Valentines gave til hende – 10 bud på Valentine gaver

Den 14. februar er det Valentins dag og hvorfor så ikke forkæle din søde kæreste lidt ekstra?

Det kan du gøre på mange forskellige måder, men på den her side, giver jeg dig 10 forslag til en Valentines gave til hende, så hvis du er en pige og læser med her, så smut hellere over til artiklen om Valentines gave til ham, så du ikke får spoleret din kærestes overraskelse – det kan jo være han også kigger med her ;-)

Nu når vi har sørget for, at pigerne ikke kigger med mere, kan jeg komme videre med indlægget.

Som sagt har jeg lovet dig 10 bud på en romantisk Valentines gave til hende, så de kommer her:

1. Forær undertøj til din kæreste Undertøj - Valentines gave
Et pænt sæt undertøj går du aldrig galt i byen med, hvis du vælge at give din kæreste et sæt i Valentines gave. Samtidigt får du også selv lidt pænt at kigge på og det er jo ikke så ringe endda. Nu tænker du sikkert, men jeg ved jo ikke hvilken størrelse hun bruger og jeg er rædselsslagene for at vælge forkert. Sådan tror jeg mange af os mænd tænker, men en dag hvor hun ikke er hjemme, kan du jo kigge på mærket i hendes nuværende undertøj. På den måde er du en del sikrer på, at du finder en størrelse, der passer hende. Og hvis størrelsen viser sig at være forkert, så bliver hun helt sikkert ikke mindre glad for din omsorgsfulde tanke og så kan undertøjet jo bare byttes. Hvis du stadigvæk ikke tør at kaste dig ud i det, så har jeg fundet en hjemmeside, hvor du også kan bestille et gavekort.

Se udvalget af undertøj på KvindeUnivers

2. Forkæl hende med en velduftende parfume Velduftende parfume til din kæreste
Piger elsker parfume, men det ved du sikker allerede! Derfor kan det være en rigtig god ide, at forære hende en parfume i Valentines gave. Hvis du ikke ved om hun ønsker dig en bestemt, så gå ned i den nærmeste Matas butik og prøv en masse forskellige parfumer til du finder den duft, der passer til hende. Når du så har fundet den rette parfume, går du ind på nedenstående hjemmeside og køber den. Deres priser er nemlig meget bedre og samtidigt får du 60 dages fuld returet. På siden kan du også finde andre kosmetikprodukter, hvis du foretrækker at forære hende det i stedet.

Alle de kendte parfumer, bare billigere – Klik her

3. Two For One bog, hvis I bor i eller tæt på København (findes ikke længere)Two For One - Oplevelser i København til halv pris
Måske har du set deres reklame i fjernsynet? Two For One er et smart koncept, som blev lanceret sidste år. Ideen er, at man samler en helt masse rabatkuponen til alle mulige spisesteder, hoteller, massageklinikker, oplevelser og meget mere. Når du så køber bogen til din kæreste, får I afgang til alle disse rabatkuponer der gør, at I kun skal betale for den ene ret, massage eller hvad I nu har købt. På den måde er der rigtig mange penge at spare, hvis I elsker at gå ud sammen. Bogen koster 495 kroner på deres hjemmeside, hvor du kan få den leveret gratis. Men du kan også købe den i mange bogforhandlere. Jeg gav selv min kæreste en Two For One bog i julegave og vi har faktisk allerede tjent bogen hjem, ved bare at få massage en enkelt gang og være ude og spise på cafe.

4. Køb et fodbad til hendes ømme fødderFodbad til din kærestes trætte fødder
Udover parfumer, så elsker piger også forkælelse og wellness og det kan du f.eks. give hende til meget rimelige penge, hvis du køber et fodbad. Fodbadet sørger du selvfølgeligt for, at have pakket ud og gjort klar til, når hun kommer hjem Valentinsdag, så hun kan sætte sine trætte fødder direkte ned i det lune vand. Køb også noget lækkert badesalt, som fjerner døde hudceller og giver hende velduftende fødder. Jeg har hos Pixmania fundet et fodbad som tilmeld også giver massage til 293 kroner eksklusiv forsendelse. Hvis du hellere vil købe et fodbad i en butik, så kan de blandt andet fås i Elgiganten, Harald Nyborg og lignede. Et fodbad er en god Valentins gave, som hun både kan benytte på selve dagen og mange år frem.

Se mit forslag til et fodbad

5. Luksus chokolade der smelter på tungen Luksus Chokolade til din pige
God chokolade kan de fleste lide – særligt kvinder. Derfor kan en æske kvalitets chokolade være en rigtig god Valentins gave til hende. Udover at det er en god gave, så er det også forholdsvist let at finde og købe en god æske chokolade, da man kan få dem i mange butikker. Hvis du gerne vil gøre lidt ekstra ud af det, så kan du på Magasins hjemmeside købe en æske kvalitets chokolade, som er udviklet af 9 kvindelige kokke eller madinteresserede kvinder. Det smarte ved denne æske luksus chokolade er, at din kæreste bagefter kan benytte den flotte æske til opbevaring af smykker eller lignende, da den er fremstillet i læder. Samtidigt er den sat ned fra 329 kroner til kun 100 kroner.

Læs mere eller køb chokoladen

6. Sig det med romantiske blomster Romantisk buket blomster til Valentine
Overrask din kæreste med en flot buket blomster, som bliver leveret til hendes arbejde, skole eller bare derhjemme. Vælg en buket med flotte røde og lyserøde farver, så den passer til Valentinsdag. Hvis hun har en særlig yndlingsfarve, så kan du også overveje en buket i den farve, da det viser at du tænkt over, hvordan blomsterbuketten skulle se ud. Jeg har selv benyttet hjemmesiden Euroflorist til at sende en buket til min hjemmeside, da de har hurtig levering, fornuftige priser og et stort udvalg af færdiglavede buketter, så man nemt kan vælge en.

Bestil din buket på nettet

7. Smykker der får hende til at stråle Flotte smykker til din kæreste
Jeg tror ikke der findes en pige, der ikke ville blive glad for et flot armbånd, en ørering eller en sød halskæde. Mulighederne indenfor smykker er mange, da der findes så mange forskellige slags. Hvis du vil overraske hende lidt ekstra og har lidt flere penge at gøre godt med, så kan du også få indgraveret en sød lille hilsen i smykket. På den måde vil hun altid have en del af dig og det I har sammen, når I ikke lige er sammen. Jeg har fundet to smykkehjemmesider, som jeg  godt vil anbefale. Den ene har et rigtig stort udvalg af smykker, mens den anden hjemmeside sælger nogle rigtig flotte smykker, der i hvertfald ville klæde og glæde min kæreste. Du kan besøge dem på linket herunder. Hvis der ikke er nogle smykker, der passer til din kæreste på de to sider, så kan du selvfølgeligt også bare besøge din lokale guld- og sølv butik.

Se et stort udvalg af smykker

8. Smartbox – en gaveæske med mange muligheder Smartbox er en verden af oplevelser
Flere og flere har heldigvis fået øjnene op for Smartbox og de mange muligheder de giver. Hvis du ikke kender dem, så er det en gaveboks, som indeholder en række forskellige valgmuligheder. Så hvis du f.eks. køber en Smuk & Dejlig Smartbox, så kan din kæreste vælge mellem 40 forskellige velvære muligheder i hele landet. Der findes Smartbox æsker i stortset alle prisklasser, hvor den billigste koster 199 kroner. Mulighederne er mange og din kæreste vil helt sikkert blive glad for en Smuk & Dejlig æske, en Charmerende Weekend æske eller en Brunch with Bubbles æske. Du kan enten købe gaveæskerne direkte på deres hjemmeside, eller hos de fleste boghandlere.

Se alle de mange oplevelser

9. Et romantisk weekendophold eller bare en dag på hotel Romantisk overnatning eller weekendophold
Det kan være befriende at tilbringe en nat eller flere på et godt hotel, uden man skal tænke på mad, dagligdagen eller tøjvask. Derfor kan det være en rigtig god ide, at bestille én eller flere overnatninger på et godt hotel. På den måde kan dig og din kæreste tilbringe kvalitets tid sammen, væk fra al den normale stress og jag. Jeg benytter selv Trivago, når jeg skal bestille overnatninger, da deres hjemmeside er meget overskuelig og samtidigt har de også ofte specielle tilbud, så man kan få en overnatning til meget rimelige penge. Du kan også se vores 4 populære guider til weekendophold: København, Århus, Flensborg og Sydsverige.

10. De billige eller gratis alternativer
En god Valentins gave til din kæreste behøver ikke koste alverden, så hvis du ikke har så mange penge, eller hellere vil forkæle hende ekstra meget en anden dag, så har jeg også samlet nogle andre billige muligheder til dig, som du kan glæde hende med; Massage, En god bog, Et hjemmelavet kort med en sød hilsen, Hendes yndlings blad, Levende lys i hele huset, Hjerter, som du har spredt udover jeres seng eller i huset, Et kærligt godmorgen kys, Morgenmad på sengen, En lækker og romantisk middag, En creme fra Matas, En hyggelig film du har lejet, Et varmt og langt kram.

Jeg håber du kunne bruge de 10 ideer til Valentines gaver til hende, eller at du i hvertfald selv kom i tanke om en gave til hende. Hvis du selv har en rigtig god gaveide, som du gerne vil dele med alle de andre mænd, der læser denne artikel, så skriv meget gerne en kommentar.

Vi mænd kan jo rigtig godt lidt gadgets, men jeg har faktisk også fundet 8 romantiske Valentine apps til iPhone, som også vil glæde din kæreste. Stortset alle sammen er tilmed gratis. Klik på linket for at se dem.

Husk også at se vores 50 gode ideer til gaver til hende.

Skriv en kommentar