Kan man ønske sig mere end en dejlig kæreste?

December måned er fløjet af sted og det kan betegnes som lidt af et mirakel, at jeg har fået styr på alle julegaverne i farten.

Inden december måned startede, snakkede min kæreste og jeg om alle de mange hyggelige juleting vi skulle nå at lave sammen. Desværre er det ikke blevet til så meget julehygge, men heldigvis har vi begge juleferie nu, så de kommende uger har vi mulighed for, at indhente lidt af det forsømte.

Julen er – som du ved – hjerternes fest. Derfor er det en god mulighed for at stoppe op og tænke lidt over kærligheden. Hvad har bragt dig og din kæreste tættere sammen i det forgangne år og hvilke skønne oplevelser har I nydt sammen? Personligt er der sket meget i vores liv. Vi er blandt andet flyttet ind i en ny skøn lejlighed, hvilket har bragt os endnu tættere sammen. Vi har også fejret vores seks års dag i Malmø og helt generelt, bliver vi ved med at udvikle vores forhold og lære mere om hinanden.

Når jeg sidder her en stille aften og tænker over det hele, kan jeg ikke lade være med at tænke over, hvor taknemmelig og heldig jeg er, for at have min kæreste i mit liv.

Det er fantastisk..

Det er fantastisk at leve sammen med en, der accepterer mig for den jeg er. Det er fantastisk at leve sammen med en, der altid er der. Det er fantastisk at leve sammen med en, der elsker mig af hele sit hjerte. Og det er fantastisk at leve sammen med en, man bliver mere og mere forelsket i, for hver dag der går. Jeg kan ikke ønske mig mere, end jeg allerede har!

Nyd det sidste af julen sammen!

Hvis dig og din kæreste har mulighed for det, så brug det sidste af julen sammen. Hvis ikke I allerede har købt alle julegaverne, så gør det til en god oplevelse og køb dem sammen – hånd i hånd.

Julen handler om at være sammen med dem man elsker. Den handler om at sætte pris på livet og alle de skønne mennesker man har omkring sig. Det er alt for sjældent vi stopper op, tænker over livet og minder dem vi elsker om, hvor glade vi er for dem. Sæt den travle hverdag på pause de næste par dage og nyd og forkæl din kæreste, fordi han eller hun er som han/ hun er.

Det fortjener både du og din kæreste!

Jeg ønsker jer de aller bedste juledage sammen!

Skriv en kommentar