De 10 mest romantiske restauranter i Århus

Er det tid til at pleje forholdet, eller skal din kæreste fejres med en lækker middag i forbindelse med hendes fødselsdag? De fleste par har en favoritrestaurant, som de typisk tager til ved specielle anledninger. Måske for at holde sig til det velkendte og undgå skuffelser. Men det er både hyggeligt og sjovt at prøve noget andet – og hvem ved? Måske finder I jeres nye yndlingsspisested.

Vil du gerne gøre noget specielt ud af dagen og overraske din udkårne med en skøn middag på en restaurant, der byder på den helt rigtige stemning, så kig på listen nedenfor, der guider dig til de mest romantiske restauranter i Århus.

SPAR 33% PÅ NOGLE AF ÅRHUS BEDSTE RESTAURANTER
  • Inviter din kæreste ud og spise allerede i dag
  • Spar en tredjedel af prisen på jeres restaurantbesøg
  • Book bord nemt og hurtigt online
  • Flere af restauranterne på denne side er med i ordningen

Læs mere hos Earlybird.dk

Læs også: Her er de bedste oplevelser for 2 i Århus

Restaurant Ricks

Restaurant Ricks er et romantisk spisested i Århus

Ønsker du en stemning som i filmklassikeren Casablanca, skal du bestille bord hos Restaurant Ricks, der netop er opkaldt efter og inspireret af den romantiske film. Her sidder husets pianist og spiller jazzmusik fra 40’erne, mens I nipper af jeres voluminøse og velsmagende rødvin. Maden er marokkansk og tager udgangspunkt i friske råvarer og lokale opskrifter, der giver en smagsoplevelse ud over det sædvanlige.

Besøg deres hjemmeside

Spar 33% på jeres restaurantbesøg hos Ricks

L’estragon

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@kunstigkunst) on

Et smukt dækkets bord, god rødvin i glasset og en menu, der får smagsløgene til at danse. Det er, hvad du får hos L’estragon. På denne romantiske restaurant bestiller du ikke enkelte retter, men hele menuer bestående af 2 – 7 retter, samt drikkevarer. Her har du virkelig muligheden for en fuldendt aften med alt, hvad hjertet begærer.

Restauranten går meget op i at være miljøvenlig, så er det en mærkesag hos din kæreste, er det endnu en årsag til at vælge L’estragon.

Besøg deres hjemmeside

Spar 33% på jeres restaurantbesøg hos L’estragon

Den Lille Kro

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Viktoria Emilie Jenner (@viktoriaemilie) on

Hvem siger, at dansk mad ikke kan være romantisk? Langt hen ad vejen handler det om omgivelserne og anretningen, og det har Den Lille Kro forstået. Her får I en hyggelig aften med lækker, velkendt mad tilberedt til perfektion. Og I går ikke sultne fra bordet, for der er rigeligt af den.

Besøg deres hjemmeside

St. Pauls Apothek

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Oda Gravås (@retroda) on

Byens moderne og hippe mødested, hvor den rå og industrielle indretning sætter rammerne for en god aften ude. Restauranten har sit navn fra bygningen, der tidligere var apotek, og det holder indehaverne fast i med god mad og drikke, der efter sigende skulle lindre selv de mest sejlivede sygdomme. Ønsker I at opleve en autentisk atmosfære og mad af høj kvalitet, der pirker til smagsløgene, er det her, I skal gå hen på jeres romantiske aften.

Besøg deres hjemmeside

Restaurant Latin

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Frederik Holger Hviid Rønslund (@frederikronslund) on

Frankrig er indbegrebet af romantik, og det er bestemt ikke anderledes på en fransk inspireret restaurant i Århus. Her får I fransk bourgogne, dæmpet jazz, betagende kunst og 25 års erfaring med Moules Frites og andre franske specialiteter. Rammerne for en romantisk aften er sat, hvis I besøger Restaurant Latin – og snyd endelig ikke jer selv for den fantastisk créme brûlée til dessert.

Besøg deres hjemmeside

FF Århus

FF Århus restaurant

Der behøver hverken at være ternede duge på bordet, levende lys eller en delevenlig spaghetti bolognese, for at aftenen emmer af romantik. God mad, pænt tøj og det helt rigtige selskab er typisk mere end rigeligt. FF Århus er en restaurant og loungebar med en afslappet og intim atmosfære, der byder på en anderledes og unik måde at spise på. Menukortet består blandt andet af en masse små og delikate retter, der kan bestilles og deles ved bordet i ægte tapas-stil.

Besøg deres hjemmeside

Restaurant Ombord

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Restaurant Ombord (@restaurantombord) on

En lille intim restaurant på hjørnet af Jægergårdsgade, hvor belysningen er dæmpet, hvor der er lys på bordet, og hvor stemningen i det hele taget er både hyggelig og romantisk. Maden er god mad, som du kender, men som har fået et ekstra pift, der bestemt ikke forringer smagsoplevelsen. Restaurant Ombord er især kendt for deres deleretter, hvor du, inspireret af de mellemøstlige landes måde at spise på, får serveret et antal forskellige retter midt på bordet, som I deler og spiser af sammen.

Besøg deres hjemmeside

Spar 33% på jeres restaurantbesøg hos Restaurant Ombord

 

Læs også: Stor guide til et romantisk weekendophold i Århus

Vælg den rigtige restaurant

Skal du vælge spisestedet som en overraskelse, er det vigtigt at overveje modtagerens præferencer. Kan hun overhovedet lide fisk? Foretrækker han vin eller øl? Skal der være en hyggelig og intim stemning, eller må det gerne være mere hipt? Du kender modtageren bedst og skal blot overveje, hvad han eller hun godt kan lide. Så er det ikke så svært at vælge.

En anden mulighed er selvfølgelig at lade din udkårne bestemme. At overraske med en middag på en restaurant, I ikke har prøvet før, med alt inkluderet. Print eventuelt oversigten ud og lad hende bestemme ud fra beskrivelserne.

Husk at du kan spare 33% på flere af restauranterne på denne liste via Earlybird.dk

Har du erfaring med andre romantiske restauranter i Århus, så skriv dem nede i kommentarfeltet.

Skriv en kommentar