Pakkekalender til hende – Glæd hende med en julekalender

Vi nærmer os med hastige skridt julemåneden december, og det er nu tid til at få sat gang i den kreative tankegang. Det er på denne tid af året, hvor vi har mulighed for at forkæle dem, vi holder allermest af. Hvis du mangler en idé til, hvordan du forkæler din søde kone eller kæreste, så har vi løsningen til dig lige her. Giv din bedre halvdel en pakkekalender. Det kan både være den hurtige løsning, men samtidig også et sjovt og personligt projekt.

Den hurtige løsning til den travle mand

 

En Matas pakkekalender til hende
En god (og nem) pakkekalender til hende er feks. dem fra Matas

Hvis du har svært ved at overskue eller finde tid til de helt store gør-det-selv projekter, så frygt ej. Udvalget af færdige pakkekalendere er højst sandsynligt større, end du tror. Du kan købe lækre pakkekalendere med kosmetik eller skønhedsprodukter. Alene på Matas hjemmeside, kan du finde mange forskellige færdige pakkekalendere i prisklasser fra 150 – 999 kr. I dem finder du alt fra festlig make-up til lækre cremer. Hvis hun elsker at blive forkælet og gøre noget godt for sin hud, så er en pakkekalender med skønhedsprodukter en rigtig fin løsning.

Lækre, færdige julekalendere

Indhold

Levering

Pris

 

Matas

1-2 dage

599,-

Læs mere

Den frække

1-3 dage

795,-

Læs mere

Luksus makeup

1-3 dage

480,-

Læs mere

Summerbird

1-3 dage

225,-

Læs mere
Wally & Whiz vingummi

1-2 dage

449,-

Læs mere
Neglelak

1-2 dage

149,-

Læs mere
Mega Chokolade

1-2 dage

899,-

Læs mere

Billig make-up

1-2 dage

179,-

Læs mere

Til alle hunkøn

1-3 dage

699,-

Læs mere

Se flere lækre pakkekalendere hos KunDetBedste.

Det kan også være, at din bedre halvdel elsker at sidde indenfor og hygge i de kolde vinterdage. Hvis dette er tilfældet, så findes der også pakkekalendere med te eller andet hyggeligt som for eksempel chokolade. Hvis hun holder af nye smagsoplevelser, så kan du også købe en ”spiselig” pakkekalender, der udfordrer hendes smagsløg. Alle de store chokolade- og lakridskæder laver pakkekalendere. Du kan for eksempel købe den lækre og meget populære pakkekalender med Johan Bülow lakrids.

Da de kolde vinterdage ofte får os til at tilbringe meget tid indendørs, så kan det være, at dig og din partner skal fylde denne hyggetid med erotik. Du kan nemlig gøre december lidt frækkere og købe en færdig erotisk pakkekalender hos Sinful.

Der findes tusindevis af færdige pakkekalendere, så du kan helt bestemt finde den, der passer perfekt til hende, som du vil forkæle.

Den hjemmelavede

Flot julegavepapir til en pakkekalender

Ud over den færdige pakkekalender, så er der også mulighed for at gøre det selv. Du kan lave din egen pakkekalender til din bedre halvdel og gøre det ekstra personligt og romantisk.

Lad dig ikke overvælde af troen på, at en gør-det-selv pakkekalender er et projekt, der tager al din tid. At lave sin egen pakkekalender kan sagtens gøres til et stort og længerevarende personligt projekt, men det kan også gøres enkelt og nemt.

Når du selv skal lave en julekalender til hende, du elsker, så start med at sæt dig ned og tænk på hende (du kan eventuelt skrive ned.) Hvad kan hun lide? Hvad gør hende glad? Hvilke ting får hende til at smile? Eller hvad forbinder hun med noget særligt romantisk?

Du kan herefter stille og roligt danne dig et billede af, hvad din bedre halvdel vil blive glad for. Hvis du har lidt svært ved det-te, så kan du google og få inspiration. Det vigtige er, at du selv lægger kærlighed i dit projekt, og at du gør det for at gøre hende glad.

Efter du har dannet dig et billede af, hvad din elskede kan lide, så er det bare at komme i gang. Da det godt kan virke lidt uoverskueligt, har vi her lavet to pakkekalenderideer til inspiration. Det er et eksempel på en nem og enkel pakkekalender, og også et eksempel på en pakkekalender der kan blive yderst personlig og både tage lidt tid og en kreativ hjerne.

Gør-det-selv pakkekalender til hende der elsker en hyggelig tid i de kolde vinterdage

Julehygge med kæresten

Hvis din søde pakkekalendermodtager elsker at sidde under et varmt tæppe, og nyde den hyggelige stemning som kommer i forbindelse med de kolde vinterdage – så er der her en ide til en perfekt pakkekalender til hende. Denne pakkekalender kan laves til et hvert budget og uden, at det tager dig alt for lang tid.

Du går blot ned i dit lokale supermarked eller din lokale delikatessebutik og ser hvad de har. Måske har de lidt lækker chokolade eller te, som du ved, hun kan lide. Ud fra dit budget kan du nu samle diverse ting til pakkekalenderen. Herefter binder du lidt fint bånd om gaverne og samler dem i en lille kurv eller en fin æske. Der skal ikke mere til. Bare det, at du har taget dig tid til at lave noget personligt, vil helt bestemt virke meget romantisk for din heldige kone eller kæreste.

Det skal siges, at det jo ikke behøver at være spiselige gaver. Det kan også være maling, strikkegarn eller musik, hvis det er det, som din bedre halvdel holder af.

Gør-det-selv pakkekalenderen fra den romantiske mand

Juleromantik i december

Hvis du føler dig klar på gør-det-selv opgaven, så kan du sagtens finde på din helt egen version af pakkekalenderen. Hvis du har kreativitet, mod og tid, så kan stort set alt lade sig gøre.
Du kan for eksempel lave 24 små kort. På kortene kan du indsætte billeder eller en tekst, der minder hende om gode oplevelser, I har haft sammen.

Din eneste ene vil højst sandsynligt blive meget rørt og glad over det arbejde, som du har lagt i pakkekalenderen. Du kan også skrive små søde beskeder på de forskellige kort, og derved lave en utrolig romantisk pakkekalender, der minder din eneste ene om, hvor højt du elsker hende. Hvis du er til det humoristiske, så kan du lave din gør-det-selv pakkekalender sjov ved at skrive små sjove historier, som I har haft sammen, ind på de forskellige kort. Det vil helt bestemt frembringe et godt grin hver dag og gøre juledagene lidt ekstra hyggelige.

Hvis du har svært ved at komme på den gode idé til, hvordan du laver din egen personlige gør-det-selv pakkekalender, så er der meget inspiration at hente på nettet. I kreativitetsbutikken Creativ finder du for eksempel masser af inspiration til gør-det-selv pakkekalendere.

Det er kun din fantasi, der sætte grænser.

Se også de populære erotiske kalendere.

Skriv en kommentar