Hvorfor skulle man ikke fejre Valentinsdag?

Det sker at jeg møder mennesker, der ikke mener man skal fejre Valentinsdag og det er nogenlunde de samme begrundelser de bruger. Grundlæggende er der tre årsager til, hvorfor folk ikke vil fejre Valentinsdag.

Den helt klassiske begrundelse er, at “Valentinsdag er en kommerciel mærkedag”, skabt af blomsterhandlerne og det der er værre. Den anden årsag er, at de ikke føler de har tid eller penge til at fejre Valentinsdag og den sidste “gruppe” er singlerne, der ikke har en kæreste at dele dagen med. Uanset hvilken gruppe” man befinder sig i, så mener jeg at man bør gøre det til en særlig dag.

[quote align=”center” color=”#999999″]Mit råd er – gør Valentinsdag til det du ønsker, men gør det til noget specielt. [/quote]

Jeg mener ikke, at man kun kan glæde sin kæreste med en dyrt-indkøbs buket blomster på denne dag. Hvis du er som jeg, så pluk en lille buket selv. Hvis du ikke har nogen penge- eller tid for den sags skyld, så skriv en sød morgenhilsen til din kæreste inden du går hjemmefra. Sådanne små ting giver din kæreste en bedre dag og gør Valentinsdag til noget mere specielt end resten af årets 364 dage. Og det er det Valentinsdag handler om.

Valentinsdag handler ikke om dyre gaver eller romantiske oplevelser, der har taget timer at planlægge og en halv bondegård at købe. Dagen handler om at være omsorgsfuld og gøre noget for sin kæreste, fordi han eller hun fortjener det. Rundt omkring på hjemmesiden er der rigtig mange af disse små gratis romantiske ideer, som ikke koster en krone og som er nemme at “arrangere” og det er dem du bør tage udgangspunkt i.

Hvad med singlerne?

Til sidst er der den gruppe af mennesker, der ikke har en kæreste at dele dagen med. For dem er mit råd – gør dagen til noget specielt ved at forkæle dig selv.

Du fortjener en dag, hvor det handler om DIG! Giv dig selv lov til at mærke livet, glæderne og alle de vidunderlige muligheder du har, for at skabe dig det liv du ønsker. Sæt fjernsynet, computeren og mobilen på pause, sæt dig i din sofa og nyd at du er til i denne verden. Jeg selv – og hovedparten af Danmarks befolkning – er alt for dårlige til det, så mens de andre par nyder hinanden og det de har sammen, fortjener du at være der for dig selv.

Man kan anskue livet og de mange ting der sker omkring en på mange måder. Enten kan man være i mod Valentinsdag eller også kan man gøre det til en speciel og dejlig dag. Jeg vælger det sidste. For mig er Valentinsdag nemlig en af de små ting der spreder glæde i mig og min kærestes liv.

Rigtig glædelig Valentinsdag!

Skriv en kommentar