Parterapi i Herning

Det kan være svært at indrømme overfor sig selv og sin kæreste, at man har brug for hjælp til at få parforholdet på ret kurs igen. Nogle par kommer aldrig til den erkendelse, mens andre kommer til den alt for sent. Andre tager skeen i egen hånd og beslutter sig for, at arbejde med problemet i stedet for at forsøge at glemme det. Når det er sagt, så er parterapi ikke en lykkekur – det virker ikke for alle – men det virker for dem, der er indstillet på, at lave om på deres liv og den måde de lever sammen med deres partner på.

Parterapi virker for dem, der går 110 % ind i det.

Ved at samle de forskellige steder, der tilbyder parterapi i Herning har vi gjort det nemmere for dig og din kæreste, at få hjælp til kærligheden, men den helt store indsats for at redde jeres forhold, skal komme fra jer selv. Det hele starter lige her. Held og lykke!

Book en parterapeut i Herning

Parterapeut og sexolog, Jenna Christensen
Hjemmeside
Tomas Friis
Hjemmeside
Line Bassøe – Sexolog og Parterapeut
Hjemmeside
Fred med familien
Hjemmeside
Psykolog Karen Nielsen
Hjemmeside
Parsomhed
Hjemmeside

Flere muligheder tæt på Herning:

Parterapi Midtjylland
Hjemmeside
Terapeut Iver Poulsen
Hjemmeside
Psykoterapi Brande
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Herning, så send os en mail

Som et alternativ til Herning, kan du også finde parterapi i Silkeborg, Holstebro og Viborg.

Skilsmissestatistikken i Danmark taler sit tydelige sprog. Siden 2004 har der aldrig været så mange skilsmisser, som der er i dag. Faktisk viser en nylig opgørelse fra Danmarks Statistik, at næsten halvdelen af alle par, der bliver gift i Danmark ender med at blive skilt. Det er et skræmmende højt antal, men det viser også, at det ikke er en dans på roser, at leve sammen med den man elsker. Der vil komme perioder i forholdet, hvor man vil miste modet og der vil komme perioder, hvor man har lyst til at give op. De par der holder sammen hele livet, er de par, der nægter at give op og som gør alt for, at forholdet skal lykkes. Er det jer?