De mest 10 romantiske restauranter i København

Jeg ELSKER at være ude og spise sammen med min kæreste! Vi får noget god mad, giver os tid til at sidde og hyggesnakke om løst og fast og så er der ingen opvask når vi er færdige. What’s not to like?

Vi spiser tit ude, så for at holde vores madbudget en smule nede, så tager vi oftest på cafe, men en gang i mellem er det dejligt at kræse lidt ekstra for romantikken og tage på en rigtig romantisk restaurant! Det er dyrere end et cafebesøg, men også langt mere hyggeligt, intimt og romantisk.

SPAR 33% PÅ NOGLE AF KØBENHAVNS BEDSTE RESTAURANTER
  • Inviter din kæreste ud og spise allerede i dag
  • Spar en tredjedel af prisen på jeres restaurantbesøg
  • Book bord nemt og hurtigt online
  • Mange af restauranterne på denne side er med i ordningen

Læs mere hos Earlybird.dk

Desværre er det hammer-svært at finde de gode romantiske restauranter i København, hvor man både får god mad og kommer i den rette stemning. Derfor tager jeg dig i den her artikel med rundt til de 10 mest romantiske restauranter i København. Hvis du selv har spist på én af dem, så skriv en kommentar og fortæl om din erfaring. Har du gode erfaringer med andre romantiske restauranter i København, så er du også mere end velkommen til at give dit besyv med. Din erfaring er guld værd for andre romantikere!

Her kommer de 10 romantiske restauranter i en vilkårlig rækkefølge:

1. På Restaurant Grønnegade er romantikken i højsædet

Du skal ikke lade dig afskrække af deres hjemmeside, for den kunne godt trænge til en kærlig hånd. Masser af kærlighed er der heldigvis i køkkenet, hvor deres kokke laver mad fra det danske og franske køkken. Restauranten er placeret tæt på Grønnegade der ligger et stenkast fra Kongens Nytorv i København. Maden er yderst velsmagende og stemningen indbyder til romantik. Derudover har Restaurant Grønnegade indført en børnefrizone (fra 0-8 år), så der er rig mulighed for at dig og din kæreste kan nyde et par romantiske timer sammen uden forstyrrelser.

Besøg deres hjemmeside

2. Ristorante Fabio byder på italiensk romantik

For et par år siden var min kæreste og jeg inde og spise på Ristorante Fabio og det var en rigtig god oplevelse! Vi kom tidligt på aftenen og vi var faktisk de eneste gæster under stort set hele middagen. Mere romantisk bliver det vidst ikke? Maden er god, der er levende lys og flotte store lysekroner i loftet som bidrager til stemningen. Ristorante Fabio ligger også centralt lige ved Kongens Nytorv, så det er dejligt nemt at komme derhen. I kan passende slutte aftenen af med en hyggelig gåtur i Nyhavn og videre ud af Langelinje, så I får endnu mere romantik sammen.

Besøg deres hjemmeside

Spar 33% på jeres restaurantbesøg hos Fabio

3. Velkommen ombord på Restaurant Viva

Restaurant Viva er ikke en restaurant i traditionel forstand. Den er nemlig placeret på en båd lige ved Langebro i København. Godt nok sejler båden ingen steder, men der er alligevel noget meget romantisk ved at spise en god middag i maritime omgivelser og med udsigt udover vandet. Menukortet består af en masse små lækre retter, som dig og din kæreste kan deles om.

Besøg deres hjemmeside

4. Restaurant Zeleste (når vejret er godt)

Jeg har spist brunch på Restaurant Zeleste flere gange og deres rustikke og hyggelige gård er et sikkert hit til en romantisk middag på en dejlig sommerdag i København! Zeleste ligger samtidigt et stenkast fra Nyhavn, så når I har nydt jeres middag, så kan I enten tage en spadseretur langs vandet eller hoppe på én af de mange bådture som går lige udenfor.

Besøg deres hjemmeside

Spar 33% på jeres restaurantbesøg hos Zeleste

5. Restaurant Mielcke & Hurtigkarl ved Frederiksberg Have

Lige ved Frederiksberg Have ligger den romantiske restaurant, Mielcke & Hurtigkarl. Stedet byder på international mad i topklasse og omgivelser, der er mindst lige så bemærkelsesværdige! Når dig og din kæreste har nydt jeres romantiske middag, så tag hinanden i hånden og gå en tur i den gamle have.

Besøg deres hjemmeside

6. Alberto K er ikke for københavnere med højdeskræk

Selvom indretningen ikke er blandt de mest hyggelige på denne liste, så er der alligevel noget dragende ved Alberto K. Nemlig deres udsigt! Restauranten er placeret på 20. etage af Radisson Blu Royal Hotel og herfra er der en fantastisk udsigt over hele København. Sørg for at reservere bord, når det er blevet mørkt udenfor, så I kan nyde de mange smukke lys udover byen.

Besøg deres hjemmeside

7. Tag maden med i seng på Chai Wong

Ja, du læste rigtigt! På Restaurant Chai Wung (der ligger på Frederiksberg) kan dig og din kæreste nyde lækker thailandske mad – liggende i en seng. Men pas på, at I ikke bliver for trætte, så I ikke kan tage ud i København natteliv efter jeres romantiske middag og nyde et par farverige cocktails.

Besøg deres hjemmeside

8. Les Trois Cochons er mad for kærestepar

Hos Les Trois Cochons (de tre små grise) kan dig og din kæreste nyde en god fransk middag i hyggelige og rustikke omgivelser. Jeg har selv været på restauranten for syv / otte år siden sammen med mit gamle arbejde og det var en rigtig god oplevelse! På Les Trois Cochons deler man maden med sin bedste halvel og sådan noget er jo super romantisk! Men hvis du har en kæreste med en stor appetit, så er det måske ikke her I skal tage hen, hvis du også skal gå mæt og tilfreds derfra ;-)

Besøg deres hjemmeside

9. Le Sommelier er romantisk på den gammeldags måde

På Le Sommelier kan I sætte jer godt tilrette ved jeres bord og nyde den hyggelige traditionelle romantiske stemning. Restauranten er beliggende på Bredgade i København, så herfra er det nemt at komme videre rundt i byen. Køkkenet er fransk og det samme er den klassiske indretning.

Besøg deres hjemmeside

10. Kong Hans Kælder ligger i en… kælder

I 1976 slog restauranten dørene op i Københavns ældste kælder og her har Kong Hans Kælder ligget lige siden. Stemningen i kælderen er hyggelig og intim og maden og vinen er også i klasse for sig i København. Priserne er da også i den højere ende, men der er ingen tvivl om, at dig og din kæreste vil få en god romantisk madoplevelse, hvis I vælger at ligge vejen forbi Kong Hans Kælder.

Besøg deres hjemmeside

Restauranterne er valgt ud fra:

  • At de tilbyder god og lækker mad
  • At de ligger centralt i København
  • At de har gode rammer for en romantisk middag
  • At de får gode bedømmelser fra mange andre københavnere

Husk at du kan spare 33% på flere af restauranterne på denne liste via Earlybird.dk

Det var mine romantiske bud – hvad er dine?

Det var mine 10 bud på de mest romantiske restauranter i København! Jeg er helt sikker på, at der findes mange andre “kæresterestauranter” som jeg ikke kender endnu, så hvor går dig og din kæreste hen, når I skal have en romantisk aften sammen?

VN:F [1.9.22_1171]
Var artiklen nyttig?
Rating: 3.6/6 (11 votes cast)
De mest 10 romantiske restauranter i København, 3.6 out of 6 based on 11 ratings

Skriv en kommentar