Parterapi i Holbæk

Bor I i Holbæk eller omegn, og er jeres parforhold begyndt at visne? Så er det ikke en gartner, som I skal have fat i, men derimod en parterapeut, som kan få jeres kærlighedsliv til at blomstre igen. Der findes mange forskellige steder i Holbæk, hvor der tilbydes parterapi, og først når I har indset, at der er konflikter i forholdet og kontakter en professionel for råd og vejledning, så bliver I en aktiv del af processen – og kan derfor løse problemet.

Find parterapi i Holbæk og omegn

Fremhævet parterapeut:

Sensetik Holbæk

 

Sensetik Holbæk Parterapi

 

Med fokus på kommunikation, kontakt, sund fornuft og kærligheden imellem to mennesker, har vi i Sensetik hjulpet hundredevis af par igennem mange år.

 

Læs mere på deres hjemmeside

 

Andre steder der tilbyder parterapi i Holbæk:

Terapi der virker
Hjemmeside
Mona Christensen
Hjemmeside
Gitte Holmen
Hjemmeside
Lis Anne Dahl
Hjemmeside
Psykologisk Klinik v/ Pia Birk Lunn
Hjemmeside
Mariann Benedicte – Sexolog og parterapeut
Hjemmeside

Hvis du kender andre steder, der tilbyder parterapi i Holbæk, så send os en mail

Som et alternativ til Holbæk, kan du også finde parterapi i Roskilde.

Hvis man har været oppe at skændes rigtig meget, eller hvis man gennem lang tid ikke har sat sig ned og talt sammen, så kan det være en stor udfordring og omvæltning pludselig at skulle sidde over for hinanden, åbne sig og tale frit om sine følelser, da det gør en utrolig sårbar, og det er for mange mennesker en meget skrøbelig situation. Det er her, at en god parterapeut kommer ind i billedet – han/hun er nemlig med til at skabe trygge rammer for samtalen og give jer nogle værktøjer til, hvordan I kan arbejde med jeres problemer i hverdagen, så I sammen kan få vendt situationen til noget positivt, og forhåbentligt fortsætte sammen på livets vej – ligesom I lovede hinanden, da I sagde ja på jeres bryllupsdag.

Find effektiv parterapi i Holbæk og få forholdet tilbage på ret kurs!