Her er de bedste dating sider i Danmark

Markedet for online dating er igennem de seneste år vokset og der findes derfor mange bud på de bedste danske dating sider.

Det skyldes især, at det bedste sted at finde en kæreste for mange er på nettet. Her er det nemlig muligt at tilrettelægge sine datingaktiviteter, så de passer ind i dagens øvrige gøremål. Noget der er en stor fordel i en travl hverdag, hvor der kun sjældent er tid til at tage i byen.

Og tid er netop, hvad den bedste dating kræver. Selv på de bedste datingsider opnår man nemlig sjældent et perfekt match lige med det samme.

Derudover er en profil på de forskellige datingportaler også for mange en tryg tilgang til datinglivet. Her behøver du ikke tage ud og møde andre mennesker, før du er klar til det. Samtidig kan du også nøjes med at tage kontakt til potentielle dates, som du I forvejen ved deler de samme værdier eller på anden måde er et match.

På den måde kan du fokusere på de profiler der har reelt potentiale – og på den måde finde en mere direkte vej til en ny partner.

Find den bedste datingside for dig

Par på date sammen

Her i artiklen har vi samlet de 8 bedste dating sites ud fra, hvilke sider der har fået de bedste anmeldelser af dem, det hele handler om: Nemlig brugerne selv.

Samtidig har vi kort beskrevet, hvad du kan forvente på de forskellige sider. På den måde kan du nemt pejle dig ind på, hvilke gode dating sider, der matcher dine behov og ønsker. Uden at skulle bruge både tid og penge på at oprette en profil på forskellige gode date steder, før du reelt ved, om det valgte dating site passer til dig.

Senior.dk: Danmarks bedste dating side for personer over 50 år

Senior DK

Kort beskrivelse:

Danmarks bedste dating side for personer over 50, er ubetinget Senior.dk. Her er tusindvis af modne singler, som både søger venner og kærester.

Hvorfor: Danmarks bedste dating side for personer over 50

For hvem: For personer +50 år

Pris: Mulighed for gratis profil

Opret en gratis profil

Længere beskrivelse:

Visionen for Senior.dk har lige siden starten været at skabe trygge og troværdige rammer for alle over 50, som gerne vil finde kærligheden eller venskaber online.

Derfor gennemgås datingsitet løbende for både useriøse profiler og inaktive brugere. Dermed er du sikker på, at udvalget af singler hele tiden er opdateret.

Senior.dk tilbyder gratis oprettelse og er blandt de bedste gratis dating sider for alle i den modne alder, som gerne vil lære nye mennesker at kende på en nem og tryg måde.

Sitet har i øvrigt gjort det nemt at vælge, hvilken type bekendtskab du søger. Dermed kan du nøjes med at kommunikere med andre profiler, som har samme udgangspunkt som dig selv.

Du er i øvrigt sikret fuld anonymitet, hvis du ønsker det. Hverken dit navn eller din mailadresse bliver vist og du bestemmer således selv, hvem der kender din identitet.

Læs mere på deres hjemmeside

Dating.dk: Danmarks største datingside

Dating DK

Kort beskrivelse: 

Et godt bud på den bedste datingside i Danmark, er det næsten klassiske Dating.dk.

Datingsiden var en af de første i landet og har eksisteret i mere end 20 år. Dating.dk er også det danske dating site med flest profiler og dermed også det største udvalg af singler.

Hvorfor: Danmarks største datingside med flest profiler

For hvem: Voksne i alle aldre

Pris: Mulighed for gratis profil

Opret en gratis profil

Længere beskrivelse: 

Dating.dk er et trygt sted at finde en ny kæreste eller et nyt bekendtskab – og der er mulighed for at finde både hurtige dates og længerevarende forhold.

Her er desuden god kundeservice, som gerne hjælper, hvis man har spørgsmål eller føler sig utryg.

Derudover er priserne gennemskuelige og det samme er medlemskabet. Her er endda mulighed for at blive medlem for kun en måned ad gangen, så man slipper for at have et løbende abonnement.

Dating.dk giver desuden mulighed for en gratis profil, så du kan prøve datingsitet af og tjekke udvalget af singler, uden du behøver betale for det.

Læs mere på deres hjemmeside

Parship.dk: Benytter sig at personlighedstest og matchmaking

Parship DK

Kort beskrivelse:

Parship.dk er det bedste dating site, hvis du gerne vil gøre din søgning efter en ny partner en smule mere seriøs. Datingsiden adskiller sig nemlig fra de andre ved at tage udgangspunkt i såkaldt matchmaking.

Hvorfor: Matchmaking øger chancen for at du finder en ny kæreste

For hvem: Dig der gerne vil tage dating mere seriøst

Pris: Mulighed for gratis profil

Opret en gratis profil

Længere beskrivelse:

Det fungerer således, at alle profiler udfylder en personlighedstest ved tilmeldingen. Den bruges efterfølgende til at matche brugerne op med hinanden. Hermed bliver du udelukkende præsenteret for profiler, der passer til netop din personlighed.

Parship.dk har mange forskellige profiler og hver uge tilmelder mere end 23.000 personer sig til den bedste dating side for dem, der har større krav til en kommende partner end blot udseendet.

Parship.dk er primært forbeholdt dig, der søger et længerevarende forhold. Forekomsten af hurtige flirts er derfor lav i forhold til de andre gode dating sider på markedet. Det giver en mere seriøs oplevelse og du slipper for tilbud, du slet ikke er interesseret i.

Det er gratis at tage personlighedstesten og efterfølgende tage kontakt til de profiler, du bliver foreslået. Således er Parship.dk den bedste gratis datingside, når du leder efter det bedste match på langt sigt.

Læs mere på deres hjemmeside

Single.dk: En af de bedste datingsider

Single DK

Kort beskrivelse:

Single.dk er ikke bare en af de bedste dating sider i 2019, men har været det siden starten i 1999.

Hvorfor: Benytter sig af personlighedstest og matchmaking

For hvem: Dig der gerne vil tage dating mere seriøst

Pris: Mulighed for gratis profil

Opret en gratis profil

Længere beskrivelse:

Konceptet bygger, ligesom Parship.dk, på seriøs matchmaking. Gennem en indledende personlighedstest fastlægges din type – og testen bruges efterfølgende til at matche dig med datingsitets andre profiler.

På den måde får du kun vist de brugere, som rent faktisk passer til hvem du er og de krav, du har til en kommende kæreste.

Single.dk er ikke for dig, der leder efter et flygtigt bekendtskab. Sitet er derimod oplagt, hvis du gerne vil gå en smule mere grundigt til værks i din søgen efter et længerevarende forhold.

Det er gratis at oprette en profil på Single.dk og tage personlighedstesten. Det er også muligt at benytte dele af siden uden at betale. Vil du have fuld adgang, kræver det et medlemskab. Priserne er dog ganske fair og vilkårene gennemskuelige.

Læs mere på deres hjemmeside

Mitdating.dk: 100% gratis dating

Mit Dating DK

Kort beskrivelse:

Her er tale om en 100% gratis dating side for alle. Alene derfor har Mitdating.dk gjort sig fortjent til at blive nævnt som et godt bud på Danmarks bedste dating side.

Hvorfor: Fordi du ikke vil betale penge for at møde den eneste ene

For hvem: Voksne i alle aldre

Pris: 100% gratis

Opret en gratis profil

Længere beskrivelse:

Her findes både unge, modne og ældre brugere, som alle søger efter enten en hurtig date, et flygtigt bekendtskab, et nyt venskab eller en kæreste. Mitdating.dk har i øvrigt gjort det nemt at se, hvad hver enkelt bruger er på udkig efter. Dermed behøver du ikke spilde tid på profiler, der ikke søger det samme som dig selv.

Det er gratis at oprette sig, uploade fotos og sende beskeder. Det sidste er især noget, der traditionelt plejer at være en funktion forbeholdt betalende profiler på mange andre datingsider.

Det gør Mitdating.dk til en oplagt kandidat som den bedste dating side for unge, såvel som gamle.

Samtidig har datingsitet et højt sikkerhedsniveau, så alle føler sig trygge. Enhver profil bliver nemlig godkendt manuelt. Datingsitet har også sørget for, det kun er muligt at oprette en profil fra en dansk adresse. Dermed er risikoen for falske profiler meget lille.

Læs mere på deres hjemmeside

Love.dk: En af de ældste datingsider i Danmark

Love DK

Kort beskrivelse:

Et godt tegn på en god datingside er, at sitet har eksisteret længe. Det er netop tilfældet med Love.dk, som har bragt singler sammen siden 2002.

Hvorfor: Seriøs datingside med flere tusinde medlemmer

For hvem: Voksne i alle aldre

Pris: Mulighed for en gratis profil

Opret en gratis profil

Længere beskrivelse:

Love.dk har flere tusinde medlemmer og er et klassisk dating site, hvor du som bruger udfylder din profil, fortæller hvad du søger og uploader et profilbillede. Herefter kan du benytte søgefunktionen og kigge de profiler igennem, som matcher dine kriterier.

Det er gratis at oprette en profil og du kan derfor prøve Love.dk af, uden at det koster dig noget. Datingportalen har desuden et velbesøgt debatforum, hvor du kan dele dine erfaringer med datinglivet med andre singler eller få gode råd.

Love.dk har en god og grundig kundeservice, som sørger for at reglerne bliver overholdt. Datingportalen er derfor et trygt og rart sted at færdes. Profilerne gennemgås desuden løbende, så eventuelle falske profiler og trolls undgås.

Læs mere på deres hjemmeside

Scor.dk: Danmarks frækkeste datingside

Scor DK

Kort beskrivelse:

Hvis du i første omgang leder efter en hurtig date og et flygtigt bekendtskab, er Scor.dk den bedste datingside. Her har de fleste profiler samme udgangspunkt: Fræk dating for voksne.

Hvorfor: Bedste datingside for frække dates

For hvem: Dig der gerne vil have en hurtig (fræk) date

Pris: Mulighed for en gratis profil

Opret en gratis profil

Længere beskrivelse:

Det er også muligt at søge en kæreste gennem Scor.dk, men generelt bruges datingportalen af brugere, der gerne vil have en god oplevelse med nye mennesker. Scor.dk byder desuden ikke kun på singler, men også par, som søger nye bekendtskaber.

Scor.dk har eksisteret siden 1998 og har igennem årene gjort utallige dates og spændende oplevelser mulige. Over en halv million profiler har været oprettet gennem tiden – og så mange mennesker kan ikke tage fejl.

Det gør Scor.dk til en af de bedste datingsider i Danmark, når du søger ligesindede til en fræk date eller snak.

Udover datingmuligheden byder Scor.dk også på et stort forum med plads til frække fantasier og forskellige sociale arrangementer udenfor skærmen.

Det er gratis at oprette en profil, men for at få fuld adgang til datingsitet kræver det et medlemskab.

Læs mere på deres hjemmeside

50plusmatch.dk: Troværdig side for +50

50 Plus Match DK

Kort beskrivelse:

Et af de bedste dating sites for den ældre målgruppe er 50plusmatch.dk. Her sikrer den manuelle kontrol af alle brugere, at der udelukkende findes troværdige profiler med en alder over 50 på siden.

Hvorfor: Troværdig hjemmeside med manuel kontrol af alle brugere

For hvem: Personer der er fyldt 50 år

Pris: Mulighed for en gratis profil

Opret en gratis profil

Længere beskrivelse:

Dermed har du som bruger vished for, at dine nye bekendtskaber er samme sted i livet som dig selv. Noget der helt grundlæggende er et godt udgangspunkt, når du gerne vil finde en kæreste.

50plusmatch.dk er dog ikke udelukkende for singler, der ønsker et længerevarende forhold. Her er også flere profiler, der blot ønsker nye venner eller veninder til hyggesnakke og fælles oplevelser.

Det er gratis at oprette en profil på 50plusmatch.dk og du får adgang til store dele af det danske dating site med en gratis profil.

Ønsker du lidt flere funktioner, kræver det et medlemskab – men prisen er på månedsbasis blandt de laveste på markedet.

Læs mere på deres hjemmeside

Gode tips til din datingprofil

Kvinde der prøver online dating

Når du har besluttet dig for hvilken af de gode dating sider, der passer til dit ståsted i livet, er næste skridt at oprette en profil.

Det er din datingprofil, der vækker interessen hos modparten og skaber kontakten imellem jer. Derfor er det en god idé at være omhyggelig, når du udfylder profilen og deler oplysninger om dig selv.

Når du har skabt kontakt til andre, så husk i øvrigt altid at du har med mennesker at gøre. Vær derfor imødekommende i din profiltekst – og afvis andre på en pæn måde, når der er brug for det.

  • Vælg dit profilbillede med omhu. Selvom udseendet ikke betyder alt, har det alligevel noget at skulle have sagt for mange mennesker. Derfor har datingprofiler med et tilknyttet profilbillede som regel større chance for succes. Når du vælger dit profilbillede, er det vigtigt, at det er så vellignende som muligt. På den måde er du sikker på, modparten får indfriet sine forventninger til dit udseende, hvis I en dag skal mødes. Undgå derfor filtre, selvom det er fristende – og tag et nyt billede, i stedet for at benytte et foto med flere år på bagen.
  • Vær ærlig. Hvis der skal være grobund for en fremtidig relation, er det vigtigt du er ærlig. Du behøver ikke fortælle hele din livshistorie, men fortæl om det væsentligste. Har du børn? Ønsker du flere? Har du været gift? Ønsker du at blive det igen? Er du i arbejde? Hvorfor ikke? Uanset hvad svarene er, er de med til at fortælle modparten, hvem du er.
  • Få hjælp af en, der kender dig godt. Det kan være svært at skrive en masse om sig selv. Derfor kan det være en god idé at få din bedste ven eller veninde til at hjælpe dig. På den måde får du beskrevet dig selv på den måde, andre opfatter dig – ikke sådan som du opfatter dig selv.
  • Fortæl hvad du søger. Leder du udelukkende efter et uforpligtende bekendtskab? Så fortæl det, så du ikke spilder tiden på de forkerte – og de ikke spilder tiden på dig.

Bliv klar til dit datingeventyr

Par cykler en tur sammen

Der er masser af singler som dig selv, der leder efter præcis en type som dig.

Der er også stor sandsynlighed for, de ligesom dig synes, det kan være svært at komme i gang og tage kontakt. Det kan være en god ting at huske på, hvis datinglivet kan synes en smule fremmed og svært at komme i gang med.

Sandheden er dog, at når først profilteksten er udfyldt, er det eneste der mangler for en potentielt kommende første date, at I får kontakt. – og den er hurtigt skabt med en profil på en af de bedste dating sider i denne artikel.

Og hvem ved? Måske venter kærligheden lige om hjørnet.

Skriv en kommentar