11 gode (og billige) Valentinsdag-aktiviteter

Valentinsdag er bare årets romantiske højdepunkt. Især hvis du ser ud som en ung Richard Gere eller Julia Roberts. Og har et par millioner i inderlommen, så du kan invitere dit hjertes udkårne på lækker Michelin-restaurant med hummer, kaviar og strømme af champagne – og slutte middagen af med at forære din elskede nøglerne til en lille, fræk, topløs bil, der holder udenfor med en sløjfe rundt om.

Bagefter fortsætter I op i penthouse-suiten på det dyreste hotel – i Venedig.

Hvor svært kan det være?

Meget svært! Måske har du slet ikke en kæreste… Måske er du ludfattig… Måske er du helt blottet for gode ideer… Men bare rolig: Her kommer 11 pivbillige ideer, som de fleste kan være på. Og så bliver Valentinsdag alligevel årets romantiske højdepunkt.

1) Find en date

Ups, har du slet ikke en kæreste at fejre Valentinsdag med? Så kan det jo være svært at komme i det romantiske hjørne… Heldigvis er der håb forude. Har du Tinder på mobilen, så er Valentinsdag lige den rette dag at aktivere app’en. Ellers kan du prøve dating.dk, 40plusdating.dk, singleplus.dk, c-date.dk eller partnermedniveau.dk.

2) Se en romantisk film

Invitér din kæreste ind foran skærmen, dæmp lyset og sæt en følsom film på. For eksempel Valentin’s Day, en stjernebesat romantisk komedie, som er så morsom og fuld af forvekslinger og forviklinger, at den bare skal ses. Hyg jer i selskab med Julia Roberts, Jessica Alba, Jamie Foxx, Ashton Kutcher og mange, mange flere af de kendte ansigter.

Se vores liste med de 10 bedste Valentinsdag film

3) Lav en sød-fræk film

Hvis det bliver lidt for tamt at se andre spille romantisk komedie, hvorfor så ikke gøre det selv? Skriv en lille historie om, hvad du og din partner kunne tænke jer at gøre sammen – det kan både være noget sødt, sjovt eller frækt. Og noget med flødeskum og tunger! Har I en selfiestang, eller kan I fastgøre mobilen et sted i boligen…? 1-2-3 ACTION!

4) Tag nuttede selfies med hinanden

Nå, okay, blev det lidt ambitiøst at lave en hel lille film? Jamen, så er det da på Valentinsdag, at I skal tage de mest nuttede, søde, sjove, frække selfies sammen. Der må gerne være noget med hjerter og chokolade og indpakningspapir. Hvis billederne ikke er alt for afslørende, kan I måske sætte noget viralt i gang på Facebook ved at udfordre jeres venner.

5) Gå i køkkenet sammen

Faktisk kan det være mindst lige så hyggeligt at lave et måltid mad sammen som at gå på restaurant. Hvad med hjerter i flødesauce?

Se vores ideer til en romantisk middag

6) Læs noget erotisk-romantisk op for hinanden

Find en erotisk eller romantisk tekst på nettet, invitér kæresten hen i sofaen og begynd at læse op med din blødeste stemme.

7) Rollespil: Tjener og herre for en aften

Invitér kæresten hjem til dig og spil den ydmyge tjener for en aften. Det kan både være sjovt, romantisk og ret frækt.

8) Gå ud og dans (eller syng) sammen

Er der ikke et dansested eller en karaokebar i nærheden? At danse eller synge sammen giver en skøn følelse af nærhed.

9) Køb gaver for under 50 kr.

Det behøver ikke være en diamantring eller en sportsvogn for at være en sød gave. Udfordr hinanden med at udveksle gaver til fx max. 50 kr.

Hvis budgettet er lidt større, så kan du også se vores gode gaveideer til ham og til hende.

10) Gå eller løb 1 km hånd i hånd

At gå tur sammen hånd i hånd er dejlig intenst. Hvis I vil øge stemningen, så prøv at løbe sammen 1 km uden at slippe hinanden.

11) Gå en tur i sauna sammen

Har den lokale svømmehal ikke en sauna? Afsted med jer. At sidde i et glohedt rum sammen med meget lidt tøj på giver lydt til både det en og det andet.

Hvilken af de 11 ideer vil dit livs lys synes bedst om?

Hvis du har svært ved at vælge, så kan flere af ideerne sagtens kombineres. God Valentinsdag!

Ps: Savner du flere ideer til Valentine? Så har vi samlet omkring 100 forskellige ideer her!

Skriv en kommentar