud af parterapi er nemlig de par, der er indstillet på, at de vil gøre alt for, at få forholdet til at fungere igen. Vi håber det er jer.

Bestil tid til parterapi i Silkeborg

PsykologCentret Silkeborg
Hjemmeside
Psykoterapeut Tenna Margrethe Hansen
Hjemmeside
Aut. psykolog Susanne Benderfeldt
Hjemmeside
Human Balance – Klinik Samklang Silkeborg
Hjemmeside
Parterapi Midtjylland (Bording)
Hjemmeside
Psykologisk Rådgivning
Hjemmeside
MidtbyPsykologerne
Hjemmeside
Susan Raun (Hammel)
Hjemmeside
Parsomhed
Hjemmeside
Midtjysk Psykoterapi (Ry)
Hjemmeside
HumanUpgrade
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Silkeborg, så send os en mail

Som et alternativ til Silkeborg, kan du også finde parterapi i Århus, Herning og Viborg.

Du er formentligt landet her på hjemmesiden, fordi du er bosiddende i Silkeborg og ønsker dig mere af livet sammen med din partner. Måske føler du, at I bevæger jer i hver jeres retning eller måske føler du, at I ikke er intime nok. Uanset hvad din grund til dit besøg er, så skal du vide, at du ikke er den eneste, der overvejer at besøge en parterapeut. Hver dag besøger hundrede vis af folk som dig hjemmesiden, da de har problemer i deres forhold.

At finde parterapi i Silkeborg er første step. Næste step er, at afstemme forventningerne med din partner, så I går lige meget ind i det. De gange hvor parterapi ikke virker, er nemlig som oftest de gange, hvor begge parter ikke er lige indstillet på, at det er den rigtig løsning, at snakke med en professionel om problemerne. Parterapi er en svær øvelse, men det kan være den øvelse I har brug for, hvis I ikke selv kan få jeres parforhold til at fungere.