Prøv ét af disse 12 sexspil – og bring ny energi ind i jeres intime parforhold

Et sexspil i form af et frækt brætspil eller kortspil er en god indgangsvinkel til en fræk og intim aften sammen som par. Når man sætter sig ned omkring et erotisk spil og lader sig opsluge af det frække univers og hinanden, sker der nemlig samtidig noget andet:

Hverdagen træder i baggrunden. Forstyrrende telefoner udskiftes med frække tanker om hinanden – og den kedelige lørdagsfilm erstattes af en pirrende nysgerrighed på hinandens kroppe.

Dermed er et sexspil med til at skabe en helt naturlig intimitet, som I sig selv kan vække lysten til live. Samtidig med at I får inspiration til jeres sexliv i form af både fantasier, konkrete sexlege og intime spørgsmål, som lader jer udforske hinandens inderste tanker.

Derfor er sexspil meget populære blandt danske par. Er I nye indenfor sexlegetøj og lidt generte på at komme i gang med at udforske området, er sexspil i øvrigt et godt sted at starte.

Med erotiske spil får I nemlig løsnet en smule op for jeres tilbageholdenhed og bliver mere fortrolige med at slippe tøjlerne – samtidig med at I rent bevidsthedsmæssigt befinder jer i et trygt miljø:

Derhjemme og i gang med et parspil, der har klart definerede regler, og som I ved ikke overtræder jeres grænser

Læs også: Forær din kæreste en erotisk julekalender og gå en sensuel december måned i møde

Her får I præsenteret en række af de mest populære sexspil på det danske marked.

Monogamy – et testvindende sexspil

Monogamy – et testvindende sexspilMed Monagamy får I et parspil i den lette erotiske kategori. Spillet er et klassisk brætspil, hvor I ved hjælp af brikker og terninger rykker rundt på pladen og tildeles et kort, alt efter hvilket felt I lander på.

Spillet indeholder forskellige kort i 3 kategorier:

  1. Intim
  2. Erotik
  3. Lidenskab.

Intim-kortene består af spørgsmål, som kan gøre jer klogere på hinanden og jeres forhold. De er dog lige så fokuserede på jeres indbyrdes kærlighed, som selve det erotiske. Erotik-kortene giver jer konkrete opgaver, I skal udføre for eller på hinanden. Lidenskabskortene fokuserer derimod på at tænde jeres lyst både nu og fremover.

Monogamy koster 249 kroner og kan købes her

Findes også på engelsk som er lidt billigere

Frække sex terningerErotiske terninger

Med et sæt sex terninger får I et frækt spil, som hurtigt kan få tændt op under lysten. I modsætning til mange andre sexspil behøver I nemlig ikke sætte meget tid af til at lege med de frække sex terninger. Et enkelt kast eller to i løbet af dagen kan nemlig både skabe intimitet og være med til at bygge lysten til hinanden op i løbet af dagen.

Hver sex terning kan i øvrigt nemt tages med i lommen. Så kan I også pirre hinanden, når I er ude sammen og således mødes til et fælles terningekast i smug. Noget der kan virke meget pirrende.

I kan naturligvis også bruge de sorte sex terninger derhjemme i soveværelset eller i sofaen som en optakt til aftenens videre forløb ved at lade slagene diktere forspillets gang.

Terningerne koster kun 39 kroner og kan købes her

Fifty Days of Play sexspilhttps://www.sinful.dk/fifty-days-of-play-erotisk-spil

ilm- og boghittet Fifty Shades of Grey har inspireret mange til et frækkere sexliv. Det er også trilogien, der har inspireret skaberne af dette erotiske spil.

Det frække spil består af 50 konvolutter, der indeholder enten opgaver I skal udføre sammen eller på hinanden. De indeholder også inspiration til sexlege og forslag til oplevelser.

De enkelte konvolutter indeholder både såkaldte vanilla-lege og de mere forførende og mørke af slagsen. Dog stadig i en kategori, hvor de fleste kan være med uden at føle sig hverken utilpas eller udfordret ud over egne grænser.

Sexspillet er på engelsk og fås til 139 kroner her

Fifty Nights of NaughtinessFifty Nights of Naughtiness

Et andet sexspil som tager afsæt i det frække univers fra filmhittet Fifty Shades of Grey, er det erotiske spil Fifty Nights of Naughtiness.

Hvor filmene i Fifty Shades trilogien var mere milde i deres udtryk end bøgerne, er det også tilfældet med dette spil kontra det førnævnte. Fifty Nights of Naughtiness er nemlig mere blidt i sine erotiske opgaver og sexlege og kan derfor hos nogle være et mere trygt parspil at starte ud med.

Spillet består af 50 kort med opgaver i 5 forskellige kategorier og terningen bestemmer, hvilken af disse I skal udføre.

Find Fifty Nights of Naughtiness til 139 kroner her

Det kendte sexspil Dig & MigDig og Mig Erotisk Spil på Dansk

Den danske version af det kendte engelske par spil You & Me er også et populært valg, når der skal bestilles sexspil online.

Det danske spil for voksne par går i al sin enkelthed ud på, at I slår med en terning. Den bestemmer, hvem der skal udføre opgaven på det kort I trækker – og dermed også hvem, der skal tage imod. Hvis I samtidig sørger for at have glidecreme, massageolie og et blindfold klar, er I sikret en fræk aften sammen. Uanset hvem der vinder.

Det frække spil indeholder også et timeglas I kan bruge til de opgaver, der skal foregå indenfor et bestemt tidsrum.

I kan købe Dig & Mig til 149 kroner her

Frækt sex kortspilKarma Sutra spillekort

Hvis I er vilde med traditionelle kortspil, er et sæt spillekort med Kama Sutra stillinger en oplagt måde at skabe en fræk hyggestund på.

Dette sex kortspil lægger nemlig op til lidt af hvert: I kan for eksempel skiftes til at trække et kort og udføre de sexstillinger, der er angivet på kortet. I kan også spille et traditionelt spil kort og nyde den frække stemning undervejs. Måske får de erotiske billeder på kortene jer til at kaste jer over hinanden og udføre stillingerne i praksis, når spillet er slut – eller måske endda før?

I finder det frække sex kortspil til 39 kroner her

Enkelt og kinky parspilFettish I.O.O sexspil

Ligesom sex ikke behøver være kompliceret for at være godt, er det også tilfældet med dette det erotiske spil Fetish I.O.U.

Spillet er et perfekt parspil til jer, der godt kan lide at udfordre hinandens grænser og prøve nogle af disse lidt af. Med Fetish I.O.U skal I derfor være forberedte på en lille endefuld eller at blive bundet og pirret en lille smule.

Kortene er lukkede og forseglede, indtil I åbner dem ét for ét. Det er med til at bevare spændingen gennem hele spillet. I kan enten åbne et enkelt kort eller to og bruge dem som forspil eller spille det frække spil igennem på en fræk aften.

Det kinky parspil koster 69 kroner og kan købes her

Et blidere erotisk parspilI.O.U erotisk spil til par

Den mere blide udgave af ovenstående sexspil er den originale version af spillet – I.O.U. Ligesom med fetish-versionen får I et sæt forseglede kort i en fin lille æske, som er nem at tage med.

Hvert kort har sin egen udfordring, opgave eller spørgsmål gemt bag en lille låge, som I kender det fra en julekalender. Faktisk bruger mange par også dette erotiske spil som netop en fræk sexjulekalender med et kort til hver dag i december.
Lågerne gemmer på både forslag til nye sexstillinger, forbedringer af de gamle samt muligheden for at dele jeres seksuelle fantasier med hinanden.

I.O.U koster kun 69 kroner og kan købes her

Frækt brætspil til alle med smag på et godt sexlivOral Fun brætspil

Oral Fun ligger, som navnet antyder, op til at I skal have munden i spil.

Brætspillet består af en spilleplade med 69 felter, 30 kort med opgaver eller spørgsmål og en terning. Ved at slå med terningen rykker I rundt på spillepladen og finder ud af, hvilken opgave der skal udføres eller spørgsmål, der skal besvares.

Undervejs opdager I nye måder at udforske hinandens kroppe på. Ved at tilføje for eksempel isterninger, glidecreme med smag eller saftig frugt kan I desuden give spillet et ekstra element. På den måde bliver hvert spil helt sit eget. Derfor kan I også spille det frække parforhold spil igen og igen.

Oral Fun er på engelsk, men er nemt at forstå og kan spilles af de fleste voksne par.

Find det til 199 kroner her

Erotic 4 Real – et dansk sexspilErotic 4 Real dansk erotisk brætspil

Det danskudviklede sexspil Erotic 4 Real er efterhånden blevet en klassiker indenfor erotiske spil for par. Det er ikke uden grund – og spillet anbefales også af flere sexeksperter. Årsagen er, at Erotic 4 Real kommer godt omkring alle aspekter af jeres parforhold.

Det erotiske spil indeholder nemlig både spørgsmål omkring jeres forhold eller hinandens følelser og konkrete opgaver, I skal udføre for eller på hinanden.

Spillet består af en spilleplade, en bunke kort indenfor kategorierne lyst, moral og følelser samt en terning og to spillebrikker. Det er nemt at spille og spørgsmål samt opgaver er af en karakter, som de fleste kan være med på uden at få deres grænser overtrådt.

Erotic 4 Real sex brætspil koster 499 kroner og fås her

Frækt bondage sexspilMaster and slave spil

Det frække sexspil Master & Slave er mere end bare et spil. Æsken indeholder nemlig også alt det sexlegetøj I har brug for, når I skal i gang med jeres bondagespil.

Hele 13 forskellige slags erotisk udstyr får I med i pakken – lige fra håndjern til en gagball.

Udover udstyret indeholder spillet også 24 kort med ny BDSM-inspiration og I vælger selv, hvem der skal være Master og hvem der skal være Slave. Kan I ikke blive enige, indeholder æsken også en lodtrækningsmønt.

Spillet fås i 3 forskellige farver til 599 kroner her

Intimt parspil med Discover Your LoverDiscover your love erotisk spil

Hvis I leder efter et blidt og intimt parspil, som kan fyre op for erotikken, er det engelske kæreste spil Discover Your Lover et godt valg.

Spillet lægger op til enten et blidt og romantisk forspil eller en intim hyggestund, hvor I bliver klogere på hinandens lyst og følelser.

Discover Your Lover har 3 niveauer – fra små kærtegn til sexet vildskab. På den måde passer spillet til alle, fordi I kan vælge det niveau, I er trygge ved.
Brætspillet består af en spilleplade og 240 kort med udfordringer og spørgsmål, som sender jer vidt omkring både følelses- og lystmæssigt.

Spillet kan købes for 399 kroner her

 

Se flere erotiske spil her

Sådan får I en god oplevelse med sexspil

Par der har haft sex

Hvis I ikke tidligere har brugt sexspil som en del af jeres parforhold, kan det måske virke overvældende og grænseoverskridende at komme i gang med. Er det tilfældet, kan I hjælpe hinanden lidt på vej ved på forhånd at aftale et ekstra sæt spilleregler – især i starten.

Læs også: Et forhold uden intimitet bringer jer længere væk fra hinanden

Måske har jeres valgte sexspil spørgsmål til jeres seksuelle fantasier, som en af parterne måske ikke har lyst til at dele eller høre om. Det kan også være, at spørgsmål omkring tidligere partnere eller seksuelle oplevelser vækker ubehagelige følelser. Er det tilfældet, kan I på forhånd aftale, at I hver især har retten til at nedlægge veto mod enten spørgsmålet eller svaret.

Det samme gælder i forhold til opgaver, som spillet byder på. Nogle kort eller felter dikterer måske blindfolding, hvilket ikke alle føler sig trygge ved – eller sexstillinger, som en af jer ikke bryder jer om.

Ved på forhånd at aftale, at det er OK at sige nej til det der ikke føles behageligt, kan I gå endnu mere trygge i gang med jeres sexspil. Velvidende at jeres grænser ikke bliver overskredet. På den måde bliver oplevelsen med parspil pirrende og god i stedet for usikker og vaklende.

Dermed øges chancen for at I finder jeres nye sexspil frem igen en anden gang – og hvem ved? Måske rykkes jeres grænser en lille smule gang for gang, så I som par og kærester får udviklet jeres sexliv i fællesskab.

Hvis I ikke er klar til den her type spil, så kan vi anbefale vores artikel om blid, romantisk sex i stedet.

Skriv en kommentar